HŠK Zrinjski - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,Pasha

HŠKZ-svetinja
Kontakt:

Re: HŠK Zrinjski

Post Postao/la HŠKZ-svetinja » 15 feb 2010, 18:31

silenT. je napisao/la:također mislim da je Zrinjski favorit u kupu,ali netreba podcjenit Želju i Borca, Slavija po meni nema šanse...
volio bih da finale bude protiv Želje... to je ipak veći derbi nego sa Borcem ili Slavijom
finale Zrinjski-Željo....osvajač Zrinjski rezultatom 3-1....javio mi Milan tarot evo taman... ;)
nikoga nisam volio tako,dušom i tijelom beskrajno lako..kao tebe ZRINJSKI kao tebe !!!

HŠKZ MOSTAR
Kontakt:

Post Postao/la HŠKZ MOSTAR » 15 feb 2010, 18:46

Da se ne lupaju gluposti, Eagles nisu bili samo navijači i kao navijači nisu ni osnovani.
Druga je stvar što je dio ekipe volio utakmice i išao na njih, pa je naravno i bio trans sa tim natpisom, ali Eaglesi su jednostavno billi momci koji su gravitirali prvoj osnovnoj školi.
U to vrijeme je u Mostaru bilo moderno zadavati neka nova imena kvartovima ili ekipama, tako da je toga bilo jako puno.
takva je situacija i danas samo što nije više ono vrijeme od prije dvadeset i kusur godina. Danas su neki novi klinci, neki novi klubovi i neke nove države.
Porediti to od onda i ovo danas nema nikakvog smisla.
ZABRANILI IME SVETO MI GA VRATILI - ZRINJSKI MOSTAR
http://www.youtube.com/watch?v=dmt5CsUvTIo

BlueSharks
Kontakt:

Post Postao/la BlueSharks » 15 feb 2010, 18:46

silenT. je napisao/la:također mislim da je Zrinjski favorit u kupu,ali netreba podcjenit Želju i Borca, Slavija po meni nema šanse...
volio bih da finale bude protiv Želje... to je ipak veći derbi nego sa Borcem ili Slavijom
Kavkve to nebuloze pričaš :roll:
To da je Željo najpopularniji, najuspješniji BH svih vremena je jasno i oko toga smo se svi složili i to pokazuju tebele koje su pravile međunarodne institucije, a ne naše "objektivne".

A što se tiče Zrinskog i Borca ja koji ne navija ni za jedan od ta dva kluba, i koji su mi isto "dragi", smatram sebe objektivnim da nešta kažem na tu temu. Tim koji na čitavoj planeti nema bar 150-200 hiljada navijača je da izvineš kita od kluba. Taj uvjet Zrinski ne ispunjava, a Borac ispunjava. Dalje Borac je daleko uspješniji klub od Zrinskog kad gledamo čitavu historiju, a kada to nekim pojednicima odgovara i da dalje više ne nabrajam, uglavnom Borac je mnogo veći klub od Zrinskom. Zampamtite instant klubovi su kratkog vijeka, to je pokazala prošlost, a pokazaće to i budućnost. Znači finale bez ikakve dvojbe Željo-Borac, nisam imao namjeru ikog vrijeđati, samo sam rekao svoje mišljenje i surovu istinu.
Strauss Junior

HŠKZ-svetinja
Kontakt:

Post Postao/la HŠKZ-svetinja » 15 feb 2010, 18:55

BlueSharks je napisao/la:
To da je Željo najpopularniji, najuspješniji BH svih vremena je jasno i oko toga smo se svi složili i to pokazuju tebele koje su pravile međunarodne institucije, a ne naše "objektivne".

