Manchester United FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88

Anderson8
Kontakt:

Re: FC Manchester United

Post Postao/la Anderson8 » 12 jun 2012, 20:22

http://www.mirror.co.uk/sport/football/ ... rld-870920" onclick="window.open(this.href);return false;

pogledajte gol snejidera na treningu holandije...

Sanjam ga na Old Traffordu! Jebla ga plata, trebo je doci prosle godine pa je zahtjevao preveliku platu, ne kontam? Bavi se nogometom 10 godina pod profesionalnim ugovorima, ima po 100.000 eura sedmicno minumum, milion reklama snimljenih moze mu bit za 4 zivota, i on se opet svadja oko plate. Dodji bolan igraj fudbal na teatru snova!
Glory Glory Man United!

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 12 jun 2012, 20:25

Ne znam gdje vi zamisljate da bi Sneijder igrao u Unitedu. Nema sanse da on moze obavit potrebne defanzivne zadatke kao jedan od dva centralna vezna. On jedino moze igrat na poziciji Kagawe u Unitedu. Tu dodajmo jos mnoge povrede, njegovo ponasanje i ogromna plata. Iskreno on je od zadnjih 5 sezona mozda imao dvije dobre. Jedna od tih je fantasticna. Nije tip koji nam treba trenutno uopste.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Thunderstruck
Kontakt:

Post Postao/la Thunderstruck » 12 jun 2012, 20:50

Kakav hebeni Sneijder, daj Fergie 35 milki za Lukicu da smo mirni.
"It's hard to believe it's not Scholes, it's Carrick you know..."

Rooney88
Kontakt:

Post Postao/la Rooney88 » 12 jun 2012, 20:56

Modric, Cabaye ili Fellaini. Tim redosljedom bih ja isao. Sve pokusati da bi Luku doveli na Old Trafford, Cabaye mi se itekako svidja od meca dva Uniteda na St Jamesu a Fellaini je pokazao svoju klasu bezbroj puta samo sto je on meni vise ofanzivniji od ova dva igraca recimo. Dodao bih jos i Herreru na ovu listu ali je on jos mlad, nama treba dokazan igrac.
R.I.P

MIRZA RASCIC

Željezničar za život cijeli!

Narin
Kontakt:

Post Postao/la Narin » 12 jun 2012, 20:59

Kao sto sam rekao,Sneijder je odlican igrac i sve,ali mislim da nije bas tip igraca za United.nekako njemu vise stoji pozicija iza napadaca,nego kao centralni vezni,ali zato tu je Luka car,i bas bih volio da dodje u United.
Sto se tice Powella,odlican talenat,gledao sam ga par puta,nije los,svidja mi se ova nova politika,samo se nadam da cemo ga gledati ove sezone kako igra u dresu uniteda,a ne samo da grije klupu,tj nadam se da ce biti mjesta za njega u nekim utakmicama.
On igra na poziciji AM/FWD koliko znam,sto znaci da ce vjerovatno biti 4 izbor napadaca ove sezone,Rooney i Welbeck tandem,uz chicharita i njega kao rezerve,jos dobra stvar za NJEGA je sto je Will Keane povrijedzen na duzi period kao sto sam nedavno rekao,8+ mjeseci Will ce biti izvan stroja.
Dobro je poceo ovaj prijelazni rok,nadam se da ce se tako i nastaviti,za sada 3 pojacanja,od kojeg je jedno zvucnu,tj Kagawa,mislim da maximalno mozemo ocekivati jos 2 zvucna pojacanja,mada ja ne bih bio nezadovoljan ako bi jos Samo Luka dosao,jer mislim da bi onda imali dosta dobru ekipu,a onda one tamo sezone,kad Scholes ode i Penziju i mozda giggs,traziti dostojne zamjene za ove nase legende.

rastafarian
Kontakt:

Post Postao/la rastafarian » 12 jun 2012, 21:03

[youtube][/youtube]

:)
Ž'21 !

alè alè alè Milan alè forza lotta vincerai non ti lasceremo mai!

UEFA MAFIJA !

Narin
Kontakt:

Post Postao/la Narin » 12 jun 2012, 21:20

Evo,malo citam na manutd.com nesto o kagawi,i kaze da su ga pratili i Chelsea i Arsenal,pa cak i real Madrid,ali kaze da su se oni kasno ukljucili u trku za Japanca.
Bilo bi zanimljivo gledati United ponovno u formaciji 4231.
DDG
Rafael Vidic Jones Evra
-------Carrick---Modric------
Valencia---Kagawa---Nani
---------Rooney------

Ovo mi se cini kao veoma jaka ekipa,uz izmjene :
Lindegaard,Smalling,Ferdinand,Scholes,Welbeck,Chicharito,Young.

