Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
-
D10S
-
Kontakt:
Monolog je napisao/la:
Čovjek zabio 68 golova u sezoni, a Realovi navijači pišu "Zero tituli". Yebem te forume.

Procitaj na koji post je replicirana ta fraza "zero tituli", sve bi ti moglo biti jasnije. Nit je osvojio ijedan trofej, nit je osvojio Pichichi, jos nista. Igra i Ronaldo veceras.
btw. 16 penala Messija ove sezone, ufff

"Izabrao sam Real Madrid ispred Barcelone zato sto sam ja pobjednik, a ne gubitnik" - Alfredo Di Stefano
-
Amoxicillin
-
Kontakt:
Postao/la Amoxicillin » 02 maj 2012, 21:45
nanek je napisao/la:Treba ovu temu preimenovati u "Najsmjesniji postovi na forumu"
a vašu temu treba preimenovati u
Ofiraže - smijeh do suza
Hmm, dala mi je do sad ove nadimke: "Kmeki", "Cmizdravo benavo kmečalo", "šef", "sekundarno ljepilo"...to be continued.
-
messilla
-
Kontakt:
HZ_ilidzaa je napisao/la:
Jedno je sezona ,a drugo je godina

Znam ja to samo ti izgleda ne znas.
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
-
anonymousHD
-
Kontakt:
Postao/la anonymousHD » 02 maj 2012, 21:49
messilla je napisao/la:Tri titule ove sezone, a u igri su i za cetvrtu, tako da ti ta tvrdnja pada u vodu, a administraciju molim da hejtere skloni odavdje, a od mene MRS !
Znači po tvojoj sad nekoj logici, Barcelona nikada nije osvojila 6 trofeja u jednoj sezoni, već tri trofeja. Šta je s tobom? Yebe te malo logika. Kad nema trofeja odmah prepisujete od prošle sezone.
Messiju svaka čast, ispiso nove stranice fudbala, respect! Čast je imati priliku gledati ga.

-
messilla
-
Kontakt:
anonymousHD je napisao/la:messilla je napisao/la:Tri titule ove sezone, a u igri su i za cetvrtu, tako da ti ta tvrdnja pada u vodu, a administraciju molim da hejtere skloni odavdje, a od mene MRS !
Znači po tvojoj sad nekoj logici, Barcelona nikada nije osvojila 6 trofeja u jednoj sezoni, već tri trofeja. Šta je s tobom? Yebe te malo logika. Kad nema trofeja odmah prepisujete od prošle sezone.
Ta tri trofeja su plodovi prosle sezone ,ali su osvojeni ove sezone.
Koji ti dio nije jasan ?
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
-
Ado1921
-
Kontakt:
Keita: "Leo srušio Mullerov rekord od 67 golova? Leo je igračina. To vidimo svaki dan na treningu. On je mašina."
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja." Ivica Osim.
FCB
-
Romariooo
-
Kontakt:
kakvih sve mozaka i balavurdije sto pokusava pametna ispasti
cuj titula prvaka svijeta plod od prosle sezone, ili superkup ili bilo sta
pa i realova titula je plod iz prosle sezone, ostali su prosle godine u ligi, da su ispali ne bi osvojili
kad osvojis ligu prvaka i to je plod prosle sezone, morao si biti prvak ili drugi ili treci u svojoj ligi
jel ovako ili nije kad ukljucimo tu vasu smijesnu logiku
ako su plodovi sto se onda igraju utakmice, sto je isla dzaba barcelona u monaco ili katar
djeco uzmite knjigu u sake ili radite sta manite baljezganja po forumu i dokazivanje neke svoje inteligencije
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
-
Donnie Darko
-
Kontakt:
Postao/la Donnie Darko » 02 maj 2012, 22:05
D10S je napisao/la:messilla je napisao/la:Tri titule ove sezone, a u igri su i za cetvrtu, tako da ti ta tvrdnja pada u vodu, a administraciju molim da hejtere skloni odavdje, a od mene MRS !
Samo sto su te tri titule plod prosle sezone, ne ove. Ukljuci malo mozak, ti
ne odgojeno malo deriste.
Romariooo je napisao/la:ode Messi u historiju povijesti
najbolji ikada
A ta tvrdnja bila je ismijana ne samo od ostalog svijeta nego i culesa nakon utakmice sa Chelseaom. Uostalom, boli me qrac, najbolji je, sta cu se ja borit protiv vjetrenjca

Inace mrzim ispravljanje pravopisa na forumu, ali vidjeti ovaj level neobrazovanosti uz ovakvo pametovanje, neprocjenjivo.

