Arsenal - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis

Gdje će Arsenal završiti iduće sezone?

Anketa je završila: 08 avg 2019, 14:38.

Šampioni (sami se prijavite nadležnom doktoru ako izaberete ovu opciju)
1
6%
Od drugog do četvrtog mjesta
3
19%
Peto ili šesto mjesto
7
44%
Od sedmog do desetog mjesta, pad u mediokritetstvo, Everton II FC
2
13%
Od jedanaestog do sedamnaestog mjesta, katastrofa, dobro da ne ispadnemo
0
Nema glasova.
Od osamnaestog do dvadesetog mjesta (vidjeti tekst iz zagrade kod prve opcije)
0
Nema glasova.
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman u Top 4
1
6%
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman van Top 4
2
13%

Ukupno glasova: 16

hackerinho
Kontakt:

Re: Arsenal

Post Postao/la hackerinho » 26 sep 2012, 00:02

nedim1993 je napisao/la:samo zato što vi ne znate platit igrača kako treba ne znače da je toliko bolji pa da sad nabrajaš ta imena ko da su izmislili fudbal za Arsenalvu sredinu.
No u subotu ćemo vidjeti dosta toga, pogotovo na djelu Cazorlu i Hazarda oko kojih se vodi polemika ove sezone ko je bolji. normalno da ništa neće odlučit al eto
u jednoj recenici toliko kontradiktornosti...nek se hazard ne vidi na toj utakmici a cazorla nek radi dar-mar al nek izgubi...posteno :D

nedim1993
Kontakt:

Post Postao/la nedim1993 » 26 sep 2012, 00:05

nijedna jedina kontradiktornost, samo malo uključiš mozak ovo ono :D
Vođa zna.

soxx
Kontakt:

Post Postao/la soxx » 26 sep 2012, 00:05

Najbolje sutit i docekat subotu.. Prva tekma odmah ce se rijesiti i cao :D

Oscar nekad igra centralnog veznog nekad ofanzivnog.. a znao je u brazilu i na krilu.. Uglavnom to u utakmici se mijenja cijelo vrijeme.. Ramires je protiv stoka igrao defanzivnije mogao si primjetiti brate :D

Inace kada bi postava bila kao protiv stoke-a ja bi bio zadovoljan.. Nebi mi smetalo ni da moses pocne.
Isto tako kad bi lampard umjesto ramiresa na CM.

Eto nista vise da pisem.. Jedva cekam subotu. Nadam se dobroj igri i to je to :ugeek:

hackerinho
Kontakt:

Post Postao/la hackerinho » 26 sep 2012, 00:07

nedim1993 je napisao/la:nijedna jedina kontradiktornost, samo malo uključiš mozak ovo ono :D
ti da si ga ukljucio vidio bi da sam stavio u množini pa bi shvatio sta to znaci :shock:

nedim1993
Kontakt:

Post Postao/la nedim1993 » 26 sep 2012, 00:11

šta god si napiso, u mojoj rečenici nema kontradiktornosti. znam šta pišem, ti kontaj kako hoćeš :)
Vođa zna.

hackerinho
Kontakt:

Post Postao/la hackerinho » 26 sep 2012, 00:13

sad da te ubijedjujem da ima otisli bi u nedogled a ti bi drzao svoje a ja svoje..odoh spavati..sretno vam sutra :P ..u subotu ocekujem dobru utakmicu...otverno s obje strane

frankqqqqq
Kontakt:

Post Postao/la frankqqqqq » 26 sep 2012, 00:16

[youtube][/youtube]

Ja i dalje ne mogu da vjerujem za koju cijenu smo mi dobili ovakvog igrača. Svaki iole opasan napad Arsenala od njega počinje. Arsene, hvala ti za ovo 8-)

Što se tekme sutra tiče, ne bi bilo loše dati priliku Gnabryu, Toralu, Olssonu i Akpomu.
Zadnja izmjena: frankqqqqq, dana/u 26 sep 2012, 00:18, ukupno mijenjano 1 put.

nedim1993
Kontakt:

Post Postao/la nedim1993 » 26 sep 2012, 00:16

slika
evo jedna prikladna slika za arsenal :mrgreen:
Vođa zna.

