AlfredNobel je napisao/la:
@Samozdravlje
Svega ti, nemoj me citirati. Samo se bezveze ponavljam iznova, znaš ti dobro šta ja hoću da kažem, nego se praviš englez, da ne kažem nešto drugo. Nikakva ovo provokacija nije, već fact. Lik s pet različitih profila istu priču prosipa, trola, podyebava, zakuhava i šta trebam reći da je najjači i da mu se divim kao ti? Trebam mu salutati možda, sve divno krasno jel? Druga stvar je što se vi nešto ližete i ahbabate, pa se ti našao kao uvrijeđen lafo. Ja da sam željan pažnje, bio bih kao takvi likovi, najlakše je biti idiot, to može svako. Dođem, opsujem Husrefu ili Krsteu i odoh, pa sve tako. Uostalom, da je normalan lik, ne bi popio ban svaki put i otvarao nalog za nalogom. Mojne svega ti, znam ja vrlo dobro šta je spin. Ne citiram ja tebe, ne citiraš ti mene i mirna Bosna.
Kad sam bio mladji ,mi na periferiji Sarajeva smo imali ZAKLETVU gdje se spominju "svi mrtvi i zivi" , a posto sam ostario ZAKLET cu se ovako :
Da Bog da mi svi najmiliji umrli ako :
- sam imao , imam ili imam namjeru da imam bilo kakvu materijalnu ili nematerijalnu korist(sem Akademije-pojasnicu kasnije)od bilo koga
- svjesno potpomazem nekom da ostvari neke svoje ciljeve (mislim na neke menadzere i "menadzere" ili njihove sluge )
- mi nije jedini motiv pisanja na ovom pdf pojava Sabanovica,Pidre,Mustafica,Resica kasnije Kurdica i Kovacevica , a sada Salcina,Djokanovica , Dizdarevica i buducih ... To je ta nematerijalna korist usko povezana sa interesima FKS.
- je laz da jedino bezuslovno vjerujem samo (nekom vezano za FKS) Vahidinu Musemicu i Akademcima .
- licno poznajem covjeka pod nick-om "ahbab" @bihuzur (kasnije nick-ovi

), ono sto mi se ne svidja kod njega je bas ostar , "pogan",slikovit jezik (ali covjek se tako izrazava,nismo svi akademski obrazovani).Ono sto mi se dopada je da staje u zasitu Akademaca .Ne znam odakle dolazi (opravdana ili neopravdana netrpeljivost prema Husrefu),kad mi se ucini da je u pravu podrzim , kad pomislim da grijesi skrenem mu paznju i hvala mu sto me je 2x ispostovao. Daleko od toga da mu se divim. Ni blizu nije arogantan i ufuran kao Ti.Rijecnik vam je slican.
- poznajem ikoga u FKS od pjetlica ,preko U15 pa do Ahmetovica(najstariji). Toliko o zakletvi.
Moje misljenje o Husrefu je sljedece :
- kao fudbaler prosjecan
- kao trener medju tri najbolja , ako ne i najbolji sa Marinovicem u BiH.Da li nam treba bolji(iz vana) ?
- kao covjek cestit , posten , nepotkupljiv i ima onu slabost "ko igra za raju , zanemari taktiku ....." . Vidis li @AlfredNobel da se ne slazem sa svim sto kaze moj ahbab @bihuzur(sad ce me on napast-neka ce).
E sad moze ono ne citiram ja tebe , ne citiras ti mene i MIRNA BOSNA(ipak sam stariji).
PS. Ako si zaista zastitnik FKS bez ikakvog ineresa , halali na teskim rijecima i ja cu tebi(nije Ti prvi put).Mogu li se svi na ovom pdf zakleti kao ja pa i ahbab @bihuzr(da se zakune) .
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.