-
bparena
-
Kontakt:
LenBias je napisao/la:cudno vas je vidit kako sad nemate nista protiv golova iz penala al hajd

Nije nikad ni trebalo ono sto su radile sudije prije klasika. Real je u klasiku casno pobijedio i nikako nije trebalo onoliko sumnjivih sviranih penala Realu prije klasika i onoliko nesviranih penala za Barselonu prije klasika. Real korektno pobijedio u Barceloni i potvrdio titulu. Sad oni koji su stelili prije klasika poravnavaju broj penala. To svak normalan vidi. Nema smisla da bude 14:9 penala za Real pa malo poravnaj. Penali poslije klasika Barci vise nisu potrebni. Nesvirani prije klasika su bili mnogo vjerodostojniji. Al et nek zavrsi tu nedgje u penal/dva i mirna Bosna. Eto sto sad ravnaju...
p.s. u nesto suprotno niko me ne moze ubijediti....
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
-
first
-
Kontakt:
messilla je napisao/la:anonymousHD je napisao/la:messilla je napisao/la:Tri titule ove sezone, a u igri su i za cetvrtu, tako da ti ta tvrdnja pada u vodu, a administraciju molim da hejtere skloni odavdje, a od mene MRS !
Ta tri trofeja su plodovi prosle sezone ,ali su osvojeni ove sezone.
Koji ti dio nije jasan ?
Pa osvojeni su ove sezone, jer su osvojeni u augustu i decembru. A ovaj realovac oće da kaže da sezone 2008/2009 Barca nije osvojila 6 trofeja nego 3, jer je Real Madrid 2008 osvojio španski superkup, klupsko svjetsko prvenstvo Man Utd, a UEFA superkup Zenit.
Ali je zato Barcelona u godini
2009 uzela 6 naslova, simple. To je ta konfuzija, šta se svađate bezveze

-
bparena
-
Kontakt:
@first
Konfuzija i REALnost je u njima. Znaju oni da ce tesko da osvoje 6 titula u istoj godini. Pa i onih 6 komada u Madridu u njihovoj mrezi - njima je nedostizno. REALna konfuzija...
p.s. to boli yebga

Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
-
Saurman
-
Kontakt:
Messi ruši sve rekorde 68 golova
Najbolji igrač današnjice bez dvojbe.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
-
Namiks
-
Kontakt:
Koja će mu ovo titula najboljeg na svijetu zaredom biti?
Kakav Penaldo, kakvol što. Messiju Ballon d'Or bez ikakvog razmišljanja.
CAMP MOU!
-
L-Train
-
Kontakt:
Svaka mu cast na ovim silnim golovima,ali ja mislim da od zlatne lopte nema nista,jednostavno nece vidjeti dva najvaznija trofeja ove sezone i ne vidim nacima kako ce mu dodjeliti zlatnu loptu,no dobro mozda nas Platini iznenadi

Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
-
Genghis
-
Kontakt:
Namiks je napisao/la:Koja će mu ovo titula najboljeg na svijetu zaredom biti?
Kakav Penaldo, kakvol što. Messiju Ballon d'Or bez ikakvog razmišljanja.
Dobro bolan Romario, kako ti nije mrsko se stalno relogovati ...
★ 32 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★
-
Namiks
-
Kontakt:
L-Train je napisao/la:Svaka mu cast na ovim silnim golovima,ali ja mislim da od zlatne lopte nema nista,jednostavno nece vidjeti dva najvaznija trofeja ove sezone i ne vidim nacima kako ce mu dodjeliti zlatnu loptu,no dobro mozda nas Platini iznenadi

Pa ko će onda dobiti? Daj mi ti par prijedloga. Da neće možda Ronaldo?

CAMP MOU!
-
L-Train
-
Kontakt:
Namiks je napisao/la:L-Train je napisao/la:Svaka mu cast na ovim silnim golovima,ali ja mislim da od zlatne lopte nema nista,jednostavno nece vidjeti dva najvaznija trofeja ove sezone i ne vidim nacima kako ce mu dodjeliti zlatnu loptu,no dobro mozda nas Platini iznenadi

Pa ko će onda dobiti? Daj mi ti par prijedloga. Da neće možda Ronaldo?

mozda Bilal dobije

Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
-
LenBias
-
Kontakt:
cestitam vam na drugom mjestu
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
-
bparena
-
Kontakt:
LenBias je napisao/la:cestitam vam na drugom mjestu
Hvala - po meni zlatna kopacka treba da se dodijeli Ramosu
pozlatila mu se

-
Zeka
-
Kontakt:
Guardiola:
"Sudije odlučile Ligu? Liga je veoma duga, mnoge stvari se dese, mi smo šutjeli, slike su tu da govore za sebe."
"Svirali nam dva penala? Sada nam nisu potrebni više... Malo je sada kasno da nam se sviraju penali..."
Da si malo ranije počeo pričat o sudijama...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.