Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH
Prema onome sto je pokazao u ovih 50 minuta,krunic ima mjesta u 11 nase repke,momak nema ni administrativnih prepreka i treba biti pozvan vec za baraž.
Deni pocinje protiv Genka.
Rođeni, Rođeni
Kraj Neretve Rođeni
"Mislim na Sea, dakle postojim."
Kraj Neretve Rođeni
"Mislim na Sea, dakle postojim."
Nije los ovaj Krunic.
masteRofPoker je napisao/la:Dovoljno je 10 minuta da vidis da Rade ima mjesta mozda cak i u prvih 11 u repci. Medu 18 sigurno ima mjesta.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.

KOCKAR U DUSI???? Gdje si Mesa, sta ima?
danas igram FM 2015 i vodim BIH
, kad mi izbaci http://www.transfermarkt.co.uk/alper-ad ... ler/262183 ovog igraca da moze igrati za nas , tako mi je prije izbacivalo onga Metalsia i momak odigra za nas jednu utakmicu, pa se pitam moze li igrati za nas ili je ovo neka greska u FM

FK Željezničar
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut
Moze i kristopher de graca iz arsenala... i na pocetku ce ti odbijati pozive kao i taj ademoglou... poslije ce pristati... ali ne vidim kakve oni veze u stvarnosti imaju za BiH, pogotovo de graca...phily je napisao/la:danas igram FM 2015 i vodim BIH, kad mi izbaci http://www.transfermarkt.co.uk/alper-ad ... ler/262183 ovog igraca da moze igrati za nas , tako mi je prije izbacivalo onga Metalsia i momak odigra za nas jednu utakmicu, pa se pitam moze li igrati za nas ili je ovo neka greska u FM
Dinamo je udruga građana.Prema ZAKONU o udrugama njeno djelovanje temelji se na načelu DEMOKRATSKOG ustroja,članovi "upravljaju" po principu 1ČLAN=1GLAS.Klub je danas PRCIJA krimosa Mamica!
43 M € UKRADENIH iz Dinama and still counting...
43 M € UKRADENIH iz Dinama and still counting...
- akisarajevo92
- Kontakt:
Eldin Hadzic se napokon oporavio, usao sa klupe i nakon 10-tak minuta pogodio za Almeriu koja je porazena 2:3 od Elchea
ne ide mi dobro u Segundi iako vaze za favorita za povratak u Primeru
Don't believe the hype.
Ja nekad pogledam u kakvoj su situaciju i ne izgleda dobro. Imaju drugi najskuplji kadar u Segundi a bodovni saldo očajan.akisarajevo92 je napisao/la:Hadzic se napokon oporavio, usao sa klupe i nakon 10-tak minuta pogodio za Almeriu koja je porazena 2:3 od Elchea
Hadžić je uglavnom redovan u prvom timu, samo nema baš neki učinak kao prošle godine. Nema potpuno definiranu poziciju u timu, jer nekad igra na krilima a nekad je 10. Valjao bi nam sigurno, samo se bojim da na njega niko ne obraća pozornost.
Zadnja izmjena: Astren, dana/u 18 okt 2015, 14:49, ukupno mijenjano 1 put.
.
Zadnja izmjena: PerryFred, dana/u 16 mar 2020, 02:08, ukupno mijenjano 1 put.
Trebalo bi probati i Subica a Zukanovic bi mogao na stopersku poziciju.
Protiv Irske?dubrovnik je napisao/la:Trebalo bi probati i Subica a Zukanovic bi mogao na stopersku poziciju.
Ne protiv Irske on bi u buducnosti trebao biti zamjena. Prvi tim je po meni rezerviran za Sea kad je got zdrav i to za dugo dugo vremena.
- Goalgetter
- Kontakt:
Eldin Hadzic danas pogodio iz slobodnjaka.
Sta je ovo Grahovac poceo na klupi. U svakom slucaju usao u 16 minuti. Rapid gubi 2:0. I Hofmann na klupi kao da je odmarao igrace.
vratio se petsos, sad trener opet ima vise izbora na toj poziciji, pa ce se rotirati od utakmice do utakmice. a hofman nikad ne igra 90 minuta, nekad pocinje pa izadje nakon 60-70 minuta a nekad udje sa klupe, jer ne moze vise izdrzati citavu utakmicu
Ovaj postane igračina na manageru, jedan od najboljih na svijetuPerryFred je napisao/la:Porijeklom iz Sandžaka (Novi Pazar/Rožaje).phily je napisao/la:danas igram FM 2015 i vodim BIH, kad mi izbaci http://www.transfermarkt.co.uk/alper-ad ... ler/262183 ovog igraca da moze igrati za nas , tako mi je prije izbacivalo onga Metalsia i momak odigra za nas jednu utakmicu, pa se pitam moze li igrati za nas ili je ovo neka greska u FM

Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Rade Krunić i Aleksandar Subić trebaju biti na spisku za baraž,oba igraju standardno u Empoliju i Partizanu,mladi su i kvalitetni,zaslužuju šansu.
nema od toga nista za baraz, ali definitivno mesa mora kontaktirati ova dva igraca ako vec nije !?ovisnik je napisao/la:Rade Krunić i Aleksandar Subić trebaju biti na spisku za baraž,oba igraju standardno u Empoliju i Partizanu,mladi su i kvalitetni,zaslužuju šansu.
Zarathustra
Nema od debitanata u baražu ništa, za to će se sačekati prva prijateljska.
Re: Odg: RE: Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH
Samo kod nas postoji priča ne može debitant igrati u važnoj utakmici,al moža Hadzić koji je nula od igrača,ne primjeti se ni u napadu ni u odbrani,igrač manje na terenu,slično i Vranješ protiv Kipra,igrač ako vrijedi odmah ce pokazati kvalitet,neovisno od bitnosti utakmice,krunic igra hladno protiv Rome,pun ga teren,motoričan,brz,tehnički dobar,Subic je bio najbolji bek nase lige,odmah po dolasku izborio mjesto standardnog igrača,igra evropsku ligu sa kvalitetnim protivnicima,zašto oni nebi mogli biti u 14 igrača,a hadzic i vranjes- kao vezni mogu u prvih 11,bezveze mi je takvo razmišljanje.Moggi je napisao/la:nema od toga nista za baraz, ali definitivno mesa mora kontaktirati ova dva igraca ako vec nije !?ovisnik je napisao/la:Rade Krunić i Aleksandar Subić trebaju biti na spisku za baraž,oba igraju standardno u Empoliju i Partizanu,mladi su i kvalitetni,zaslužuju šansu.
Trenutno korisnika/ca: hurem, Maverick, muhamedhulk i 32 gosta.