Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Edin Džeko
Ja nisam javno al sam proucio prije utakmice da se doduse Carlos povrijedi. Al haj moze i vakoMonolog je napisao/la:City mora gubiti, jer u protivnom nećemo vidjeti njihovu kombinatoriku. Džeko u 2. poluvremenu dosta dobar. Zabio je gol, a to je najbitnije (posebno u ovakvoj utakmici). Nego, nek' istupi u javnost onaj što je "učio" da se povrijedi neko od navalnog dvojca Cityja.
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
Bravo Edine! 
- Evolution87
- Kontakt:
samo tako nastavi Edine 
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
Javljaj SKY SPORT NEWS da su Agueru stradali najvjerovatnije ligamenti i da ce propustiti citavu sezonu ovo su nezvanicne informacije tako da DZEKO nece nigdje iz Citya i jos danas gol zabio sve se poklopilo

30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Komentatori sa Sky-a su u toku utakmice rekli da su doktori izjavili da su optimisticni, ali s oprezom i da povreda ne izgleda toliko tesko koliko se cinila u prvi mah.mdss je napisao/la:Javljaj SKY SPORT NEWS da su Agueru stradali najvjerovatnije ligamenti i da ce propustiti citavu sezonu ovo su nezvanicne informacije tako da DZEKO nece nigdje iz Citya i jos danas gol zabio sve se poklopilo![]()
To je bilo prije magnetne rezonance za koju su rekli da ce uraditi u toku dana najvjerovatnije.
Nije bilo lose ovo drugo poluvrijeme Edina, ali moze on to i bolje, nadam se da ce mu forma ici uzlaznom putanjom, sad je sve na njemu.
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Jᴜᴠᴇ, sᴛᴏʀɪᴀ ᴅɪ ᴜɴ ɢʀᴀɴᴅᴇ ᴀᴍᴏʀᴇ
Ale Del Piero aleee
Jᴜᴠᴇ, sᴛᴏʀɪᴀ ᴅɪ ᴜɴ ɢʀᴀɴᴅᴇ ᴀᴍᴏʀᴇ
Ale Del Piero aleee
-
JohnnyDinamitas
- Kontakt:
Meni samo smeta sto ce Dzeko i nakon ovog vaznog gola Manciniju i dalje biti samo 4.opcija. Jer kao sto kaze neko, Balotelli ima neku upalu? inace bi njega prvog stavio, a da se aguero nije povrijedio gledali bi ga 5 minuta. sta ako iduce kolo zabije opet 4 komada ko tottenhamu? ni to ga nece spasiti od klupe. sve je kriv mancini
De ti malo to jos jednom preracunaj,ako ih ima cetiri spica koji su u prvom timu,a Aquero ce imati stanku od 4-6 mjeseci zbog ligamenata onda kako Dzeko moze biti ta cetvrta opcija.JohnnyDinamitas je napisao/la:Meni samo smeta sto ce Dzeko i nakon ovog vaznog gola Manciniju i dalje biti samo 4.opcija. Jer kao sto kaze neko, Balotelli ima neku upalu? inace bi njega prvog stavio, a da se aguero nije povrijedio gledali bi ga 5 minuta. sta ako iduce kolo zabije opet 4 komada ko tottenhamu? ni to ga nece spasiti od klupe. sve je kriv mancini
Sto se Edina tice Dzeko mora popraviti svoju igru,i mnogo manje masiti izgledne sanse bez obzira na postignuti gol.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
sad će onaj hajvan Mancini urgentno dovest napadača do kraja prelaznog roka ako je istina da se Aguero teže povrijedio...
