Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Koga li vreba iza coska ?AlfredNobel je napisao/la:
Znači ništa od trostrukih prvaka?BordoSarajevo je napisao/la:Samir Radovac u Olimpiku.
Denchi je napisao/la:pitanje za struku: da li nam dođe Olimpik išta za Radovca? glede onih naknada za treniranje čitavih njegovih 23 godine?
znači ne vjerujem koje bacanje para, te kapiten, projekt, nagrada navijača, probe po ZenituMortemHz je napisao/la:Denchi je napisao/la:pitanje za struku: da li nam dođe Olimpik išta za Radovca? glede onih naknada za treniranje čitavih njegovih 23 godine?![]()
pa šta te čudi SDA kadar i Miki su vazda u isti krevet lijegalimiky_hz je napisao/la:Eo gledam Dodik otvara ove igre na Kosevu.Od Pape se jos oporavljamo od ovoga pitanje je dali cemo ikad
A ipak će tele dolaziti u Sarajevo?miky_hz je napisao/la:Eo gledam Dodik otvara ove igre na Kosevu.Od Pape se jos oporavljamo od ovoga pitanje je dali cemo ikad
Ne razmisljas da mozda ima navijaca Sarajeva koji su katolici i koje ovakva jedna sala vrijeđa?miky_hz je napisao/la:Eo gledam Dodik otvara ove igre na Kosevu.Od Pape se jos oporavljamo od ovoga pitanje je dali cemo ikad
pa jbg ni ti ne razmišljaš da ima katolika sa smislom za humorrevolt je napisao/la:Ne razmisljas da mozda ima navijaca Sarajeva koji su katolici i koje ovakva jedna sala vrijeđa?miky_hz je napisao/la:Eo gledam Dodik otvara ove igre na Kosevu.Od Pape se jos oporavljamo od ovoga pitanje je dali cemo ikad
Ne brate. Ja nisam katolik, ima forumasa ovdje koji me licno znaju. Ali znam ih trojicu koji jesu i navijaju za Sarajevo i citaju ovaj forum.Denchi je napisao/la:pa jbg ni ti ne razmišljaš da ima katolika sa smislom za humorrevolt je napisao/la:Ne razmisljas da mozda ima navijaca Sarajeva koji su katolici i koje ovakva jedna sala vrijeđa?miky_hz je napisao/la:Eo gledam Dodik otvara ove igre na Kosevu.Od Pape se jos oporavljamo od ovoga pitanje je dali cemo ikad
![]()
Jos se oporavljamo od Pape. Moze se itekako protumaciti u negativnom kontekstu. Najlakse se praviti budala. Ja da sam katolik, ovo bi mi zasmetalo od strane mojih sugradjana.MortemHz je napisao/la:Pa ko koga ovdje ismijava, ne razumijem?
Ma nigdje veze realno ali obrisat ćemo ako bi nekome zasmetalo..revolt je napisao/la:Jos se oporavljamo od Pape. Moze se itekako protumaciti u negativnom kontekstu. Najlakse se praviti budala. Ja da sam katolik, ovo bi mi zasmetalo od strane mojih sugradjana.MortemHz je napisao/la:Pa ko koga ovdje ismijava, ne razumijem?
Ne razmisljam niti me doticu vjerske price bilo koje strane u nekoj ozbiljnoj prici,ta fraza za Papu se provlaci Kosevskim tribinama dugo unazad,zaj.ebancija.revolt je napisao/la:Ne razmisljas da mozda ima navijaca Sarajeva koji su katolici i koje ovakva jedna sala vrijeđa?miky_hz je napisao/la:Eo gledam Dodik otvara ove igre na Kosevu.Od Pape se jos oporavljamo od ovoga pitanje je dali cemo ikad
Jesi li fulio temu ili štaDenchi je napisao/la:čekaj ba Morteme pa šta prebija Velež sa željom za ovčinu i behrama? nisu ih kupili jbt?
pa što?MortemHz je napisao/la:Jesi li fulio temu ili štaDenchi je napisao/la:čekaj ba Morteme pa šta prebija Velež sa željom za ovčinu i behrama? nisu ih kupili jbt?
FK SarajevoDenchi je napisao/la:pa što?MortemHz je napisao/la:Jesi li fulio temu ili štaDenchi je napisao/la:čekaj ba Morteme pa šta prebija Velež sa željom za ovčinu i behrama? nisu ih kupili jbt?sjebo bi ja njemu taj prelazak u olimpik ako ikako može
kone povukli pitanje te naknade za ovu dvojicu u dealu za mujezinovića i valjda se dogovorili slično kao mi sa Anđušićem i Šišićem
s tim da ova 2 su bez ugovora došli u velež???
evo našao sam pravilo oficijelno? sa stranice saveza od ove godine:
https://www.nfsbih.ba/images/propisi/Od ... igrača.pdf
po ovom nam ipak dođu nešto