FK Tuzla City

Moderator/ica: GracanicaAA

sloboda72
Kontakt:

Re: FK Tuzla City

Post Postao/la sloboda72 » 08 jul 2018, 14:25

FK Tuzla City
29 min. ·
Utakmicu NK Krško - FK Tuzla City moći ćete pratiti na klupskoj stranici od 18:00 sati

..............slika
Ja volim FK Tuzla City

BosanacGorstak
Kontakt:

Post Postao/la BosanacGorstak » 08 jul 2018, 14:57

Rodin raskinuo s Zrinjskim ako je vjerovati portalu.
Idealan igrac da pokrije tog treceg stopera u ekipi.
Azmire,ti si na redu.
Sta je stećak? Oličenje gorstaka Bosanca!
Sta radi Bosanac na stećku?Stoji uspravno !Digao glavu,digao ruku ! Ali
nigdje, nigdje, nikad, niko nije pronasao stećak na kome Bosanac kleči ili
moli.Na kome je prikazan kao suzanj.
Miroslav Krleza
!Tuzla City!

sloboda72
Kontakt:

Post Postao/la sloboda72 » 08 jul 2018, 16:01

BosanacGorstak je napisao/la:Rodin raskinuo s Zrinjskim ako je vjerovati portalu.
Idealan igrac da pokrije tog treceg stopera u ekipi.
Azmire,ti si na redu.
NEĆE TAJ DA BUDE REZERVA.
Ja volim FK Tuzla City

sloboda72
Kontakt:

Post Postao/la sloboda72 » 08 jul 2018, 18:14

Zadnja izmjena: sloboda72, dana/u 22 avg 2018, 17:18, ukupno mijenjano 2 puta.
Ja volim FK Tuzla City

sloboda72
Kontakt:

Post Postao/la sloboda72 » 08 jul 2018, 19:52

Tuzla City se ispromašivala, Krško iskoristilo svoje šanse
.........................NK Krško - FKTuzla City 2:0(2:0)

Pobjeda Slovenaca
Danas su u Sloveniji pripreme odmjerili novi bh. premijerligaš Tuzla City i NK Krško. Slovenci su poveli već u devetoj minuti, a dvadesetak minuta kasnije na semaforu je pisalo 2:0.
S. Mlaćo
08.07.18. 19:47

(http://fktuzlacity.com/597-2/)
FK TUZLA CITY:Fejzić,Efendić,Kojić,Kostić.Obradović,Stjepaović,Šećerović,Crnkić,Stokić,Nukić,Poturalić. Trener Starčević
....Igrali su još:Čomor,Mitrović, Milaković- povreda-( Hasanović - povreda), Vukmirović,Mahmutović,Širanović,

Zbog povreda za meč nisu konkurisali Nurković, Stojčev, Šarčević i Ziljkić

Strelci: 1:0 Ristovski 7`, 2:0 N.Mandić 29`.

..........slika
Stoje s lijeva:Stokić,Poturalić,Kojić,Obradović,Fejzić, Kostić,
Čuče s lijeva:Crnkić,Šećerović,Nukić,Stjepanović i Efendić.

Danas su u Sloveniji pripreme odmjerili novi bh. premijerligaš Tuzla City i NK Krško. Slovenci su poveli već u devetoj minuti, a dvadesetak minuta kasnije na semaforu je pisalo 2:0.

Publika je mogla vidjeti zaista prelijep pogodak, golman bh. premijerligaš Fejzić nije imao nikakve šanse.

Iako nisu postigli u prvom poluvremena pogodak, izabranici Sloboda Starčevića imali su nekoliko veoma lijepih šansi. Pokušali su Poturalić, Šećerović i Mahmutović, ali mreža Slovenaca se nije zatresla.

Nastavak meča nije donio mnogo uzbuđenja. Tuzla City je imala više loptu u svom posjedu, no teško je dolazila u priliku za pogodak.

U 81. minuti Čomor je ubacio, Kostić glavom šutira, ali bez opasnosti po gol Krškog.

