FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

klasik
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la klasik » 18 nov 2013, 00:14

Cikita123 je napisao/la:Pratim sta komentarisete i pisete.Bavite se spekulacijama i rekla kazala a ustvari nemate prave informacije o stvarnim dogadjanjima i problemima u Slobodi.Slazem se da Smail nije trener za Slobodu i nije on jedini krivac za ovu losu igru i zaostatak za Jedinstvom koje nece leko popustiti.Znamo svi dobro ko ga drzi u Slobodi a o Smailovom moralu i obrazu ne bi trosio rijeci.Sa ovim strucnim stabom i ovim igracima nisam nimalo optimista da cemo se vratiti u PL.
Đe si Fučko polubrate naš ! :lol:
ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ

Cikita123
Kontakt:

Post Postao/la Cikita123 » 18 nov 2013, 00:46

Djesi ti klasik ne javljas se danima zabrinuli smo se.Postali ste dosadni sa tim Fuckom svako ko ima svoj stav za Vas je Fucko.Sve najbolje mislim Slobodi ali brate svi smo svjedoci sta se dogadja.Nemamo igrace , nemamo trenera ako se sve to ne popravi u pauzi nacekacemo se PL. ( klasik, ne idi u kladionicu slabo pogadjas)

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 18 nov 2013, 05:07

Coraco je napisao/la:
fukaratz je napisao/la:tu ste vi negdje s Fuckom sto se tice inteligencije :lol: hocu da pricam da je utakmica namjestena kad jest! ne kazem da drugi ne namjestaju eto prvo Jednistvo namjesti pun .urac utakmica al oni me neinteresuju! a coraco pa nisam ni govorio za ranije utakmice govorim za ovu da je namjestaljka jel to toliko tesko skontat? debil do debila
Pa čekaj šta ti hoćeš zapravo od kluba ? Da igramo pošteni fudbal (ne onaj bihaćki pošteni) i koliko bude bodova neka bude, ili da i mi kupimo koju utakmicu nazad za PL ?
Nije teško skontati o čemu pričaš samo ne kontam zbog čega tolika farsa i prašina ? Rekla kazala i vi odmah jest tako. Znaš da je bilo i za Bihać rekla-kazala da se vraća dug pa PRC, pa GOŠK isto da smo kupili, Orašje nam već obezbijedilo pa opet ništa.
Meni je nejasno kako vi mislite da ne možemo dobit Gradinu sa ovim sastavom, ovakvim uspjehom do sad i njihovim i našim, to mi ne ide u glavu. Ajde ako smo dogovorili u Srebreniku ali sad kući, niđee vezee
nema potrebe mu objasnjavat zna se ko je to ...pa ne interesuje ga sto jedinstvo stima a interesune ga sto mi?..? Pa jarane mi smo gubili pricali da namjestamo a drugi ulazili u ligu...pa ako ne namjestimo drugi ce sigurno
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

NKJ
Kontakt:

Post Postao/la NKJ » 18 nov 2013, 14:41

Nikad niko pošteno neće otići u PL iz ove lige. Nikad niko!
Ja volim da kupimo koju utakmicu na strani, kod kuće moraju ginuti, a na strani, ako može neka se kupi. Jer samo tako ćemo i otići u PL. Drugi dio će se još više kupovati, jer prvi smo, neće sad sve ovo pasti u vodu. I ko god da bude prvi, kupiće neku utakmicu i ovdje nema poštenja.

Gorki
Kontakt:

Post Postao/la Gorki » 18 nov 2013, 17:31

Kako čitam Igmanu fali par igrača,dok mi smo u punom sastavu tako da...očekujem barem bod u Konjicu.
Pobjeda je bolja od orgazma!

KonjicBOY
Član IO SS.ba lige
Kontakt:

Post Postao/la KonjicBOY » 18 nov 2013, 17:46

Da,fali nam par prvotimaca.Nema nam stuba odbrane,Amela Murtića koji se teže povrijedio i pretpostavljaju da je karijera za njega gotova.Nema nam ni Mirze Đape koji je jedan od najboljih strijelaca Igmana.Kako taj igra glavom :D ...I još par igrača,tako da teško da ćemo do pobjede..
Support your local club !

