Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
- reds_forever
- Kontakt:
Re: Liverpool FC
Ma lucasu je mjesto sigurno u prvom timu, sta god mi govorili...
After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '
"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger
"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger
- -Paja
- Kontakt:
ne kazem ja da je caroll flop rano je o tome pricati ako cemo tako i torres je flop za sada ali svi znamo da je torres u formi medju tri najbolja napadaca svijeta, samo me cudi da kad su vec imali kes mogli su realno dovesti boljeg od Carolla za manje love ali eto mozda su kontali da ce da se bore za Ligu Prvaka pa im Caroll bio neki joker mada i to ne pije vode kad je dosao ozlijedjen.
Dio Arsenala
ovako Carroll je želja Dalglisha, on ima viziju kakav treba da izgleda napadač sa brojem 9. u Liverpool-u(snažan, krupan, jak, visok itd) i da je se čekalo ljeto bio bi vjerovatno Carroll kupljen jer je mlad, perspektivan i najbolji skakač + što je englez.-Paja je napisao/la:ne kazem ja da je caroll flop rano je o tome pricati ako cemo tako i torres je flop za sada ali svi znamo da je torres u formi medju tri najbolja napadaca svijeta, samo me cudi da kad su vec imali kes mogli su realno dovesti boljeg od Carolla za manje love ali eto mozda su kontali da ce da se bore za Ligu Prvaka pa im Caroll bio neki joker mada i to ne pije vode kad je dosao ozlijedjen.
On bi se trebao odlično nadopunjavati sa Suarezom i još jednim odličnim krilom koji će da dođe aBd, a polusezona je tu da se uigra sa momčadi.
Ova tema je već bezbroj puta razglabana...tako da...

GK: Reina, Gulaschi
CB: Carra, Agger, Skrtel, Kelly, Ayala
RB: Glen J, Flanagan, Kelly
LB: Baines, Robinson, Insua
DMF: Lucas, Spearing, Adam
CMF: Gerrard; Henderson, Meireles, Adam, Aquilani
WMF: Downing, Mata, N'Zogbia, Maxi
CF/SS: Suarez, Carroll, Kuyt
- Sasha L.F.C.
- Kontakt:
Nemojte Lucasa dirati on je univerzalac sta ce nama Young,Gerrard,Lennon?? to ce sve Lucas da pokrije
nego ja mislim da ce Carroll biti pravi pogodak zajedno sa Suarezom ce biti najbolji napad u PL samo da se na leto dovedu adekvatna pojacanja a ne da gledam na krilima Maxia,Kuyta,Joa Cola i naravno levi bek ce biti potreban.

Zadnja izmjena: Sasha L.F.C., dana/u 09 apr 2011, 19:40, ukupno mijenjano 1 put.
1st Liverpool F.C.
2nd Celtic F.C.
2nd Celtic F.C.
potpisSasha L.F.C. je napisao/la:Nemojte Lucasa dirati on je univerzalac sta ce nama Young,Gerrard,Lennon?? to ce sve Lucas da pokrijenego ja mislim da ce Carroll biti pravi pogodak zajedno sa Suarezom ce biti najbolji napad u PL samo da se na leto dovedu adekvatna pojacanja a ne da gledam na krilima Maxia,Kuyta,Joa Cola i naravno levi bek.

GK: Reina, Gulaschi
Šta misliš da i Carraghera izbacimo? Ja ipak mislim da on nije igrač za Liverpoola, on je igrač za timove, tipa WBA ili Blackpool, šta misliš o tome?Sasha L.F.C. je napisao/la:Nemojte Lucasa dirati on je univerzalac sta ce nama Young,Gerrard,Lennon?? to ce sve Lucas da pokrijenego ja mislim da ce Carroll biti pravi pogodak zajedno sa Suarezom ce biti najbolji napad u PL samo da se na leto dovedu adekvatna pojacanja a ne da gledam na krilima Maxia,Kuyta,Joa Cola i naravno levi bek ce biti potreban.

