Nudjen mu je ugovor,nije htioMortemHz je napisao/la:Šteta za ovog Nikolića, uvijek sam smatrao da ima potencijal da napravi nešto značajnije u svojoj karijeri.
Tada nismo previše šanse davali omladincima i čak mislim da je pametno što je sam otišao negdje gdje može igrati.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
Rahmanovic
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
-
Historicar
- Kontakt:
Možda ne bi bilo loše zaganjati onog Amera Ordagića, napustio je Brann Bergen.Stanojević i Crepulja i nemaju baš neke alternative, igramo na dva fronta, a tu je uvijek opasnost od povreda i kartona.
Ako bude igrao u nasoj ligi, igrat ce kod strumfova jer nasi ga nisu kontaktirali uopste.Historicar je napisao/la:Možda ne bi bilo loše zaganjati onog Amera Ordagića, napustio je Brann Bergen.Stanojević i Crepulja i nemaju baš neke alternative, igramo na dva fronta, a tu je uvijek opasnost od povreda i kartona.
- kosevskobrdo
- Kontakt:
Rahmanovic je napisao/la: Nudjen mu je ugovor,nije htiotakve odmah nabiti nogom.
Lafo insajder a.fks74 je napisao/la: Ako bude igrao u nasoj ligi, igrat ce kod strumfova jer nasi ga nisu kontaktirali uopste.
Smijem se zaklet Bogom da je ovo jedno te ista osoba.
Pročitam dvije tri stranice i život mi se smuči od pisanja ovog rahmanovića.
Asim Ferhatović, Safet Sušić, Franjo Lovrić, Vahidin Musemić, Ibrahim Biogradilić, Svetozar Vujović, Želimir Vidović, Miroslav Brozović, Boško Antić, Edhem Šljivo... i još mnogi DIVOVI...FK SARAJEVO
-
Rahmanovic
- Kontakt:
Popij Ranibos,za zeludcakosevskobrdo je napisao/la:Rahmanovic je napisao/la: Nudjen mu je ugovor,nije htiotakve odmah nabiti nogom.
Lafo insajder a.fks74 je napisao/la: Ako bude igrao u nasoj ligi, igrat ce kod strumfova jer nasi ga nisu kontaktirali uopste.
Nisam insajder nikakav,debil je odbio ugovor i zabole me **** za njega ,ko mu **** mater.Imacemo neki postotak od njega i mrs.
Ordagic hladno na pripremama,odakle da je napustio klub?
Amer ordagic nece u zelji nikad igrati .... i te price su sve suplje .... moze bilo gdje sem u zelji
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
-
belosevic28
- Kontakt:
Volim kad imas info direktno s' izvoraPantelija je napisao/la:Amer ordagic nece u zelji nikad igrati .... i te price su sve suplje .... moze bilo gdje sem u zelji
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
-
Rahmanovic
- Kontakt:
@omere jesi li to tiPantelija je napisao/la:Amer ordagic nece u zelji nikad igrati .... i te price su sve suplje .... moze bilo gdje sem u zelji
Ja bih volio da sam Rahmanovic, bio bih mladji i sada bih bio u Antaliji.kosevskobrdo je napisao/la:Rahmanovic je napisao/la: Nudjen mu je ugovor,nije htiotakve odmah nabiti nogom.
Ali fakat, otkud ta info da ce bas u Želji igrati,kad se zna,a o tome je i Mujkanovic govorio,dok je Ordagic bio u Slobodi,da je najonkretniji bio Zrinjski sa ponudom,dok su se oba Sarajevska Premijerligasa iskljucivo raspitivala o njemu...Ali da Ordagica na prvom mjestu zanima odlazak vani...
I sad tvrdis, da ako bude igrao u nasoj ligi da ce igrati za kone...???
I sad tvrdis, da ako bude igrao u nasoj ligi da ce igrati za kone...???
-
Samozdravlje
- Kontakt:
Ma bit ce toga , samo da Akademija nastavi kvalitetno raditi i da SS odabere najbolje . Skrivenih gresaka ce biti , nije prvi put da neko proigra u drugim sredinama . Moglo se to desiti i Pidri , Kovacevicu ,Djokanovicu .... Ne mozes ih sve u prvih 30 , ako svake god. iz U19 izadje recimo 15MortemHz je napisao/la:Šteta za ovog Nikolića, uvijek sam smatrao da ima potencijal da napravi nešto značajnije u svojoj karijeri.
Tada nismo previše šanse davali omladincima i čak mislim da je pametno što je sam otišao negdje gdje može igrati.
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
-
Samozdravlje
- Kontakt:
Nisam bas aman-zaman strucan , ali da li je bas kvalitet koji ce "uvesti" FKS u Evropu . I onda ti se desi Nikolic (Salcin,Djokanovic,Mustafic ,@alenskoroHistoricar je napisao/la:Možda ne bi bilo loše zaganjati onog Amera Ordagića, napustio je Brann Bergen.Stanojević i Crepulja i nemaju baš neke alternative, igramo na dva fronta, a tu je uvijek opasnost od povreda i kartona.
Govoriš o Kurdiću?Samozdravlje je napisao/la:Nisam bas aman-zaman strucan , ali da li je bas kvalitet koji ce "uvesti" FKS u Evropu . I onda ti se desi Nikolic (Salcin,Djokanovic,Mustafic ,@alenskoroHistoricar je napisao/la:Možda ne bi bilo loše zaganjati onog Amera Ordagića, napustio je Brann Bergen.Stanojević i Crepulja i nemaju baš neke alternative, igramo na dva fronta, a tu je uvijek opasnost od povreda i kartona.i drugi) . A atmosfera se narusi ?
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Nekad struka fuli sa igracem a ovaj proigra poslije i nesto napravi,ni ovaj Olmo nije imao mjesta u Barsi nije dobio minute sad za njeg isti ti daju 25 milki
-
Samozdravlje
- Kontakt:
Kako je meni simpaticno koliko poznajete svjetske prilikezagor1987 je napisao/la:Nekad struka fuli sa igracem a ovaj proigra poslije i nesto napravi,ni ovaj Olmo nije imao mjesta u Barsi nije dobio minute sad za njeg isti ti daju 25 milki
Gledas globalno , navijas lokalno .
Naravno @skoroalen - e , ne ljutis se ? SVI NA ZAPAD .
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Šta će ti legendo cijeli zapad, bude 700 navijača gore na običnoj utakmici. 
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
No shi.t? Izdrobimo 40 rečenica o klubu, ti me pitaš kako je on obrazovan ako piše nešto?bordopoeta je napisao/la:Moja opaska o pismenosti nije bila upućena na tvoju adresu.SarajevoJeBordo je napisao/la:Tvoj komentar je otprilike ovakav:bordopoeta je napisao/la:Sarajevojebordo, ako je lik, kako kažeš, obrazovan i intelektualac, kako onda piše ČITAVO vrijeme?
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!
- AlfredNobel
- Kontakt:
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Zamisli ba kaže ti ko je Maja??? 
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
- AlfredNobel
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 51 gost.