Cestitam, evo keksic.[/quote]filip13 je napisao/la:storm_raider je napisao/la:Eto citirao si.filip13 je napisao/la:
čekam
bravo
hvala,volim i ja tebe
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
Cestitam, evo keksic.[/quote]filip13 je napisao/la:storm_raider je napisao/la:Eto citirao si.filip13 je napisao/la:
čekam
bravo
storm_raider je napisao/la:Nema na cemu i drugi put.
filip13 je napisao/la:storm_raider je napisao/la:Nema na cemu i drugi put.
Nek im LeBron opet yebe majku i letit će terenom.LenBias je napisao/la:veceras ponovo utakmica, birdman je suspenziju dobio, u gostima igramo, tesko ce biti, trebalo bi biti mnogo tesko i ocekujem poraz ali ne bi me iznenadila neka nasa pobjeda uz veliku razliku jer odlicno su odigrali zadnju utakmicu pa ih mozda jos bude drzalo
vec trecu sezonu u nizu sudije igraju umjesto nasih igraca druze, nista novo, pusti ih neka pricajuSportfanatik je napisao/la:Nek im LeBron opet yebe majku i letit će terenom.LenBias je napisao/la:veceras ponovo utakmica, birdman je suspenziju dobio, u gostima igramo, tesko ce biti, trebalo bi biti mnogo tesko i ocekujem poraz ali ne bi me iznenadila neka nasa pobjeda uz veliku razliku jer odlicno su odigrali zadnju utakmicu pa ih mozda jos bude drzalo
P.S. Vjerojatno liga gura Heat pa je Birdman dobio suspenziju
O čemu ti?Titova-Juga je napisao/la:Da mi je neko rekao da je ono Sebastiano Rossi, mislio bi da se neslano sali... haha... jaoo
wade ce igrati kao i svaku utakmicu u seriji podjednako dobro ispunjavajuci skokove, poene i asiste, kako stvari stoje nesto drugo mu koljeno ne dopusta, haslem, ray i mario moraju vise povuci veceras i da pokusamo nametnuti svoj nacin brze igre, u tome pacersi nemaju sanse protiv nas, vise se i ne nadam da ce bosh nesto uraditi protiv visokih igraca indiane, volio bi da me demantuje vise nego ista ali sumnjam da je on to u stanjuSportfanatik je napisao/la:Nadam se da će večeras uz standardnog LeBrona Wade poluditi
to je ono sto je heat trebao, sto je james trebao raditi i ranije. takvi govori podignu ekipu do maksimumario_Ferdy88 je napisao/la:Ka'e James ne počnete li igrat ubiću vas vas k'o što george r.r. martin ubija svoje likove!![]()
pa kazu : The Miami Heat is Still Wade's Teamrio_Ferdy88 je napisao/la:Ka'e James ne počnete li igrat ubiću vas vas k'o što george r.r. martin ubija svoje likove!![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.