FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

AlfredNobel
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la AlfredNobel » 06 feb 2019, 16:30

slika

slika

:cool:
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka

fks74
Kontakt:

Post Postao/la fks74 » 06 feb 2019, 16:51

AlfredNobel je napisao/la:slika

slika

:cool:
Koga li vreba iza coska ? :rol:

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 06 feb 2019, 16:51

BordoSarajevo je napisao/la:Samir Radovac u Olimpiku.
Znači ništa od trostrukih prvaka? :urnebes:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 06 feb 2019, 16:57

Denchi je napisao/la:pitanje za struku: da li nam dođe Olimpik išta za Radovca? glede onih naknada za treniranje čitavih njegovih 23 godine?
:urnebes: :urnebes:

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 06 feb 2019, 17:08

MortemHz je napisao/la:
Denchi je napisao/la:pitanje za struku: da li nam dođe Olimpik išta za Radovca? glede onih naknada za treniranje čitavih njegovih 23 godine?
:urnebes: :urnebes:
znači ne vjerujem koje bacanje para, te kapiten, projekt, nagrada navijača, probe po Zenitu

a u biti ko i ovaj Jahić... :stop: :puke:
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 06 feb 2019, 17:10

miky_hz je napisao/la:Eo gledam Dodik otvara ove igre na Kosevu. :rol: Od Pape se jos oporavljamo od ovoga pitanje je dali cemo ikad :mrgreen:
pa šta te čudi SDA kadar i Miki su vazda u isti krevet lijegali :urnebes: :rol:
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 06 feb 2019, 17:11

miky_hz je napisao/la:Eo gledam Dodik otvara ove igre na Kosevu. :rol: Od Pape se jos oporavljamo od ovoga pitanje je dali cemo ikad :mrgreen:
A ipak će tele dolaziti u Sarajevo?

revolt
Kontakt:

Post Postao/la revolt » 06 feb 2019, 17:12

Ne razmisljas da mozda ima navijaca Sarajeva koji su katolici i koje ovakva jedna sala vrijeđa?

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 06 feb 2019, 17:14

revolt je napisao/la:
Ne razmisljas da mozda ima navijaca Sarajeva koji su katolici i koje ovakva jedna sala vrijeđa?
pa jbg ni ti ne razmišljaš da ima katolika sa smislom za humor :D ;)

revolt
Kontakt:

Post Postao/la revolt » 06 feb 2019, 17:17

Denchi je napisao/la:
revolt je napisao/la:
pa jbg ni ti ne razmišljaš da ima katolika sa smislom za humor :D ;)
Ne brate. Ja nisam katolik, ima forumasa ovdje koji me licno znaju. Ali znam ih trojicu koji jesu i navijaju za Sarajevo i citaju ovaj forum.
Btw nisam ljubitelj humora na religijskoj osnovi, ne volim kad se neko sali sa Poslanikom i Allahom, a isto tako ne volim ni ismijavanje Pape, i drugih svetinja drugih vijera.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 06 feb 2019, 17:18

Pa ko koga ovdje ismijava, ne razumijem?

revolt
Kontakt:

Post Postao/la revolt » 06 feb 2019, 17:20

MortemHz je napisao/la:Pa ko koga ovdje ismijava, ne razumijem?
Jos se oporavljamo od Pape. Moze se itekako protumaciti u negativnom kontekstu. Najlakse se praviti budala. Ja da sam katolik, ovo bi mi zasmetalo od strane mojih sugradjana.

