Momak je sigurno reprezentativni kvalitet . Treba mu strucan trener(ne kazem da je u klubu nestrucan,a tu je i trener U21). Ima samopouzdanje . Mogao bi biti zlatna koka. Golman 20 god. , sa 23 ce biti u repci .Kako ga Husref zagrli u Mostaru(2:2) vjerujem da ga gotivi.ElCartel11 je napisao/la:Tacno mi zao Kovacevica zbog nekolicine nasih navijaca koji ga napadaju, momak zakasnio sa istrcavanjem desi se i najboljim golmanima, to sto je napravio penal neka je bolje sad nego kad krene prvenstvo, da napravi nesto ovakvo. Ali pojedini niste ni svjesni koliko ce njemu ova greska pomoci, da bude u nastavku jos bolji i sigurniji golman, na greskama se uci.
Volio bi vidjeti Cruza, da odigra sljedecu cijelu utakmicu pa, da damo konacnu ocjenu za njega, momak izgleda zaista dobar i valjao bi nam u nastavku.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
Samozdravlje
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Mnogo sam puta ponovio kako ja nisam imao moderatorsku funkciju kada se to dešavalo, upućen sam u to i sam sam svjedok ali jednostavno nisam mogao ništa uraditi.KriskaKruha je napisao/la:Ne nerviraj se zbog ovog papka. On je na ovoj temi vrijedjao svakog ko je napisao bilo kakvu kritiku za husrefa. To je obicni krkan koji pokusava biti pametan a vidi se da ima husrefove gene. Svaka druga rijec mu je psovka i uvreda. Ali nije on toliko kriv, koliko su krivi admini, mortem i hilmo. Oni ga trpe i daju mu podrsku. Pa covjek je psovao djecu, roditelje, zenu i sve drugo i nije ni opomenut za to. Ali takav je forum, moze pisato ko sta hoce. Ako nekog stvarno iznervira, moze se lako desiti da nikad vise ne pise.Samozdravlje je napisao/la:AlfredNobel je napisao/la: @Samozdravlje
Svega ti, nemoj me citirati. Samo se bezveze ponavljam iznova, znaš ti dobro šta ja hoću da kažem, nego se praviš englez, da ne kažem nešto drugo. Nikakva ovo provokacija nije, već fact. Lik s pet različitih profila istu priču prosipa, trola, podyebava, zakuhava i šta trebam reći da je najjači i da mu se divim kao ti? Trebam mu salutati možda, sve divno krasno jel? Druga stvar je što se vi nešto ližete i ahbabate, pa se ti našao kao uvrijeđen lafo. Ja da sam željan pažnje, bio bih kao takvi likovi, najlakše je biti idiot, to može svako. Dođem, opsujem Husrefu ili Krsteu i odoh, pa sve tako. Uostalom, da je normalan lik, ne bi popio ban svaki put i otvarao nalog za nalogom. Mojne svega ti, znam ja vrlo dobro šta je spin. Ne citiram ja tebe, ne citiraš ti mene i mirna Bosna.
Kad sam bio mladji ,mi na periferiji Sarajeva smo imali ZAKLETVU gdje se spominju "svi mrtvi i zivi" , a posto sam ostario ZAKLET cu se ovako :
Da Bog da mi svi najmiliji umrli ako :
- sam imao , imam ili imam namjeru da imam bilo kakvu materijalnu ili nematerijalnu korist(sem Akademije-pojasnicu kasnije)od bilo koga
- svjesno potpomazem nekom da ostvari neke svoje ciljeve (mislim na neke menadzere i "menadzere" ili njihove sluge )
- mi nije jedini motiv pisanja na ovom pdf pojava Sabanovica,Pidre,Mustafica,Resica kasnije Kurdica i Kovacevica , a sada Salcina,Djokanovica , Dizdarevica i buducih ... To je ta nematerijalna korist usko povezana sa interesima FKS.
- je laz da jedino bezuslovno vjerujem samo (nekom vezano za FKS) Vahidinu Musemicu i Akademcima .
- licno poznajem covjeka pod nick-om "ahbab" @bihuzur (kasnije nick-ovi), ono sto mi se ne svidja kod njega je bas ostar , "pogan",slikovit jezik (ali covjek se tako izrazava,nismo svi akademski obrazovani).Ono sto mi se dopada je da staje u zasitu Akademaca .Ne znam odakle dolazi (opravdana ili neopravdana netrpeljivost prema Husrefu),kad mi se ucini da je u pravu podrzim , kad pomislim da grijesi skrenem mu paznju i hvala mu sto me je 2x ispostovao. Daleko od toga da mu se divim. Ni blizu nije arogantan i ufuran kao Ti.Rijecnik vam je slican.
- poznajem ikoga u FKS od pjetlica ,preko U15 pa do Ahmetovica(najstariji). Toliko o zakletvi.
