Lecler je napisao/la:Važno je da je PR Šejla Jamaković u Antaliji, a to što klipovi ne valjaju i što ih ona ne zna napraviti nema veze.
tebi sve smeta,od mene pa redom do Sejle
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Lecler je napisao/la:Važno je da je PR Šejla Jamaković u Antaliji, a to što klipovi ne valjaju i što ih ona ne zna napraviti nema veze.
Husref trci uz rub bazena i dere se na Crepulju, koji vodi loptu:Memara je napisao/la: Novi klip, 3:30![]()
Bi druže pogledali prvi takav klip, drugi klip kad bi izbacili sa trajanjem od 15 min bi to vjerovatno raji izgledalo vise od pola sve isto kao prethodni klip (govorim trenutno za snimke iz Antalije), pa bi od 15 min pogledali samo mozda nekih 7-8min, sljedeci takav video neki ne bi ni otvorili, drugi bi opet malo ubrzavali snimak i tu se gubi smisao za tako dugim snimcima u ovako kratkom roku.Vanja8 je napisao/la:Zasto mislis da ne bi pogledao snimak od 15 minuta ,kako im je u Antaliji...
Ne razumijem da to ne bi nekog interesovalo...
Ma onog komentatora, ne znam je l' išta potrefioRahmanovic je napisao/la:MeneMortemHz je napisao/la:E **** te Nikola/Nemanja kako se već zoveRahmanovic je napisao/la:Evo odgovora na upit da li ce biti prenosa utakmice protiv Napretka![]()
why ?
Ma buraz ta Sejla je u klubu par mjeseci, glupo je etikirati jednu osobu koja je zadnja rupa na sviralu , imas direktoricu marketingu Madam Potura pa udari, inace djelim misljenje da ovo sve moze puno bolje, pocevsi od zvanicne na fb pa onda i ovih bitnijih stvariLecler je napisao/la:Važno je da je PR Šejla Jamaković u Antaliji, a to što klipovi ne valjaju i što ih ona ne zna napraviti nema veze.
ma druže tu dolazimo na ono što mene nervira od starta, za profi rezultat ti treba profesionalac, trenutno taj posao rade amateri , početnici, studenti, i ovo je i dobro s obzirom ko ga radi...to je srž problema, zašto se neko uči na najvećem klubu u BiH, sad zamisli da smo uzeli nakog studenta za kondicionog umjesto Jeleškovića i pustili da se uči na igračima šta je to biti kondicioni....a to su radili sa Jarnijem,Hurtićem, itd. puno je toga bilo a evo bar sad možeš vidjeti koliko je bolje uzeti profesionalca pa jbg i platiti kvalitet nije skupo nikad....jer dobiješ i rezultat i ugled...Vanja8 je napisao/la: Ma de bolan...Pa pogledaj svaki jaci klub kakav ima marketing...Sa njim se privlace sponzori,pa onda imas jednu NIVEU koja ce platiti ogromna sredstava da je reklamira jedan Real...Pogledaj marketing jednog Citya,sjete se datuma kada je Džeko potpisao,pa onda okace njegove golove,sve u svrhu posjecivanja njihove stranice...
Mislim iluzorno se uporedjivati sa ovakvim timovima,ali imati jedan normalan marketing koji je u službi promocije kluba je neophodno danas...
Pogledaj marketing onog tima sto je igrao sa Veležom ni sam ne znam kako se zove,ljudi vrse livestream iz Antalije...
U nas klip 3 minute kako plivaju u bazenu,pa napravi reportazu kako im je u hotelu,intervju sa menadžerom hotela gdje kaže da su jako sretni sto je klub izabrao njih i da ce sve uraditi da im bude prijatno...
Razumijem ja da je igra bitna,ali svaki ozbiljan klub ima i jak marketing koji ga prati,meni ovo nase lici na volonterski rad par studenata,koji ni sami ne znaju sta bi i gdje bi postavili...
pada, padalo je i padat ćeBordoSarajevo je napisao/la:Nesto kontam, uskoro počinje liga, hoćel opet ono go.vno past par dana pred utakmicu kao i skoro svaki put do sad pa onda odu i tereni a i pitanje odigravanja se dovede u pitanje.. nema ništa gore od tog, taman dočekaš i onda snijeg.. valjda ga nece bit, imal kakvih prognoza za sljedecih 20 dana
Tako jedino mozes Bosnju dovest u red, samo kritikamaFrancescoTotti je napisao/la:Tito te yebo znaci ako smo prvi na tabeli ne treba nista ni rec, ni kritikovat ma ni pomislit. Sve je bajno i krasno.
