FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

scudetto89
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la scudetto89 » 03 feb 2019, 15:49

Lakoste je napisao/la:S kim igramo sljedecu, u koliko i ima li prenos
Protiv Napretka( Krusevac) ima prijenos na jednim od arena
04.10.2009 !

zagor1987
Kontakt:

Post Postao/la zagor1987 » 03 feb 2019, 15:49

dagerHZ je napisao/la:Sramota šta pojedini pišu u zadnje vrijeme. Ne smijem ni zamisliti kakvi bi komentari bili da smo 4 na tabeli i da nam plavi bježe 15 bodova. :puke:
Previse nam daju a mi njima premalo,ne pamtim kad smo bolje stajali da dodje 1000 ljudi na tekmu

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 03 feb 2019, 16:04

scudetto89 je napisao/la:
Ja koliko se sjecam onog spiska te utakmice nema na prenosu.Ima jos ona zadnja cini mi se.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

emir79
Kontakt:

Post Postao/la emir79 » 03 feb 2019, 16:14

miky_hz je napisao/la:
scudetto89 je napisao/la:
Ja koliko se sjecam onog spiska te utakmice nema na prenosu.Ima jos ona zadnja cini mi se.
Komentator na Areni je rekao da ce prenositi utakmicu sa Napretkom i jos mnoge druge utakmice Sarajeva.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97

scudetto89
Kontakt:

Post Postao/la scudetto89 » 03 feb 2019, 16:16

Sinoc je bas pricao o napretku, i da ce prenositi utakmicu sa nama, i jos neke utakmice partizana, zvezde ;)
04.10.2009 !

Inijesta
Kontakt:

Post Postao/la Inijesta » 03 feb 2019, 16:23

scudetto89 je napisao/la:Sinoc je bas pricao o napretku, i da ce prenositi utakmicu sa nama, i jos neke utakmice partizana, zvezde ;)
Ma onaj sinoc je bio na teskim drogama, sve sto je izgovorio je ili fulio ili slago, kad sam vidio da Amigo ulazi s brojem 2, konto sam da ce levat reci ulazi Dzemo smjecanin :mrgreen:
LJUBAV ZA TEBE MJERE NEMA !

Burberry46
Kontakt:

Post Postao/la Burberry46 » 03 feb 2019, 16:30

MortemHz je napisao/la:slika
E gledaj boja, sareno sve
1946

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 03 feb 2019, 16:32

Burberry46 je napisao/la:
MortemHz je napisao/la:slika
E gledaj boja, sareno sve
Daj ba :lol:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Memara
Kontakt:

Post Postao/la Memara » 03 feb 2019, 16:33

Ciganluk

zagor1987
Kontakt:

Post Postao/la zagor1987 » 03 feb 2019, 17:06

Gledaj prilaza 100 godina 2 grama asfalta nisu nabacili jadovi

bordopoeta
Kontakt:

Post Postao/la bordopoeta » 03 feb 2019, 17:27

SarajevoJeBordo je napisao/la:
AlfredNobel je napisao/la:
SarajevoJeBordo je napisao/la:@AlfredNobel

Ako su prijateljske tekme nebitne, zašto se smatra da je ok pisati pretjerano pozitivno ako se odigraju dobro, a za pretjeranu pljuvačinu kada se odigra loše traži se ban?

Preformulisao. :kafa:
Aha, to. :D
Upratio sam ovaj tvoj sarkazam, koliko god da si htio da to bude ofirno, opet imaš raje koja to ne skonta, pa krene da linčuje. Vidiš kako se upecao brat zagor.. :mrgreen:

Vidi, mišljenja sam da treba uvijek imati balans, a mi ga nemamo, niti ćemo ga imati vjerujem. Nemamo tu moć ili sposobnost racionalizacije, pa nam je sve ili zakivanje u zvijezde ili ponor. Takvih primjera imaš milion kod nas. Prebrzo se pljuje, pa liže. Evo sad je većina uz Husrefa kad ide sve k'o po loju, kad bude prvi kiks ili greška (što je normalna stvar), odmah će biti popljuvan iz petnih žila, ja ti to garantujem.

