FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Rahmanovic
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Rahmanovic » 04 feb 2019, 14:07

Lecler je napisao/la:Važno je da je PR Šejla Jamaković u Antaliji, a to što klipovi ne valjaju i što ih ona ne zna napraviti nema veze.
:lol:

tebi sve smeta,od mene pa redom do Sejle :damn: ja da sam tako nezadovoljan svime ubio bi se,majke mi.

KriskaKruha
Kontakt:

Post Postao/la KriskaKruha » 04 feb 2019, 14:23

Memara je napisao/la: Novi klip, 3:30 :tokralju:
Husref trci uz rub bazena i dere se na Crepulju, koji vodi loptu:
- "Daj loptu Jahicu, daj Jahicu."
A Crepulja i dalje vodi loptu i pređe
jednog protivničkog igrača.
Opet Husref:
- "Baci loptu Jahicu, baci Jahicu."
A Crepulja ide dalje s loptom, opuca i zabije gol.
Husref se dere na njega što ga nije poslušao, a Crepulja će na to:
- "Pa, šta je, zabio sam gol!"
Husref odgovara:
- "Jeb'o te gol, utopio se Jahic!"

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 04 feb 2019, 14:36

Vanja8 je napisao/la:Zasto mislis da ne bi pogledao snimak od 15 minuta ,kako im je u Antaliji...
Ne razumijem da to ne bi nekog interesovalo...
Bi druže pogledali prvi takav klip, drugi klip kad bi izbacili sa trajanjem od 15 min bi to vjerovatno raji izgledalo vise od pola sve isto kao prethodni klip (govorim trenutno za snimke iz Antalije), pa bi od 15 min pogledali samo mozda nekih 7-8min, sljedeci takav video neki ne bi ni otvorili, drugi bi opet malo ubrzavali snimak i tu se gubi smisao za tako dugim snimcima u ovako kratkom roku.

Ne kazem, da su oni sposobni pa dignu to na neki visi nivo tipa, da mi navijaci postavljamo pitanja fudbalerima kako fudbalska tako i neka u privatnom zivotu, intervju sa igracima, njihovo odrastanje, prve fudbalske korake itd. Tad bi vjerujem bilo materijala i za 30 min trajanja, ali bi svi gledali, jer je zanimljivo, ko ce gledati istezanja i plivanje od 15min budi iskren brate.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.

BOSANSKA KRAJINA!

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 04 feb 2019, 14:47

Rahmanovic je napisao/la:
MortemHz je napisao/la:
Rahmanovic je napisao/la:Evo odgovora na upit da li ce biti prenosa utakmice protiv Napretka :(

slika
E **** te Nikola/Nemanja kako se već zove
Mene :shock: why ?
Ma onog komentatora, ne znam je l' išta potrefio
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

ade43
Kontakt:

Post Postao/la ade43 » 04 feb 2019, 14:48

Znaci danas ne valjaju klipovi. Sta ce sutra biti lose u vezi NASEG kluba? Ne mogu da vjerujem hahahah
Eno vam real,barsa... pa gledajte njihove veleklipove *ebo li vas klip :(

Kamuflazn
Kontakt:

Post Postao/la Kamuflazn » 04 feb 2019, 14:52

Treba malo nahajpovati raju.
HUSREF MUSEMIC!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić

LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!

Inijesta
Kontakt:

Post Postao/la Inijesta » 04 feb 2019, 15:02

Lecler je napisao/la:Važno je da je PR Šejla Jamaković u Antaliji, a to što klipovi ne valjaju i što ih ona ne zna napraviti nema veze.
Ma buraz ta Sejla je u klubu par mjeseci, glupo je etikirati jednu osobu koja je zadnja rupa na sviralu , imas direktoricu marketingu Madam Potura pa udari, inace djelim misljenje da ovo sve moze puno bolje, pocevsi od zvanicne na fb pa onda i ovih bitnijih stvari
LJUBAV ZA TEBE MJERE NEMA !

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 04 feb 2019, 15:15

Ove kritike su opravdane. Svake sezone trubim koliko se radi loše na tom polju, malo su se bili popravili i non stop si mogao vidjeti aktivnosti na Facebooku i Instagramu, sad je opet to pretanko. Ne znam šta je problem napraviti jedan klip u trajanju od 15 minuta, nikakvo to mudro slovo nije. Ja bih prvi gledao, pa makar trajao pola sata, jer se u tome uživa, vidiš sva lica, vidiš kako se radi, pa neke zezancije i slično. Ovako izbace video u trajanju od pišljive tri minute, ono čisto onako kao da su nešto uradili.

