FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Kevin
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Kevin » 29 jul 2011, 09:38

vendeta87 je napisao/la:
Kevin je napisao/la:
ti se zezaš ili? :roll:
pa mislio sam mogli bi igarati na primjer u Ceskoj, slovackoj ili poljskoj ligi.
aha..
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG

vendeta87
Kontakt:

Post Postao/la vendeta87 » 29 jul 2011, 09:44

Kevin je napisao/la:
vendeta87 je napisao/la:
Kevin je napisao/la:
ti se zezaš ili? :roll:
pa mislio sam mogli bi igarati na primjer u Ceskoj, slovackoj ili poljskoj ligi.
aha..
Sta si ti mislio da sam konto na Barcu, Real, Bayern ili Man. U........

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 29 jul 2011, 09:49

Curva_SUD je napisao/la:Vi nas zajebavate za Hapoel :lol: :lol: :lol: :lol:
Polako bit ce zayebancije jos.Tu uvijek ima materijala i to obostrano.
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 29 jul 2011, 09:49, ukupno mijenjano 2 puta.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 29 jul 2011, 09:49

Ma realno, moraju oni još znoja prolit da igraju i u tim ligama, naravno mislim na top ekipe iz tih liga.
Imaju potencijal, to je sigurno, ali su još daleko od "izškolovanih" igrača, tako da se izazim. Sve dok budu skloni oscilacijama od najboljeg na terenu do najgoreg, imaju još puno da uče.
glupost za hrabre je sebičan lijek

Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop

vendeta87
Kontakt:

Post Postao/la vendeta87 » 29 jul 2011, 09:52

VanBasten je napisao/la:Ma realno, moraju oni još znoja prolit da igraju i u tim ligama, naravno mislim na top ekipe iz tih liga.
Imaju potencijal, to je sigurno, ali su još daleko od "izškolovanih" igrača, tako da se izazim. Sve dok budu skloni oscilacijama od najboljeg na terenu do najgoreg, imaju još puno da uče.
Tu se slazem, treba tu jos koja godina treniranja, jedino mozda Torlak bi se moga pordati je i sinoc je odigrao solidno i to sa povredom tako da nema nekih velikih oscilacija kod njega.

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 29 jul 2011, 09:55

.... Ništa ovdje nije gotovo :D heehehe :) Sinoć da su samo manje griješili i držali svoje igrače nebi bilo šta je bilo, eh... Torlaku svaka čast, momak je za deset odigrao. Mene je naljutio Suljić, šta on ima pucat i vodat, dodaji i šuti. Ništa, na Koševo po pobjedu pa kakvu takvu ;) ....
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž

jasko_juve
Kontakt:

Post Postao/la jasko_juve » 29 jul 2011, 09:56

GunnerS je napisao/la:.... Ništa ovdje nije gotovo :D heehehe :) Sinoć da su samo manje griješili i držali svoje igrače nebi bilo šta je bilo, eh... Torlaku svaka čast, momak je za deset odigrao. Mene je naljutio Suljić, šta on ima pucat i vodat, dodaji i šuti. Ništa, na Koševo po pobjedu pa kakvu takvu ;) ....
Ako smo gledali istu utakmicu, taj Torlak je ispadao ko mliječni zub..
★ 36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Arnelinho
Kontakt:

Post Postao/la Arnelinho » 29 jul 2011, 10:00

Naravno da nije gotovo(al' malo Morgen :mrgreen: ). Pozdrav za najbolju raju, pišemo se sa Sjevera :D

Ako bog da,eto me na tekmu, iako mi je žao i znam da ne trebam ništa očekivati, doći ću.Sinoć sam razmišlj'o dal' da dodjem, al' def. eto i mene. :)

btw.Znamo pod kakvim okolnostima je Torlak igr'o. ;)
Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!

"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger

10.Skoro
Kontakt:

Post Postao/la 10.Skoro » 29 jul 2011, 10:00

amertiger je napisao/la:Nista kontra vas, samo imam neke informacije da ono igranje sa Orebrom je bila namjestaljka, i da su velike pare uplacene iz x u keca (x/1) na kladionici, i da je obuca onaj penal radi toga osutao onako retardirano.

