Lani je rekao da idu na Koševo dobiti Sarajevo pod Sablićem, pa dobiše po labrnji. Svaka mu je zlatna.OnlyLeft22 je napisao/la: ↑22 apr 2022, 21:51Zivio bratesamirr je napisao/la: ↑22 apr 2022, 21:44Da Zrinjski nije poklopio one sezone sudije kad smo završili drugi.. ja ti garantujem da bi se titula odlucivala u Mostaru.. jer nije bilo realno da mi dobijemo sve do kraja a i oni što jesu... znamo i kako poklopili sve i svašta gdje god su mogli i na kraju završili na +7 od nas a realno je bilo do zadnjeg kola da smo u bod - dva mi ili oni i da zadnje kolo bukvalno odlucuje ko ce biti prvi tj. da pobjednik tog meca uzme titulu.. Dovoljno je vidjetiOnlyLeft22 je napisao/la: ↑22 apr 2022, 21:34Ove klipove trebaju dobro da pogledaju oni koji nose dres tuzlanske Slobode !!!
Da znaju pi.ckice gdje igraju !!!!
29-kolo u Doboj Kaknju: Mladost - Zrinjski 0-3 ! (Sudija dize ofsajd kod rezultata 0-0 na pocetku meca a ofsajd ne da nije bio nego lik metar iza linije na kraju oni to dobiju i osiguraju se prije zadnjeg kola.. gdje su im se gace vec tresle... i cinili su sve sa Beusom samo da zadnje kolo ne odlucuje jer su se bili uplašili.. Toliko o njima svršavaju na Jakira ja vam garantujem ko god da im dodje u prvom pretkolu LP da ce ispasti pa bio to Neftchi, Lincoln iz Gibraltara ili Dudelange.. Vama cestitam na osvajanju kupa tanko je Sarajevo mozda nikad slabije ove sezone a vi bez imperativa kroz prvenstvo dok ce oni i dalje ganjati Borac da završe makar medju 3..
Lani se rekao da cemo igrati Evropu i pogodio si![]()
Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!
Dobri u dobru
Zli u zlu
Dobri u dobru
Zli u zlu
- svrakino1921
- Kontakt:
GOLEM SI ZELJO
-
- Kontakt:
Kako ovi supci sa Arene nisu pokazali start golmana Zrinjskog gdje je kao zadnji igrac van 16 napravio NAMJERAN FAUL i dobio SAMO zuti
itatabisine je napisao/la: ↑23 apr 2022, 07:05Kako ovi supci sa Arene nisu pokazali start golmana Zrinjskog gdje je kao zadnji igrac van 16 napravio NAMJERAN FAUL i dobio SAMO zuti

KmeĆimo na najjaĆe

Zadnja izmjena: Rigoletto, dana/u 23 apr 2022, 07:21, ukupno mijenjano 1 put.
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
Zrinjski je droga ! 

Tu leži Div, naš stid i sram, što bješe kriv, jer bješe sam. Taj soko siv, svog doma plam, i sad je živ, i Vođa nam.
-
- Kontakt:
Hana Montana 

Uefa Cup 1/4
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)
U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.
GOJKO VUKOVIC!
GOJKO VUKOVIC!
3 boda ostaju u TuzliMATCHDAY
Danas igra Sloboda!
Leotar
15:00
🏟Tušanj
#MiSmoSloboda
#Mtel #WWIN #BHTelecom #MojaPrica
Uefa Cup 1/4
GOJKO VUKOVIC!
GOJKO VUKOVIC!
- FKS -
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
- Antipolitika3
- Kontakt:
Pjevaju sinoc navijaci manjeg sarajevskog kluba" bit ce Zeljko opet predsjednik"
Steta na sto je Zeljo spao,dok mi slavimo titule oni slave politicare koji su im klub doveli na rub propasti uostalom kao i drzavu sa najvecom bijedom i sirotinjom u europi.
Bio nekad jedan klub ,ostalo je samo ime.
Steta na sto je Zeljo spao,dok mi slavimo titule oni slave politicare koji su im klub doveli na rub propasti uostalom kao i drzavu sa najvecom bijedom i sirotinjom u europi.
HSK ZRINJSKI MOSTAR
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
Najbolji igrač PL BiH od osnivanja do danas

Zadnja izmjena: Sky9, dana/u 23 apr 2022, 10:56, ukupno mijenjano 1 put.
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴

Svaki normalan i pravi Zeljovac se stidi ovoga..sad se krava nasla javljati, malo pred izbore..nazalost vise je nego ocito da se politika pocela uvelike mjesati u sport, drzava je davno unistena, jos malo ce i sport, koji je ionako na bjednom nivou.

Eto ti nam reci politicka prcijo hdz-a. Dragan covic vam najveca legenda. U bilo kojem drugom normalnom uredjenju drzave visili bi u kantonalnim ligama.Antipolitika3 je napisao/la: ↑23 apr 2022, 10:24Pjevaju sinoc navijaci manjeg sarajevskog kluba" bit ce Zeljko opet predsjednik"
Jednom kraj pruge, uvijek kraj pruge!
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Balorda, Direktorcic, Kajkutenjoyer, supervizor i 29 gostiju.