Skidam kapu momcima s 1921.tv. Iako nisam njihov navijač, kad mi izbaci u preporučenim klipovima, dođe mi da pogledam koliko je to odlično odrađeno. Klipovi po 20-30 minuta, svakog igrača upratiš, lijepo to bude jer si u toku. Naši imaju bolje kadrove i rade profesionalnije, ali njima je to mrsko odraditi, pa snime ono par minuta radi reda. Zato ih tu deru komšinice.

Ja sam davno dao ideju, kad sam rekao da bih ja angažovao momke koji su završili takve smjerove. Ima veliki broj odličnih mladića koji završe školu, pa se bave fotografijom, video, editingom i ostalim dijelovima multimedije. To je da organizuješ ekipu od 3-4 njih, gdje bi dvojica bila zadužena za kamere, jedan za fotografije i jedan za održavanje društvenih mreža. Spojiš ugodno i korisno, a značilo bi kad bi zapošljavali te momke. Šalješ odličnu poruku svima, pogotovo u ovim današnjim vremenima. I to je jedan vid marketinga.
Zadnja izmjena: AlfredNobel, dana/u 04 feb 2019, 15:22, ukupno mijenjano 2 puta.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 04 feb 2019, 15:18

Tito te yebo znaci ako smo prvi na tabeli ne treba nista ni rec, ni kritikovat ma ni pomislit. Sve je bajno i krasno.
Neki tacno imaju vidike noja kad zabije vugla u pjesak...
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 04 feb 2019, 15:21

Vanja8 je napisao/la: Ma de bolan...Pa pogledaj svaki jaci klub kakav ima marketing...Sa njim se privlace sponzori,pa onda imas jednu NIVEU koja ce platiti ogromna sredstava da je reklamira jedan Real...Pogledaj marketing jednog Citya,sjete se datuma kada je Džeko potpisao,pa onda okace njegove golove,sve u svrhu posjecivanja njihove stranice...
Mislim iluzorno se uporedjivati sa ovakvim timovima,ali imati jedan normalan marketing koji je u službi promocije kluba je neophodno danas...
Pogledaj marketing onog tima sto je igrao sa Veležom ni sam ne znam kako se zove,ljudi vrse livestream iz Antalije...
U nas klip 3 minute kako plivaju u bazenu,pa napravi reportazu kako im je u hotelu,intervju sa menadžerom hotela gdje kaže da su jako sretni sto je klub izabrao njih i da ce sve uraditi da im bude prijatno...
Razumijem ja da je igra bitna,ali svaki ozbiljan klub ima i jak marketing koji ga prati,meni ovo nase lici na volonterski rad par studenata,koji ni sami ne znaju sta bi i gdje bi postavili...
ma druže tu dolazimo na ono što mene nervira od starta, za profi rezultat ti treba profesionalac, trenutno taj posao rade amateri , početnici, studenti, i ovo je i dobro s obzirom ko ga radi...to je srž problema, zašto se neko uči na najvećem klubu u BiH, sad zamisli da smo uzeli nakog studenta za kondicionog umjesto Jeleškovića i pustili da se uči na igračima šta je to biti kondicioni....a to su radili sa Jarnijem,Hurtićem, itd. puno je toga bilo a evo bar sad možeš vidjeti koliko je bolje uzeti profesionalca pa jbg i platiti kvalitet nije skupo nikad....jer dobiješ i rezultat i ugled...

a onda i dobijaš drugi problem, rad tog treba neko ocijeniti, ako ne znaš ništa o marketingu mogu ti prodat muda pod bubrege, mogu ti uliva obrnute boje grba i ti se još pohvališ s tim...itd. ne znaš zaštiti svoj ugovor koji si ti ispregovarao nego pustiš da ti se uliva tvoj rival na tvoj sponzorski ugovor...ne znaš dogovoriti ekskluzivu...jer neko je zdrava sportska organizacija a neko nije u toj konstelaciji...znači ne znaš sebe(klub) prodat...

mada je ovo sve sekundarno sportskom segmentu da nervira nervira 100% jer znaš i vidio si da može puno bolje...
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

BordoSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la BordoSarajevo » 04 feb 2019, 15:25

Nesto kontam, uskoro počinje liga, hoćel opet ono go.vno past par dana pred utakmicu kao i skoro svaki put do sad pa onda odu i tereni a i pitanje odigravanja se dovede u pitanje.. nema ništa gore od tog, taman dočekaš i onda snijeg.. valjda ga nece bit, imal kakvih prognoza za sljedecih 20 dana :mrgreen:
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 04 feb 2019, 15:26