DrzavaTuzla
Kontakt:

Post Postao/la DrzavaTuzla » 18 nov 2013, 18:44

Ja se nadam da cemo mi uzeti sva 3 boda, to ce nas drzati u igri za PL jer mislim da ce Jedinstvo 100% pobijediti u Bugojnu.
www.fksloboda.ba
www.crveno-crni.ba

Claus
Kontakt:

Post Postao/la Claus » 18 nov 2013, 20:04

KonjicBOY je napisao/la:Da,fali nam par prvotimaca.Nema nam stuba odbrane,Amela Murtića koji se teže povrijedio i pretpostavljaju da je karijera za njega gotova.Nema nam ni Mirze Đape koji je jedan od najboljih strijelaca Igmana.Kako taj igra glavom :D ...I još par igrača,tako da teško da ćemo do pobjede..
Imamo mi veći hendikep. Vodi nas Smajli.

Gorki
Kontakt:

Post Postao/la Gorki » 19 nov 2013, 16:50

KonjicBOY je napisao/la:Da,fali nam par prvotimaca.Nema nam stuba odbrane,Amela Murtića koji se teže povrijedio i pretpostavljaju da je karijera za njega gotova.Nema nam ni Mirze Đape koji je jedan od najboljih strijelaca Igmana.Kako taj igra glavom :D ...I još par igrača,tako da teško da ćemo do pobjede..

Nadam se da ćemo iskoristiti vaše nedostatke i donijeti u Tuzlu 3 boda 8-) Sportski pozdrav.

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 20 nov 2013, 16:17

slika

godinama sam trazio dobru sliku sa ove utakmice, finale kupa na Kosevu i "puno vas je puno vas je pi.ckice" haha

dobro preko 1000 ljudi zapucalo za Sarajevo..ne znam za masovnije gostovanje bilo koje ekipe u BiH na udaljenost preko 100-ak kilometara. Mozda RA .
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

Gorki
Kontakt:

Post Postao/la Gorki » 20 nov 2013, 16:20

Osim gradskog derbija sigurno među top 3 8-)

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 20 nov 2013, 17:04

jarane nismo imali uslove da imamo svoje salove i te stvari..tek pred ovu utkamicu smo tek napravili neki broj salova..ja sam na ovoj utakmici imao nas sal napokon jer sam ga kupio, a sve do ove utakmice sam nosao sal Milana ili onaj pleteni Slobodin :)... ebiga ali opet smo ponjeli 60 baklji na ovu utkamicu jer je Ciro nosio u torbi..cak smo Hordama prodali 4 baklje ispred stadiona majkemi.

Ja sam ba u 5 ujitru prvi sam haman ibio ispred Tusnja nikog nije bilo cekao da ugrabim tu ulaznicu koju si morao imat da udjes..tad se SUljo gigant pojavio kaze krece se u 4 sata bice najmanje 5 buseva, a po potrebi bice i vise ..tad odsetam do Slatine sa jos par ljudi vidim naseg pokojnog Saleta Vilenjaka i u njegovog Opela se uguramo bubanj i po mahalama budili narod pozivali na tekmu :).poslije dolaizmo dole kazu bice 10 buseva jer ima puno navijaca, aposto je bilo malo i 10 buseva jos se obezbjedilo nekoliko ::)..mislim da je na kraju stiglo u Sarajevo 16 buseva ili 17, a dva su se budsa vratila i to hajmo reci najgorih :).. crvenjase su vratili u Kladnju tako da smo ostali bez finog broja navijaca..neki su se ugurali u ove busdeve dok ih nije policija pocela vracati.

Najveca drama je ispala poslije kad su nas u Semizovcu zaustavili nisu nam dali kuci tu smoc ekali par sati..krenuli smo pjeske jedno 100-150 navijaca i dole bila neka pekara gladni a zatvorena..razise nasi izlog da se uleti u pekaru i 150 ljudi ulazi a samo jedna kifla ostala ahahha ja crnjaka :)...pa pijes onu vodu iz potoka onog i dok ti pijes gledas drug ti gore povis tebe pisa u taj isti hahahaha..
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Bihac96
Kontakt:

Post Postao/la Bihac96 » 20 nov 2013, 17:14

ultrasstyle_tz je napisao/la:slika

godinama sam trazio dobru sliku sa ove utakmice, finale kupa na Kosevu i "puno vas je puno vas je pi.ckice" haha

dobro preko 1000 ljudi zapucalo za Sarajevo..ne znam za masovnije gostovanje bilo koje ekipe u BiH na udaljenost preko 100-ak kilometara. Mozda RA .
1999 godine na Kosevu je bilo preko 2000 pripadnika SN..I bilo je dosta utakmica sa tako velikim brojem gostujucih navijaca na Kosevu.
Samo Jedinstvu pjevamo i za njega zivimo !