Neki tacno imaju vidike noja kad zabije vugla u pjesak...
To je ovdje standardno većini klubova. Mi smo isto dolje. Jučer smo strimali Široki-Sheriff. A trebali bi i sve ostale utakmice Širokog do kraja. Možda budete negdje, pratite stranicu protivnika ili laola.tv i bet365Vanja8 je napisao/la:Ma de bolan...Pa pogledaj svaki jaci klub kakav ima marketing...Sa njim se privlace sponzori,pa onda imas jednu NIVEU koja ce platiti ogromna sredstava da je reklamira jedan Real...Pogledaj marketing jednog Citya,sjete se datuma kada je Džeko potpisao,pa onda okace njegove golove,sve u svrhu posjecivanja njihove stranice...Laznjak je napisao/la:Nije toliko do marketinga koliko je do samog kluba. Da se on sto bolje pokaze u europi i da osvaja ovu nasu fildjan ligu kao Dinamo u Hrvatskoj. Nije toliki problem ni klub kolko je do ljudi u i oko njega, Govorim za ranije. I Dinamo je godinama osvajao zaredom ligu, pa Maksimir prazan. Nije zdravo zivio klub. Zvezda i Partizan ( ne mozemo se porediti jer Beograd ima ogroman broj stanovnika pa i kad im ne ide njih ima bar 10 000 na tekmi). Sad Partizan ne prate 2 milje jer opet isto, ne zivi klub zdravo, ni oni okolo kluba.
Mi smo na pravom putu trenutno i ne trebju nam neke smicalice nekih rekla kazala. To odma u startu iscupat iz korijena. Sto jedan moj profesor rece izvadi jednu sibicu i lako ces je slomiti, onda izvadi dvije sibice, malo teze ces slomiti, pa 3,4,5,20 neces ih moci slomiti, ako je i sa ljudima.
Marketing i nije toliko potreban, ako je kvalitet na nivou. Gdje ste vidjeli da Mercedes ima svoju reklamu. Mozda i ima, ali ne koliko i ostali. Sve je do kluba kako se sam predstavi, naravno da bi dobro dosao marketnig neki, radi nas koji volimo klub da smo u toku.
Mislim iluzorno se uporedjivati sa ovakvim timovima,ali imati jedan normalan marketing koji je u službi promocije kluba je neophodno danas...
Pogledaj marketing onog tima sto je igrao sa Veležom ni sam ne znam kako se zove,ljudi vrse livestream iz Antalije...
U nas klip 3 minute kako plivaju u bazenu,pa napravi reportazu kako im je u hotelu,intervju sa menadžerom hotela gdje kaže da su jako sretni sto je klub izabrao njih i da ce sve uraditi da im bude prijatno...
Razumijem ja da je igra bitna,ali svaki ozbiljan klub ima i jak marketing koji ga prati,meni ovo nase lici na volonterski rad par studenata,koji ni sami ne znaju sta bi i gdje bi postavili...
Ma ne smeta meni Šejla kao Šejla ni Potura kao Potura briga me za njih nego kontam kad već ide neko ko se bavi tim poslom trebao bi ići neko ko zna i može nešto lijepo uraditi i nije bitno kako se ko zove a ni da li je muško ili žensko. Fakat trenutno izgleda da je jako malo stvari za kritike i ne želim narušiti rad kluba ali se neke stvari realno mogu popraviti i uvijek treba gledati naprijed. U životu, u poslu i u svemu...Inijesta je napisao/la:Ma buraz ta Sejla je u klubu par mjeseci, glupo je etikirati jednu osobu koja je zadnja rupa na sviralu , imas direktoricu marketingu Madam Potura pa udari, inace djelim misljenje da ovo sve moze puno bolje, pocevsi od zvanicne na fb pa onda i ovih bitnijih stvariLecler je napisao/la:Važno je da je PR Šejla Jamaković u Antaliji, a to što klipovi ne valjaju i što ih ona ne zna napraviti nema veze.
