FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899

Povratak Neymara???

Anketa je završila: 07 avg 2019, 22:24.

1. Da
59
57%
2. Ne
44
43%

Ukupno glasova: 103

Raul_64
Kontakt:

Re: FC Barcelona

Post Postao/la Raul_64 » 03 maj 2012, 18:38

bparena je napisao/la:Kako je Martinez razbjesnio Ronalda...

Martinet: Ti skoro ni kopacke ne mozes Mesiju da cistis.
Ronaldo: Cistit cu dok ja hocu - e evo ti sto ces ih ti cistit. ( i pokazao Martinezu "od šake do lakta".)
rekao mu je da je kurvin sin i da ide slaviti u Madrid(prvi mu je prisao)

calma,calma mujer.

http://www.facebook.com/l.php?u=http%3A ... ANu2R2pfML" onclick="window.open(this.href);return false;

gledaj proslavu titule,polagano se sprema 8-)
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.

Genghis
Kontakt:

Post Postao/la Genghis » 03 maj 2012, 18:51

Ado1921 je napisao/la:Genghis je inace navijac juventusa,real madrida,chelsea bajerna,milana cak i intera :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: flop pravi
Pošto ne znate šta ćete od muke jer ove godine niste osvojili ništa, mourinho vas uništio na vašoj kamp kućici, kao što vas je i prije uništavao sa čelzijem i interom, pa misliš da ćeš valjanjem gluposti ublažiti svoju bol ... ja ja, još sljedeća godina će vam biti još gora, ali ajd - ko gubi ima pravo da se ljuti ...

Opusti se, pregledaj kojekakav klip na youtube, evo ti preporuka od mene ;)

[youtube][/youtube]
★ 32 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★

Juventus (32) ★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★
Sebastian Vettel (4) ¤ ¤ ¤ ¤
Jose Mourinho (7+4+1+2) + * # + ★ + + * + + * ★ * +

DesimaL
Kontakt:

Post Postao/la DesimaL » 03 maj 2012, 19:37

Nemogu da vjerujem da ovaj @Genghis jos nije dobio ban :?
Lik konstatno provocira,a moderatorima izgleda to nesmeta :?
Visca el Barça ! Mes que un club !

tyler durden
Kontakt:

Post Postao/la tyler durden » 03 maj 2012, 19:40

DesimaL je napisao/la:Nemogu da vjerujem da ovaj @Genghis jos nije dobio ban :?

Podmitio moderatora/e :lol:

Mokes
Kontakt:

Post Postao/la Mokes » 03 maj 2012, 19:56

Genghis je napisao/la:
Ado1921 je napisao/la:Genghis je inace navijac juventusa,real madrida,chelsea bajerna,milana cak i intera :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: flop pravi
Pošto ne znate šta ćete od muke jer ove godine niste osvojili ništa, mourinho vas uništio na vašoj kamp kućici, kao što vas je i prije uništavao sa čelzijem i interom, pa misliš da ćeš valjanjem gluposti ublažiti svoju bol ... ja ja, još sljedeća godina će vam biti još gora, ali ajd - ko gubi ima pravo da se ljuti ...

Opusti se, pregledaj kojekakav klip na youtube, evo ti preporuka od mene ;)

[youtube][/youtube]
" onclick="window.open(this.href);return false;
evo pa i ti uzivaj :) ;) :(
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★

London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 03 maj 2012, 20:28

Definitivno ne smeta. Jos mi ni sad ne bi jasno ono moje sedmodnevno iskljucivanje pred svaki klasiko, ali naviknite se na to. Kako je - tako je. Neko tamo skriveno navija za Real. I to je za ljudei OK je to. Ali tako otvoreno razliciti kriteriji - nije dobro za forum...
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 03 maj 2012, 20:31

Mnolog,Geronimo ili Riberi..
nema četvrti,jedan od njih je madridista u srcu.
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 03 maj 2012, 20:32

@Genghis
Murinju nisu trebali penaima i nepenalima nepotrebno praviti onoliku bodovnu razliku prije zadnjeg klasika. Murinjo je pobijedio u Barceloni sa 2 dok je Gvardiola u Madridu pobijedio sa 3 gola. Tako da ti i to pada u vodu. Sada ovi nepotrebni penali koji se bezze sude Barci nisu potrebni i bitni, ali su potrebni da se sakrije onolika sramota prije ove castne pobjede Reala u zadnjem klasiku. ..

p.s. i jos nesto - vjerujem 100% da ovdj eniko nije toliko bolestan da ne moze ljduima cestitati na osvojenoj tituli. Stvarno si nekad nepotrebno zaguljeno smijesan. :shock:
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

