samo vam Velež neda da snimate1921ba je napisao/la:

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Seljacki klub velezlijevapolutka je napisao/la:samo vam Velež neda da snimate1921ba je napisao/la:
Covjek se i dalje pita za sve u dinamu, zaboli ga neka stvar sto nije tu fizicki, a ostali klubovi ga interesuju ko lanjski snijegManijaci19871921 je napisao/la:Ovo Ibanez/Zrinjski, Mamic zivi u Mostaru... valjda se ne upetlja u Zrinjski...
Meni sve na to ličiManijaci19871921 je napisao/la:Ovo Ibanez/Zrinjski, Mamic zivi u Mostaru... valjda se ne upetlja u Zrinjski...
Pa jbg snasli se dobro ljudiManijaci19871921 je napisao/la:Ovo Ibanez/Zrinjski, Mamic zivi u Mostaru... valjda se ne upetlja u Zrinjski...
Kakav zrinjski, opustite se, pune ruke posla covjek imaZDRAVKO MAMIĆ OTKRIO: Iz Međugorja i dalje vodim Dinamo, do smrti neću otići iz kluba
Ja nisam nešto siguran da Dado ima 3 kartona.irfo je napisao/la:
Hajdarevic se cinio dobro na ovome pregledu, mozda bi on mogao zamijeniti Sadikovica prekosutra, mada mislim da je realnije da ce Ermin u sredinu a na njegovu poziciju vjerovatno Asim ili Mujezin
Poprilicno sam siguran da komentator rece protiv Veleza da mu je treci karton bio, ali ne bi me cudilo da je zayeboUBIPITAR je napisao/la:Ja nisam nešto siguran da Dado ima 3 kartona.irfo je napisao/la:
Hajdarevic se cinio dobro na ovome pregledu, mozda bi on mogao zamijeniti Sadikovica prekosutra, mada mislim da je realnije da ce Ermin u sredinu a na njegovu poziciju vjerovatno Asim ili Mujezin
1-Penal+Crveniirfo je napisao/la:Nego da se mi podsjetimo kradje u Mostaru:
Nije suspendovan, protiv Veleža mu je bio prvi žuti ove sezone.irfo je napisao/la:.
Nije, koliko se sjećam nije prošle godine u kupu protiv Širokog igrao kad smo ispali odmah prvu utakmicu.LjoZee je napisao/la:Je li ono jucer bila prva zvanicna utakmica da Krpic nije igrao u prvih 11 otkad je dosao?
Ovo nam je do sad sudiomohikanac12 je napisao/la:
Protiv "kluba sa licencom" sudija od povjerenja Begicevih partnera iz rs…a. Prosle sezone nas ostetio u Gabeli.
Gledaj ovoga Lorensa Listemohikanac12 je napisao/la:Znam @braco i ko je i ko ga gura, stiti, delegira. Opasne igre se igraju, pojacavaju pritisak "partneri" sa svih strana.
Nije igrao 03.3.2019. protiv Mladosti DK, radi kartona.LjoZee je napisao/la:Je li ono jucer bila prva zvanicna utakmica da Krpic nije igrao u prvih 11 otkad je dosao?
S centra dosudio penal.irfo je napisao/la:Gledaj ovoga Lorensa Listemohikanac12 je napisao/la:Znam @braco i ko je i ko ga gura, stiti, delegira. Opasne igre se igraju, pojacavaju pritisak "partneri" sa svih strana.
Da, da. U pravu ste @braco i ti. Ja sam imao osjecaj da je bukvalno svaku odigrao osim one jucer.StrikeWarzone je napisao/la:Nije igrao 03.3.2019. protiv Mladosti DK, radi kartona.LjoZee je napisao/la:Je li ono jucer bila prva zvanicna utakmica da Krpic nije igrao u prvih 11 otkad je dosao?
Seljadija i lopovluk na stadionu veleza.mohikanac12 je napisao/la:1-Penal+Crveniirfo je napisao/la:Nego da se mi podsjetimo kradje u Mostaru:
2-Crveni karton
3-Penal
Protiv "kluba sa licencom" sudija od povjerenja Begicevih partnera iz rs…a. Prosle sezone nas ostetio u Gabeli.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 171 gost.