Šalu na stranu, dosadan si s tom ironijom. Lucas je jedan od boljih igrača ove sezone, a to što ga vi ne volite jer nema tehniku kao Messi ili nema skok igru kao Carroll, onda je to druga priča.
Lucas <3
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
- Sasha L.F.C.
- Kontakt:
xaxaxa, sta da ti kazem onda uzivaj u partijama LucasaŠta misliš da i Carraghera izbacimo? Ja ipak mislim da on nije igrač za Liverpoola, on je igrač za timove, tipa WBA ili Blackpool, šta misliš o tome?
Šalu na stranu, dosadan si s tom ironijom. Lucas je jedan od boljih igrača ove sezone, a to što ga vi ne volite jer nema tehniku kao Messi ili nema skok igru kao Carroll, onda je to druga priča.

1st Liverpool F.C.
2nd Celtic F.C.
2nd Celtic F.C.
Pa valjda Carra i Wilson ?Han!$;Lfc je napisao/la:Ko će igrati bekove u ponedjeljak ?

FK Pjetlovi
Smuči mi se kad vidim Carru na poziciji bekareds je napisao/la:Pa valjda Carra i Wilson ?Han!$;Lfc je napisao/la:Ko će igrati bekove u ponedjeljak ?

YOU'LL NEVER WALK ALONE
Strasno !reds je napisao/la:Pa valjda Carra i Wilson ?Han!$;Lfc je napisao/la:Ko će igrati bekove u ponedjeljak ?

Proud to be a Red! ♥ Liverpool FC ♥
You'll Never Walk Alone! Long live the King !
"I know Liverpool fans care more about their club's success than the national team." Rafael Benitez
You'll Never Walk Alone! Long live the King !
"I know Liverpool fans care more about their club's success than the national team." Rafael Benitez
Nisi jedini !Han!$;Lfc je napisao/la:Smuči mi se kad vidim Carru na poziciji bekareds je napisao/la:Pa valjda Carra i Wilson ?Han!$;Lfc je napisao/la:Ko će igrati bekove u ponedjeljak ?

..............Reina..............
..Carra..Skrtel.Grk..Wilson.
.......Lucas...Spearing.......
.Kuyt......Meireles..Suarez..
.............Carroll.............
vjerovatno ovaj sastav.

FK Pjetlovi
Flanagan desno, Aurelio/Robinson lijevo. U najgorem slucaju, Vilson lijevo, a Kara desno, mada mislim da ce Keni rizikovati, i staviti makar jednog mladica u startnih 11.Han!$;Lfc je napisao/la:Ko će igrati bekove u ponedjeljak ?
''Why do you think your moves are so grand and noble and I'm always the idiot piece of shit!''
- Sasha L.F.C.
- Kontakt:
Bolje ostaviti rupu nego kirgyakosa staviti kladim se da bi rupa odradila bolji posao...
1st Liverpool F.C.
2nd Celtic F.C.
2nd Celtic F.C.
Bolje igrati s 10 igrača, nego s Kyrgiakosom 

Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
- Sasha L.F.C.
- Kontakt:
Tako je vidis kako znas!Carlo je napisao/la:Bolje igrati s 10 igrača, nego s Kyrgiakosom
1st Liverpool F.C.
2nd Celtic F.C.
2nd Celtic F.C.
Znam kako vam je, tako je u nas sa EvansomCarlo je napisao/la:Bolje igrati s 10 igrača, nego s Kyrgiakosom
Only ONE UNITED
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu
- King Kenny
- Kontakt:
Dobar je grk,makar se trudi...grijesi, stash, nisu svi extra talentovani... 

Ljubav prema crveno-crnoj boji ~Fk Sloboda~ ~Ac Milan~
YNWA!
YNWA!
Bilo bi lijepo vidjeti Robinsona i Flanagana na bekovima,a Carra i Skrtel na stoperimareds je napisao/la:Pa valjda Carra i Wilson ?Han!$;Lfc je napisao/la:Ko će igrati bekove u ponedjeljak ?

Sta je sa Kelijem? Mozda se i on osposobi za sutrasnju utakmicu 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.