aha..vendeta87 je napisao/la:pa mislio sam mogli bi igarati na primjer u Ceskoj, slovackoj ili poljskoj ligi.Kevin je napisao/la:
ti se zezaš ili?
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
Sta si ti mislio da sam konto na Barcu, Real, Bayern ili Man. U........Kevin je napisao/la:aha..vendeta87 je napisao/la:pa mislio sam mogli bi igarati na primjer u Ceskoj, slovackoj ili poljskoj ligi.Kevin je napisao/la:
ti se zezaš ili?
Polako bit ce zayebancije jos.Tu uvijek ima materijala i to obostrano.Curva_SUD je napisao/la:Vi nas zajebavate za Hapoel![]()
![]()
![]()
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 29 jul 2011, 09:49, ukupno mijenjano 2 puta.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Ma realno, moraju oni još znoja prolit da igraju i u tim ligama, naravno mislim na top ekipe iz tih liga.
Imaju potencijal, to je sigurno, ali su još daleko od "izškolovanih" igrača, tako da se izazim. Sve dok budu skloni oscilacijama od najboljeg na terenu do najgoreg, imaju još puno da uče.
Imaju potencijal, to je sigurno, ali su još daleko od "izškolovanih" igrača, tako da se izazim. Sve dok budu skloni oscilacijama od najboljeg na terenu do najgoreg, imaju još puno da uče.
glupost za hrabre je sebičan lijek
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
Tu se slazem, treba tu jos koja godina treniranja, jedino mozda Torlak bi se moga pordati je i sinoc je odigrao solidno i to sa povredom tako da nema nekih velikih oscilacija kod njega.VanBasten je napisao/la:Ma realno, moraju oni još znoja prolit da igraju i u tim ligama, naravno mislim na top ekipe iz tih liga.
.... Ništa ovdje nije gotovo
heehehe
Sinoć da su samo manje griješili i držali svoje igrače nebi bilo šta je bilo, eh... Torlaku svaka čast, momak je za deset odigrao. Mene je naljutio Suljić, šta on ima pucat i vodat, dodaji i šuti. Ništa, na Koševo po pobjedu pa kakvu takvu
....

a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž
-
- Kontakt:
Ako smo gledali istu utakmicu, taj Torlak je ispadao ko mliječni zub..GunnerS je napisao/la:.... Ništa ovdje nije gotovoheehehe
Sinoć da su samo manje griješili i držali svoje igrače nebi bilo šta je bilo, eh... Torlaku svaka čast, momak je za deset odigrao. Mene je naljutio Suljić, šta on ima pucat i vodat, dodaji i šuti. Ništa, na Koševo po pobjedu pa kakvu takvu
....
★ 36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Naravno da nije gotovo(al' malo Morgen
). Pozdrav za najbolju raju, pišemo se sa Sjevera
Ako bog da,eto me na tekmu, iako mi je žao i znam da ne trebam ništa očekivati, doći ću.Sinoć sam razmišlj'o dal' da dodjem, al' def. eto i mene.
btw.Znamo pod kakvim okolnostima je Torlak igr'o.

Ako bog da,eto me na tekmu, iako mi je žao i znam da ne trebam ništa očekivati, doći ću.Sinoć sam razmišlj'o dal' da dodjem, al' def. eto i mene.

btw.Znamo pod kakvim okolnostima je Torlak igr'o.

Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger
Vidim ja da si ti u "tim" vodama i da si upucen u mutne radnje, a imas i kontakte sa "profesionalnim" kladionicarimaamertiger je napisao/la:Nista kontra vas, samo imam neke informacije da ono igranje sa Orebrom je bila namjestaljka, i da su velike pare uplacene iz x u keca (x/1) na kladionici, i da je obuca onaj penal radi toga osutao onako retardirano.
Nemoj da me ko pogresno shvati, ovo je informacija od profesionalnih kladionicara jel tacna ili ne vi procjenite. Ovo sam samo spomenuo radi postova iznad i price oko Obuce

Zadnja izmjena: 10.Skoro, dana/u 29 jul 2011, 10:05, ukupno mijenjano 1 put.
Mi nikada odustati necemo...
Nije bil anjegova najbolja partija, ali čovjek je bukvalno igrao i za sebe i za kolegu Maksumića koji je gotovo čitavu utakmicu glumio fotografa, čak je zatvarao i bekovske pozicije, i to na inekcijama. Nema mu se puno toga prigovoriti.jasko_juve je napisao/la:Ako smo gledali istu utakmicu, taj Torlak je ispadao ko mliječni zub..GunnerS je napisao/la:.... Ništa ovdje nije gotovoheehehe
....
.... @jasko_juve, ako ti si gledao kao što kažeš tekmu, onda znaš da je Torlak dao sve od sebe ( iako je povirjeđen ) Maksumiću je ovo prva ( mislim ) službena utakmica i on nije mogao ništa, da nije Torlaka bilo ko zna kakakv bi rezultat bio, nažalost Čomor je po meni odigrao katastrofa i on je kriv za minimalno 2-3 gola. ....
ne, ne mi vas zajebavamo za LITEX i sedam patuljaka...Curva_SUD je napisao/la:Vi nas zajebavate za Hapoel![]()
![]()
![]()

Mi nikada odustati necemo...

Ipak nije ofsjad bio. Što mahanje rukama naših igrača umjesto da prate loptu čini još gorim.
.... Pa gledaj tu Čomora, koga on čuva ?!
....