Naredna porvjera je u srijedu protiv rumunskog Petrolula 11.07.2018.

https://sportsport.ba/fudbal/tuzla-city ... nse/282621
Zadnja izmjena: sloboda72, dana/u 09 jul 2018, 22:24, ukupno mijenjano 10 puta.
Ja volim FK Tuzla City

BosanacGorstak
Kontakt:

Post Postao/la BosanacGorstak » 08 jul 2018, 22:19

Prije svega hvala upravi sto nam je obezbjedila prenos tekme.
Sto se tice tekme,nekako smo bili bare-bare sto se kaze.Imali smo vise posjeda ali ljudi pogodili na pocetku i nismo se uspjeli vratiti.Ono sto sam ja mogao vidjeti je da cemo igrati veoma visoko i ici na nadigravanje sa svakim u ovoj ligi.Bit ce atraktivnih utakmica gdje cemo mozda nekog i dobro natamburat ali gdje ce i nas mozda tamburat :mrgreen:

U prvom poluvremenu smo imali prilicno dobru tranziciju i prenos lopte na njihovu polovinu.Igrali smo prilicno brzo s visokim tempom.Vec sam rekao da smo stajali dosta visoko i svaki put kad bi bila greska pozadi ljudi su lahko izbijali pred gol i upravo iz te greske smo i primili gol.Sve u svemu fina tekma,za ovaj nivo nogometa kakav je u nasoj ligi,moze proci svakako.

Drugo poluvrijeme je pomalo vuklo na uspavanku,tu i tamo poneka prilika al je tempo uveliko opao.Imalo je se sta vidjeti i u drugom poluvremenu al nista pretjerano.

Generalno mogu biti zadovoljan igrom,iako rezultat i nije dobar po nas.

p.s.Comora je desno krilo Krskog provozalo par puta al dobro je :mrgreen:
Miroslav Krleza
!Tuzla City!

sloboda72
Kontakt:

Post Postao/la sloboda72 » 08 jul 2018, 22:25

........................11.juli 2018.FK Tuzla City - Petrolul Ploiesti

FK Tuzla city i grati će još jednu utakmicu u okviru priprema u Slovenskom Čatežu.Protivnik će biti drugoligaš iz Rumunije ,Petrolul Ploiesti.

......................slika...........................................slika
Zadnja izmjena: sloboda72, dana/u 08 jul 2018, 22:32, ukupno mijenjano 3 puta.
Ja volim FK Tuzla City

hlive
Kontakt:

Post Postao/la hlive » 08 jul 2018, 22:30

BosanacGorstak je napisao/la:Prije svega hvala upravi sto nam je obezbjedila prenos tekme.
Sto se tice tekme,nekako smo bili bare-bare sto se kaze.Imali smo vise posjeda ali ljudi pogodili na pocetku i nismo se uspjeli vratiti.Ono sto sam ja mogao vidjeti je da cemo igrati veoma visoko i ici na nadigravanje sa svakim u ovoj ligi.Bit ce atraktivnih utakmica gdje cemo mozda nekog i dobro natamburat ali gdje ce i nas mozda tamburat :mrgreen:

U prvom poluvremenu smo imali prilicno dobru tranziciju i prenos lopte na njihovu polovinu.Igrali smo prilicno brzo s visokim tempom.Vec sam rekao da smo stajali dosta visoko i svaki put kad bi bila greska pozadi ljudi su lahko izbijali pred gol i upravo iz te greske smo i primili gol.Sve u svemu fina tekma,za ovaj nivo nogometa kakav je u nasoj ligi,moze proci svakako.

Drugo poluvrijeme je pomalo vuklo na uspavanku,tu i tamo poneka prilika al je tempo uveliko opao.Imalo je se sta vidjeti i u drugom poluvremenu al nista pretjerano.

Generalno mogu biti zadovoljan igrom,iako rezultat i nije dobar po nas.

p.s.Comora je desno krilo Krskog provozalo par puta al dobro je :mrgreen:
Trebao bi biti prijenos i ove druge u srijedu isto ;)
It's better when it's live

sloboda72
Kontakt:

Post Postao/la sloboda72 » 08 jul 2018, 22:37

Ja volim FK Tuzla City

BosanacGorstak
Kontakt:

Post Postao/la BosanacGorstak » 08 jul 2018, 22:45

hlive je napisao/la:
Trebao bi biti prijenos i ove druge u srijedu isto ;)
:thumbup:
Miroslav Krleza
!Tuzla City!