Samo mi zao sto ne moze biti vise od 7 izmjena,jer po ovome,nema mjesta za Powella trenutno,Giggsa,mozda Parka,Cleverleya itd.Andersona sam odavno otpisao,mislim da nije kalibar za United.
Nego ako ste gledali jucer utakmicu izmedju Francuza i Engleza,mene je dojmio Debuchy,odigrao je dosta dobro,e sad sve zavisi,nije skup,jedno 10M mislim da lille trazi za njega, i na fergusonu je izbor..Da li dovoljno vjeruje Rafaelu ili ipak zeli nekog iskusnijeg i pouzdanijeg..Kada je Fergie bio na utakmici Lille i Lyona (Ja mislim da su igrali protiv Lyona),mnogi su pisali da ustvari on prati Debuchya,a ne hazarda.
Mada ja bi prije trazio lijevog,nego desnog beka.

Evo jedan dio teksta koji govori o toj formaciji 4231 i da bi se Kagawa ustvari najbolje snasao tu.
Where do you see him fitting in at United?
He definitely gives you an option to play 4-2-3-1, the way that United played in 2007/08, which is arguably the best football they’ve played in recent years. He gives you that ability not just from his intelligence, but from his workrate because you know you can play him out wide and if need be, he can go 4-5-1 with the wide players coming back and he will do that no problem because he’s got such an amazing work ethic and his legs are brilliant. He gives you so many options and I’m sure he’s also a good impact player if you wanted to start him on the bench. He’ll definitely improve the team and the squad straight away. I think he’ll force his way in and Ferguson will find a way to accommodate him because he’s too good to be left out.

Anderson8
Kontakt:

Post Postao/la Anderson8 » 12 jun 2012, 23:42

Cartman je napisao/la:Ne znam gdje vi zamisljate da bi Sneijder igrao u Unitedu. Nema sanse da on moze obavit potrebne defanzivne zadatke kao jedan od dva centralna vezna. On jedino moze igrat na poziciji Kagawe u Unitedu. Tu dodajmo jos mnoge povrede, njegovo ponasanje i ogromna plata. Iskreno on je od zadnjih 5 sezona mozda imao dvije dobre. Jedna od tih je fantasticna. Nije tip koji nam treba trenutno uopste.

UUUUU Modric je zato defanzivac samo takav
Glory Glory Man United!

motty
Kontakt:

Post Postao/la motty » 12 jun 2012, 23:59

Anderson8 je napisao/la:
Cartman je napisao/la:Ne znam gdje vi zamisljate da bi Sneijder igrao u Unitedu. Nema sanse da on moze obavit potrebne defanzivne zadatke kao jedan od dva centralna vezna. On jedino moze igrat na poziciji Kagawe u Unitedu. Tu dodajmo jos mnoge povrede, njegovo ponasanje i ogromna plata. Iskreno on je od zadnjih 5 sezona mozda imao dvije dobre. Jedna od tih je fantasticna. Nije tip koji nam treba trenutno uopste.

UUUUU Modric je zato defanzivac samo takav
Covjek u Totenhamu igra par godina poziciju koju bi igrao i kod nas, Snajder to nikad u karijeri nije igrao uvijek je imao 2 radilice iza sebe i to je realnost. Ne kazem da je Modric igrac tipa Esiena ili Kerika u defanzivi ali da vise pomaze odbrani nego li Snajde to sigurno stoji. Modric je idealno pojacanje i iskreno se nadam da ce doc u United takvog igraca vec godinama nemamo.

Bus parade of the 1968 European champions...
slika
"...Niko na svijetu, provjerite, nema tako lijepo, pitomo, tepanje za svoj klub. U masi navijackih, divljih, ratobornih, zivotinjskih naziva, izmedju tigrova, lavova, svinja, pijetlova, zmajeva, grobara izdvaja se to pitomo RODJENI..." S.H.

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 13 jun 2012, 00:23

Jedan momak koga vjerovatno poznate :mrgreen: sa jednog izgubljenog Ostrva 8-)

slika
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

majestic24
Kontakt:

Post Postao/la majestic24 » 13 jun 2012, 00:26

Ma yebo Modrica...cekati cemo Andersona i Cleverlyja. Morati ce jednom i njih krenuti
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13

..:::The Black Mamba Strikes Again::...

Rooney88
Kontakt:

Post Postao/la Rooney88 » 13 jun 2012, 00:26

rio_Ferdy88 je napisao/la:Jedan momak koga vjerovatno poznate :mrgreen: sa jednog izgubljenog Ostrva 8-)

slika
Cudno, do ovog trenutka mi nije bio drag sekunde. Sada mi je nekako simpatican! :mrgreen: :mrgreen:
R.I.P

MIRZA RASCIC

M4kaveli
Kontakt:

Post Postao/la M4kaveli » 13 jun 2012, 00:32

Sto se mene tice, Sneijder je za klasu bolji igrac od Luke.
Ja stvarno ne znam zasto SAF ne gleda malo igrace po Spaniji .. zna li neko od vas ?
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.

majestic24
Kontakt:

Post Postao/la majestic24 » 13 jun 2012, 00:35

M4kaveli je napisao/la:Sto se mene tice, Sneijder je za klasu bolji igrac od Luke.
Ja stvarno ne znam zasto SAF ne gleda malo igrace po Spaniji .. zna li neko od vas ?
Nije budala ko Benitez. Igraci iz Spanije u Premiershipu su formula za neuspjeh
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13

..:::The Black Mamba Strikes Again::...

