samosarajvo je napisao/la:Bolje i otvorena igra pa zijanit 3:0 (jer ni Plisek nije ocekivao 5:0 i sigurno je ljut zbog ova dva gola u nadoknadi) nego bunker pa opet zijanit 3:0 ili 2:0 bez ijedne sanse ili udarca u okvir gola. Poenta je sto su ova dva gola sve to pokvarila i to PUNO POKVARILA pa izgleda ruzno.
Da je ostalo 3:0 sa jednom 100% sansom i jos 2-3 dobre sanse Sarajeva sve bi bilo ljepse.
Pa mogu ti reči da smo mi mogli primiti i više golova od ovih 5, ali isto tako dati najmanje 2. Realno, dobro su nas snimili i primijenili to na terenu. Imamo mi solidnu ekipu, za naše uvjete jako dobru, fali još koji igrač ali riješit će se to. Treba više uigranosti, trke i snage a uz Plišeka će to doći na svoje. Samo polako, teško je, ali Bože moj ! Idemo u Premier Ligi nešto napraviti, pokušati osvojiti bar jedan trofej, mislim da možemo to ! Sljedeće godine ćemo se moći nositi sa ovom Spartom garantujem ti. Da je Obuća jučer iskoristio onu priliku sve bi bilo drugačije. Te sitnice utiču na utakmicu i na sami ishod iste, ali to je fudbal. Ono što ne pogodiš, obije ti se o glavu. Izvući pouku iz svega ovoga i krenuti dalje !
"I think for me the most talented of all times was Rios. But unfortunately he doesn't want to continue his tennis career, because when it's too easy for you, then it's boring. For me, tennis is not so easy" - Marat Safin
Profesionalnitenis.com