29 min. ·
Utakmicu NK Krško - FK Tuzla City moći ćete pratiti na klupskoj stranici od 18:00 sati
..............

Moderator/ica: GracanicaAA
NEĆE TAJ DA BUDE REZERVA.BosanacGorstak je napisao/la:Rodin raskinuo s Zrinjskim ako je vjerovati portalu.
Idealan igrac da pokrije tog treceg stopera u ekipi.
Azmire,ti si na redu.
Trebao bi biti prijenos i ove druge u srijedu istoBosanacGorstak je napisao/la:Prije svega hvala upravi sto nam je obezbjedila prenos tekme.
Sto se tice tekme,nekako smo bili bare-bare sto se kaze.Imali smo vise posjeda ali ljudi pogodili na pocetku i nismo se uspjeli vratiti.Ono sto sam ja mogao vidjeti je da cemo igrati veoma visoko i ici na nadigravanje sa svakim u ovoj ligi.Bit ce atraktivnih utakmica gdje cemo mozda nekog i dobro natamburat ali gdje ce i nas mozda tamburat![]()
U prvom poluvremenu smo imali prilicno dobru tranziciju i prenos lopte na njihovu polovinu.Igrali smo prilicno brzo s visokim tempom.Vec sam rekao da smo stajali dosta visoko i svaki put kad bi bila greska pozadi ljudi su lahko izbijali pred gol i upravo iz te greske smo i primili gol.Sve u svemu fina tekma,za ovaj nivo nogometa kakav je u nasoj ligi,moze proci svakako.
Drugo poluvrijeme je pomalo vuklo na uspavanku,tu i tamo poneka prilika al je tempo uveliko opao.Imalo je se sta vidjeti i u drugom poluvremenu al nista pretjerano.
Generalno mogu biti zadovoljan igrom,iako rezultat i nije dobar po nas.
p.s.Comora je desno krilo Krskog provozalo par puta al dobro je
hlive je napisao/la:
Trebao bi biti prijenos i ove druge u srijedu isto
Kakve veze ima Todorovic sa Azmirovom prcijom na cijoj temi pises o transferu igraca Slobode.........sloboda72 je napisao/la:Darko Todorović -Forum - Transfermarkt
DARKO TODOROVIC ZU RED BULL SALZBURG?...............................03.06.2018 - 20:26 UHR
"MartinMartin"
Gute Beiträge: 221 / 162
Zitat von "YanGuAmtoHui"
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
- Okolina koja ga okružuje uvjerena je da sigurno ima talenat i jedan je od najboljih u ligi(BiH). Ali on i dalje ima mnogo toga da uči. Posebno on mora da radi na poboljšanju kondicije, koja je nažalost slaba kod većine igrača u BiH) ligi. Takođe u pogledu rešenja mora biti bolji. Inače on ima sve uslove da postane solidan igrač. Sa pravilnim trenerom i treniranjem ali malo više. Teško je nabrojati igrače iz naše(BH )lige jer , uslovi su ovdje katastrofalni.
Sloboda nema novca, a njihova jedina opcija je zaraditi novac. Pomislite na više od 300.000 € + mali bonus koji ne bi koštao. Kao što je rečeno, oni su bankrotirali i nemaju ljude koji mogu da se dobro dogovore.
Zato ću ga dobiti za novac. Može biti dobar rezervni igrač sve dok se ne navikne, a zatim vidi da li je potencijal za nešto više.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
- Kao što je već rečeno, nema problema za transfer. Klub je dobio dozvolu za produženje licence zato što je jedva mogao da poveća 50.000 €. Kao što je drugi korisnik pomenuo, mislim da Gazibegović ima veće šanse da jednog dana budeigrač Red Bulla nego Todorović. Ne vidim ga više nego kao rezervnog igrača.
Da, igrao je u reprezentaciji, ali to nama skoro ništa ne znači. Veoma smo slabi u poziciji RV-a ili nemamo igrača. Zbog toga je Todorović dobio šansu jer dolazi iz U21.
Profesionalno okruženje samo po sebi neče napravti talenta boljim. Oni su često "previše" dobri .( lol ) Samossekou nije imao nikakve uslova u Maliju a postao je vrhunski izvođač u Salcburgu.
https://vvv.ioutube.com/vatch?v=6z-RImS3avI
Je li to on?