Evo napisaću ti iz svog ugla gledišta.. Meni recimo ništa ne znači poraz protiv Veleža, ovaj današnji remi ili bilo koji rezultat. Danas ove da smo nakucali i da smo ih ispratili s pet komada, opet to ne bi ništa značilo za dalju budućnost, odnosno pred početak lige. Pripremne utakmice služe da se isprobaju igrači na raznim pozicijama, da dobiju priliku igrači koji su na probi, da se dobije taj osjećaj takmičarskog ritma, da se uigrava, da se izrotiraju igrači i da svako igra s svakim na terenu kako bi se bolje upoznali i mali milion drugih stvari. A ne kod nas, trener isproba nekog na drugoj poziciji, ajjj odmah histerija trener ublehaš i karinaš, nigdje veze. Meni je najbitnije da prođe bez povreda, prva stvar, a onda da se ekipa uigra i stekne taj takmičarski duh. Sve ostalo je apsolutno nevažno. Okej, razumijem ja da je lijepo i tu pobijediti, što da ne, ali to nije krucijalna stvar, jer ti ne određuje ništa, pogotovo kod nas. Razvalimo prethodne pripreme u Antaliji, počne liga, ne možemo meda. Razlog je isključivo loše tempirana forma, o kojoj je Husref govorio prije par dana. Ispucali se tamo i onda ovamo kapak.
Znači kako ne treba stvarati neku pretjeranu euforiju ako se dobiju ove tekme, tako ne treba ni dramu dramiti ako se zijane. A ne odmah priče kako se odmah zna kakvi ćemo biti, odmah pale neke procjene, ovaj će biti ovakav, ovaj onakav, glupost do gluposti. Ja se danas malo našalio i bacio neki sarkastični post, odmah se upališe, ali skontali raja da se zezam, jer znaju kakav sam.

Da sažmem.. Treba ostati na zemlji čitavo vrijeme, sve do početka lige. Ne treba letiti nakon prve pobjede i dizati se nešto, jer onda kad dođe prvi kiks, dobro se pljusne, zato stalno talasa atmosfera, jer ne znamo da nađemo balans i budemo racionalni. Danas smo Barca, sutra smo Vrbanjuša.. Ništa nam ne znači da li ćemo tamo ubiti brašno u protivnicima ili ćemo odigrati X ili izgubiti, jer je glavni cilj takvih tekmi i priprema da se dobro spremi na svim poljima, da ne bude povreda i da se dobije osjećaj za natjecanje. Sve ostalo je nepotrebno.

Eto jedan duži post, nadam se da sam dobio prolaznu ocjenu. :D
Jedina šteta je što oni koji se prime na sarkazam ne čitaju bilo šta što je duže od 3 rečenice.

Ako bi se to što si napisao prevelo: Jedina istina je da navijači FK Sarajevo nemaju kulturu podrške sportskom klubu i da mnogi na osnovu kluba liječe lične komplexe i frustracije.
Sarajevojebordo, ako je lik, kako kažeš, obrazovan i intelektualac, kako onda piše ČITAVO vrijeme?

tm01hzne
Kontakt:

Post Postao/la tm01hzne » 03 feb 2019, 17:29

Inijesta je napisao/la:
scudetto89 je napisao/la:Sinoc je bas pricao o napretku, i da ce prenositi utakmicu sa nama, i jos neke utakmice partizana, zvezde ;)
Ma onaj sinoc je bio na teskim drogama, sve sto je izgovorio je ili fulio ili slago, kad sam vidio da Amigo ulazi s brojem 2, konto sam da ce levat reci ulazi Dzemo smjecanin :mrgreen:
Mislim da prijenosa protiv Napretka neće biti, a sinoć Nemanja Paunović nije bio u elementu :D

SarajevoJeBordo
Kontakt:

Post Postao/la SarajevoJeBordo » 03 feb 2019, 17:53

bordopoeta je napisao/la:Sarajevojebordo, ako je lik, kako kažeš, obrazovan i intelektualac, kako onda piše ČITAVO vrijeme?
Tvoj komentar je otprilike ovakav:
slika
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!

