FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Zadnja izmjena: Lecler, dana/u 04 feb 2019, 19:11, ukupno mijenjano 1 put.
ISTINA ZA VEDRANA!
Ovi da se izmjesaju protiv nas, jeb* bi im Husref nanu naninu.
Uvijek Merlin nikad Tifa,uvijek Soker nikad Fifa.
Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
KriskaKruha je napisao/la:npr 11-tiLecler je napisao/la:Ja vala koliko ne volim komšije opet bi mi drago bilo da se malo poprave i da završe na neparnom mjestu na tabeli a da Lištica bude parno mjesto vala je lakše gostovati na Grbavici nego dole u Lištici pogotovo za nas jer znamo šta nam se dole dešava.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Upravo to cijelo vrijeme govorim...Izgleda pojedincima je samo bitno da smo trenutno prvi...Pa stvari se ne gledaju tako uskogrudo...kengur je napisao/la:Pitari imaju interesantan miks. Valjda jer nas ima podosta pa imamo raje na obje strane spektra. Ima pametnih i momaka koji gledaju sire a ima i onih koji bi samo blejali u lidera i upravu i ne daju nista reci.Vanja8 je napisao/la:I ovih gluposti od komentara "Nista vam ne odgovara,narusavate atmosferu,prvi smo na tabeli..."
O cemu vi pricate,ako kažemo da treba poboljsati marketing,ako kažemo da klub treba da se potrudi na necemu sto svaka iole ozbiljnija ekipa radi,sto je u domenu naseg napretka,eto narusavamo atmosferu,sve nam nesto smeta...
Ma i smeta mi kada Shkendija radi livestream svoje ekipe,a mi molimo Boga hoce li neko iz sevapa da prenosi tekmu...
Smeta nam neprofesionalizam u tom segmentu...
Prija li svakom navijacu sto su nasi otisli u Tursku na pripreme,prija li nam sto su smjesteni u vrhunskom hotelu,prija li nam sto imaju sve obezbjedjeno dole ...PRIJA
Ali nam ne prija da ne možemo uraditi jedan livestream utakmice koje igramo...I eto narusavamo koheziju kluba...
Ma daj ne pametujte pojedinci ovdje majke vam...
Logicno pitanje : od naseg cijelog tima marketinga koliko osoba je zavrsilo faks za marketing (ne ekonomiju) ? Znam da univerzitetska diploma nije garancija kvalitete ali je dobra polazna tacka. Drugo pitanje je ko je od njih ikada radio ozbiljne projekte u ozbiljnim firmama ? Ko ima relevantno iskustvo koje moze primjeniti u FKS ? Jako su dobri u promociji sebe ali kluba ne. Intervjui o zenama u privredi i par parola tipa Transparentnost i slicno i to je to. Nestadose i one kao i rezultati koje ostvaruju. Mozda nauce kao i ostatak uprave ali tamo oko 2025.
Sama ideja marketinskog odjeljenja pri klubu je vrlo upitna. Zasto se ne angazuju profesionalci koje platis po ucinku ali i zahtjevas kvalitet. Djeluje skuplje ali kad saberes koliko te kosta cijeli tvoj tim plus njihovi dodaci na kraju ispadne jeftinije plus bar dobijes kvalitet. Ovako vise licimo na biro za zaposljavanje, pogotovo sto neko rece "da im je mrsko" raditi svoj posao. A nije im mrsko trositi dobar dio klupskog budjeta ? Moze u Bosni svasta. Ovo najteze pada onima koji zele vise jer znaju sta je moguce.
Na kraju kakve veze ima "kohezija prvog tima" i kritika dijela uprave.
sta smoKrajisnikBosnjak je napisao/la:Svi smo mi potajno Manijaci.
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..
- KrajisnikBosnjak
- Kontakt:
Nadovezao sam se na ove gore komentare.zlo87 je napisao/la:sta smoKrajisnikBosnjak je napisao/la:Svi smo mi potajno Manijaci.
Pratimo njihove rezultate kao da smo sami oni.
⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪
- ThrillerHz
- Kontakt:
Dobro je mislio sam da je do meneMemara je napisao/la:Hahaahah nisi jedini. Ali skro svaka slikaThrillerHz je napisao/la:Jeste i vi primjetili da na ss.ba kad god ide clanak vezan za premijer ligu, da li za nekog igraca, trenera ili klub, uvijek stave sliku tog igraca, trenera, kluba etc. sa utakmice protiv Sarajeva
Jos danas bas gledam neki xy igrac potpisao u Gradinu ja mislim, slika na clanku kako mu Emir Hadzic uzima loptu u dresu Sarajeva, nije da se bunim, cak sta vise podrzavam, toliko smo velik klub da kad ostali ne bi igrali protiv nas, tacno ne bi slike imali kao dokaz da su profesionalni fudbaleri
1946~
znači i ti si vidio toThrillerHz je napisao/la:Dobro je mislio sam da je do meneMemara je napisao/la:Hahaahah nisi jedini. Ali skro svaka slikaThrillerHz je napisao/la:Jeste i vi primjetili da na ss.ba kad god ide clanak vezan za premijer ligu, da li za nekog igraca, trenera ili klub, uvijek stave sliku tog igraca, trenera, kluba etc. sa utakmice protiv Sarajeva![]()
Jos danas bas gledam neki xy igrac potpisao u Gradinu ja mislim, slika na clanku kako mu Emir Hadzic uzima loptu u dresu Sarajeva, nije da se bunim, cak sta vise podrzavam, toliko smo velik klub da kad ostali ne bi igrali protiv nas, tacno ne bi slike imali kao dokaz da su profesionalni fudbaleri
spominjali smo to ljetos čini mi se
kako ko napravi transfer zadnja slika s tekme s nama
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- ThrillerHz
- Kontakt:
Aha, nisam upratio da je iko spominjao to, a primjetio sam odavno. Ovo danas me bas nasmijalo, evo ovaj clanak :https://sportsport.ba/fudbal/armin-deli ... ina/305351

1946~
I ne samo na SS.ba, tako je bilo i po novinama prije, dok su se čitaleThrillerHz je napisao/la:Jeste i vi primjetili da na ss.ba kad god ide clanak vezan za premijer ligu, da li za nekog igraca, trenera ili klub, uvijek stave sliku tog igraca, trenera, kluba etc. sa utakmice protiv Sarajeva
BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
ljudi u antaliji ali dajgle izbora slike
Borac u Antaliji remizirao sa bugarskom Vitošom
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Eto hajde ti meni reci, koga bi mogli drugog staviti iz ove lige ?Denchi je napisao/la:ljudi u antaliji ali dajgle izbora slike![]()
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
S A R A J E V O!Denchi je napisao/la:ljudi u antaliji ali dajgle izbora slike![]()
- ThrillerHz
- Kontakt:
Samo oprezno ući u nastavak sezone. Prednost imamo, ne treba srljati, treba je očuvati.
ko si ti i šta radiš na Hilminom akauntu?hilmo je napisao/la:Samo oprezno ući u nastavak sezone. Prednost imamo, ne treba srljati, treba je očuvati.

- moj uzor-S.G
- Kontakt:
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Još da imamo više od 10 trofeja gdje bi nam bio kraj. 
U maju se penjemo na 12MortemHz je napisao/la:Još da imamo više od 10 trofeja gdje bi nam bio kraj.
BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
Ma on sam sebe bojkotujemoj uzor-S.G je napisao/la:Bojkot hilme dok ne promijeni avatar.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 17 gostiju.