Moje misljenje o Husrefu je sljedece :
- kao fudbaler prosjecan
- kao trener medju tri najbolja , ako ne i najbolji sa Marinovicem u BiH.Da li nam treba bolji(iz vana) ?
- kao covjek cestit , posten , nepotkupljiv i ima onu slabost "ko igra za raju , zanemari taktiku ....." . Vidis li @AlfredNobel da se ne slazem sa svim sto kaze moj ahbab @bihuzur(sad ce me on napast-neka ce).
E sad moze ono ne citiram ja tebe , ne citiras ti mene i MIRNA BOSNA(ipak sam stariji).
PS. Ako si zaista zastitnik FKS bez ikakvog ineresa , halali na teskim rijecima i ja cu tebi(nije Ti prvi put).Mogu li se svi na ovom pdf zakleti kao ja pa i ahbab @bihuzr(da se zakune) .
P.S. vidi slike![]()
![]()
Sada je mnogo bolje, sjećam se da sam mu obrisao par postova i to je sve. Povremeno baci neki troll post, nekad konstruktivno nešto napiše.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
-
Samozdravlje
- Kontakt:
Da ima kvalitet i da nije slucajno na golu , govori odbrana protiv Celika (slobodnjak). Da Bog da da nam svi budu Kovacevici na svojim pozicijama .zagor1987 je napisao/la:BravoEvander je napisao/la:Sram bilo sve one koji pisu protiv Kovacevica!
Kao da smo imali sve extra klase na golu zadnjih godina, pa nam je sad problem kiks u prijateljskoj utakmici golobradog momka.
Sta bi bilo da kiksa kao Delac protiv Celika? Ili kao Bandovic protiv Menhengladbaha i Kukesia? Ili kao Pavlovic protiv onih amatera iz Moldavije?
Momak iz juniora uletio medju stative, odradio odlicnu polusezonu, pojedinim opet ne valja?to je ono nase daj nam nasu djecu a sve kloceve sem Delaca i Dragovica imali na golu,cak je i Delac sa takvim iskustvom primo pakerske golove,ovaj momak osim derbija nije kiksno jednom a tek pola sezone u seniorskoj konkurenciji da nas nema trebalo bi nas stvorit pa opet pobit
Nikad Pitar nece znati shvatiti opravdanost rijeci ISRPITI . Ja ne osjecam nista da trpimo.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Koševo može biti jako profitabilan projekat.Laznjak je napisao/la:Evo gledam City i Arsenal i Guardiola u nekom dzemperu malo debljem. Bas me zanima kolika je kazna saveza. Savez za debilizaciju.
Sta **** gledaju, tereni nam kaljuze. Ne daju nam naprijed, ali nikako.
Da hoce uci ti vijetnamci u klub i kupe ovo Kosevo, da ga napravimo kako i dolikuje jednom ovakvom klubu. Da ima stadion kakvog ovaj grad zasluzuje. Usarenili ga ko papagaja, a blato niko ne vidi.
Mi ne živimo u nekom mega gigu gradu da imamo milione maraka obrta ali bi se svakome ova investicija isplatila kada bi gradili pored i one prateće sadržaje poput hotela, parkinga, tržnog centra i ostalih stvari što idu uz to. Ne bi im se odmah vratilo ali bi sa vremenom, vjeruj mi.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Šteta za ovog Nikolića, uvijek sam smatrao da ima potencijal da napravi nešto značajnije u svojoj karijeri.
Tada nismo previše šanse davali omladincima i čak mislim da je pametno što je sam otišao negdje gdje može igrati.
Tada nismo previše šanse davali omladincima i čak mislim da je pametno što je sam otišao negdje gdje može igrati.
-
bordopoeta
- Kontakt:
Moja opaska o pismenosti nije bila upućena na tvoju adresu.SarajevoJeBordo je napisao/la:Tvoj komentar je otprilike ovakav:bordopoeta je napisao/la:Sarajevojebordo, ako je lik, kako kažeš, obrazovan i intelektualac, kako onda piše ČITAVO vrijeme?
- KriskaKruha
- Kontakt:
Pa zbog toga je Tan dosao, ali su ga nasi izradili. Da je bilo sve kao sto su se dogovrili davno bi mi igrali grupne faze LP.MortemHz je napisao/la:Koševo može biti jako profitabilan projekat.Laznjak je napisao/la:Evo gledam City i Arsenal i Guardiola u nekom dzemperu malo debljem. Bas me zanima kolika je kazna saveza. Savez za debilizaciju.
Sta **** gledaju, tereni nam kaljuze. Ne daju nam naprijed, ali nikako.
Da hoce uci ti vijetnamci u klub i kupe ovo Kosevo, da ga napravimo kako i dolikuje jednom ovakvom klubu. Da ima stadion kakvog ovaj grad zasluzuje. Usarenili ga ko papagaja, a blato niko ne vidi.