U Liеfеring-u nisam primijetio da postoji veći potencijal za profesionalca. (lol)
Darko Todorovic kod prosle uprave:sloboda72 je napisao/la:Emotivan oproštaj Todorovića: San je postao java, hvala Slobodi i Tuzli
Definitivno napušta Tušanj
Darko Torodović je ovog ljeta napustio Slobodu i prema svemu sudeći potpisat će ugovor sa austrijskim timom Red Bull Salzburgom.
S. Mlaćo
09.07.18. 15:15
Emotivan oproštaj Todorovića: San je postao java, hvala Slobodi i Tuzli
Naime, Todorović se nalazi na pripremama ovog kluba i očekuje se još da potpiše ugovor te da se transfer ozvaniči.
Da je odlazak u Austriju gotova stvar potvrđuje emotivni status koji je ovaj 21-godišnji bek objavio na Instagramu, u kojem se oprostio Slobode i sada već bivših saigrača.
"Moj san je postao java. Želio bih da se zahvalim gradu Tuzli, FK Sloboda i svim ljudima koji su mi pružali ljubav i podršku sve ove godine. Mojim sada već bivšim saigračima želim puno uspjeha kako ove tako i narednih sezona. Iako ne znam kako da napišem sve što trenutno osjećam i sve što mi se mota po glavi, ali jedno je sigurno. Tuzla će zauvijek biti moj grad, Sloboda će zauvijek biti moja prva ljubav. Hvala vam od srca", napisao je Todorović.
Portal SportSport.ba pratite putem Facebooka ili Instagrama.
TUZLA UZ HRVATSKUdvokorak je napisao/la:
![]()
![]()
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------tuzlak1987 je napisao/la:Darko Todorovic kod prosle uprave:sloboda72 je napisao/la:Emotivan oproštaj Todorovića: San je postao java, hvala Slobodi i Tuzli
Definitivno napušta Tušanj
Darko Torodović je ovog ljeta napustio Slobodu i prema svemu sudeći potpisat će ugovor sa austrijskim timom Red Bull Salzburgom.
S. Mlaćo
09.07.18. 15:15
Emotivan oproštaj Todorovića: San je postao java, hvala Slobodi i Tuzli
Naime, Todorović se nalazi na pripremama ovog kluba i očekuje se još da potpiše ugovor te da se transfer ozvaniči.
Da je odlazak u Austriju gotova stvar potvrđuje emotivni status koji je ovaj 21-godišnji bek objavio na Instagramu, u kojem se oprostio Slobode i sada već bivših saigrača.
"Moj san je postao java. Želio bih da se zahvalim gradu Tuzli, FK Sloboda i svim ljudima koji su mi pružali ljubav i podršku sve ove godine. Mojim sada već bivšim saigračima želim puno uspjeha kako ove tako i narednih sezona. Iako ne znam kako da napišem sve što trenutno osjećam i sve što mi se mota po glavi, ali jedno je sigurno. Tuzla će zauvijek biti moj grad, Sloboda će zauvijek biti moja prva ljubav. Hvala vam od srca", napisao je Todorović.
Portal SportSport.ba pratite putem Facebooka ili Instagrama.
13/14 - 0 utakmica
14/15 - 1 utakmica, 24 minute
15/16 - 2 utakmice, 100 minuta, 90 minuta u zadnjem kolu koje nije imalo rezultatski znacaj
16/17 - u prvih 8 kola Husrefa i uprave u 8 utakmica, 5 na klupi, jednu na tribinama.
Kod ove uprave Todorovic sezona 17/18 - 35 utakmica 2966 minuta. 16/17 - 1372 minuta, 18 utakmica.
ZAKLJUCAK: DA JE PROSLA UPRAVA OSTALA DARKO I IGRACI KAO DARKO BI DANAS IGRALI U FEDERALNOJ LIGI, A REPREZENTACIJE I MINUTA U SLOBODI NE BI DOBILI!!
Dolazili bi Fatici, Kostici, Djidic, a djeca bi bila u timu samo da budu zbog kvote.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.