Nek se naše pjesme ore pjevat ćemo cijelu noć
nek Mostarom baklje gore s Veležom ću u smrt poć
i kad žarko sunce sija i kad hladne liju kiše
mi pjevamo našu pjesmu volim Velež nikog više
nek Mostarom baklje gore s Veležom ću u smrt poć
i kad žarko sunce sija i kad hladne liju kiše
mi pjevamo našu pjesmu volim Velež nikog više
evo, kun pauzira i do pola godine, sada je džeki glavno odigrati idućih nekoliko utakmica kako treba, odnosno dokazati se, zalagati, davati golove što je najbitnije. realno je da će balotelli biti ispred njega, kao i tevez, ali treba koristiti svaku moguću priliku, jer ako se ne dokaže dok se kun ne vrati, kod mancinija on nema šta tražiti 
Zadnja izmjena: AeGon099, dana/u 20 avg 2012, 00:25, ukupno mijenjano 2 puta.
Odlazi Safete.
On ne moze nista vise uraditi ,od onoga sto je danas,a to je zabijati golove.Doduse ni to mu nije garant da ce pocinjati svaku tekmu,jer Mancini je cudak.AeGon099 je napisao/la:evo, kun pauzira i do pola godine, sada je džeki glavno odigrati idućih nekoliko utakmica kako treba, odnosno dokazati se, zalagati, davati golove što je najbitnije. realno je da će balotelli biti ispred njega, kao i tevez, ali treba koristiti svaku moguću priliku, jer ako se ne dokaže dok se kun ne vrati, kod mancinija on nema šta tražiti
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Kad igra opet City?
Džeko/Tevez od prve minute

Džeko/Tevez od prve minute
8/26 Liverpool - City
Ako Kun stvarno bude van terena 6-8 mjeseci, to ce biti dobra stvar za dijamanta, jer iako ce Tevez biti starter onda Balo i Dzeko ce se mjenati kao starteri jer su slicni tipovi.
Samo se nadam da su iza Dzeke jos uvjek Adebayor i Santa Cruz i da nece preskociti Dzeku, iako je Mancini rekao da nema sanse da oni igraju opet za City, a to je isto rekao za Teveza..
Samo se nadam da su iza Dzeke jos uvjek Adebayor i Santa Cruz i da nece preskociti Dzeku, iako je Mancini rekao da nema sanse da oni igraju opet za City, a to je isto rekao za Teveza..
-------------------Begović------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------
- el-fighter
- Kontakt:
Bravo Edine! Ovo je ono sto mu je trebalo. Dobio je svoju priliku, grizao cijelu utakmicu, trcao, nudio se, dobivao duele, postigao gol. Polako se vraca u formu, iako se danas vidjelo da je jos uvijek van iste. Ukoliko se bude radilo o tezoj povredi Aguera, mislim da bi Dzeko mogao pocinjati utakmice sa Tevezom ili u najgorem slucaju biti zamjena Balotelliu. Siguran sam da Mancini nece dovoditi jos napadaca i Edin ovo mora iskoristiti. Nametnuti se dobrim igrama i golovima, da bi i poslije povratka Aguera bio konkurencija za prvi tim, naravno ako Dzeko ne ode negdje u medjuvremenu.
SJAJ SJAJ BOSANSKI DIJAMANTU!!
SJAJ SJAJ BOSANSKI DIJAMANTU!!
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Ali, @ mandrax, dobra je slika iz dva dijela, ono osjećanja igrača Southamptona prije, i nakon što ga Džeko zabije 
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
- inacefindecko
- Kontakt:
Džeki baš Bajram, em što ga zabi, em ovaj miš 6 mjeseci van terena
Eid Mubarak !
Eid Mubarak !
cestitke na golu,svaka cast! mada se ja jos uvijek nadam da ce Dzeko do kraja ovog mjeseca preci u Juventus,to bi za njega najbolje bilo,ali ako Aguero bude pauzirao 6 mjeseci mislim da ga Mancini nece pustiti,jedino ako dovedu jos jednog napadaca... vidi se da on jos nije u pravoj formi,kao ni vecina igraca Citya!...
Bas tako!mostar_mo je napisao/la:sad će onaj hajvan Mancini urgentno dovest napadača do kraja prelaznog roka ako je istina da se Aguero teže povrijedio...
svejedno, aferim za gol.
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 29 gostiju.