Gunner4
Kontakt:

Post Postao/la Gunner4 » 26 sep 2012, 01:07

frankqqqqq je napisao/la:Što se tekme sutra tiče, ne bi bilo loše dati priliku Gnabryu, Toralu, Olssonu i Akpomu.
Ovaj kup je uvjek sluzio za afirmaciju mladih igraca a sobzirom sa kim sutra igraju mislim da bi trebali dobiti neki od njih sansu. Yannares vjerovatno ce igrati na beku od prve minute. Tu bi trebali biti i Miguel i Djuru (samo da ne stavi Sqillacia ni na klupu) ipak mislim da profa nece rizikovati sa Vermom i ekipom? Lijevo ide vjerovatno Santos... E sada sredinu je tesko prognozirati... Arteta i Cazorla su zasluzili odmor... A ovi klinci sto si nabrojao sansu... Onda ce tu biti i Arshavin i Kajmak sigurno negdje... Cuo sam da ce sutra i Frimpong biti u opticaju za mec!!! Inace nadam se da ce biti neki strim... Uvjek je bilo zanimljivo gledati te mlade igrace zeljne dokazivanja! :D
Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!

Marsal
Kontakt:

Post Postao/la Marsal » 26 sep 2012, 01:17

Mislim da neće biti direktnog TV prijenosa sutra...samo radio prijenos koliko shvatih. Možda se i varam, ne znam.

Ovaj gore genijalac nahvali Chelsea ko Arigo Sacchijev Milan da su, čitam o Mikelu i Ramiresu kao da su to u najmanju ruku Zico i dr. Socrates.

Ne volim prognozirat utakmice i pravit se pametan kad to nisam, mozda jedino volim pokusat iz nekog svog misljenja pogodit šta će donijet prevagu, a pisat o tome tako odlučno je nonsens. Ovo je fudbal, sve je moguce. Činjenica je da je Chelsea dosada igrao sa halama ekipama dok smo mi bokte mazo već 3 najteža gostovanja odradili u prvih 5 kola.

Mada razumijem ovog gore hackera, nakon što je City ispao iz Kupa i opet igraju nešto slabije on je opet počeo navijat za Chelsea. :mrgreen: Pokušava ispasti fudbalski znanac a samo postiže kontra efekat.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988

Edin.-
Kontakt:

Post Postao/la Edin.- » 26 sep 2012, 01:37

Ja da sam na Wengerovom mjestu, gurnuo bih Girouda sutra. Bar nekome da zabije, ocigledno je frajer pao psihicki, totalno.

BigBigBang
Kontakt:

Post Postao/la BigBigBang » 26 sep 2012, 11:25

veoma me raduje cinjenica da bi veceras na golu trebao biti Martinez. Veceras bi to mogao biti dobar tim Djorou, Santos, Miquel, Yenaris, Coquelin, Arshavin, WAlcott, Giroud, Ox... tesko je pogodti sastav ali mislim da bi ovi trebali veceras startati. Frimpong bi trebao dobitri sansu sa klupe veceras
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!

M4kaveli
Kontakt:

Post Postao/la M4kaveli » 26 sep 2012, 11:33

nedim1993 je napisao/la:slika
evo jedna prikladna slika za arsenal :mrgreen:
Eh sada treba biti i realan :mrgreen:
Fabregas je bolji igrac od Artete, Cazorla od Nasrija a RvP od Podolskog.
Samo je Arsenalu bio potreban neko kao Lukas jer je covjek odlican trkac i odlican u defanzivi sto Persie nije nikada radio ..
Ali sve u svemu, odlicna zamjena za ovu 3 koja su napustila Emirates.
Nije to nikako bilo lako nadoknaditi ..
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.

ennis
Kontakt:

Post Postao/la ennis » 26 sep 2012, 12:54

Volio bih Eisfelda i Ping Ponga vidit veceras evo u kombinaciji su za sastav...Mozda Chamakh i Arsha da vidimo u kakvom su stanju,hoce li biti kakve koristi od njih ove sezone :mrgreen:
SLOBODA NAVIJAČIMA

HighburyHigh
Kontakt:

Post Postao/la HighburyHigh » 26 sep 2012, 13:15

hackerinho je napisao/la:.p.s. oscar nijet att midf..lik igra i zadnjeg veznog ba..sredina je njegova..mata takodje sjajno zna odigrati u ulozi pleya..mislim da ce utakmica biti sjajna..dva vezna reda u Engl zasigurno igraju...
Kakav Oscar i zadnji vezni. Nikad nece moci zaigrati slicnu poziciju jer nema fizicke i psihicke kvalitete za to a i vise je nastrojen za napad. Njegova sekundarna pozicija je krilo, nikako DM

nedim1993 je napisao/la: pa upravo je zadatak artete i diabya da njih zaustave, tu je ta borba otprilike, kontaš
hajd sačekajmo do subote pa ćemo vidjet :)
Ne bas, ako ce igrati krilnu poziciju, posto cisto sumnjam da ce svi na midu biti, bilo bi soludo igrati 3 attacking mida.
Krilne igrace cuvaju bekovi i njihov zadatak je da ih zaustave u namjeri crossinga, ubacivanja i prolaza. Holding midfielderi u ovom slucaju Arteta i Diaby ce zaustavljati kreativne napade orijentisane prema sredini, koji cesto pocinju od igraca definisanih kao playmakeri, mislim da ce Hazard igrati tu poziciju, jedino u slucaju da se ne desi cesta rotacija, to je onda drugacija prica.
Victoria Concordia Crescit.