Genghis
Kontakt:

Post Postao/la Genghis » 03 maj 2012, 20:44

Meni nije jasno kako mene možeš nazvati provokatorom ? Moj svaki post na ovoj, a i većini drugih tema je odgovor na neke netačne / smiješne navode od strane pojedinaca ... evo i ovdje lik govori kako sezona za barcelonu nije mogla biti bolja, a osvojili par super kupova , i nakon što sam odgovorio kako je takav navod smiješan, javio se izvjesni Ado i nešto palamudi što nema veze ni sa temom ni sa bilo čime (a uz to potpuna neistina), i nakon što na to odgovorim - opet sam ja kriv ... ali kao što rekoh maloprije, ko gubi ima pravo da se ljuti ...
★ 32 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★

Juventus (32) ★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★
Sebastian Vettel (4) ¤ ¤ ¤ ¤
Jose Mourinho (7+4+1+2) + * # + ★ + + * + + * ★ * +

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 03 maj 2012, 20:49

Raul_64 je napisao/la:Mnolog,Geronimo ili Riberi..
I Devil je kao i oni sigurno prikriveni Madridista koji čini sve da bi zlostavljao navijače Barce na forumu.
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 03 maj 2012, 20:57

LBJ MVP je napisao/la:
I Devil je kao i oni sigurno prikriveni Madridista koji čini sve da bi zlostavljao navijače Barce na forumu.

Vidis kako ti to silovno i bez i malo "kocnice" zayebajes i nas a moguce i moderatore. Ovo ces ti u sljedecem postu nazvati sarkaznom ili slicno, ali ljudi su dobijali i za mekse stvari Banovice. Radite sta hocete... i nek se dozvoljava sta hocete - ja samo volim svoj klub...

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 03 maj 2012, 21:02

Nemogu da vjerujem da ovaj @Genghis jos nije dobio ban
Ovo je petljanje u rad moderacije i dosta toga.Ne vidim razloga za ovim prozivanjem uostalom prijavi post,ako ti se ne sviđa.Mada ovo ne preporučujem nije efikasno puno je bolje nekog na ignore staviti.Mislim,ako već ne možete održati civilizovanu raspravu.
Ja nemam potrebe da zayebavam vas,a pogotovo moderatore kakve forumaše imaju na ovom pdf-u rade odličan posao.
A i što se tiče toga po nekom je @Genghis zaslužio ban po nekom ja,po nekom ti i da je tako ovaj forum ne bi imao forumaša.
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 03 maj 2012, 21:06

LBJ MVP je napisao/la:
Nemogu da vjerujem da ovaj @Genghis jos nije dobio ban
Ovo je petljanje u rad moderacije i dosta toga.Ne vidim razloga za ovim prozivanjem uostalom prijavi post,ako ti se ne sviđa.Mada ovo ne preporučujem nije efikasno puno je bolje nekog na ignore staviti.Mislim,ako već ne možete održati civilizovanu raspravu.
Ja nemam potrebe da zayebavam vas,a pogotovo moderatore kakve forumaše imaju na ovom pdf-u rade odličan posao.
A i što se tiče toga po nekom je @Genghis zaslužio ban po nekom ja,po nekom ti i da je tako ovaj forum ne bi imao forumaša.
Buraz prvi klasiko s kojeg sam sklonut hajd reko nesto sam pogrijesio. Sljedeci klasiko ponovo iskljucenje - 100% nista nisam pogrijesio a navedeno je trolovanje. I to nije OK. Ako se tako nastavi nece biti nikoga vjeruj mi...

PatrickBateman
Kontakt:

Post Postao/la PatrickBateman » 03 maj 2012, 22:17

Kako mrzim ove klipove tipa kakav je Genghis postavio,klipove koji prikazuju samo jednu stranu price. (ne mora biti vezano za fudbal). Cista manipulacija namjerena da se ideja prenese maloumnoj masi koja ne umije razmisljati svojom glavom.
Primjer:
Jedan covjek je u proslom stoljecu digao jednu zemlju iz prasine i pretvorio je u jednu od najmocnijih. Digao je ekonomiju i ulozio ogromne novce u infrastrukturu i oporavak te zemlje.Mnogo je ulagao u izume u svim sferama znanosti. Obezbjedio je sigurne poslove i sjajne uslove za zivot citavoj svojoj naciji.
Njegovo ime je Adolf Hitler.
Zadnja izmjena: PatrickBateman, dana/u 03 maj 2012, 22:36, ukupno mijenjano 1 put.

