FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
Blueforce21
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Štila 
- kontrasviju
- Kontakt:
Jako, jako bitna pobjeda.
Igra dosta bolje nego prošle sedmice, naročito u 2. poluvremenu. Realizacija slaba, mogli smo realno pobjediti sa 3,4 razlike, ali na kraju krajeva, najbitnija su 3 boda. Izdvojio bih Alispahića i Veselinovića od ovih što su počeli utakmicu. Štila i Ramović su klasa za ovu ligu i siguran sam da će u nekim od narednih kola obojica startati, možda čak sad u srijedu.
Igra dosta bolje nego prošle sedmice, naročito u 2. poluvremenu. Realizacija slaba, mogli smo realno pobjediti sa 3,4 razlike, ali na kraju krajeva, najbitnija su 3 boda. Izdvojio bih Alispahića i Veselinovića od ovih što su počeli utakmicu. Štila i Ramović su klasa za ovu ligu i siguran sam da će u nekim od narednih kola obojica startati, možda čak sad u srijedu.
1921
- BocaJuniors1905
- Kontakt:
Ali je dnohla bilo u **** materinu. Trebalo je biti jedno 4 razlike, moramo proraditi na realizaciji grob ga ****.
Sipović Terminator
Dobro je rekao Osim Zvijezdu shvatiti kao da je finale Lige šampione, jako u kost po novu pobjedu u srijedu
Sipović Terminator
Dobro je rekao Osim Zvijezdu shvatiti kao da je finale Lige šampione, jako u kost po novu pobjedu u srijedu
MANIJACI JUG 1987
MI SMO ONI ŠTO NE DAJU NA SVOJE!
- kolezeljovac
- Kontakt:
Ne znam sta ste vi gledali, ali pored Veselog i Mese bi izdvojio Sipu.... Svaka cast momcino, sve je kupio, presjeco a onaj sprint do korner zastavice, ono zelimo da gledamo.... Veseli polako postaje ikona ona bas...
Ja ću biti sijed, ja ću biti star. Al' voljet ću i tad Željezničar! TM'87 1921!
Zadovoljan jedino sto nemamo poraz. Mlitavo, da mlitavije ne moze. Ja se ne sjecam da je Sinan zabio go iz ciste sanse, kakvi su ono sutevi Boze mili. To kazem jer smo ga opet iz jedne sanse mogli primit i sve bi palo u vodu.
Hiljadu sansi, hiljadu suteve ko zene. Aferim za Mehmeda, a to je kad imas majstora u ekipi.
Hiljadu sansi, hiljadu suteve ko zene. Aferim za Mehmeda, a to je kad imas majstora u ekipi.
Jednom Željezničar, uvijek Željezničar!
Ali ne mozete reci da nismo igrali dobro. Zakazala je realizacija to stoji. Medjutim, igra, akcije su bile dobre. Jbg, ne moze svaka ubjedljivo zavrsiti. Moglo nas je kostati zbog onog “pravila” o kaznjavanju za promasaje, ali ljudi bas losi bili veceras. Nista previse im nismo dopustili. Nesto kao mi u Mostaru 
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Ma i Sipovic lav nas, stub odbrane. Pavic kriza, Bojo se boji lopte. Ermin i Stila nivo iznad kompletne lige. Dugo ljepsi pogodak nisam vidio. Posjeta jako slabakontrasviju je napisao/la:Jako, jako bitna pobjeda.![]()
Zadnja izmjena: Mamlaz, dana/u 21 sep 2019, 22:46, ukupno mijenjano 2 puta.
Prezadovoljan zalaganjem,posjedom, igrom,odlično skautiranje protivnika,ništa im nismo dozvolili,izdominirali ni malo lošu ekipu Radnika,slijedeća tekma najvažnija,vjerovatno uz par promjena,Kemo bravo 
MIGRANTI iz METROPOLE!