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 06 feb 2019, 17:20

Hvala vam ni na cemu . Ovih zadnjih 20-ak dana kao da je pdf "prepucavanje u Pl .ali u jednom klubu". Bas sam bio razocaran , onda shvatih da se radi od mozda 20-ak likova koji necim vodjeni vrijedjaju,psuju,prijete i sta sve ne. Meni ne treba da ucestvujem u tome.
Lijepo je citati odusevljenje normalnih-pravih navijaca poslije pobjeda nad Krupom,Mladosti,Zelji,Laznim,Listici ,Radniku(euforija) i jos mnoge pobjede.Necu da se svrstavam ni na ciju stranu .Nema mjesta normalnoj kritici(uvijek moze i treba bolje),jer si protiv i izdajnik. Onda kriticari bas truju ono dobro , pa mi smo prvi sa +5 bodova, afirmisali Akademiju.Sam cin "prodaje" Mujakica je cin neupitnog puta kuda klub treba da ide.
Nadam se da nikog nisam licno uvrijedio,a da je navijac bez interesa.
Ponovo cu pisati poslije prve pobjede u prvenstvu , jer tada do izrazaja dodju oni navijaci koji iz srca vole FKS i Akademiju FKS . LP
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 06 feb 2019, 17:24

revolt je napisao/la:
MortemHz je napisao/la:Pa ko koga ovdje ismijava, ne razumijem?
Jos se oporavljamo od Pape. Moze se itekako protumaciti u negativnom kontekstu. Najlakse se praviti budala. Ja da sam katolik, ovo bi mi zasmetalo od strane mojih sugradjana.
Ma nigdje veze realno ali obrisat ćemo ako bi nekome zasmetalo..

ledesma
Kontakt:

Post Postao/la ledesma » 06 feb 2019, 17:25

Treba ga izvizdat, prvo nema sta nije rek'o ruzno za Sarajevo, a drugo ne priznaje on ovu drzavu(jest da nije neka zbog politike,al opet naših pitara je puno izginulo braneci ovaj grad i drzavu)

Persona non grata!

:bih: :bih: :bih: :bih:
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 06 feb 2019, 17:30

revolt je napisao/la:
Ne razmisljam niti me doticu vjerske price bilo koje strane u nekoj ozbiljnoj prici,ta fraza za Papu se provlaci Kosevskim tribinama dugo unazad,zaj.ebancija.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 06 feb 2019, 17:33

čekaj ba Morteme pa šta prebija Velež sa željom za ovčinu i behrama? nisu ih kupili jbt?

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 06 feb 2019, 17:34

Denchi je napisao/la:čekaj ba Morteme pa šta prebija Velež sa željom za ovčinu i behrama? nisu ih kupili jbt?
Jesi li fulio temu ili šta :shock:

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 06 feb 2019, 17:40

MortemHz je napisao/la:
Denchi je napisao/la:čekaj ba Morteme pa šta prebija Velež sa željom za ovčinu i behrama? nisu ih kupili jbt?
pa što? :D sjebo bi ja njemu taj prelazak u olimpik ako ikako može
kone povukli pitanje te naknade za ovu dvojicu u dealu za mujezinovića i valjda se dogovorili slično kao mi sa Anđušićem i Šišićem
s tim da ova 2 su bez ugovora došli u velež???

evo našao sam pravilo oficijelno? sa stranice saveza od ove godine:
https://www.nfsbih.ba/images/propisi/Od ... igrača.pdf

po ovom nam ipak dođu nešto :hmmmmm:

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 06 feb 2019, 17:52

Denchi je napisao/la:
MortemHz je napisao/la:
pa što? :D sjebo bi ja njemu taj prelazak u olimpik ako ikako može
kone povukli pitanje te naknade za ovu dvojicu u dealu za mujezinovića i valjda se dogovorili slično kao mi sa Anđušićem i Šišićem
s tim da ova 2 su bez ugovora došli u velež???

evo našao sam pravilo oficijelno? sa stranice saveza od ove godine:
https://www.nfsbih.ba/images/propisi/Od ... igrača.pdf

po ovom nam ipak dođu nešto :hmmmmm:
FK Sarajevo

:D

Nisu oni ništa povukli već su, provjereno, platili Veležu odštetu i to mogu ti reći ne baš tako malu da ne dijelim sada te stvari ovdje. Mislim tehnički nije to neka cifra ali s obzirom da je Velež trenutno drugoligaš a ovi dužni.. razumiješ

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], soe i 56 gostiju.