Nema ga mjesec dana, nakon sto se ponovo povrijedioasylum je napisao/la:Sta je sa Kelijem? Mozda se i on osposobi za sutrasnju utakmicu

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Nema ga mjesec dana, nakon sto se ponovo povrijedioasylum je napisao/la:Sta je sa Kelijem? Mozda se i on osposobi za sutrasnju utakmicu
Miroljubivi remi (koji ne odgovara niti jednoj ekipi) 1:1.Unica_Liverpool_ je napisao/la:5 - 3 za nas da bi Džeko dao hattrick.....
komentar ispodSasha L.F.C. je napisao/la:Plakace on za Liverpoolom.
@Phil bojkotuje, nece se vracati sve dok Liverpool ne udje u top 5 ali ja ti garantujem da nas redovno prati.mighty_reds je napisao/la:nesto da pitam samo nema veze bas sa Liverpoolom..gdje su stari forumasi ovdje vidim sto su cesce pisali po temi Liverpoola kao @Phil Jackson @alan_kardec ili @kurdt![]()
proradiče Torres ne bojim se ja za njega
mislim da kurdt ima novi nickmighty_reds je napisao/la:nesto da pitam samo nema veze bas sa Liverpoolom..gdje su stari forumasi ovdje vidim sto su cesce pisali po temi Liverpoola kao @Phil Jackson @alan_kardec ili @kurdt![]()
proradit će Torres ne bojim se ja za njega
to je onaj sa mislim Cobainom na avataru ne znam jel se jos krece u nasim krugovimafera je napisao/la:mislim da kurdt ima novi nickmighty_reds je napisao/la:nesto da pitam samo nema veze bas sa Liverpoolom..gdje su stari forumasi ovdje vidim sto su cesce pisali po temi Liverpoola kao @Phil Jackson @alan_kardec ili @kurdt![]()
Nekadašnji @Kurdt je sadašnji @VELA.mighty_reds je napisao/la:to je onaj sa mislim Cobainom na avataru ne znam jel se jos krece u nasim krugovimafera je napisao/la:mislim da kurdt ima novi nickmighty_reds je napisao/la:nesto da pitam samo nema veze bas sa Liverpoolom..gdje su stari forumasi ovdje vidim sto su cesce pisali po temi Liverpoola kao @Phil Jackson @alan_kardec ili @kurdt![]()
meni je iskreno zao torresa jednostavno ga nece bez obzira sto nije nas igrac vise volio bih da krene pogadjati, steta je za onakvog igraca mogli ste vidjet kakav izraz lica ima kada ima sansu pa mu se neda jednostavno mi ga zao...ja se nadam da ce poceti davati golove et od mene tolikoILoveLFC je napisao/la:Prodat Ngoga i za te pare vratiti Torresa.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.