KriskaKruha
Kontakt:

Post Postao/la KriskaKruha » 03 feb 2019, 18:01

Samozdravlje je napisao/la:
AlfredNobel je napisao/la: @Samozdravlje
Svega ti, nemoj me citirati. Samo se bezveze ponavljam iznova, znaš ti dobro šta ja hoću da kažem, nego se praviš englez, da ne kažem nešto drugo. Nikakva ovo provokacija nije, već fact. Lik s pet različitih profila istu priču prosipa, trola, podyebava, zakuhava i šta trebam reći da je najjači i da mu se divim kao ti? Trebam mu salutati možda, sve divno krasno jel? Druga stvar je što se vi nešto ližete i ahbabate, pa se ti našao kao uvrijeđen lafo. Ja da sam željan pažnje, bio bih kao takvi likovi, najlakše je biti idiot, to može svako. Dođem, opsujem Husrefu ili Krsteu i odoh, pa sve tako. Uostalom, da je normalan lik, ne bi popio ban svaki put i otvarao nalog za nalogom. Mojne svega ti, znam ja vrlo dobro šta je spin. Ne citiram ja tebe, ne citiraš ti mene i mirna Bosna.

Kad sam bio mladji ,mi na periferiji Sarajeva smo imali ZAKLETVU gdje se spominju "svi mrtvi i zivi" , a posto sam ostario ZAKLET cu se ovako :
Da Bog da mi svi najmiliji umrli ako :
- sam imao , imam ili imam namjeru da imam bilo kakvu materijalnu ili nematerijalnu korist(sem Akademije-pojasnicu kasnije)od bilo koga
- svjesno potpomazem nekom da ostvari neke svoje ciljeve (mislim na neke menadzere i "menadzere" ili njihove sluge )
- mi nije jedini motiv pisanja na ovom pdf pojava Sabanovica,Pidre,Mustafica,Resica kasnije Kurdica i Kovacevica , a sada Salcina,Djokanovica , Dizdarevica i buducih ... To je ta nematerijalna korist usko povezana sa interesima FKS.
- je laz da jedino bezuslovno vjerujem samo (nekom vezano za FKS) Vahidinu Musemicu i Akademcima .
- licno poznajem covjeka pod nick-om "ahbab" @bihuzur (kasnije nick-ovi :rol: ), ono sto mi se ne svidja kod njega je bas ostar , "pogan",slikovit jezik (ali covjek se tako izrazava,nismo svi akademski obrazovani).Ono sto mi se dopada je da staje u zasitu Akademaca .Ne znam odakle dolazi (opravdana ili neopravdana netrpeljivost prema Husrefu),kad mi se ucini da je u pravu podrzim , kad pomislim da grijesi skrenem mu paznju i hvala mu sto me je 2x ispostovao. Daleko od toga da mu se divim. Ni blizu nije arogantan i ufuran kao Ti.Rijecnik vam je slican.
- poznajem ikoga u FKS od pjetlica ,preko U15 pa do Ahmetovica(najstariji). Toliko o zakletvi.
Moje misljenje o Husrefu je sljedece :
- kao fudbaler prosjecan
- kao trener medju tri najbolja , ako ne i najbolji sa Marinovicem u BiH.Da li nam treba bolji(iz vana) ?
- kao covjek cestit , posten , nepotkupljiv i ima onu slabost "ko igra za raju , zanemari taktiku ....." . Vidis li @AlfredNobel da se ne slazem sa svim sto kaze moj ahbab @bihuzur(sad ce me on napast-neka ce).
E sad moze ono ne citiram ja tebe , ne citiras ti mene i MIRNA BOSNA(ipak sam stariji).
PS. Ako si zaista zastitnik FKS bez ikakvog ineresa , halali na teskim rijecima i ja cu tebi(nije Ti prvi put).Mogu li se svi na ovom pdf zakleti kao ja pa i ahbab @bihuzr(da se zakune) .
Ne nerviraj se zbog ovog papka. On je na ovoj temi vrijedjao svakog ko je napisao bilo kakvu kritiku za husrefa. To je obicni krkan koji pokusava biti pametan a vidi se da ima husrefove gene. Svaka druga rijec mu je psovka i uvreda. Ali nije on toliko kriv, koliko su krivi admini, mortem i hilmo. Oni ga trpe i daju mu podrsku. Pa covjek je psovao djecu, roditelje, zenu i sve drugo i nije ni opomenut za to. Ali takav je forum, moze pisato ko sta hoce. Ako nekog stvarno iznervira, moze se lako desiti da nikad vise ne pise.
P.S. vidi slike :bih: :bih:

slika

zagor1987
Kontakt:

Post Postao/la zagor1987 » 03 feb 2019, 18:06

Koliko je Nikolic kod nas bio? Mi cemo hajrovat isto nesto

Laznjak
Kontakt:

Post Postao/la Laznjak » 03 feb 2019, 18:09

Evo gledam City i Arsenal i Guardiola u nekom dzemperu malo debljem. Bas me zanima kolika je kazna saveza. Savez za debilizaciju.
Sta **** gledaju, tereni nam kaljuze. Ne daju nam naprijed, ali nikako.
Da hoce uci ti vijetnamci u klub i kupe ovo Kosevo, da ga napravimo kako i dolikuje jednom ovakvom klubu. Da ima stadion kakvog ovaj grad zasluzuje. Usarenili ga ko papagaja, a blato niko ne vidi.
Uvijek Merlin nikad Tifa,uvijek Soker nikad Fifa.

Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆

zagor1987
Kontakt:

Post Postao/la zagor1987 » 03 feb 2019, 18:11

Laznjak je napisao/la:Evo gledam City i Arsenal i Guardiola u nekom dzemperu malo debljem. Bas me zanima kolika je kazna saveza. Savez za debilizaciju.
Sta **** gledaju, tereni nam kaljuze. Ne daju nam naprijed, ali nikako.
Da hoce uci ti vijetnamci u klub i kupe ovo Kosevo, da ga napravimo kako i dolikuje jednom ovakvom klubu. Da ima stadion kakvog ovaj grad zasluzuje. Usarenili ga ko papagaja, a blato niko ne vidi.
Napravljen bi bio davno od strane Tana,al cim je sjeo i cim se ta prica pokrenula skonto lik sa kakvim idiotima ima posla. Sad evo da krenemo gradit stadion savez nebi to UEFI prijavio kao sto ni kamp nije,a UEFA daje pare za te projekte,vazno je da su melju odma prijavili. Uglavnom vidio Tan kako hoce po usima da ga opale i odusto

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 03 feb 2019, 18:24

simidobar je napisao/la:
HeraklitMracni je napisao/la: Kako sam primijetio Musemicu se uopste ne svidja Brazilac , samo ceka da ga se rijesi ...
Kako si to primjetio ociju ti ? Inace je taj mali preletio oko 15 000 kilometara samo da bi Husref tjerao inat sa njim...

Sto se tice Jahica,
Kod kona su imali kloca godinama...

Sve sami strucnjaci, natovarili se djetetu na kosti a vidjeli ga u dvije - tri tekme.
Nema aklimatizacije, privikavanja na novu sredinu, ljude, obicaje. Bas razumno i bez pardona a i Rundin je igrac.

Jbte predju svjetske zvijezde naprave transfer iz kluba u klub, u istoj ligi pa se izgube. Nije jedan slucaj.

Ljudi u klubu rade dobar posao.
U odlicnoj smo poziciji sto se tice takmicarskog dijela ali i finansijskog, izlog je nikad jaci, atmosfera oko svega je super.
Ovo bi trebao bit motiv da se i navijaci bolje organizuju pa da ti ljudi osjete neku podrsku, da dobiju krila, sto se kaze a ne da im dlaku u jajetu trazimo.

Kako god da bude nekim ce ljudima vazda casa do pola bit prazna... Je*o ga drama i tragedija...

Ja sam ponosan na dosta toga sto se desava u klubu, svaka im cast na odradjenom. Pa samo to da imamo isti tim dugo vremena je nevjerovatna cinjenica, pusti san do juce...

Sve potpisujem , ovo uvecano posebno.Razumijem i neki "nerazumni strah i strepnju".Samo bih dodao VRATITE NAM CIJELI ZAPAD.
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.

Unknown2
Kontakt:

Post Postao/la Unknown2 » 03 feb 2019, 18:32

zagor1987 je napisao/la:Koliko je Nikolic kod nas bio? Mi cemo hajrovat isto nesto
10.02.2016 - 13.07.2018

Fudo
Kontakt:

Post Postao/la Fudo » 03 feb 2019, 18:35

Izgleda ostaje Jahic a ne ovaj iz brazila i akp je on bio zelha Hadzije? Zna li ko sta opsirnije?
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.