Nemoj da me ko pogresno shvati, ovo je informacija od profesionalnih kladionicara jel tacna ili ne vi procjenite. Ovo sam samo spomenuo radi postova iznad i price oko Obuce :D
Vidim ja da si ti u "tim" vodama i da si upucen u mutne radnje, a imas i kontakte sa "profesionalnim" kladionicarima :mrgreen: Zaista sam impresioniran. Ja ne mogu da vjerujem sta citam. Nek' si odbranio obucu, lijepo od tebe. Mislim da se vi trebate o svom jadu zabaviti jer da ste igrali prvu u gostima slicnu bi sudbinu dozivili, gol manje vise. O namjestalljkama i bacenim bobama s brkom mozes jedino pricati jer zna se kako osvajate titule zato iššš išššš PS Braco samo strpljivo imamo mladu ekipu i tek ce ovo za 2-3 godine ako se sacuva na okupu biti ekipa za Evrope. Sad moze se okrenuti PL i to je realnost...
Zadnja izmjena: 10.Skoro, dana/u 29 jul 2011, 10:05, ukupno mijenjano 1 put.
Mi nikada odustati necemo...

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 29 jul 2011, 10:01

jasko_juve je napisao/la:
GunnerS je napisao/la:.... Ništa ovdje nije gotovo :D heehehe :) Sinoć da su samo manje griješili i držali svoje igrače nebi bilo šta je bilo, eh... Torlaku svaka čast, momak je za deset odigrao. Mene je naljutio Suljić, šta on ima pucat i vodat, dodaji i šuti. Ništa, na Koševo po pobjedu pa kakvu takvu ;) ....
Ako smo gledali istu utakmicu, taj Torlak je ispadao ko mliječni zub..
Nije bil anjegova najbolja partija, ali čovjek je bukvalno igrao i za sebe i za kolegu Maksumića koji je gotovo čitavu utakmicu glumio fotografa, čak je zatvarao i bekovske pozicije, i to na inekcijama. Nema mu se puno toga prigovoriti.

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 29 jul 2011, 10:04

.... @jasko_juve, ako ti si gledao kao što kažeš tekmu, onda znaš da je Torlak dao sve od sebe ( iako je povirjeđen ) Maksumiću je ovo prva ( mislim ) službena utakmica i on nije mogao ništa, da nije Torlaka bilo ko zna kakakv bi rezultat bio, nažalost Čomor je po meni odigrao katastrofa i on je kriv za minimalno 2-3 gola. ....

10.Skoro
Kontakt:

Post Postao/la 10.Skoro » 29 jul 2011, 10:04

ne, ne mi vas zajebavamo za LITEX i sedam patuljaka... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :lol: :lol: :lol:
Mi nikada odustati necemo...

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 29 jul 2011, 10:09

slika

Ipak nije ofsjad bio. Što mahanje rukama naših igrača umjesto da prate loptu čini još gorim.

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 29 jul 2011, 10:11

.... Pa gledaj tu Čomora, koga on čuva ?! :shock: ....

hz033
Kontakt:

Post Postao/la hz033 » 29 jul 2011, 10:12

amertiger je napisao/la:Nista kontra vas, samo imam neke informacije da ono igranje sa Orebrom je bila namjestaljka, i da su velike pare uplacene iz x u keca (x/1) na kladionici, i da je obuca onaj penal radi toga osutao onako retardirano.

Nemoj da me ko pogresno shvati, ovo je informacija od profesionalnih kladionicara jel tacna ili ne vi procjenite. Ovo sam samo spomenuo radi postova iznad i price oko Obuce :D
HAHahahhaa, pošteno me nasmija, čuj profesionalni kladioničar, gdje mogu dobiti tu diplomu. Pa majstore nije igralo Sarajevo sa Rudarom iz Prijedora pa da tako gluposti valjaš.

Nego nema tu puno filozofije, Sparta mnogo jači klub. Cijena igrača sparte i naša se ne može mjeriti. Dva igrača sparte koštaju koliko cijelo Sarajevo tako da nemate za čim da žalite. Oni su mogli trčati još 90 minuta dok su naši popadali. Ljudi igraju presing po cijelom terenu i imaju snage da drže taj presing plus stvaraju kontre.Iistrčavaju u 90. minuti kao da je početak utakmice. Šta reći, nego opušteno počinje naša fildžan liga kojom bi se trebali prošetati sa ovim igračima plus Škoro i Limun !
U novi boj ...