A što se tiče Zrinskog i Borca ja koji ne navija ni za jedan od ta dva kluba, i koji su mi isto "dragi", smatram sebe objektivnim da nešta kažem na tu temu. Tim koji na čitavoj planeti nema bar 150-200 hiljada navijača je da izvineš kita od kluba. Taj uvjet Zrinski ne ispunjava, a Borac ispunjava. Dalje Borac je daleko uspješniji klub od Zrinskog kad gledamo čitavu historiju, a kada to nekim pojednicima odgovara i da dalje više ne nabrajam, uglavnom Borac je mnogo veći klub od Zrinskom. Zampamtite instant klubovi su kratkog vijeka, to je pokazala prošlost, a pokazaće to i budućnost. Znači finale bez ikakve dvojbe Željo-Borac, nisam imao namjeru ikog vrijeđati, samo sam rekao svoje mišljenje i surovu istinu.
imas pravo na svoje misljenje,koje je meni u najmanju ruku smijesno...dakle,ovako..HŠK Zrinjski a ne ZriNski je osnovan 1905 godine u Mostaru...dakle,puno prije svih drugih klubova na ovim prostorima a i sire...molim lijepo!!
ona vlast ga je ukinula jer nije htio izbaciti iz svog imena predznak Hrvatski....i trebala su muda za to,mislim da se slazes...drugo,kazes da Zrinjski ne ispunjava taj uvjet te mnogobrojnosti...e prika moj,kroz ove godine reaktiviranja kluba malo-pomalo citava hercegovina se okrenula tom istom Zrinjskom i u njemu prepoznala svoj identitet...capljina,neum,posusje,tomislavgrad,citluk itd..itd...cak dijelom i siroki brijeg navijaju za ZRINJSKI...o mostaru ti necu ni pricati...grad zivi za ZRINJSKI,sve generacije disu za njega,i vjeruj mi da ce ULTRASI krojiti tifo scenu slijedecu deceniju,a Zrinjski ce dugo dugo krojiti vrh tabele...zivi bili pa vidili...i hvala za INSTANT 1905 da ne zaboravim...i evo ti poruka za kraj tebi i takvima sto kazu na nas nece biti...
Zadnja izmjena: HŠKZ-svetinja, dana/u 15 feb 2010, 19:03, ukupno mijenjano 1 put.
nikoga nisam volio tako,dušom i tijelom beskrajno lako..kao tebe ZRINJSKI kao tebe !!!

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 15 feb 2010, 18:57

HŠKZ-svetinja je napisao/la:

imas pravo na svoje misljenje,koje je meni u najmanju ruku smijesno...dakle,ovako..HŠK Zrinjski a ne ZriNski je osnovan 1905 godine u Mostaru...dakle,puno prije svih drugih klubova na ovim prostorima a i sire...molim lijepo!!
ona vlast ga je ukinula jer nije htio izbaciti iz svog imena predznak Hrvatski....i trebala su muda za to,mislim da se slazes...drugo,kazes da Zrinjski ne ispunjava taj uvjet te mnogobrojnosti...e prika moj,kroz ove godine reaktiviranja kluba malo-pomalo citava hercegovina se okrenuka tom istom Zrinjskom i u njemu prepoznala svoj identitet...capljina,neum,posusje,tomislavgrad,citluk itd..itd...cak dijelom i siroki brijeg navijaju za ZRINJSKI...omostaru ti necu ni pricati...grad zivi za ZRINJSKI,sve generacije disu za njega,i vjeruj mi da ce ULTRASI krojiti tifo scenu slijedecu deceniju...zivi bili pa vidili...i hvala za INSTANT 1905 da ne zaboravis...
:) Molim te... Cast Zrinjskom i sretno, al, molim te. To ce puno prije vrijediti u obrnutom slucaju, samo za KK Široki, koji je istinski hercegovacki brand, dok NK ŠB i HŠKZ posluju kao dva najuspjesnija u jednom sportu.
...Život za Široki...

HŠKZ-svetinja
Kontakt:

Post Postao/la HŠKZ-svetinja » 15 feb 2010, 19:06

:) Molim te... Cast Zrinjskom i sretno, al, molim te. To ce puno prije vrijediti u obrnutom slucaju, samo za KK Široki, koji je istinski hercegovacki brand, dok NK ŠB i HŠKZ posluju kao dva najuspjesnija u jednom sportu.[/quote]
svaka cast..ja prvi odem pogledati kk siroki kad god je dobra tekma i navijam svim srcem za njega..a ovo sto sam napisao,napisao sam jer znam par momaka koji rade sa mnom,jedan je iz uzarica a dvojica iz sirokog..i svaku tekmu su pod bb cak i kad u isto vrijeme igra siroki na pecari...

BlueSharks
Kontakt:

Post Postao/la BlueSharks » 15 feb 2010, 19:07

HŠKZ-svetinja je napisao/la:
BlueSharks je napisao/la:Kavkve to nebuloze pričaš :roll:

ona vlast ga je ukinula jer nije htio izbaciti iz svog imena predznak Hrvatski....i trebala su muda za to,mislim da se slazes...drugo,kazes da Zrinjski ne ispunjava taj uvjet te mnogobrojnosti...e prika moj,kroz ove godine reaktiviranja kluba malo-pomalo citava hercegovina se okrenuka tom istom Zrinjskom i u njemu prepoznala svoj identitet...capljina,neum,posusje,tomislavgrad,citluk itd..itd...cak dijelom i siroki brijeg navijaju za ZRINJSKI...o mostaru ti necu ni pricati...grad zivi za ZRINJSKI,sve generacije disu za njega,i vjeruj mi da ce ULTRASI krojiti tifo scenu slijedecu deceniju,a Zrinjski ce dugo dugo krojiti vrh tabele...zivi bili pa vidili...i hvala za INSTANT 1905 da ne zaboravim...
To što je osnovan 1905 je izuzetno cijenim i meni je itekako bitno. Ja Slavija ne podnosim, al je izuzetno cijenim samo radi toga što je najstariji klub PL BiH. Dalje nisu oni vama bez razloga zabranili postojanje budi siguran, bilo je idrugih HR klubova, pa su ipak nastupali, a vama su zabranili postojanje zbog mnogo većeg razloga, neću ga spominjati da ne bi ušli u politiku.

