FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

GK1996
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la GK1996 » 17 nov 2013, 11:42

Probisvjet je napisao/la: Ti prijatelju isto kao da nisi iz grada rudara. :roll:
Jesam druze moj,ali da klub koji se bori za Premier Ligu i ima ambicije za Premier Ligu,mora sebi dozvoliti da im Gradina pusta domace tekme,ja te igrace nebi nikad podrzavao,kao ni upravu.
Ne kazem da se ne stima,da su drugi klubovi posteni,da samo Sloboda stima itd,ali je glupo da toliki novac bace na pripreme a nisu u stanju boriti se protiv Gradine,bez tog ''moramo ih pustiti''.
I sta na kraju reci igracima poslije jucerasnje tekme,svaka cast vam momci,sresti ih u gradu kao heroje.
Ja bi ih samo popljuvao kad ih vidim u gradu,nista vise nisu zasluzili.
Rudar Kakanj !!!

fukaratz
Kontakt:

Post Postao/la fukaratz » 17 nov 2013, 12:41

GK1996 je napisao/la:
Probisvjet je napisao/la: Ti prijatelju isto kao da nisi iz grada rudara. :roll:
Jesam druze moj,ali da klub koji se bori za Premier Ligu i ima ambicije za Premier Ligu,mora sebi dozvoliti da im Gradina pusta domace tekme,ja te igrace nebi nikad podrzavao,kao ni upravu.
Ne kazem da se ne stima,da su drugi klubovi posteni,da samo Sloboda stima itd,ali je glupo da toliki novac bace na pripreme a nisu u stanju boriti se protiv Gradine,bez tog ''moramo ih pustiti''.
I sta na kraju reci igracima poslije jucerasnje tekme,svaka cast vam momci,sresti ih u gradu kao heroje.
bravo drug! dan prije utakmice ja govorim sta ce se dogoditi a glupani me popljuvase! i sad svi sretni pobjedili Gradinu na Tusnju, opet Smajilove velike izjave kojim objasnjava i doslikava pobjedu. nevjerovatno mi kakvog idiota na kormilu imamo i koje nesposobnjakovice od igraca. zao mi malo igraca Gradine koji se cekali ovu utakmicu kad derbi da pokazu sta znaju jer se zna da svi s kantona budu posebno nabrijani na Tusnju:( al ne brinite ovo je paket 2 u 1 ima i drugo poluvrijeme u Srebreniku ako u medjuvremenu nesto ne zakuhaju :lol: a kome se gleda ovakva Sloboda nek izvoli 8-)
Sloboda Tuzla

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 17 nov 2013, 12:45

GK1996 je napisao/la:
Pa nisu navijači davali pare za pripreme :? Sta hoces da kazes...u ovoj buraniji se ne treba buraz kako se dolazi do pobjeda jer svi muljaju...a vidim da ste i vi u zadnjih par kola počeli glumatat neko postenje
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

Coraco
Kontakt:

Post Postao/la Coraco » 17 nov 2013, 12:56

fukaratz je napisao/la:
GK1996 je napisao/la:
bravo drug! dan prije utakmice ja govorim sta ce se dogoditi a glupani me popljuvase! i sad svi sretni pobjedili Gradinu na Tusnju, opet Smajilove velike izjave kojim objasnjava i doslikava pobjedu. nevjerovatno mi kakvog idiota na kormilu imamo i koje nesposobnjakovice od igraca. zao mi malo igraca Gradine koji se cekali ovu utakmicu kad derbi da pokazu sta znaju jer se zna da svi s kantona budu posebno nabrijani na Tusnju:( al ne brinite ovo je paket 2 u 1 ima i drugo poluvrijeme u Srebreniku ako u medjuvremenu nesto ne zakuhaju :lol: a kome se gleda ovakva Sloboda nek izvoli 8-)
Halooo lavee, kako smo dobili prethodnih 6-7 kući osim Branitelja ? Jesil ti dobar s glavom čovječe ? Gdje je to Gradina ostvarila rezultat u gostima ? Kod Troglava što ljudi nemaju hljeba bokte
Ne znate ni sami šta hoćete, prvo ste galamili što se ne kupuje, i sad vam neko ubaci patku da je kupljena vama ni to sad ne odgovara.