NK Jedinstvo Bihac (SN 96)

TzBulevar87
Kontakt:

Post Postao/la TzBulevar87 » 20 nov 2013, 17:29

Bihac96 je napisao/la:
ultrasstyle_tz je napisao/la:slika

1999 godine na Kosevu je bilo preko 2000 pripadnika SN..I bilo je dosta utakmica sa tako velikim brojem gostujucih navijaca na Kosevu.
Kako i i u Premijer ligi Sila nebeska dozivljava pravu ekspanziju u Play offu sezone 1999/00 kada Jedinstvo bodri i kod kuce i na strani pa je tako na gostujucim utakmicama u Citluku protiv ekipe Brotnja Jedinstvo pratilo oko 500 pripadnika Sile nebeske a takodje i u Kaknju na utakmici protiv Rudara,dok je na Kosevu protiv Sarajeva Jedinstvo bodrilo skoro 1000 pripadnika Sile nebeske.

Nemoj drug, nemoj ;) . Ovo sam kopirao sa vaše zvanične stranice.
075

redblack
Kontakt:

Post Postao/la redblack » 20 nov 2013, 17:31

Jedino ako je Dudaković poveo čitav peti korpus

LloriS
Kontakt:

Post Postao/la LloriS » 20 nov 2013, 17:42

Ne nije nas bilo 2000 sta ti je covjece, ali bilo nas je oko 1000, ali i to je super za gostovanje koje je udaljeno 350km i grad koji ima duplo manje stanovnika od TZ
Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 20 nov 2013, 18:11

ma tesko je koga doslo ovoliko na Kosevo..bilo je RA isto puno u dva navrata..proptiv Zrinjskog ona prijateljska tekma i protiv Sarajeva, ali nije ovoliko bas , ali priblizne su brojke pa nebi grijesim pa da neko bude nezadovoljan,,,da i Robijasi su jednom napravili nesto slicno.

samo ljepa su ovo vremena bila sto e tice Slobode a i navijaca ..pa sto se tice navijacke skupine ovdje nisi imao normalnog covjeka tad :)..statije ba ja sam uvjeren ba da ova grupa bila preluda tih godina :)...onda i one godine 1999 kad smo imali 9 pobjeda bez primljenog gola i tad je bila velika brojka ..bio je 2 maj kad se igrala tekma mnogi su otisli u Sarajevo slavili 1 maj i ostali tamo...bila je brojka slicna ovoj mozda malo manje.
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

wienultras
Kontakt:

Post Postao/la wienultras » 20 nov 2013, 18:15

SaltCityAttack je napisao/la:ma tesko je koga doslo ovoliko na Kosevo..bilo je RA isto puno u dva navrata..proptiv Zrinjskog ona prijateljska tekma i protiv Sarajeva, ali nije ovoliko bas , ali priblizne su brojke pa nebi grijesim pa da neko bude nezadovoljan,,,da i Robijasi su jednom napravili nesto slicno.

samo ljepa su ovo vremena bila sto e tice Slobode a i navijaca ..pa sto se tice navijacke skupine ovdje nisi imao normalnog covjeka tad :)..statije ba ja sam uvjeren ba da ova grupa bila preluda tih godina :)...onda i one godine 1999 kad smo imali 9 pobjeda bez primljenog gola i tad je bila velika brojka ..bio je 2 maj kad se igrala tekma mnogi su otisli u Sarajevo slavili 1 maj i ostali tamo...bila je brojka slicna ovoj mozda malo manje.
Moje prvo gostovanje ja stari i rodjak zapucali kadetom to se nezaboravlja :D
i da budes liga peta ti si nama centar svijeta FUKARE 87

Gorki
Kontakt:

Post Postao/la Gorki » 20 nov 2013, 18:29

redblack je napisao/la:Jedino ako je Dudaković poveo čitav peti korpus
:lol:

@Bihac96;

dokaz..

haver
Kontakt:

Post Postao/la haver » 20 nov 2013, 18:35

Šta bih dao sad za jedno ovakvo gostovanje u pm :D
Zamislite pojavimo se u ovom broju negdje u ovoj ligi pa nema tog sudije koji bi nas probao sje.b.at ;)

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.