Strah je neizlječiva bolest....
da, to se vidjelo i bez da odeš na stadion. ali ima li boljeg protivnika na kome možemo trenirati realizaciju i efikasnost od zvijezdeBocaJuniors1905 je napisao/la:Ali je dnohla bilo u **** materinu. Trebalo je biti jedno 4 razlike, moramo proraditi na realizaciji grob ga ****.
- BocaJuniors1905
- Kontakt:
S Tuzlom ćemo lahko, jer igraju fudbala, otvoreno, a sa krila ih napadaju Zec i Veseli, to ćemo rutinski ja mislim, prvo Zvijezdu riješitijestamaji je napisao/la:da, to se vidjelo i bez da odeš na stadion. ali ima li boljeg protivnika na kome možemo trenirati realizaciju i efikasnost od zvijezdeBocaJuniors1905 je napisao/la:Ali je dnohla bilo u **** materinu. Trebalo je biti jedno 4 razlike, moramo proraditi na realizaciji grob ga ****.
i onda idemo da vidimo šta ta nova sloga ili kako se već zovu stvarno može!
MANIJACI JUG 1987
Dobra tekma, sve je bilo dobro osim slabije realizacije, al' dobro bitno je da smo pobijedili na kraju.
Sada uzeti Zvijezdu u srijedu, pa da vidimo šta je sa tim Cityjem za vikend
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Moje saucesce za Milan tebraRaonffa je napisao/la:Dobra tekma, sve je bilo dobro osim slabije realizacije, al' dobro bitno je da smo pobijedili na kraju.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
LjoZee je napisao/la:Moje saucesce za Milan tebraRaonffa je napisao/la:Dobra tekma, sve je bilo dobro osim slabije realizacije, al' dobro bitno je da smo pobijedili na kraju.
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
To je već stvar navikeLjoZee je napisao/la:Moje saucesce za Milan tebraRaonffa je napisao/la:Dobra tekma, sve je bilo dobro osim slabije realizacije, al' dobro bitno je da smo pobijedili na kraju.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Treba vidjet sa savezom kakvo grijanje na stadionu da nam urade.
Onaj senegalac u zvijezdi je opasan, bez opuštanja momci.
Onaj senegalac u zvijezdi je opasan, bez opuštanja momci.
Jednom Željezničar, uvijek Željezničar.
Što kaže Oske, stvar navikeLjoZee je napisao/la:Moje saucesce za Milan tebraRaonffa je napisao/la:Dobra tekma, sve je bilo dobro osim slabije realizacije, al' dobro bitno je da smo pobijedili na kraju.
PS: Nismo primili gol, faktički nam nisu ništa ni napravili, tako je to kad se Sergio stavi na najbolju poziciju, klupu
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
- mohikanac12
- Kontakt:
Željezničar za život cijeli!
Amar Osim! Legenda naša!
Jedina ekipa bez poraza! Nastavi niz!
Posjeta sramotna! Stidite se Željovci!
Amar Osim! Legenda naša!
Mi smo Željini Željo je naš!
Biće Željo opet Šampion!
Biće Željo opet Šampion!
Skupe karte, treba veceras dudlat šišu od cener. Je.bo Zelju...
Jednom Željezničar, uvijek Željezničar!
Hladno im,jbga.mohikanac12 je napisao/la:Željezničar za život cijeli!
Amar Osim! Legenda naša!
Kad treba postaviti PETKU na FB,onda ih ima 10.000+
MIGRANTI iz METROPOLE!
- mohikanac12
- Kontakt:
https://i.ibb.co/JkXwRJS/b0dc2782e95ad7 ... bd8b-1.jpg
Link za avatar do proljeca. Ko hoce, ko cijeni, ko voli, neka stavi. Ostali, moze i grb Barse, dedo vam je isto navijo za njih.

Link za avatar do proljeca. Ko hoce, ko cijeni, ko voli, neka stavi. Ostali, moze i grb Barse, dedo vam je isto navijo za njih.

Mi smo Željini Željo je naš!
Biće Željo opet Šampion!
Biće Željo opet Šampion!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.