M4kaveli
Kontakt:

Post Postao/la M4kaveli » 13 jun 2012, 00:40

A jel ? :D
Pa najbolje veznjake moze tamo naci .. moze posuditi par momaka i vidjeti kako bi napredovali.
Eo npr. Barsa ima B tim koji posjeduje odlicnih veznjaka.. i sta bi se to moglo SAF-u obiti o glavu ?
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.

Rooney88
Kontakt:

Post Postao/la Rooney88 » 13 jun 2012, 00:44

M4kaveli je napisao/la:Sto se mene tice, Sneijder je za klasu bolji igrac od Luke.
Luka ili Sneijder i rasprava o kvaliteti sada nikako nema veze s onom diskusijom dali nam Nizozemac uopste treba. Dosao je Kagawa koji tesko da moze igrati u istoj formaciji sa Sneijderom dok s Lukom moze funkcionisati savrseno. Sneijder tesko da moze obavljati "radne", da ih tako nazovem, zadatke, Modric to radi uspjesno na sredini terena u Tottenhamu sezonama, Modric je klasicni centralni vezni koji je nama neophodan, Sneijder je dosta ofanzivniji od njega sto uopste nije losa karakteristika ali mi imamo Kagawu koji ce biti sigurno starter kada pocne sezona, tesko da Japanac moze igrati zajedno sa Sneijderom u prvih 11, jedino da Kagawu prebacis na krilo ali onda imas jedno dilemu sta sa dva od tri dobra krilna napadaca. Nani, Young I Valencia, dva bi morala biti na klupi ako bi dosao Sneijder recimo. Kagawa ce kod nas biti poluspic, ili ofanzivni vezni kako god vec hocete. Iako Sneijder i nije bas takav veznjak on zahtjeva jos dva konja iza sebe da trce do iznemoglosti, posebno protiv jacih ekipa koje napadaju a danas je takvih u EPL-u, realno, dosta. Mozda bi mogli pokusati nesto sa Sneijderom i Modricem ali to je finansijski nemoguce, nismo PSG ipak + bog zna na sta bi to licilo, svi znamo da u iducoj sezoni ne smijemo sebi dozvoliti neke eksperimente u veznom redu. Sve kada se sagleda i malo promisli glavom Modric je najbolja moguca opcija za nas, onda Cabaye koji je moj drugi izbor. :mrgreen:

Pitas za Spanjolsku ligu. Imaju Bilbaovi Baskijci, Herrera, Martinez ili Susaeta ali su oni premladi i, realno, jedino Herrera odgovara profilu igraca koji je nama neophodan, Martinez je recimo cesto igrao stopera i daleko je defanzivniji fudbaler. Imas u Valenciji Banegu ali je i on defanzivniji od profila igraca koji je nama potreban, Naravno da uvijek ima ona luda opcija sa Kakom recimo ali je njemu vec 30 godina a Real ga nece pustiti za manje od 25 miliona, prekrizi.

Dakle, dajte nam Luku pa da se svi vise naspavamo ko ljudi.
R.I.P

MIRZA RASCIC

M4kaveli
Kontakt:

Post Postao/la M4kaveli » 13 jun 2012, 00:55

Slazem se, ali isto tako mislim da bi Fergie trebao ''malo'' vise gledati igrace koji igraju u Primeri :D

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 13 jun 2012, 01:19

Slazem se sa Rooneyem, i ovo govorim hiljadu puta u vezi Sneijdera, ne moze on igrat veznog u Unitedu. Nema teorije. Ne znam sto se uopste on jos ovdje spominje, jer nigdje nema price o tome. Bila je sansa da dodje proslog ljeta ili prije dvije godine, sad je dosao Kagawa, Sneijder ostario i oslabio, tako da je ta prica gotova.

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 13 jun 2012, 01:48

Meni se cini da polako i neprimjetno,United sve vise slabi.Prodali ste Ronalda,prodali ste Teveza,nekad je United bio rame uz rame uz Real i Barcu,a sad je uz duzno postovanje United prepun igraca sklonih povredama,istrosenih veterana,nedokazanih talenata pa cak i,ne mogu bas reci polovnjaka,ali ipak ne vrhunskih igraca kao sto su Young ili Park.
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 13 jun 2012, 01:51

LBJ MVP je napisao/la:Meni se cini da polako i neprimjetno,United sve vise slabi.Prodali ste Ronalda,prodali ste Teveza,nekad je United bio rame uz rame uz Real i Barcu,a sad je uz duzno postovanje United prepun igraca sklonih povredama,istrosenih veterana,nedokazanih talenata pa cak i,ne mogu bas reci polovnjaka,ali ipak ne vrhunskih igraca kao sto su Young ili Park.
Haha, sta je ovo brate? Neka parodija? :D

Zaključano

Natrag na “Manchester United FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.