To što kažeš da se čitava Hercegovina okrenula Zrinskom, je smiješno, da ne kažem neku grublju riječ. Pa za vas još uvijek ne navija čitav Z.Mostar, vama su još uvijek IN Hajduk i Dianamo, tu šuplju možeš prosipat nekom drugom, meni ne. Ipak ćemo morati malo sačekati da vidimo hoće li Zrinski i Ultrasi obilježiti nadolazeće godine, ja sasvim suprotnog mišljenje, al ko što ti kažeš, živi bili pa vidjeli.

Još jednom ponavlam, da izuzetno cijenim 1905, al isto bi vi tako trebali cijeniti ono što je Željo radio godinama i to uzimati u obzir, a ne samo nakon rata.

Plitika, čuda radi, milslim da su to najviše osjetili Velež i Zrinski. I ja jbg navikao pisati Zrinski, nešta mi čudno Zrinjski, ne zamjeri.
Strauss Junior

HŠKZ-svetinja
Kontakt:

Post Postao/la HŠKZ-svetinja » 15 feb 2010, 19:11

Babilon
Kontakt:

Post Postao/la Babilon » 15 feb 2010, 19:15

Zelju sam nazvao Seljo iskljucivo sto 90% forumasa Manijaca Zrinjski naziva Svinjski,stoga nemoj se praviti uvrijeđan,kaze netko Borac veci klub od Zrinjskog,vjerovatno i jeste al titule su na strani Zrinjskog,to su znas one cinjenice sto ostaju upisane zlatnim slovima ,mozemo mi pricati sto hocemo al dva tj tri kluba nesto u ovoj ligi znace a to su Zri,Sir i Sarajevo ostalo su vjerovali ili ne instant klubovi jer kako inace opisati klub koji kroz godinu promjeni par trenera i 30,40 igraca selektira tipa klubova Borac ,Zeljo Velez ,a taj Borac npr prima vise mjesecno novca od Banja Luke nego Zrinjski za citavu godinu od grada Mostara, jos nam ovaj politicki ustroj nalaze da vecina hrvata financira i FK Velez ne svojom voljom vec placanjem poreza ,jer 80% firmi u Mostaru su hajmo reci hrvatskog preznaka,pa nam i tu odljeva se novac na klub za koji navijaju samo podveležci i bivse komunjare,pogresan statut je napisan da se raspodjela novca vrsi podjednako a ne gleda se uspjeh,to je isto da Split ulaze u Hajduk podjednako kao i u NK Split,sponzor HT smanjuje sponzorstvo al i dalje sve funkcionira i unatoc krizi igraci imaju solidne ugovore i nisu to ugovori na 6mjeseci i godinu dana kao u nekih velikana bivse SRBiH,a bogme i omladinski pogon je izbacio do sada par dobrih igraca,sto znaci da ti to nije instant klub,jos da ALuminij malo vise odrijesi kesu kad se privatizira i to je to,necete ostat od nas :mrgreen:
HSK Zrinjski Mostar

HŠKZ-svetinja
Kontakt:

Post Postao/la HŠKZ-svetinja » 15 feb 2010, 19:19

[/quote]
To što je osnovan 1905 je izuzetno cijenim i meni je itekako bitno. Ja Slavija ne podnosim, al je izuzetno cijenim samo radi toga što je najstariji klub PL BiH. Dalje nisu oni vama bez razloga zabranili postojanje budi siguran, bilo je idrugih HR klubova, pa su ipak nastupali, a vama su zabranili postojanje zbog mnogo većeg razloga, neću ga spominjati da ne bi ušli u politiku.

To što kažeš da se čitava Hercegovina okrenula Zrinskom, je smiješno, da ne kažem neku grublju riječ. Pa za vas još uvijek ne navija čitav Z.Mostar, vama su još uvijek IN Hajduk i Dianamo, tu šuplju možeš prosipat nekom drugom, meni ne. Ipak ćemo morati malo sačekati da vidimo hoće li Zrinski i Ultrasi obilježiti nadolazeće godine, ja sasvim suprotnog mišljenje, al ko što ti kažeš, živi bili pa vidjeli.