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 17 nov 2013, 13:07

fukaratz je napisao/la: bravo drug! dan prije utakmice ja govorim sta ce se dogoditi a glupani me popljuvase! i sad svi sretni pobjedili Gradinu na Tusnju, opet Smajilove velike izjave kojim objasnjava i doslikava pobjedu. nevjerovatno mi kakvog idiota na kormilu imamo i koje nesposobnjakovice od igraca. zao mi malo igraca Gradine koji se cekali ovu utakmicu kad derbi da pokazu sta znaju jer se zna da svi s kantona budu posebno nabrijani na Tusnju:( al ne brinite ovo je paket 2 u 1 ima i drugo poluvrijeme u Srebreniku ako u medjuvremenu nesto ne zakuhaju :lol: a kome se gleda ovakva Sloboda nek izvoli 8-)
Izvini Fucko sto te nismo odmah prepoznali i vjerovali, u pravu si :D. Vidimo mi da si to dobro obavjesten, a i onaj tvoj drug Benjo KO FOL MODERTOR, samo ne znam ko vam dozvaljava da to pisete ovdje, valjda postoji Admin na ovom portalu, pa stoga molim Administratora ovog portala da ova dva obavjestajca upozori na lazno sirenje dezinformacija i sankcionise njihovo pisanje koje je usmjereno protiv FK Sloboda iz Tuzle.

fukaratz
Kontakt:

Post Postao/la fukaratz » 17 nov 2013, 13:21

tu ste vi negdje s Fuckom sto se tice inteligencije :lol: hocu da pricam da je utakmica namjestena kad jest! ne kazem da drugi ne namjestaju eto prvo Jednistvo namjesti pun .urac utakmica al oni me neinteresuju! a coraco pa nisam ni govorio za ranije utakmice govorim za ovu da je namjestaljka jel to toliko tesko skontat? debil do debila
Sloboda Tuzla

GK1996
Kontakt:

Post Postao/la GK1996 » 17 nov 2013, 13:31

staragarda je napisao/la:
GK1996 je napisao/la:
Pa nisu navijači davali pare za pripreme :? Sta hoces da kazes...u ovoj buraniji se ne treba buraz kako se dolazi do pobjeda jer svi muljaju...a vidim da ste i vi u zadnjih par kola počeli glumatat neko postenje

Ma samo sam htio napisati da je smijesno podrzavati klub kojim Gradina citaj opet Gradina mora pustati.
Sto se tice para,nebitno ko je davao bacene su uzalud ovakvim postupcima da Gradina mora pustiti,zasto se onda pripremaju,mozda za gostujuce tekme ?
Sto se mog kluba tice,dokazali smo par puta kako se igra pogotovu zadnje kolo prosle sezone,gdje smo ''morali'' pusiti Bosnu iz Visokog da pobjedi u Kaknju pa da izbacimo Buducnost.
Ali eto vama se to vise svidja,tako da sve najbolje u nastavku prvenstva i da izborite tu PL.
Rudar Kakanj !!!

Coraco
Kontakt:

Post Postao/la Coraco » 17 nov 2013, 13:33

fukaratz je napisao/la:tu ste vi negdje s Fuckom sto se tice inteligencije :lol: hocu da pricam da je utakmica namjestena kad jest! ne kazem da drugi ne namjestaju eto prvo Jednistvo namjesti pun .urac utakmica al oni me neinteresuju! a coraco pa nisam ni govorio za ranije utakmice govorim za ovu da je namjestaljka jel to toliko tesko skontat? debil do debila
Pa čekaj šta ti hoćeš zapravo od kluba ? Da igramo pošteni fudbal (ne onaj bihaćki pošteni) i koliko bude bodova neka bude, ili da i mi kupimo koju utakmicu nazad za PL ?
Nije teško skontati o čemu pričaš samo ne kontam zbog čega tolika farsa i prašina ? Rekla kazala i vi odmah jest tako. Znaš da je bilo i za Bihać rekla-kazala da se vraća dug pa PRC, pa GOŠK isto da smo kupili, Orašje nam već obezbijedilo pa opet ništa.
Meni je nejasno kako vi mislite da ne možemo dobit Gradinu sa ovim sastavom, ovakvim uspjehom do sad i njihovim i našim, to mi ne ide u glavu. Ajde ako smo dogovorili u Srebreniku ali sad kući, niđee vezee

fukaratz
Kontakt:

Post Postao/la fukaratz » 17 nov 2013, 13:42

Coraco je napisao/la:
fukaratz je napisao/la:tu ste vi negdje s Fuckom sto se tice inteligencije :lol: hocu da pricam da je utakmica namjestena kad jest! ne kazem da drugi ne namjestaju eto prvo Jednistvo namjesti pun .urac utakmica al oni me neinteresuju! a coraco pa nisam ni govorio za ranije utakmice govorim za ovu da je namjestaljka jel to toliko tesko skontat? debil do debila
Pa čekaj šta ti hoćeš zapravo od kluba ? Da igramo pošteni fudbal (ne onaj bihaćki pošteni) i koliko bude bodova neka bude, ili da i mi kupimo koju utakmicu nazad za PL ?
Nije teško skontati o čemu pričaš samo ne kontam zbog čega tolika farsa i prašina ? Rekla kazala i vi odmah jest tako. Znaš da je bilo i za Bihać rekla-kazala da se vraća dug pa PRC, pa GOŠK isto da smo kupili, Orašje nam već obezbijedilo pa opet ništa.
Meni je nejasno kako vi mislite da ne možemo dobit Gradinu sa ovim sastavom, ovakvim uspjehom do sad i njihovim i našim, to mi ne ide u glavu. Ajde ako smo dogovorili u Srebreniku ali sad kući, niđee vezee
pa u tom i jest fazon o tome i pricam sto Azmir dogovara utakmicu jer nema povjerenja u Smajila a nece da ga otpusti! moja zelja - odlazak Smajila ako nije prije par kola onda na polusezoni i to je jedna jedina zelja! koji god trener dodje podici ce formu igraca bar za 40 % sad zamisli kad bi doveli nekoliko boljih igraca gdje bi nam bio kraj! a niko nije ni govorio o bodovima u Orasju jer su ljudi primili premije za pobjedu protiv nas! Jedinstvo trebalo pustiti al nisu, vjerovatno nam jece ni Buducnost iducu polusezonu! eto nek pobjede zadnju utakmicu u Konjicu jer ljudi nece prodavati al zato cemo imati posteno sudjenje! pa nek se pokazu. pozdrav i necu komentarisati do subote :D
Sloboda Tuzla

Coraco
Kontakt:

Post Postao/la Coraco » 17 nov 2013, 13:54

Nema nikakvih fazona onda jbg, bitno je da se pišu tri boda, a to ko je trener dok se pobjeđuje manje je bitno. Predsjednik nije glup, zna i on da mu je bolje 1500 karata nego 300. Isto tako zna da Drvo koliko god da je drvo, ipak je bolji od samih igrača-da se sami vode zadnja tri kola. Drvo odlazi na polusezoni to je kraj priče, dobrobit za sve strane. Bezveze ste digli prašinu ni oko čega.

wienultras
Kontakt:

Post Postao/la wienultras » 17 nov 2013, 14:00

hoce ljudi da kazu da sa ovim timom nebi izborili ni opstanak... :lol:
nevjerujem da je kupljeno,kada god pobjedimo,kupili,dali nam....neki ovdje ljudi toliko pljuju po slobodi da je to nenormalno... :?
i da budes liga peta ti si nama centar svijeta FUKARE 87

