FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

BocaJuniors1905
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la BocaJuniors1905 » 10 sep 2019, 22:01

I Buki napisao komentar da se izbriše :oops: Allahu dragu kakva sramota :facepalm:
MANIJACI JUG 1987
MI SMO ONI ŠTO NE DAJU NA SVOJE!

mohikanac12
Kontakt:

Post Postao/la mohikanac12 » 10 sep 2019, 22:02

Ma vrh zayebancija. Samo gazi Željo! :bih:

1.2.3.4.5 :bih:

Sjecam se nekih objava "mi imamo lopte za derbi" ili "prvo platite vodu pa posaljite objavu za Duljevica". Ali ok, bolje po nasem klubu pljuvat nego pitare zayebavat. :thumbup:
Mi smo Željini Željo je naš!

Biće Željo opet Šampion!

Vedad87
Kontakt:

Post Postao/la Vedad87 » 10 sep 2019, 22:10

Haos je nastao na Facebook stranici. Odavno se ovako raja nisu složila. Povuci odmah majice. Kako glup potez.
“If all else perished, and he remained, I should still continue to be; and if all else remained, and he were annihilated, the universe would turn to a mighty stranger.”

visokohz
Kontakt:

Post Postao/la visokohz » 10 sep 2019, 22:11

DA VAS NEMA....

Bezideja
Kontakt:

Post Postao/la Bezideja » 10 sep 2019, 22:12

Ni slucajno nista povlaciti, mafijajte po fb :kafa:
Jednom Željezničar, uvijek Željezničar!

mohikanac12
Kontakt:

Post Postao/la mohikanac12 » 10 sep 2019, 22:13

Sve i da su pogrijesili, los marketinski trik, ne svidja ti se, ok postujem. Naklon :salut: .

Psovati, konstruisati Selimovic ovo ono, nije to Zeljo, mi kao "gospoda" a psuje se vlastitom klubu. Smijesno. Boga mi smijesno, razmislite malo.

SAMO GAZI ZELJO. 1.2.3.4.5. :bih:

Biće Željo opet Šampion!

Vedad87
Kontakt:

Post Postao/la Vedad87 » 10 sep 2019, 22:15

Sve i da su pogriješili? Jarane, nemoj slijepo braniti ovu upravu isto kao neki Misketa. Samo kontra efekat stvaras. Loš potez. Totalno. Ne treba psovati, slazem se. Povuci majicu. Usrali, gotovo...Svako grijesi, ali ovo nikako ne ide sa našom ideologijom. Sušta suprotnost zapravo
“If all else perished, and he remained, I should still continue to be; and if all else remained, and he were annihilated, the universe would turn to a mighty stranger.”

HongKong
Kontakt:

Post Postao/la HongKong » 10 sep 2019, 22:20

Realno glupa zajebancija. Ne prilici to jednom klubu, posebno kakav je Zeljo. Sto pise raja ok da su navijaci napravili neku zajebanciju, mada je i to nepotrebno. Pocetak sezone, prvi smo, razvalili divcice i sta se imas vracati opet na to. Samo se kontraefekat stvara bez ikakve potrebe. Bolje bi bilo da su uzeli dresove i s potpisima igraca koji su bili na derbiju prodali u fan shopu. 100 komada za uspomenu i dugo sjecanje. Ovo bas izgleda jeftino.
Cuva Bog Zelju svog!

Osim13
Kontakt:

Post Postao/la Osim13 » 10 sep 2019, 22:22

Ovo vam je da se pripremite da vas ne žigne kad Bingo dignemo
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA

mohikanac12
Kontakt:

Post Postao/la mohikanac12 » 10 sep 2019, 22:24

Vedad87 je napisao/la:Sve i da su pogriješili? Jarane, nemoj slijepo braniti ovu upravu isto kao neki Misketa. Samo kontra efekat stvaras. Loš potez. Totalno. Ne treba psovati, slazem se. Povuci majicu. Usrali, gotovo...Svako grijesi, ali ovo nikako ne ide sa našom ideologijom. Sušta suprotnost zapravo
Ne povlaciti ni slucajno! To bi tek bio los potez. Za tvoju info o nekakvom haosu, ta objava ima preko hiljadu lajkova za sat. Dakle puno vise raje kojoj se svidja. Sta sa njima, jesu li oni navijaci? Kakav je nacin ovaj pokusaj zayebancije da se docekuje na noz i kontra kluba kreira atmosfera? Zbog zayebancije? De ba @Vedo, nemoj zayebavat. Cuj branim upravu. :bow:

SAMO GAZI ZELJO!

Biće Željo opet Šampion!

Bezideja
Kontakt:

Post Postao/la Bezideja » 10 sep 2019, 22:26

Poenta cekati tajming kad da se sere, a to se vrebe sasvim normalno od intelektualaca...

Zabit pet komada u mostaru i poslati ih u rupe opet..
Jednom Željezničar, uvijek Željezničar!