Brcanskamalta
Kontakt:

Re: Opste diskusije

Post Postao/la Brcanskamalta » 09 jul 2018, 02:37

sloboda72 je napisao/la:Darko Todorović -Forum - Transfermarkt

DARKO TODOROVIC ZU RED BULL SALZBURG?...............................03.06.2018 - 20:26 UHR

"MartinMartin"
Gute Beiträge: 221 / 162

Zitat von "YanGuAmtoHui"
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
- Okolina koja ga okružuje uvjerena je da sigurno ima talenat i jedan je od najboljih u ligi(BiH). Ali on i dalje ima mnogo toga da uči. Posebno on mora da radi na poboljšanju kondicije, koja je nažalost slaba kod većine igrača u BiH) ligi. Takođe u pogledu rešenja mora biti bolji. Inače on ima sve uslove da postane solidan igrač. Sa pravilnim trenerom i treniranjem ali malo više. Teško je nabrojati igrače iz naše(BH )lige jer , uslovi su ovdje katastrofalni.

Sloboda nema novca, a njihova jedina opcija je zaraditi novac. Pomislite na više od 300.000 € + mali bonus koji ne bi koštao. Kao što je rečeno, oni su bankrotirali i nemaju ljude koji mogu da se dobro dogovore.

Zato ću ga dobiti za novac. Može biti dobar rezervni igrač sve dok se ne navikne, a zatim vidi da li je potencijal za nešto više.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

- Kao što je već rečeno, nema problema za transfer. Klub je dobio dozvolu za produženje licence zato što je jedva mogao da poveća 50.000 €. Kao što je drugi korisnik pomenuo, mislim da Gazibegović ima veće šanse da jednog dana budeigrač Red Bulla nego Todorović. Ne vidim ga više nego kao rezervnog igrača.

Da, igrao je u reprezentaciji, ali to nama skoro ništa ne znači. Veoma smo slabi u poziciji RV-a ili nemamo igrača. Zbog toga je Todorović dobio šansu jer dolazi iz U21.

Profesionalno okruženje samo po sebi neče napravti talenta boljim. Oni su često "previše" dobri .( lol ) Samossekou nije imao nikakve uslova u Maliju a postao je vrhunski izvođač u Salcburgu.

https://vvv.ioutube.com/vatch?v=6z-RImS3avI
Je li to on?

U Liеfеring-u nisam primijetio da postoji veći potencijal za profesionalca. (lol)
Kakve veze ima Todorovic sa Azmirovom prcijom na cijoj temi pises o transferu igraca Slobode......... :crazy:
"Ako doznaju Bošnjaci da neću sam samcat biti u ratu, hrabrije će vojevati." (pismo Papi Piju II 1462.)
Stjepan Tomasevic

"Od slavnijeh smo tebi Slava i od Bošnjaka mi poslani." ("Pavlimir", 1632.)
Junije Palmotic

dvokorak
Kontakt:

Post Postao/la dvokorak » 09 jul 2018, 03:32

:urnebes: :urnebes: :urnebes:
? ? <3
Mirise cvijece ko moja Rinaka
Šaka bosasa i vopi, doručak šampiona <3

sloboda72
Kontakt:

Post Postao/la sloboda72 » 09 jul 2018, 07:49

.....................................................NK Krško - FKTuzla City 2:0(2:0)
- Jučer, 08.jula ,Tuzla City je u 2. probnoj utakmici u Čatežu(Slovenija) poražen (rezultatski) od NK Krškog sa 2:0.
Nakon prozivke 16. juna i rada bez lopte u Tuzli i na Kupresu , te odlaska u Sloveniju 02.jula i prvog dodira sa loptom a samim tim i igrom ,jučer smo vidjeli dobro izdanje FK Tuzla City.
- I u trkačkom i tehničkom pogledu Tuzla je djelovala dosta uvjerljivo.Ako se uzme u obzir da je još u toku uklapanje novih momaka onda ocjena može biti ,vrlo dobro.Cijeli susret momci u plavim dresovima su odigrali u istom ritmu i na zavidnoj fizičkoj razini.Tehnički gledano sasvim solidno obzirom na navedene razloge.Ima još prostora za individualnu popravku kod pojedinih igrača a isto tako i kad je u pitanju cijela ekipa.Naivno primljeni golovi ne treba da brinu Starčevića.Kod igrača se vidi da tek sada spajaju onaj rad bez lopte i ovoj sa loptom.
- Otuda nekada dođe do pogrešaka u pasovima ili prijemu lopte ili slabe realizacije u smislu davanja golova.Neki momci su su već sad fit i mogli bi komotno istrčati na "Pecaru",drugima treba taman ovih 14 dana da uklope.Mi smo ekipa kod koje tehnika neće biti zanemarena to jest ,nećemo biti samo atletičari poput jučerašnjeg protivnika.Neke akcije Stokića,Crnkića,Nukića uz pomoć bokova Efendića i Obradovića te defanzivaca Stjepanovića i Šećerovića već nagovještavaju igru koja će davati rezultate.Gol Nismo dali ponajprije zbog manjka koncentracije u završnici.Poturalić i Mahmutović su najveći "krivci" za to.Poturalić inače malo kasni za ekipom , nadat se da će nakasati.On jako dugo "razmišlja" kad ima loptu u kaznenom prostoru protivnika ,što je nedopustivo.Kad vidim da onako mlad čovjek nema brzi refleks pada mi na pamet Kapelova metoda kojom je od Ibrahimovića napravio velikog ,svjetskog igrača.Sam "Ibra" o tome govori u svojoj knjizi.Kaže "Ostavljao me poslije treninga još sat i pol vremena.Dao je lopte momcima koji su iz svih pravaca naizmjenično gađali mene u kaznenom prostoru.Naravno jedan,po jedan.Sa desna pa sa lijeva, pa dijagonalno ,pa sa centra, u dubinu itd.Svaku loptu morao sam šutati odmah na gol.Kako znam i umijem .Lijevom,desnom,glavom ali, na prvu.Kapelo je to gledao i režao govoreći:"Istjerati ću ja tog Ajaksovog juniora iz tebe kunem ti se."Naravno aludirao je na Zlatanov stil igre koji je donio iz Holandije ,gdje je volio da gnjavi i dugo traži rješenje u šesnestercu.Poturaliću zaista trebaju dopunski treninzi i to je za njegovo dobro.Kao što i golmani imaju svoje baška treninge i po sat vremena poslije treninga.Obradovao sam se Vukmiroviću, našem "Švajnštajgeru".On može i mora da bude džoker ove ekipe .Mali je,ima nisko težište,tjelesnu masu,teško ga je izbaciti iz ravnoteže.Samo je bitno da radi ovako i da u igri zaboravi soliranje.Joco Stokić me oduševio.On igra najbolji fudbal u svojoj karijeri.Poput gazele ,lijevo ,desno, okret,protivnik mu ne može uzeti loptu a on sjajno proigrava svoje saigrače billo po bokovima ili u dubinu šesnesterca.Molim Boga da ga zdravlje posluži.Milaković se povrijedio.Ali na stranu što je slovenski trener naredio svojim igračima "mesarsku" igru, valjda ne zna igrati, pa samo trči i udri,ipak Milaković mora igrati čvršće.Mora se jače graditi i brže bježati sa lica mjesta nakon što osvoji loptu.Nadam se da nije teže povrijeđen kao ni Hasanović i ostali "ranjenici".Ostalo je da se odigra sa Rumunima gdje će vjerujem sve skupa biti na još boljem nivou.Mada treba obratiti pažnju ,ako su i to neki grubijani .Preče je sačuvati igrače. Sad u mogim klubovima ima dosta novih igrača koji hoće da se nametnu teneru.To ponekad rade tako što prave grube prekršaje i to je jedna opasnost koju donose ove probne utakmice.Pa često i igrači istog tima na treningu jedni druge "izlemaju" boreći se za mjesto u ekipi kao da igraju u dva različita tima.
- Široki osim nas ima 12. I 19. jula utakmice Lige Evrope.Njihov eventualni umor može biti jezičak na vagi u našu korist.Pogotovo njihova utakmica 19,dakle 3 dana pred utakmicu Široki - Tuzla City.Starčević i Pavić to znaju.Naše je da u prvom poluvremenu ne napravimo neku šlampavost tipičnu za debitanta u PL.U tom slučaju u drugom poluvremenu vrijeme će raditi u našu korist ,naravno, ako zapnemo. Sretno momcima i cijeloj ekspediciji.Nadam se i da će ovi prenosi preko klupske stranice zaživiti.Imamo generalku na lijepom "Bilinom polju".Mada se nadam da će se "skrpiti" neko društvo ,pa da odemo do naše braće("kapitalista") u Zenicu ,da gledamo prvu utakmicu NK ČELIK - FK TUZLA CITY - uživo.
Zadnja izmjena: sloboda72, dana/u 09 jul 2018, 20:05, ukupno mijenjano 2 puta.
Ja volim FK Tuzla City

helemnejse11
Kontakt:

Post Postao/la helemnejse11 » 09 jul 2018, 15:43

Denis Čomor:

sloboda72
Kontakt:

Post Postao/la sloboda72 » 09 jul 2018, 16:34

https://sportsport.ba/fudbal/uefa-u-mar ... vih/262272

UEFA u martu obilazi bh. stadione, ali i eventualne lokacije za izgradnju novih

Projekat poboljšanja infrastrukture
Stručni tim UEFA-e će početkom marta naredne godine doći u radnu posjetu našoj zemlji, gdje će sa odgovarajućim predstavnicima NS/FS BiH pregledati u kakvom je stanju infrastruktura na stadionima Premijer lige BiH

V. Vukmirović
19.12.17. 13:01

Ova posjeta je u skladu sa dogovorenim zaključcima prilikom posjete predsjednika UEFA-e Aleksandera Čeferina, NS/FS BiH i Bosni i Hercegovini.

Planirano je da UEFA stručni tim zajedno sa stručnjacima NS/FS BIH ustanovi ne samo kakva je infrastruktura na stadionima premijerligaških klubova, već i da procijeni koji bi od tih stadiona mogao biti na listi potencijalno perspektivnih za unaprijeđenje na nivo treće i četvrte kategorije po UEFA Propisima za infrastrukturu stadiona.

Analiza će uključivati pored postojećih stadiona i eventualne lokacije predviđene regulacionim planovima, za projektovanje i izgradnju novih savremenih stadiona.

Klubovima i lokalnim zajednicama u čijoj nadležnosti su stadioni predviđeni za pregled ili lokacije određene regulacionim planovima, biće poslani zahtjevi za pripremu i prezentaciju odgovarajućih planova, projekata i spremnosti za finansiranje istih, a nakon toga će se odrediti i datum posjete.

Tek nakon realne i sveobuhvatne analize od strane UEFA i NS/FS BiH moći će se pristupti izradi projekata pomoći na unapređenju infrastrukture i to onih stadiona i/ili lokacija za koje se utvrdi da posjeduju potencijal i prespektivu za unapređenje infrastrukture i spremnosti lokalne zajednice i drugih nivoa vlasti da budu nosioci finansiranja i realizacije projekata.
Zadnja izmjena: sloboda72, dana/u 09 jul 2018, 19:52, ukupno mijenjano 1 put.
Ja volim FK Tuzla City

sloboda72
Kontakt:

Post Postao/la sloboda72 » 09 jul 2018, 17:00

Emotivan oproštaj Todorovića: San je postao java, hvala Slobodi i Tuzli

Definitivno napušta Tušanj
Darko Torodović je ovog ljeta napustio Slobodu i prema svemu sudeći potpisat će ugovor sa austrijskim timom Red Bull Salzburgom.

S. Mlaćo
09.07.18. 15:15

Naime, Todorović se nalazi na pripremama ovog kluba i očekuje se još da potpiše ugovor te da se transfer ozvaniči.

Da je odlazak u Austriju gotova stvar potvrđuje emotivni status koji je ovaj 21-godišnji bek objavio na Instagramu, u kojem se oprostio Slobode i sada već bivših saigrača.

"Moj san je postao java. Želio bih da se zahvalim gradu Tuzli, FK Sloboda i svim ljudima koji su mi pružali ljubav i podršku sve ove godine. Mojim sada već bivšim saigračima želim puno uspjeha kako ove tako i narednih sezona. Iako ne znam kako da napišem sve što trenutno osjećam i sve što mi se mota po glavi, ali jedno je sigurno. Tuzla će zauvijek biti moj grad, Sloboda će zauvijek biti moja prva ljubav. Hvala vam od srca", napisao je Todorović.

Portal SportSport.ba pratite putem Facebooka ili Instagrama.
Ja volim FK Tuzla City

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 09 jul 2018, 17:17

Na listi PDA za Parlament FBiH nalazi se i biznismen Azmir Husić (izborna jedinica 3), bivši predsjednik FK Sloboda.

20:35 minuta :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 09 jul 2018, 17:35

sloboda72 je napisao/la:Emotivan oproštaj Todorovića: San je postao java, hvala Slobodi i Tuzli

Darko Torodović je ovog ljeta napustio Slobodu i prema svemu sudeći potpisat će ugovor sa austrijskim timom Red Bull Salzburgom.