BLU SKY

Post Postao/la BLU SKY » 29 jul 2011, 10:12

10.Skoro je napisao/la:
ne, ne mi vas zajebavamo za LITEX i sedam patuljaka... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :lol: :lol: :lol:
A mi vas za Basel i šest prascica :lol:
Prvaci:1945/46,1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10,2011/12,2012/13
Kup:1999/00, 2000/01, 2002/03,2010/11,2011/12
Super kup:1998, 2000, 2001
Kup UEFA: 1/4:1971/72, 1/2:1984/85

Arnelinho
Kontakt:

Post Postao/la Arnelinho » 29 jul 2011, 10:14

VanBasten je napisao/la:slika

Ipak nije ofsjad bio. Što mahanje rukama naših igrača umjesto da prate loptu čini još gorim.
Kriv je ovaj igrač to je najbliže do nas. :twisted:
Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!

"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger

Batistuta
Kontakt:

Post Postao/la Batistuta » 29 jul 2011, 10:14

Ja nisam balavac da bi se osvrtao na stvari totalno nebitne u svoj ovoj prici(iskreno totalno sam iskljucen po pitanju navijanja,necujem i ne vidim nista osim onoga sto se desava na terenu jer ljubav je prevelika da bi me zamarale stvari koje ti navodis,bitna je igra mog kluba mojih ljubimaca na terenu,a ne cije se pjesme pjevaju,mislis da ja znam cije su i ko je prvi ili posljednji pjevao odredjene pjesme,vjeruj nemam pojma nit me zanima,ali to je tebi malo tesko shvatiti posto si ogranicen i vjerovatno vrlo mlad ) ali ako je to tebi slamka spasa u svom ovome nek ti bude i ako je to jedina mana koju si nasao Želji sinoc a vidim da jeste onda stvarno vidim da smo bili perfektni jer pricas o totalnim glupostima a kako i nebi kad nemas o cemu drugom...!!

Kada neko nekome kaže mlad si znači da nije u mogućnosti kontra argumentacijom da ga ubijedi u suprotno, tako o godinama nećemo jer sam vjerovatno stariji od tebe, ali to nije mjerilo. Vjeruj mi vrlo je bitna stvar koju ja potenciram, jer svaki klub,navijači treba da razvijaju svoje vrijednosti i svoj identitet a ne da uzima tuđi. To je i kod nas bio prije slučaj ali sada se hvala Bogu iskorijenilo. Naša politika je Sarajevo, naša stranka su HZ, još ako Bog da da klub istraje u forsiranju ove generacije mladih igrača kao što su HZ u svojoj borbi sljedeći put će Sparte i sl. padati. Pozdrav čiko i cijeni tuđe ali ne daj svoje

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 29 jul 2011, 10:17

BLU SKY je napisao/la:
10.Skoro je napisao/la:
A mi vas za Basel i šest prascica :lol:
Reci mu,uvjek sest bilo vece od sedam,barem kod vas :mrgreen:
Nego prica se da se sinoc pjevalo u zajednickom horu sarajevskih timova ''da me vidi babo,sedam golova''....
Ili u prevodu najbolje je sutiti i jednom i drugom sto se podyebavanja tice,jer se smjesan ispada.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 29 jul 2011, 10:23

Arnelinho je napisao/la:
VanBasten je napisao/la: Ipak nije ofsjad bio. Što mahanje rukama naših igrača umjesto da prate loptu čini još gorim.
Kriv je ovaj igrač to je najbliže do nas. :twisted:
Da, Belošević ej ostao.
Međutim, to se dešava jbg, nije planski pravljena ofsajd zamka pa on zaboravio daga se specijalno krivi.
Ono za šta je kriv i on i ostatk odbrane što su umjesto da ganjaju lika stali podignute ruke i lik gotovo neometano ulazi u šensaest i centrira za Sionka, naravno Belošević kasni i lik zabija golčinu.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: boki86, Google [Bot], Google Adsense [Bot] i 20 gostiju.