Još jednom ponavlam, da izuzetno cijenim 1905, al isto bi vi tako trebali cijeniti ono što je Željo radio godinama i to uzimati u obzir, a ne samo nakon rata.

Plitika, čuda radi, milslim da su to najviše osjetili Velež i Zrinski. I ja jbg navikao pisati Zrinski, nešta mi čudno Zrinjski, ne zamjeri.[/quote]
ta dva kluba ja i svi u mostaru volimo i cijenimo isto kao i slaven belupo,rijeku ili bilo koji drugi Hrvatski klub....a tu tvoju teoriju da ne navija cijeli grad i hercegovina za plemice,okaci macku o rep...samo Zrinjski majstore....

silenT
Kontakt:

Post Postao/la silenT » 15 feb 2010, 19:25

vidiš koliko si ti ispisao gluposti jer neznaš čitat...
ja navijam za Zrinjski i kao navijač Zrinjskog sam rekao da je meni veći derbi Zrinjski-Željo.. nego Zrinjski-Borac ili Zrinjski-Slavija.... !!!
Inter, Zrinjski, Hajduk, NY Knicks, Medvešćak, NY Rangers, Andy Murray, Rafael Nadal, Fernando Alonso

HŠKZ-svetinja
Kontakt:

Post Postao/la HŠKZ-svetinja » 15 feb 2010, 19:48

evo da se decko ne muci sa trazenjem klipa......

HŠKZ MOSTAR
Kontakt:

Post Postao/la HŠKZ MOSTAR » 15 feb 2010, 22:59

Tako je majstore. Zaključimo da nismo ni postojali prvih pola stoljeća, a možemo zaključiti ako im je lakše da niti danas ne postojimo. Zaboli me neka stvar.
Ja znam da one dvije zadnje Europske utakmice za nas koji smo bili i u Mostaru i u Bratislavi su bile čista perverzija i jednostavno smo uživali u ta dva spektakla, kao što uživamo u svakoj utakmici Zrinjskog, bila to prijateljska ili Europska.
Oni nek uživaju u prijateljskim, stipu ih!

Mr Plummer
Kontakt:

Post Postao/la Mr Plummer » 15 feb 2010, 23:58

Pokusajte se drzati teme, HŠK Zrinjski. Ponekad se mora malo i odlutati, ali prica na pricu i dodjoste vi do ustasa i partizana, a to na ovom forumu ne prolazi ;)
Ordem e progresso

Za prijavu posta administraciji, pritisni trokut!

HŠKZ-svetinja
Kontakt:

Post Postao/la HŠKZ-svetinja » 16 feb 2010, 00:13

sex usred bratislave :D

naravno i mostara....

ZRINJSKI-MOSTAR

Post Postao/la ZRINJSKI-MOSTAR » 16 feb 2010, 15:53

Raduje me jedna istina,
da ću opet prvak biti ja...

[youtube][/youtube]

UM94
Tko je Prvi i Jedini Mostarski šampion??

ZRINJSKI

D3n!$!nH0
Kontakt:

Post Postao/la D3n!$!nH0 » 16 feb 2010, 16:22

ZRINJSKI-MOSTAR je napisao/la:
Raduje me jedna istina,
da ću opet prvak biti ja...

[youtube][/youtube]

UM94

de mi objasni znacenje zastave vatikana??
91.148.116.174:27028 udjite domaci server bez citera cs 1.6!!!!

MI SMO DIVOVI SVAKO NAM JE PLIJEN NAS JE CIJELI SVIJET U BORDO OBOJEN!!!!!

HŠKZ MOSTAR
Kontakt:

Post Postao/la HŠKZ MOSTAR » 16 feb 2010, 16:36

Svašta bi vi da vam se objašnjava... nek ostane tebi za maštu!

D3n!$!nH0
Kontakt:

Post Postao/la D3n!$!nH0 » 16 feb 2010, 16:45

ma uostalom predpostavio sam isto kao sto ima i oa hrvatska
91.148.116.174:27028 udjite domaci server bez citera cs 1.6!!!!

MI SMO DIVOVI SVAKO NAM JE PLIJEN NAS JE CIJELI SVIJET U BORDO OBOJEN!!!!!

Babilon
Kontakt:

Post Postao/la Babilon » 16 feb 2010, 19:28

imas naselje vatikan u mostaru koje je tik uz katedralu,a hrvatska zastava nema nikakve veze s navijackom hrvatskom skupinom ultrasi,to je zastava bivse HRHB koja je ugasena 95.e!
jel sad jasno?!
HSK Zrinjski Mostar

Zaključano

Natrag na “HŠK Zrinjski”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.