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 03 maj 2012, 22:21

PatrickBateman je napisao/la:Kako mrzim ove klipove tipa kakav je Genghis postavio,klipove koji prikazuju samo jednu stranu price. (ne mora biti vezano za fudbal). Cista manipulacija namjerena da se ideja prenese maloumnoj masi koja ne umije razmisljati svojom glavom.
Primjer:
Jedan covjek je u proslom stoljecu digao jednu zemlju iz prasine i pretvorio je u jednu od najmocnijih. Digao je ekonomiju i ulozio ogromne novce u infrastrukturu i oporavak te zemlje.Mnogo je ulagao u izume u svim sferama znanosti. Obezbjedio je sigurne poslove i sjajne uslove za zivot citavoj svojoj naciji.
Njegovo ime je Hitler.
To mu je prezime, Adolf mu je ime slika

Harrison
Kontakt:

Post Postao/la Harrison » 03 maj 2012, 22:48

Genghis je napisao/la:
Pošto ne znate šta ćete od muke jer ove godine niste osvojili ništa, mourinho vas uništio na vašoj kamp kućici, kao što vas je i prije uništavao sa čelzijem i interom, pa misliš da ćeš valjanjem gluposti ublažiti svoju bol ... ja ja, još sljedeća godina će vam biti još gora, ali ajd - ko gubi ima pravo da se ljuti ... Opusti se, pregledaj kojekakav klip na youtube, evo ti preporuka od mene ;) [youtube][/youtube]

E svaka ti cast na ovom skracenom video klipu, sigurno je autor ovog videa ubacio samo detalje sa velikih utakmica dok je one detalje sa manje atraktivnim protivnicima izostavio, jer inace gdje bi bio kraj ovog videa? Meni najsmjesnije je da kad simuliraju da se odmah hvataju za facu pa i kad je "navodni faul" bio po nogama. Situacija Ronaldo i Puyol, klizeci na loptu, a Puyol prekrio lice rukom, ascare da se ne vidi da glumi :mrgreen: , to ga je sigurno Pep naucio :roll:

A gdje vam je ono Bilbao, vasa zadnja nada da uzmete titulu? U mrtvu Sevilju se ne mozete pouzdati, Mallorca i Granada su kante za nabijanje, jedino BILBAO! Vi nas dernete na kamp kucici ( :lol: :lol: ), pridjete na 1 bod, zatim nas Bilbao podere na San Mamesu, vama titula, nama rinaka, a Bilbao pustite Kup za nagradu? Jao koja perverzija :lol: :lol:
Nek crknu dusmani, mi smo najjaci.

Zeljeznicar za zivot cijeli.

Zeka
Kontakt:

Post Postao/la Zeka » 03 maj 2012, 22:54

@Harrison Po toj tvojoj priči samo Real valja.Pa ne mogu igrači Barce simulirat,kolko igrači Reala mogu udarat.I jednostavno,ko danas ne simulira.Krenuvši od Busqetsa,pa sve do Pepe-a,Ronalda itd.I kad si već ušo u tu neku raspravu po klipovima,evo ti jedan
[youtube][/youtube]

xaviesta
Kontakt:

Post Postao/la xaviesta » 03 maj 2012, 23:00

Nije sve tako sivo, jel' ko gled'o basket? Uzbudljiva utakmica i na kraju slavlje protiv Reala

slika
8-)

Inace De Boer gura Vertonghena u Barcu, iskreno osim Thiaga Silve ne znam ko bi nam bolje dosao od njega, jedino Sakho ali njega je jednako tesko dovesti kao i Thiaga Silvu.
Don't hate what you don't understand.

tyler durden
Kontakt:

Post Postao/la tyler durden » 03 maj 2012, 23:06

Monolog 65 %

Geronimo 40 %

Riberi 20 %

? :D

messilla
Kontakt:

Post Postao/la messilla » 03 maj 2012, 23:14

Harrison je napisao/la: Meni najsmjesnije je da kad simuliraju da se odmah hvataju za facu pa i kad je "navodni faul" bio po nogama. Situacija Ronaldo i Puyol, klizeci na loptu, a Puyol prekrio lice rukom, ascare da se ne vidi da glumi :mrgreen: , to ga je sigurno Pep naucio :roll:
Sve ovo nam prica navijac royala, koji u ekipi ima padavicare cristinu, pepea, marcela i drvenu mariu, koji najgore glumi od svih nabrojanih.

Eno gledam i sinoc im se callejon pridruzio, pade lik (u stilu Meneza , BiH - Francuska) ko da ga je fap udario.
Now the old king is dead! Long live the king!

2nd#Tripl3t

London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015

Zaključano

Natrag na “FC Barcelona”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.