E o ovome ja i pricam...Jedno Sarajevo ne možes na streamu gledati,a napravi nasa ekipa klip od 3 minuta u bazenu,e sad ce njihove kolege iz Sirokog ili ne znam odakle možda nesto uraditi pa da možemo i mi pratiti...hlive je napisao/la:To je ovdje standardno većini klubova. Mi smo isto dolje. Jučer smo strimali Široki-Sheriff. A trebali bi i sve ostale utakmice Širokog do kraja. Možda budete negdje, pratite stranicu protivnika ili laola.tv i bet365Vanja8 je napisao/la:Ma de bolan...Pa pogledaj svaki jaci klub kakav ima marketing...Sa njim se privlace sponzori,pa onda imas jednu NIVEU koja ce platiti ogromna sredstava da je reklamira jedan Real...Pogledaj marketing jednog Citya,sjete se datuma kada je Džeko potpisao,pa onda okace njegove golove,sve u svrhu posjecivanja njihove stranice...Laznjak je napisao/la:Nije toliko do marketinga koliko je do samog kluba. Da se on sto bolje pokaze u europi i da osvaja ovu nasu fildjan ligu kao Dinamo u Hrvatskoj. Nije toliki problem ni klub kolko je do ljudi u i oko njega, Govorim za ranije. I Dinamo je godinama osvajao zaredom ligu, pa Maksimir prazan. Nije zdravo zivio klub. Zvezda i Partizan ( ne mozemo se porediti jer Beograd ima ogroman broj stanovnika pa i kad im ne ide njih ima bar 10 000 na tekmi). Sad Partizan ne prate 2 milje jer opet isto, ne zivi klub zdravo, ni oni okolo kluba.
Mi smo na pravom putu trenutno i ne trebju nam neke smicalice nekih rekla kazala. To odma u startu iscupat iz korijena. Sto jedan moj profesor rece izvadi jednu sibicu i lako ces je slomiti, onda izvadi dvije sibice, malo teze ces slomiti, pa 3,4,5,20 neces ih moci slomiti, ako je i sa ljudima.
Marketing i nije toliko potreban, ako je kvalitet na nivou. Gdje ste vidjeli da Mercedes ima svoju reklamu. Mozda i ima, ali ne koliko i ostali. Sve je do kluba kako se sam predstavi, naravno da bi dobro dosao marketnig neki, radi nas koji volimo klub da smo u toku.
To se apsolutno slazem nebitno ko je cijeli taj sektor treba dici na puno veci nivoLecler je napisao/la:Ma ne smeta meni Šejla kao Šejla ni Potura kao Potura briga me za njih nego kontam kad već ide neko ko se bavi tim poslom trebao bi ići neko ko zna i može nešto lijepo uraditi i nije bitno kako se ko zove a ni da li je muško ili žensko. Fakat trenutno izgleda da je jako malo stvari za kritike i ne želim narušiti rad kluba ali se neke stvari realno mogu popraviti i uvijek treba gledati naprijed. U životu, u poslu i u svemu...Inijesta je napisao/la:Ma buraz ta Sejla je u klubu par mjeseci, glupo je etikirati jednu osobu koja je zadnja rupa na sviralu , imas direktoricu marketingu Madam Potura pa udari, inace djelim misljenje da ovo sve moze puno bolje, pocevsi od zvanicne na fb pa onda i ovih bitnijih stvariLecler je napisao/la:Važno je da je PR Šejla Jamaković u Antaliji, a to što klipovi ne valjaju i što ih ona ne zna napraviti nema veze.
A vala mi ni ti ne smetaš bitan si mi k'o semafor na GTA.Rahmanovic je napisao/la:Lecler je napisao/la:Važno je da je PR Šejla Jamaković u Antaliji, a to što klipovi ne valjaju i što ih ona ne zna napraviti nema veze.![]()
tebi sve smeta,od mene pa redom do Sejleja da sam tako nezadovoljan svime ubio bi se,majke mi.

pa ne znam što ti ss.ba forumaši smetaju onda? nemoj dić ruku na sebe zbog prozivanja Runde i JahićaRahmanovic je napisao/la:![]()
tebi sve smeta,od mene pa redom do Sejleja da sam tako nezadovoljan svime ubio bi se,majke mi.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 33 gosta.