HAHahahhaa, pošteno me nasmija, čuj profesionalni kladioničar, gdje mogu dobiti tu diplomu. Pa majstore nije igralo Sarajevo sa Rudarom iz Prijedora pa da tako gluposti valjaš.amertiger je napisao/la:Nista kontra vas, samo imam neke informacije da ono igranje sa Orebrom je bila namjestaljka, i da su velike pare uplacene iz x u keca (x/1) na kladionici, i da je obuca onaj penal radi toga osutao onako retardirano.
Nemoj da me ko pogresno shvati, ovo je informacija od profesionalnih kladionicara jel tacna ili ne vi procjenite. Ovo sam samo spomenuo radi postova iznad i price oko Obuce
Nego nema tu puno filozofije, Sparta mnogo jači klub. Cijena igrača sparte i naša se ne može mjeriti. Dva igrača sparte koštaju koliko cijelo Sarajevo tako da nemate za čim da žalite. Oni su mogli trčati još 90 minuta dok su naši popadali. Ljudi igraju presing po cijelom terenu i imaju snage da drže taj presing plus stvaraju kontre.Iistrčavaju u 90. minuti kao da je početak utakmice. Šta reći, nego opušteno počinje naša fildžan liga kojom bi se trebali prošetati sa ovim igračima plus Škoro i Limun !
U novi boj ...
A mi vas za Basel i šest prascica10.Skoro je napisao/la:ne, ne mi vas zajebavamo za LITEX i sedam patuljaka...Curva_SUD je napisao/la:Vi nas zajebavate za Hapoel![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Prvaci:1945/46,1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10,2011/12,2012/13
Kup:1999/00, 2000/01, 2002/03,2010/11,2011/12
Super kup:1998, 2000, 2001
Kup UEFA: 1/4:1971/72, 1/2:1984/85
Kup:1999/00, 2000/01, 2002/03,2010/11,2011/12
Super kup:1998, 2000, 2001
Kup UEFA: 1/4:1971/72, 1/2:1984/85
Kriv je ovaj igrač to je najbliže do nas.VanBasten je napisao/la:
Ipak nije ofsjad bio. Što mahanje rukama naših igrača umjesto da prate loptu čini još gorim.

Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!
Ja nisam balavac da bi se osvrtao na stvari totalno nebitne u svoj ovoj prici(iskreno totalno sam iskljucen po pitanju navijanja,necujem i ne vidim nista osim onoga sto se desava na terenu jer ljubav je prevelika da bi me zamarale stvari koje ti navodis,bitna je igra mog kluba mojih ljubimaca na terenu,a ne cije se pjesme pjevaju,mislis da ja znam cije su i ko je prvi ili posljednji pjevao odredjene pjesme,vjeruj nemam pojma nit me zanima,ali to je tebi malo tesko shvatiti posto si ogranicen i vjerovatno vrlo mlad ) ali ako je to tebi slamka spasa u svom ovome nek ti bude i ako je to jedina mana koju si nasao Želji sinoc a vidim da jeste onda stvarno vidim da smo bili perfektni jer pricas o totalnim glupostima a kako i nebi kad nemas o cemu drugom...!!
Kada neko nekome kaže mlad si znači da nije u mogućnosti kontra argumentacijom da ga ubijedi u suprotno, tako o godinama nećemo jer sam vjerovatno stariji od tebe, ali to nije mjerilo. Vjeruj mi vrlo je bitna stvar koju ja potenciram, jer svaki klub,navijači treba da razvijaju svoje vrijednosti i svoj identitet a ne da uzima tuđi. To je i kod nas bio prije slučaj ali sada se hvala Bogu iskorijenilo. Naša politika je Sarajevo, naša stranka su HZ, još ako Bog da da klub istraje u forsiranju ove generacije mladih igrača kao što su HZ u svojoj borbi sljedeći put će Sparte i sl. padati. Pozdrav čiko i cijeni tuđe ali ne daj svoje
Kada neko nekome kaže mlad si znači da nije u mogućnosti kontra argumentacijom da ga ubijedi u suprotno, tako o godinama nećemo jer sam vjerovatno stariji od tebe, ali to nije mjerilo. Vjeruj mi vrlo je bitna stvar koju ja potenciram, jer svaki klub,navijači treba da razvijaju svoje vrijednosti i svoj identitet a ne da uzima tuđi. To je i kod nas bio prije slučaj ali sada se hvala Bogu iskorijenilo. Naša politika je Sarajevo, naša stranka su HZ, još ako Bog da da klub istraje u forsiranju ove generacije mladih igrača kao što su HZ u svojoj borbi sljedeći put će Sparte i sl. padati. Pozdrav čiko i cijeni tuđe ali ne daj svoje
Reci mu,uvjek sest bilo vece od sedam,barem kod vasBLU SKY je napisao/la:A mi vas za Basel i šest prascica10.Skoro je napisao/la:ne, ne mi vas zajebavamo za LITEX i sedam patuljaka...Curva_SUD je napisao/la:Vi nas zajebavate za Hapoel![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Nego prica se da se sinoc pjevalo u zajednickom horu sarajevskih timova ''da me vidi babo,sedam golova''....
Ili u prevodu najbolje je sutiti i jednom i drugom sto se podyebavanja tice,jer se smjesan ispada.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Da, Belošević ej ostao.Arnelinho je napisao/la:Kriv je ovaj igrač to je najbliže do nas.VanBasten je napisao/la: Ipak nije ofsjad bio. Što mahanje rukama naših igrača umjesto da prate loptu čini još gorim.
Međutim, to se dešava jbg, nije planski pravljena ofsajd zamka pa on zaboravio daga se specijalno krivi.
Ono za šta je kriv i on i ostatk odbrane što su umjesto da ganjaju lika stali podignute ruke i lik gotovo neometano ulazi u šensaest i centrira za Sionka, naravno Belošević kasni i lik zabija golčinu.