Mi ne živimo u nekom mega gigu gradu da imamo milione maraka obrta ali bi se svakome ova investicija isplatila kada bi gradili pored i one prateće sadržaje poput hotela, parkinga, tržnog centra i ostalih stvari što idu uz to. Ne bi im se odmah vratilo ali bi sa vremenom, vjeruj mi.
-
Samozdravlje
- Kontakt:
Hvala ti sto si se mene sjetio i poklonio ovu sliku (naravno ne samo meni).Vjeruj mi ucinio si me ponosnim. Bas me raduje kad se povezujem sa Akademijom .Denchi je napisao/la:nekaj se dronom snimalo (imaju svoj dron heeeej)
Samozdravlje virni![]()
Zvanično:
Žrijeb 1/4 finala Kupa Bosne i Hercegovine bit će održan 18. februara tekuće godine (ponedjeljak) u 12:00 sati u prostorijama Nogometnog/fudbalskog saveza Bosne i Hercegovine (Sarajevo).
Učesnici u žrijebu:
FK Sarajevo,
HŠK Zrinjski Mostar,
NK Široki Brijeg
FK Klis,
NK TOŠK Tešanj,
NK Zvijezda Gradačac
FK Borac Banja Luka i
OFK SLOGA - Gornje Crnjelovo
Žrijeb 1/4 finala Kupa Bosne i Hercegovine bit će održan 18. februara tekuće godine (ponedjeljak) u 12:00 sati u prostorijama Nogometnog/fudbalskog saveza Bosne i Hercegovine (Sarajevo).
Učesnici u žrijebu:
FK Sarajevo,
HŠK Zrinjski Mostar,
NK Široki Brijeg
FK Klis,
NK TOŠK Tešanj,
NK Zvijezda Gradačac
FK Borac Banja Luka i
ISTINA ZA VEDRANA!
Jesi li to zakljucio, citajuci forum ili znas nesto ? A ne mozes znati ako nisi u Turskoj.Fudo je napisao/la:Izgleda ostaje Jahic a ne ovaj iz brazila i akp je on bio zelha Hadzije? Zna li ko sta opsirnije?
Daj nam Klis, a ostali nek se kolju međusobnoLecler je napisao/la:Zvanično:
Učesnici u žrijebu:
FK Sarajevo,
HŠK Zrinjski Mostar,
NK Široki Brijeg
FK Klis,
NK TOŠK Tešanj,
NK Zvijezda Gradačac
FK Borac Banja Luka i
BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Iz nekog razloga priželjkujem TOŠK.Lecler je napisao/la:Zvanično:
Učesnici u žrijebu:
FK Sarajevo,
HŠK Zrinjski Mostar,
NK Široki Brijeg
FK Klis,
NK TOŠK Tešanj,
NK Zvijezda Gradačac
FK Borac Banja Luka i
- KrajisnikBosnjak
- Kontakt:
Mozda sto bi bilo mnogo nasih navijaca ?MortemHz je napisao/la:Iz nekog razloga priželjkujem TOŠK.Lecler je napisao/la:Zvanično:
Učesnici u žrijebu:
FK Sarajevo,
HŠK Zrinjski Mostar,
NK Široki Brijeg
FK Klis,
NK TOŠK Tešanj,
NK Zvijezda Gradačac
FK Borac Banja Luka i
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Obožavam ovo takmičenje. 

- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Pa imamo ih tamo stvarno, ima jedna čitava grupica ali sumnjam da bi bilo nešto spektakularno jer bi se igralo u srijedu, tačno za 24 dana je prva utakmica.fks74 je napisao/la:Mozda sto bi bilo mnogo nasih navijaca ?MortemHz je napisao/la:Iz nekog razloga priželjkujem TOŠK.Lecler je napisao/la:Zvanično:
Učesnici u žrijebu:
FK Sarajevo,
HŠK Zrinjski Mostar,
NK Široki Brijeg
FK Klis,
NK TOŠK Tešanj,
NK Zvijezda Gradačac
FK Borac Banja Luka i
Trener Borca prijeti, kaze da ce ubjedljivo kup osvojiti ako budu igrali kao u Antaliji.MortemHz je napisao/la:Obožavam ovo takmičenje.
Ma Vojvodic se jos nije aklimatizovao,promjena i klime i vremena,tako da ga ja razumijem... 
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Osvojili su kup Maršala Tita (državni kup Jugoslavije) kad su bili drugoligaši i to u dosta jačoj konkurenciji nego sada, ima tu nešto.fks74 je napisao/la:Trener Borca prijeti, kaze da ce ubjedljivo kup osvojiti ako budu igrali kao u Antaliji.MortemHz je napisao/la:Obožavam ovo takmičenje.
Moja rahmetli nena imala kokos,nista nije vidjela,ali je znala nekada kljucnuti neku mrvicu,samo rijetko Boga mi... 
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 21 gost.