Brcko87
Kontakt:

Post Postao/la Brcko87 » 17 nov 2013, 14:19

GK1996 je napisao/la:
GK1996 je napisao/la:

Ma samo sam htio napisati da je smijesno podrzavati klub kojim Gradina citaj opet Gradina mora pustati.
Sto se tice para,nebitno ko je davao bacene su uzalud ovakvim postupcima da Gradina mora pustiti,zasto se onda pripremaju,mozda za gostujuce tekme ?
Sto se mog kluba tice,dokazali smo par puta kako se igra pogotovu zadnje kolo prosle sezone,gdje smo ''morali'' pusiti Bosnu iz Visokog da pobjedi u Kaknju pa da izbacimo Buducnost.
Ali eto vama se to vise svidja,tako da sve najbolje u nastavku prvenstva i da izborite tu PL.
cuj citaj Gradina..ebote Gradina..to vi neka "veća" ekipa od Gradine pa tako pišeš?? Kad sam pročitao ja mislio o Gradini piše neki navijač Bracelone a ne Rudara iz Kaknja..
Čitava liga je u 100deka..
OFK Gradina Srebrenik

studeni
Kontakt:

Post Postao/la studeni » 17 nov 2013, 15:08

Coraco je napisao/la:Nema nikakvih fazona onda jbg, bitno je da se pišu tri boda, a to ko je trener dok se pobjeđuje manje je bitno. Predsjednik nije glup, zna i on da mu je bolje 1500 karata nego 300. Isto tako zna da Drvo koliko god da je drvo, ipak je bolji od samih igrača-da se sami vode zadnja tri kola. Drvo odlazi na polusezoni to je kraj priče, dobrobit za sve strane. Bezveze ste digli prašinu ni oko čega.
Samo vi ismijavajte Smajla, ali to je trener ispred svog vremena. Njegovim idejama samo treba vremena da zažive.
Evo npr. danas je Vojvodić iskoristio jednu inovaciju koju je patentirao Smajl i dokazao da je dobra. Postavio čovjek Mirzu Čejvanovića na mjesto špica i ovaj se odužio golom. A vi se smijali Smajilu zbog ovakve rokade prošle sezone :lol: Genijalne ideje nikad nisu prepoznate na vrijeme

sef_mafije
Kontakt:

Post Postao/la sef_mafije » 17 nov 2013, 15:12

karic je dobar trener, a u slobodi je problem novac !
FK Buducnost - Ljumani - Banovici.net
Eno dole u kuglani, moji drugovi, vino piju i pjevaju mene cekaju...

wienultras
Kontakt:

Post Postao/la wienultras » 17 nov 2013, 15:20

sef_mafije je napisao/la:karic je dobar trener, a u slobodi je problem novac !
novac je trenutno najmanji problem,ima ga,problem su stari dugovi,koje azmir nezeli preuzeti,jer ih nije on ni napravio...i upravu je..kako sam ja svatio plan je da opstina poveca transu i usmjeri pare na dug,a da azmir neometano ulaze u slobodi,tek tad bi bili sila,mislim finanijski
i da budes liga peta ti si nama centar svijeta FUKARE 87

Benjo_AFC86
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Benjo_AFC86 » 17 nov 2013, 16:53

:lol:
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys

Casp3r
Kontakt:

Post Postao/la Casp3r » 17 nov 2013, 16:54

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Gorki
Kontakt:

Post Postao/la Gorki » 17 nov 2013, 18:00

Kadeti jesenji prvaci!

slika

Prije odlaska na prvenstvenu pauzu i zaslužen odmor naši kadeti su deklasirali još jedne protivnike.