Arnelinho
Kontakt:

Post Postao/la Arnelinho » 26 sep 2012, 15:37

Eh sada treba biti i realan :mrgreen:
Fabregas je bolji igrac od Artete, Cazorla od Nasrija a RvP od Podolskog.
Samo je Arsenalu bio potreban neko kao Lukas jer je covjek odlican trkac i odlican u defanzivi sto Persie nije nikada radio ..
Ali sve u svemu, odlicna zamjena za ovu 3 koja su napustila Emirates.
Nije to nikako bilo lako nadoknaditi ..
Istina. Pogotovo ovaj dio za Lukasa. Smatr'o sam da će Arsenal u njemu dobiti novog RVP-a, al' tip me totalno razuvjerio, trči stalno, nimalo sebičan, a nije loš ni kao napadač. Novog RVP-a u smislu da ne radi ništa po terenu, da je sebičan i da hoće cijelu pozornost za sebe.

Inače, izgleda da bi Gnabry već ove sezone mogao dobiti priliku u prvom timu. :)
Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!

"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger

TheVerminator
Kontakt:

Post Postao/la TheVerminator » 26 sep 2012, 16:19

Arnelinho je napisao/la: Istina. Pogotovo ovaj dio za Lukasa. Smatr'o sam da će Arsenal u njemu dobiti novog RVP-a, al' tip me totalno razuvjerio, trči stalno, nimalo sebičan, a nije loš ni kao napadač. Novog RVP-a u smislu da ne radi ništa po terenu, da je sebičan i da hoće cijelu pozornost za sebe.

Inače, izgleda da bi Gnabry već ove sezone mogao dobiti priliku u prvom timu. :)
Iskreno, ja se nadam da će dobiti šansu večeras. Barem sa klupe ;)
Victoria Concordia Crescit

“Play for the name on the front of the shirt and they’ll remember the name on the back”
— Tony Adams.

Gunner4
Kontakt:

Post Postao/la Gunner4 » 26 sep 2012, 17:43

TheVerminator je napisao/la:
Arnelinho je napisao/la: Istina. Pogotovo ovaj dio za Lukasa. Smatr'o sam da će Arsenal u njemu dobiti novog RVP-a, al' tip me totalno razuvjerio, trči stalno, nimalo sebičan, a nije loš ni kao napadač. Novog RVP-a u smislu da ne radi ništa po terenu, da je sebičan i da hoće cijelu pozornost za sebe.

Iskreno, ja se nadam da će dobiti šansu večeras. Barem sa klupe ;)
Ma sta je jos podbacilo a da je Svabo napravio! :lol: On i Esfild su po meni naslednici Rosickog... Zao mi je sto veceras nema Torela. Za njega kazu da je novi Fabregas + snaga i brzina! Takodje mi je krivo sto nece biti ni TV prenosa (nijedan strim da uhvatimo :( ) tako da necemo vidjeti ove momke... :evil: Najvise mi je zao zbog Yannaresa, ova dva Nemca i golmana Martineza! :twisted:
Inace evo sastava za veceras:

11 Andre Santos
12 Olivier Giroud
14 Theo Walcott
15 Alex Oxlade-Chamberlain
18 Sebastien Squillaci
20 Johan Djourou
22 Francis Coquelin
23 Andrey Arshavin
26 Emmanuel Frimpong
29 Marouane Chamakh
36 Damian Martinez
38 Martin Angha
40 Hector Bellerin
46 Thomas Eisfeld
47 Serge Gnabry
54 Ignasi Miquel
60 James Shea
64 Nico Yennaris

Gunner4
Kontakt:

Post Postao/la Gunner4 » 26 sep 2012, 18:15

Arsenal starting XI
(4-2-3-1): Martinez - Angha, Djourou, Miquel, Santos - Coquelin, Yennaris - Walcott, Arshavin, The Ox - Giroud !

Izgleda je ovo formacija i prvih 11 za veceras?

nedim1993
Kontakt:

Post Postao/la nedim1993 » 26 sep 2012, 18:26

Uh dobra formacija prema naprijed pravo :mrgreen: .
@highbury, Bgm Oscar je igro nešto kao AMF dok sam ja gledo utakmicu naravno, on i Hazard.
e sad kako to tačno staji na terenu ,vidjećemo.
i ne vjerujem da će ih DM sve trojicu stavit u 1. postavu. vjerovatno oscar će bit klupa
Vođa zna.

Zaključano

Natrag na “Arsenal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.