S. Mlaćo

Naime, Todorović se nalazi na pripremama ovog kluba i očekuje se još da potpiše ugovor te da se transfer ozvaniči.

Da je odlazak u Austriju gotova stvar potvrđuje emotivni status koji je ovaj 21-godišnji bek objavio na Instagramu, u kojem se oprostio Slobode i sada već bivših saigrača.

"Moj san je postao java. Želio bih da se zahvalim gradu Tuzli, FK Sloboda i svim ljudima koji su mi pružali ljubav i podršku sve ove godine. Mojim sada već bivšim saigračima želim puno uspjeha kako ove tako i narednih sezona. Iako ne znam kako da napišem sve što trenutno osjećam i sve što mi se mota po glavi, ali jedno je sigurno. Tuzla će zauvijek biti moj grad, Sloboda će zauvijek biti moja prva ljubav. Hvala vam od srca", napisao je Todorović.

Darko Todorovic kod prosle uprave:

13/14 - 0 utakmica
14/15 - 1 utakmica, 24 minute
15/16 - 2 utakmice, 100 minuta, 90 minuta u zadnjem kolu koje nije imalo rezultatski znacaj
16/17 - u prvih 8 kola Husrefa i uprave u 8 utakmica, 5 na klupi, jednu na tribinama.

Kod ove uprave Todorovic sezona 17/18 - 35 utakmica 2966 minuta. 16/17 - 1372 minuta, 18 utakmica.

ZAKLJUCAK: DA JE PROSLA UPRAVA OSTALA DARKO I IGRACI KAO DARKO BI DANAS IGRALI U FEDERALNOJ LIGI, A REPREZENTACIJE I MINUTA U SLOBODI NE BI DOBILI!!

Dolazili bi Fatici, Kostici, Djidic, a djeca bi bila u timu samo da budu zbog kvote.

sloboda72
Kontakt:

Post Postao/la sloboda72 » 09 jul 2018, 18:24

dvokorak je napisao/la:

:urnebes: :urnebes: :urnebes:
TUZLA UZ HRVATSKU
https://www.facebook.com/gradskakafanat ... 802503894/

ŠIROKI BRIJEG UZ HRVATSKU I PROTIV BIH
https://www.facebook.com/Jabuka.tv/vide ... 556684622/
Ja volim FK Tuzla City

sloboda72
Kontakt:

Post Postao/la sloboda72 » 09 jul 2018, 19:12

tuzlak1987 je napisao/la:
sloboda72 je napisao/la:Emotivan oproštaj Todorovića: San je postao java, hvala Slobodi i Tuzli

S. Mlaćo

Darko Todorovic kod prosle uprave:

13/14 - 0 utakmica
14/15 - 1 utakmica, 24 minute
15/16 - 2 utakmice, 100 minuta, 90 minuta u zadnjem kolu koje nije imalo rezultatski znacaj
16/17 - u prvih 8 kola Husrefa i uprave u 8 utakmica, 5 na klupi, jednu na tribinama.

Kod ove uprave Todorovic sezona 17/18 - 35 utakmica 2966 minuta. 16/17 - 1372 minuta, 18 utakmica.

ZAKLJUCAK: DA JE PROSLA UPRAVA OSTALA DARKO I IGRACI KAO DARKO BI DANAS IGRALI U FEDERALNOJ LIGI, A REPREZENTACIJE I MINUTA U SLOBODI NE BI DOBILI!!

Dolazili bi Fatici, Kostici, Djidic, a djeca bi bila u timu samo da budu zbog kvote.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

SAD ĆE TRGOVCI IZ SLOBODE NAĆI NEKOGA DA KAŽE DA MU JE DARKO NAPRAVIO" ŠLJIVU "POD OKOM. PA DA MI NJEGA VRATIMO. DAĆEMO IM 100 000KM. ONO 500 000 NAM OSTADE ČISTA ZARADA......ŠALU NA STRANU, NEĆE ON GORE DUGO VIDIT STARTNE POSTAVE.ŠTETA ,DARKO JE UHVATIO KONTINUITET DOBRIH IGARA.JA BIH VOLIO DA GA DAJU NA POZAJMICU SLOBODI.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
p.s.
"Na listi PDA za Parlament FBiH nalazi se i biznismen Azmir Husić (izborna jedinica 3), bivši predsjednik FK Sloboda."

Je li baš ovako doslovno piše na izbornoj listi?
Ja volim FK Tuzla City

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.