SLOBODA - PODRINJE 6:0 (1:0)

Pomoćni stadion Tušanj. Gledalaca: 50. Sudija: Agan Ramić. Pomoćnici: Dino Crnkić i Zlatan Bećirović. Delegat: Muraz Lemezović. Žuti karton: Ramić (Sloboda). Crveni karton: Alihodžić (33' - oštar start). Strijelci: 1:0 Ćosić (24'), 2:0 - Ljaljić (42'), 3:0 - Mušanović (48'9, 4:0 - Herić (58'), 5:0 - Ahmetović (61'), 6:0 - Mišanović (73').

SLOBODA: Muminović (od 71. Muharemagić), Todorović, Mušanović (od 65. Vučinić), Mišanović, Kasumović, Husić (od 62. Ramić), Ćosić (od 56. Đukić), Ljaljić, Habibović (od 48. Ahmetović), Vilušić, Herić (od 59. Dedić). Trener: Denis Karić.

PODRINJE: Adanalić, Stević, Alihodžić, Hamidović, Hadžić, Garibović (od 76. Dervišević), Šehić, Vukmanović, Karjašević, Borogovac (od 67. Ibrišimović), Bukvić. Trener: Muhamed Jusufović.

U 15. kolu Prve omladinske lige BiH - Sjever naši kadeti su se poprilično mučili na domaćem terenu protiv Podrinja. Naravno, to se odnosi na prvih 45 minuta kada su zahvaljujući Ćosiću minimalno vodili 1:0. Nakon što je zbog oštrog starta gostujući tim ostao bez pocrvenjelog Alihodžića, u drugom dijelu susreta igralo se bukvalno na gol Podrinja.

Očito je da su instrukcije Denisa Karića urodile plodom jer su naši kadeti ekspresno deklasirali goste.

Gotovo da Janjarci nisu ni prelazili svoju polovinu terena, a Herić, Todorović, Mišanović i društvo upisali su 11 prvenstveni trijumf, te gol razliku popravili na više nego impresivnih 62:3!

Naši kadeti u Prvoj omladinskoj ligi BiH - Sjever zauzimaju prvo mjesto sa osvojenih 35 bodova.

Fudbaleri Denisa Karića jedina su neporažena ekipa ove lige sa 11 pobjeda i četiri remija.

fksloboda.ba
Pobjeda je bolja od orgazma!

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 17 nov 2013, 19:38

fukaratz je napisao/la:
Coraco je napisao/la:
pa u tom i jest fazon o tome i pricam sto Azmir dogovara utakmicu jer nema povjerenja u Smajila a nece da ga otpusti! moja zelja - odlazak Smajila ako nije prije par kola onda na polusezoni i to je jedna jedina zelja! koji god trener dodje podici ce formu igraca bar za 40 % sad zamisli kad bi doveli nekoliko boljih igraca gdje bi nam bio kraj! a niko nije ni govorio o bodovima u Orasju jer su ljudi primili premije za pobjedu protiv nas! Jedinstvo trebalo pustiti al nisu, vjerovatno nam jece ni Buducnost iducu polusezonu! eto nek pobjede zadnju utakmicu u Konjicu jer ljudi nece prodavati al zato cemo imati posteno sudjenje! pa nek se pokazu. pozdrav i necu komentarisati do subote :D
Pa nemoj ba pricati ko Fucko ako nisi Fucko.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

Cikita123
Kontakt:

Post Postao/la Cikita123 » 17 nov 2013, 21:31

Pratim sta komentarisete i pisete.Bavite se spekulacijama i rekla kazala a ustvari nemate prave informacije o stvarnim dogadjanjima i problemima u Slobodi.Slazem se da Smail nije trener za Slobodu i nije on jedini krivac za ovu losu igru i zaostatak za Jedinstvom koje nece leko popustiti.Znamo svi dobro ko ga drzi u Slobodi a o Smailovom moralu i obrazu ne bi trosio rijeci.Sa ovim strucnim stabom i ovim igracima nisam nimalo optimista da cemo se vratiti u PL.

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: ASD i 4 gosta.