BordoSarajevo je napisao/la:Nesto kontam, uskoro počinje liga, hoćel opet ono go.vno past par dana pred utakmicu kao i skoro svaki put do sad pa onda odu i tereni a i pitanje odigravanja se dovede u pitanje.. nema ništa gore od tog, taman dočekaš i onda snijeg.. valjda ga nece bit, imal kakvih prognoza za sljedecih 20 dana :mrgreen:
pada, padalo je i padat će

usput

Zoran Blagojević prešao u Modriču
nadam se da će dobit ozbiljnu minutažu....
Zadnja izmjena: Denchi, dana/u 04 feb 2019, 15:37, ukupno mijenjano 1 put.
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

Stroj1946
Kontakt:

Post Postao/la Stroj1946 » 04 feb 2019, 15:36

FrancescoTotti je napisao/la:Tito te yebo znaci ako smo prvi na tabeli ne treba nista ni rec, ni kritikovat ma ni pomislit. Sve je bajno i krasno.
Neki tacno imaju vidike noja kad zabije vugla u pjesak...
Tako jedino mozes Bosnju dovest u red, samo kritikama :kafa: :mrgreen:

hlive
Kontakt:

Post Postao/la hlive » 04 feb 2019, 15:59

Vanja8 je napisao/la:
Laznjak je napisao/la:Nije toliko do marketinga koliko je do samog kluba. Da se on sto bolje pokaze u europi i da osvaja ovu nasu fildjan ligu kao Dinamo u Hrvatskoj. Nije toliki problem ni klub kolko je do ljudi u i oko njega, Govorim za ranije. I Dinamo je godinama osvajao zaredom ligu, pa Maksimir prazan. Nije zdravo zivio klub. Zvezda i Partizan ( ne mozemo se porediti jer Beograd ima ogroman broj stanovnika pa i kad im ne ide njih ima bar 10 000 na tekmi). Sad Partizan ne prate 2 milje jer opet isto, ne zivi klub zdravo, ni oni okolo kluba.
Mi smo na pravom putu trenutno i ne trebju nam neke smicalice nekih rekla kazala. To odma u startu iscupat iz korijena. Sto jedan moj profesor rece izvadi jednu sibicu i lako ces je slomiti, onda izvadi dvije sibice, malo teze ces slomiti, pa 3,4,5,20 neces ih moci slomiti, ako je i sa ljudima.
Marketing i nije toliko potreban, ako je kvalitet na nivou. Gdje ste vidjeli da Mercedes ima svoju reklamu. Mozda i ima, ali ne koliko i ostali. Sve je do kluba kako se sam predstavi, naravno da bi dobro dosao marketnig neki, radi nas koji volimo klub da smo u toku.
Ma de bolan...Pa pogledaj svaki jaci klub kakav ima marketing...Sa njim se privlace sponzori,pa onda imas jednu NIVEU koja ce platiti ogromna sredstava da je reklamira jedan Real...Pogledaj marketing jednog Citya,sjete se datuma kada je Džeko potpisao,pa onda okace njegove golove,sve u svrhu posjecivanja njihove stranice...
Mislim iluzorno se uporedjivati sa ovakvim timovima,ali imati jedan normalan marketing koji je u službi promocije kluba je neophodno danas...
Pogledaj marketing onog tima sto je igrao sa Veležom ni sam ne znam kako se zove,ljudi vrse livestream iz Antalije...
U nas klip 3 minute kako plivaju u bazenu,pa napravi reportazu kako im je u hotelu,intervju sa menadžerom hotela gdje kaže da su jako sretni sto je klub izabrao njih i da ce sve uraditi da im bude prijatno...
Razumijem ja da je igra bitna,ali svaki ozbiljan klub ima i jak marketing koji ga prati,meni ovo nase lici na volonterski rad par studenata,koji ni sami ne znaju sta bi i gdje bi postavili...
To je ovdje standardno većini klubova. Mi smo isto dolje. Jučer smo strimali Široki-Sheriff. A trebali bi i sve ostale utakmice Širokog do kraja. Možda budete negdje, pratite stranicu protivnika ili laola.tv i bet365
It's better when it's live

Lecler
Kontakt:

Post Postao/la Lecler » 04 feb 2019, 16:10

Inijesta je napisao/la:
Ma buraz ta Sejla je u klubu par mjeseci, glupo je etikirati jednu osobu koja je zadnja rupa na sviralu , imas direktoricu marketingu Madam Potura pa udari, inace djelim misljenje da ovo sve moze puno bolje, pocevsi od zvanicne na fb pa onda i ovih bitnijih stvari
Ma ne smeta meni Šejla kao Šejla ni Potura kao Potura briga me za njih nego kontam kad već ide neko ko se bavi tim poslom trebao bi ići neko ko zna i može nešto lijepo uraditi i nije bitno kako se ko zove a ni da li je muško ili žensko. Fakat trenutno izgleda da je jako malo stvari za kritike i ne želim narušiti rad kluba ali se neke stvari realno mogu popraviti i uvijek treba gledati naprijed. U životu, u poslu i u svemu...
ISTINA ZA VEDRANA!

