Znas li zasto ja imam sve sport klubove a arenu jednu samo jel do paketa ili?AlfredNobel je napisao/la:Sreća pa imam i Arene i Sport Klubove, inače bih se smorio dok traje ova pauza. Ovako svaki vikend milion tekmi, ne znaš koju bi prije gledao.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Gdje dodje ova Antalya u Ilijasu, ne mogu da je nadjem?
-
- Kontakt:
Do paketa druze,nema sta drugo bitizagor1987 je napisao/la:Znas li zasto ja imam sve sport klubove a arenu jednu samo jel do paketa ili?AlfredNobel je napisao/la:Sreća pa imam i Arene i Sport Klubove, inače bih se smorio dok traje ova pauza. Ovako svaki vikend milion tekmi, ne znaš koju bi prije gledao.

Nemozes imati sve sportklubove a nemati Arene.Ako imas 10+ sportklubova onda moras imati i sve Arene.zagor1987 je napisao/la:Znas li zasto ja imam sve sport klubove a arenu jednu samo jel do paketa ili?AlfredNobel je napisao/la:Sreća pa imam i Arene i Sport Klubove, inače bih se smorio dok traje ova pauza. Ovako svaki vikend milion tekmi, ne znaš koju bi prije gledao.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- BosnianKingdom
- Kontakt:
Odite da produzite ugovor i dobit cete godinu dana sve arene. Npr kod mene je kao kod Rahmanovica 10 sk I 6 arena (3xarena1) I 2es.
Sabrine mi moje!
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Kod mene je duo grande standardni paket i ima sve arene i svi SK.
Ma imas brate live stream svakog kanala arene tako da nema problema
Ma imas brate live stream svakog kanala arene tako da nema problema
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
gdje si sada a imas PPLakoste je napisao/la:Gdje dodje ova Antalya u Ilijasu, ne mogu da je nadjem?
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
Pa nemoj da slikam sad sto cu ti lagat? Gledo sam 31 marta mi ugovor isticemiky_hz je napisao/la:Nemozes imati sve sportklubove a nemati Arene.Ako imas 10+ sportklubova onda moras imati i sve Arene.zagor1987 je napisao/la:Znas li zasto ja imam sve sport klubove a arenu jednu samo jel do paketa ili?AlfredNobel je napisao/la:Sreća pa imam i Arene i Sport Klubove, inače bih se smorio dok traje ova pauza. Ovako svaki vikend milion tekmi, ne znaš koju bi prije gledao.
Na aerodromubenko21 je napisao/la:gdje si sada a imas PPLakoste je napisao/la:Gdje dodje ova Antalya u Ilijasu, ne mogu da je nadjem?
ja ti zelim pomociLakoste je napisao/la:Na aerodromubenko21 je napisao/la:gdje si sada a imas PPLakoste je napisao/la:Gdje dodje ova Antalya u Ilijasu, ne mogu da je nadjem?

Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
Promjenili su pakete, sad su eon nesto I imaju samo 2-3, nazovi ih I odaberi jedan od novih I dat ce ti godinu dana te arene I jos nekezagor1987 je napisao/la:Pa nemoj da slikam sad sto cu ti lagat? Gledo sam 31 marta mi ugovor isticemiky_hz je napisao/la:Nemozes imati sve sportklubove a nemati Arene.Ako imas 10+ sportklubova onda moras imati i sve Arene.zagor1987 je napisao/la: Znas li zasto ja imam sve sport klubove a arenu jednu samo jel do paketa ili?
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- AlfredNobel
- Kontakt:
Moguće da je do paketa, ali nisam siguran. Recimo, ja imam TGF (Trio Grande Family), tako da dvije godine imam Arene i SK.zagor1987 je napisao/la:Znas li zasto ja imam sve sport klubove a arenu jednu samo jel do paketa ili?AlfredNobel je napisao/la:Sreća pa imam i Arene i Sport Klubove, inače bih se smorio dok traje ova pauza. Ovako svaki vikend milion tekmi, ne znaš koju bi prije gledao.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
Morto šta je ba ovo, nije Telemach tema nego FK Sarajevo. :kaHva:
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Boze hocu li docekat da emir I Hus dogovore igraca iz zvezde pa bar na posudbu, jbt samo idu im u kamp u posjetu odu na tekmu, tamo-vamo a nista konkretno jbt...
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Makar iz Olimpije...Pusti Zvezdu...Denchi je napisao/la:Boze hocu li docekat da emir I Hus dogovore igraca iz zvezde pa bar na posudbu, jbt samo idu im u kamp u posjetu odu na tekmu, tamo-vamo a nista konkretno jbt...

- AlfredNobel
- Kontakt:
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Sportske pišu da Mensur Mušija završava transfer Nemanje Nikolića u Shaktar. Naš bivši omladinac.
FK Sarajevo
PreranoAlfredNobel je napisao/la:Nemanja Nikolić ode u Shaktar.
- KrajisnikBosnjak
- Kontakt:
Što više ovakvih transfera to bolje...
⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ima par poveznica pa ću ostaviti.skoroalen je napisao/la:Morto šta je ba ovo, nije Telemach tema nego FK Sarajevo. :kaHva:

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, JuricaSpindl, Kabinet1987, kontra, kulinban1189, Lavcina, napoleon72, tajsamja, Venom i 55 gostiju.