HŠKZ-svetinja je napisao/la:BlueSharks je napisao/la:Kavkve to nebuloze pričaš
To da je Željo najpopularniji, najuspješniji BH
svih vremena je jasno i oko toga smo se svi složili i to pokazuju tebele koje su pravile međunarodne institucije, a ne naše "objektivne".
A što se tiče Zrinskog i Borca ja koji ne navija ni za jedan od ta dva kluba, i koji su mi isto "dragi", smatram sebe objektivnim da nešta kažem na tu temu. Tim koji na čitavoj planeti nema bar 150-200 hiljada navijača je da izvineš kita od kluba. Taj uvjet Zrinski ne ispunjava, a Borac ispunjava. Dalje Borac je daleko uspješniji klub od Zrinskog kad gledamo čitavu historiju, a kada to nekim pojednicima odgovara i da dalje više ne nabrajam, uglavnom Borac je mnogo veći klub od Zrinskom. Zampamtite instant klubovi su kratkog vijeka, to je pokazala prošlost, a pokazaće to i budućnost. Znači finale bez ikakve dvojbe Željo-Borac, nisam imao namjeru ikog vrijeđati, samo sam rekao svoje mišljenje i surovu istinu.
imas pravo na svoje misljenje,koje je meni u najmanju ruku smijesno...dakle,ovako..HŠK Zrinjski a ne ZriNski je osnovan 1905 godine u Mostaru...dakle,puno prije svih drugih klubova na ovim prostorima a i sire...molim lijepo!!
ona vlast ga je ukinula jer nije htio izbaciti iz svog imena predznak Hrvatski....i trebala su muda za to,mislim da se slazes...drugo,kazes da Zrinjski ne ispunjava taj uvjet te mnogobrojnosti...e prika moj,kroz ove godine reaktiviranja kluba malo-pomalo citava hercegovina se okrenuka tom istom Zrinjskom i u njemu prepoznala svoj identitet...capljina,neum,posusje,tomislavgrad,citluk itd..itd...cak dijelom i siroki brijeg navijaju za ZRINJSKI...o mostaru ti necu ni pricati...grad zivi za ZRINJSKI,sve generacije disu za njega,i vjeruj mi da ce ULTRASI krojiti tifo scenu slijedecu deceniju,a Zrinjski ce dugo dugo krojiti vrh tabele...zivi bili pa vidili...i hvala za INSTANT 1905 da ne zaboravim...
To što je osnovan 1905 je izuzetno cijenim i meni je itekako bitno. Ja Slavija ne podnosim, al je izuzetno cijenim samo radi toga što je najstariji klub PL BiH. Dalje nisu oni vama bez razloga zabranili postojanje budi siguran, bilo je idrugih HR klubova, pa su ipak nastupali, a vama su zabranili postojanje zbog mnogo većeg razloga, neću ga spominjati da ne bi ušli u politiku.
To što kažeš da se čitava Hercegovina okrenula Zrinskom, je smiješno, da ne kažem neku grublju riječ. Pa za vas još uvijek ne navija čitav Z.Mostar, vama su još uvijek IN Hajduk i Dianamo, tu šuplju možeš prosipat nekom drugom, meni ne. Ipak ćemo morati malo sačekati da vidimo hoće li Zrinski i Ultrasi obilježiti nadolazeće godine, ja sasvim suprotnog mišljenje, al ko što ti kažeš, živi bili pa vidjeli.
Još jednom ponavlam, da izuzetno cijenim 1905, al isto bi vi tako trebali cijeniti ono što je Željo radio godinama i to uzimati u obzir, a ne samo nakon rata.
Plitika, čuda radi, milslim da su to najviše osjetili Velež i Zrinski. I ja jbg navikao pisati Zrinski, nešta mi čudno Zrinjski, ne zamjeri.