Vanja8
Kontakt:

Post Postao/la Vanja8 » 04 feb 2019, 16:13

hlive je napisao/la:
Vanja8 je napisao/la:
Laznjak je napisao/la:Nije toliko do marketinga koliko je do samog kluba. Da se on sto bolje pokaze u europi i da osvaja ovu nasu fildjan ligu kao Dinamo u Hrvatskoj. Nije toliki problem ni klub kolko je do ljudi u i oko njega, Govorim za ranije. I Dinamo je godinama osvajao zaredom ligu, pa Maksimir prazan. Nije zdravo zivio klub. Zvezda i Partizan ( ne mozemo se porediti jer Beograd ima ogroman broj stanovnika pa i kad im ne ide njih ima bar 10 000 na tekmi). Sad Partizan ne prate 2 milje jer opet isto, ne zivi klub zdravo, ni oni okolo kluba.
Mi smo na pravom putu trenutno i ne trebju nam neke smicalice nekih rekla kazala. To odma u startu iscupat iz korijena. Sto jedan moj profesor rece izvadi jednu sibicu i lako ces je slomiti, onda izvadi dvije sibice, malo teze ces slomiti, pa 3,4,5,20 neces ih moci slomiti, ako je i sa ljudima.
Marketing i nije toliko potreban, ako je kvalitet na nivou. Gdje ste vidjeli da Mercedes ima svoju reklamu. Mozda i ima, ali ne koliko i ostali. Sve je do kluba kako se sam predstavi, naravno da bi dobro dosao marketnig neki, radi nas koji volimo klub da smo u toku.
Ma de bolan...Pa pogledaj svaki jaci klub kakav ima marketing...Sa njim se privlace sponzori,pa onda imas jednu NIVEU koja ce platiti ogromna sredstava da je reklamira jedan Real...Pogledaj marketing jednog Citya,sjete se datuma kada je Džeko potpisao,pa onda okace njegove golove,sve u svrhu posjecivanja njihove stranice...
To je ovdje standardno većini klubova. Mi smo isto dolje. Jučer smo strimali Široki-Sheriff. A trebali bi i sve ostale utakmice Širokog do kraja. Možda budete negdje, pratite stranicu protivnika ili laola.tv i bet365
E o ovome ja i pricam...Jedno Sarajevo ne možes na streamu gledati,a napravi nasa ekipa klip od 3 minuta u bazenu,e sad ce njihove kolege iz Sirokog ili ne znam odakle možda nesto uraditi pa da možemo i mi pratiti...
Hvala vama u svakom slucaju...Ali ovo ne prilici jednom klubu kao Fk Sarajevo

Inijesta
Kontakt:

Post Postao/la Inijesta » 04 feb 2019, 16:16

Lecler je napisao/la:
Inijesta je napisao/la:
Ma ne smeta meni Šejla kao Šejla ni Potura kao Potura briga me za njih nego kontam kad već ide neko ko se bavi tim poslom trebao bi ići neko ko zna i može nešto lijepo uraditi i nije bitno kako se ko zove a ni da li je muško ili žensko. Fakat trenutno izgleda da je jako malo stvari za kritike i ne želim narušiti rad kluba ali se neke stvari realno mogu popraviti i uvijek treba gledati naprijed. U životu, u poslu i u svemu...
To se apsolutno slazem nebitno ko je cijeli taj sektor treba dici na puno veci nivo
LJUBAV ZA TEBE MJERE NEMA !

Lecler
Kontakt:

Post Postao/la Lecler » 04 feb 2019, 16:17

Rahmanovic je napisao/la:
    :lol:

tebi sve smeta,od mene pa redom do Sejle :damn: ja da sam tako nezadovoljan svime ubio bi se,majke mi.
    A vala mi ni ti ne smetaš bitan si mi k'o semafor na GTA.
    ISTINA ZA VEDRANA!

MortemHz
    Interni moderator
    Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 04 feb 2019, 16:19

slika
    Yugoslav First League - ⭐️⭐️
    Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
    Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Denchi
    Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 04 feb 2019, 16:23

Rahmanovic je napisao/la: :lol:

pa ne znam što ti ss.ba forumaši smetaju onda? nemoj dić ruku na sebe zbog prozivanja Runde i Jahića :D :wave:

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 33 gosta.