jel te bar udario kako treba ?bavarian_bk je napisao/la:Evo me0 0 odlicna rezultat za nas , u gostima
Igrao 100 minuta (
) na DMF . Igrali od 15 minute sa igracem manje i onda lik oko 60. nadamnom napravi faul i crveni

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
jel te bar udario kako treba ?bavarian_bk je napisao/la:Evo me0 0 odlicna rezultat za nas , u gostima
Igrao 100 minuta (
) na DMF . Igrali od 15 minute sa igracem manje i onda lik oko 60. nadamnom napravi faul i crveni
Ma klepno me lik sa leđa , ja oduzeo loptu na centru i poveo da dodam napadacu koji bi isao 1 na 1 i on sa ledja . Evo koljeno mi nateklojasmin256 je napisao/la:jel te bar udario kako treba ?bavarian_bk je napisao/la:Evo me0 0 odlicna rezultat za nas , u gostima
Igrao 100 minuta (
![]()
il' si simulir'o ?
![]()
Čestitam na očigledno uspješnom debiju.bavarian_bk je napisao/la:Evo me0 0 odlicna rezultat za nas , u gostima
Igrao 100 minuta (
Ništa dok ne dođe @QUARESMA...DAVID VILLA je napisao/la:ljudi pomagajteeeeeeee...kompjuter mi je pun virusa,nisu pravi virusi nego u nekim igricama...sam mi se instaliro norton security scan,i ja sad stavio da mi skenira,kaze da nisu povjerljive igrice:counter strike,nba(kosarka) i jos nesto bezveze mi izbacio,kaze da imaju indikacije
u igricama
![]()
i pise velikim slovima YOUR COMPUTER IS AT RISK!
raja pomozite..a necu da brisem counter strike,ovu kosarku mogu al neznam jel tacno sto mi kaze ovaj norton
![]()
![]()
![]()
jeste igrali kuci il' u gostima ? et' te k'o i besic protiv mexicabavarian_bk je napisao/la:Ma klepno me lik sa leđa , ja oduzeo loptu na centru i poveo da dodam napadacu koji bi isao 1 na 1 i on sa ledja . Evo koljeno mi nateklojasmin256 je napisao/la:jel te bar udario kako treba ?bavarian_bk je napisao/la:Evo me0 0 odlicna rezultat za nas , u gostima
Igrao 100 minuta (
![]()
il' si simulir'o ?
![]()
![]()
reds je napisao/la:Čestitam na očigledno uspješnom debiju.bavarian_bk je napisao/la:Evo me0 0 odlicna rezultat za nas , u gostima
Igrao 100 minuta (
![]()
Ništa dok ne dođe @QUARESMA...DAVID VILLA je napisao/la:ljudi pomagajteeeeeeee...kompjuter mi je pun virusa,nisu pravi virusi nego u nekim igricama...sam mi se instaliro norton security scan,i ja sad stavio da mi skenira,kaze da nisu povjerljive igrice:counter strike,nba(kosarka) i jos nesto bezveze mi izbacio,kaze da imaju indikacije
u igricama
![]()
raja pomozite..a necu da brisem counter strike,ovu kosarku mogu al neznam jel tacno sto mi kaze ovaj norton
![]()
![]()
![]()
DAVID VILLA je napisao/la:ljudi pomagajteeeeeeee...kompjuter mi je pun virusa,nisu pravi virusi nego u nekim igricama...sam mi se instaliro norton security scan,i ja sad stavio da mi skenira,kaze da nisu povjerljive igrice:counter strike,nba(kosarka) i jos nesto bezveze mi izbacio,kaze da imaju indikacije
u igricama
![]()
![]()
![]()
![]()
U mene nije tako zavisi koja je igradon_burza je napisao/la:DAVID VILLA je napisao/la:ljudi pomagajteeeeeeee...kompjuter mi je pun virusa,nisu pravi virusi nego u nekim igricama...sam mi se instaliro norton security scan,i ja sad stavio da mi skenira,kaze da nisu povjerljive igrice:counter strike,nba(kosarka) i jos nesto bezveze mi izbacio,kaze da imaju indikacije
u igricama
![]()
![]()
![]()
![]()
nebrini nista svaki crack antivirus prepoznaje ko virus
Ma znam kada mi je jaran donio NBA Live 2008 prije već kolko godina s crackom na CD-u nisam mogao odigrati cijelu tekmu,a da mi otvori da igram sezonu nema šanse poslije nađem na netu crack radi odličnodon_burza je napisao/la:ma to je to
velike kompanije kao EA kojapravi nfs saradjuju sa tim firmama za av a sa druge strane ima i do kvaliteta cracka
jbg nekad se to uradi kvalitetno da cak mozes ici i online sa njim a nekad samo onako na brzinu tako da neke igre nemos` ni odigrat do kraja
Meni nikakav dan alergija me ubilaFaraon iz Visokog je napisao/la:heeeeeej ja lijepog dana danas
ok,znaci da nema virusa,mislim da ne moze nista biti?don_burza je napisao/la:DAVID VILLA je napisao/la:ljudi pomagajteeeeeeee...kompjuter mi je pun virusa,nisu pravi virusi nego u nekim igricama...sam mi se instaliro norton security scan,i ja sad stavio da mi skenira,kaze da nisu povjerljive igrice:counter strike,nba(kosarka) i jos nesto bezveze mi izbacio,kaze da imaju indikacije
u igricama
![]()
![]()
![]()
![]()
nebrini nista svaki crack antivirus prepoznaje ko virus
reds je napisao/la:Je li neko gledao ovaj dokumentarni film na FTV-u o Ćiru ?
Baš sam uživao...
evo spaha je dobro igr'o.bavarian_bk je napisao/la:Evo me0 0 odlicna rezultat za nas , u gostima
Igrao 100 minuta (
nevjerovatno sta se desava. nikad ne bih pomislio da su to spremni uradit'.Jimmy from the hood je napisao/la:Najnovije vijesti iz Libije!
نور اگر رفت سايه پيدا نيست نقش ديوار و چشم خيره ما نقش سايه دگر نمي دان نور
اگر رفت سايه. ر رفت سايه پيدا نيست نقش ديوار و چشم خيره ما نقش سايه دگر نمي
دان نور اگر رفت سايه پيدا نيست نقش ديوار و چشم خيره ما
Ako čujem još nešto, javi'ću vam.
Trenutno korisnika/ca: AshburtonG i 5 gostiju.