jarane nismo imali uslove da imamo svoje salove i te stvari..tek pred ovu utkamicu smo tek napravili neki broj salova..ja sam na ovoj utakmici imao nas sal napokon jer sam ga kupio, a sve do ove utakmice sam nosao sal Milana ili onaj pleteni Slobodin

... ebiga ali opet smo ponjeli 60 baklji na ovu utkamicu jer je Ciro nosio u torbi..cak smo Hordama prodali 4 baklje ispred stadiona majkemi.
Ja sam ba u 5 ujitru prvi sam haman ibio ispred Tusnja nikog nije bilo cekao da ugrabim tu ulaznicu koju si morao imat da udjes..tad se SUljo gigant pojavio kaze krece se u 4 sata bice najmanje 5 buseva, a po potrebi bice i vise ..tad odsetam do Slatine sa jos par ljudi vidim naseg pokojnog Saleta Vilenjaka i u njegovog Opela se uguramo bubanj i po mahalama budili narod pozivali na tekmu

.poslije dolaizmo dole kazu bice 10 buseva jer ima puno navijaca, aposto je bilo malo i 10 buseva jos se obezbjedilo nekoliko ::)..mislim da je na kraju stiglo u Sarajevo 16 buseva ili 17, a dva su se budsa vratila i to hajmo reci najgorih

.. crvenjase su vratili u Kladnju tako da smo ostali bez finog broja navijaca..neki su se ugurali u ove busdeve dok ih nije policija pocela vracati.
Najveca drama je ispala poslije kad su nas u Semizovcu zaustavili nisu nam dali kuci tu smoc ekali par sati..krenuli smo pjeske jedno 100-150 navijaca i dole bila neka pekara gladni a zatvorena..razise nasi izlog da se uleti u pekaru i 150 ljudi ulazi a samo jedna kifla ostala ahahha ja crnjaka

...pa pijes onu vodu iz potoka onog i dok ti pijes gledas drug ti gore povis tebe pisa u taj isti hahahaha..