BocaJuniors1905
Kontakt:

Post Postao/la BocaJuniors1905 » 10 sep 2019, 22:31

Još izbrisali nisu :oops:
MANIJACI JUG 1987

Vedad87
Kontakt:

Post Postao/la Vedad87 » 10 sep 2019, 22:32

mohikanac12 je napisao/la:
Vedad87 je napisao/la:Sve i da su pogriješili? Jarane, nemoj slijepo braniti ovu upravu isto kao neki Misketa. Samo kontra efekat stvaras. Loš potez. Totalno. Ne treba psovati, slazem se. Povuci majicu. Usrali, gotovo...Svako grijesi, ali ovo nikako ne ide sa našom ideologijom. Sušta suprotnost zapravo
Ne povlaciti ni slucajno! To bi tek bio los potez. Za tvoju info o nekakvom haosu, ta objava ima preko hiljadu lajkova za sat. Dakle puno vise raje kojoj se svidja. Sta sa njima, jesu li oni navijaci? Kakav je nacin ovaj pokusaj zayebancije da se docekuje na noz i kontra kluba kreira atmosfera? Zbog zayebancije? De ba @Vedo, nemoj zayebavat. Cuj branim upravu. :bow:

Mozda si drug i u pravu sa povlačenjem. Gotovo je sad. Ja čitam komentare. Ne znam da li je iko napisao da je dobra zezancija. Loš potez. Mislim da isi i ti to shvatiš, ali ideš onom logikom: Uz naše pa kud puklo da puklo. Kontruktivna kritika treba da postoji. Ko radi, taj i grijesi. Meni ovo ima skroz pogrešan šmek. Nije to Željo. Al eto

HongKong
Kontakt:

Post Postao/la HongKong » 10 sep 2019, 22:33

Stas brisat sad jarane, jos gore bi bilo. Izofirali smo se s ovim kao nikad. Ne vjerujem da je ovo nekom palo na pamet :lol:
Jos stavili sliku Juga i iznad Severina iz njenog poznatog jahanja na jahti :roll:
Cuva Bog Zelju svog!

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 10 sep 2019, 22:34

Vise ce potrositi dok naprave ovo nego sto ce zaraditi :lol:
U vrh glave 10 komada ce prodati sudeci po reakcijama. Debili stete samo igracima i strucnom stabu jer remete ovim pozitivnu atmosferu medju navijacima. Ali, sta drugo ocekivati od Selimovica koji nam je priredio vec sramotu sa licencom.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

Vedad87
Kontakt:

Post Postao/la Vedad87 » 10 sep 2019, 22:36

LjoZee je napisao/la:Vise ce potrositi dok naprave ovo nego sto ce zaraditi :lol:
U vrh glave 10 komada ce prodati sudeci po reakcijama. Debili stete samo igracima i strucnom stabu jer remete ovim pozitivnu atmosferu medju navijacima. Ali, sta drugo ocekivati od Selimovica koji nam je priredio vec sramotu sa licencom.
Nažalost, u silnoj ovoj masi, lagano je naći 100 ljudi sa IQ-om minus 15. Naći ljude koje veze nemaju sta je Zeljina filozofija, nego će je kupiti da se zaje....Ne bi me čudilo da se proda.
Zadnja izmjena: Vedad87, dana/u 10 sep 2019, 22:37, ukupno mijenjano 1 put.

HongKong
Kontakt:

Post Postao/la HongKong » 10 sep 2019, 22:36

Jel realno ba da je u opticaju bila ona majica s likom Severine :puke: :puke: :puke: :puke: :puke: :puke: :puke: :puke: :puke: :puke:
Ko je dosao do te ideje, ko je podrzao istu, ko je imao bilo kakve veze s ovom lakrdijom treba **** od kluba.
Pa nije ovo Vrbanjusa jbt
Cuva Bog Zelju svog!

mohikanac12
Kontakt:

Post Postao/la mohikanac12 » 10 sep 2019, 22:37

Vedad87 je napisao/la:

Mozda si drug i u pravu sa povlačenjem. Gotovo je sad. Ja čitam komentare. Ne znam da li je iko napisao da je dobra zezancija. Loš potez. Mislim da isi i ti to shvatiš, ali ideš onom logikom: Uz naše pa kud puklo da puklo. Kontruktivna kritika treba da postoji. Ko radi, taj i grijesi. Meni ovo ima skroz pogrešan šmek. Nije to Željo. Al eto
Ma razumijem ja tebe u potpunosti sta hoces da kazes. Evo da budemo iskreni, moglo se bez ovoga, nije bas najbolji potez svih vremena. Ali ja zastupam stav da je ovo sitna greska da bi se pisalo "nije ovo Zeljo", "navij'o mi dedo sta bi on rek'o" a da ne govorim za ove radikalne miseve sto su jedva docekali nesto pa da pljuju. Ako me shvatas. Ne svidja ti se, super, nemoj kupiti majicu i zdravo. Meni se ne svidja nesto posebno ali maxuzije u inat ide jedna ako bude moj broj. Da mi istakne stomacic od slavlja kada smo pitarima pet komada utrpali.

Gazi Željo! :bih:

Biće Željo opet Šampion!

BocaJuniors1905
Kontakt:

Post Postao/la BocaJuniors1905 » 10 sep 2019, 22:38

Ko je odgovoran za ovo? Ko je u klubu glavni za marketing i ova sranja, grob ga **** kakva glupost, pa Stupčanica je za nas Bajern **** po profesionalnosti :lol:
MANIJACI JUG 1987

HongKong
Kontakt:

Post Postao/la HongKong » 10 sep 2019, 22:39

Hvala svima sto koji su omogucili faci s ulica da opet izadje iz misje rupe u koju se zavukao nakon pobjede na derbiju :bow:
Cuva Bog Zelju svog!

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Levin i 21 gost.