FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Kamuflazn
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Kamuflazn » 01 feb 2019, 09:46

Pantelija je napisao/la:
zagor1987 je napisao/la:Tek covjek kad udje ovdj9e vidi koliko ljudi pate da o crnjacima i losim.stvarima pisu,da.pljuju itd hebo titule,hebo pobjede daj crnjaka da pricamo 20 dana,da pljujemo neki se time hrane,hebo vas Runda i vi njega popustite vise
A **** i onoga ko daje rundi da se priblizk klubu
Kamuflazn je napisao/la:Husref ne voli sarajevo, vole ga dino selimovic, ibrakovic i jesic.
Bespotreebno amnestiranje nekoga, buraz , ovo isto su pisali u to doba "ne valja vam dino valja vam popaj" ... ako je nesto lose i pogresano, lose je i pogrresno da mi je otac rodjeni

Husref da je taldjija uvalio bi sina. Ako potpise bit ce samo zbog toga sto on misli da moze pomoci. Bar ja tako vjerujem. Al hadj daj ti nama malo negative.
HUSREF MUSEMIC!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić

LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!

Laznjak
Kontakt:

Post Postao/la Laznjak » 01 feb 2019, 09:49

Vanja8 je napisao/la:
Laznjak je napisao/la:Na drugi dio priprema sutra putuje sljedećih 27 igrača: Halilović, Handžić, Šišić, Bekić, Hebibović, Rahmanović, Crepulja, Pidro, Mujakić, Šabanović, Mustafić, Kovačević, Lazić, Tatar, Dupovac, Velkoski, Ahmetović, Džafić, Stanojević, Šofranac, Resić, Kurdić, Salčin, Dizdrarević, Đokanović, te Cruz i Jahić koji su na probi Prvi meč je zakazan već za sutra kada će Bordo momci odmjeriti snage sa makedonskim Shkupijem.
E,gdje stavi ovog Halilovića na prvo mjesto,odmah mi pade mrak na oci... :kafa:
Ma meni je Bekic veci trn u oku od Halila i Jahica :D Kad je Andjusic imao mjesta sa klupe sa onim trkom a kasni guzica za njim 3 minute onda moze i ovaj mali bar pripreme odraditi. Bekic je druga stvar....
Uvijek Merlin nikad Tifa,uvijek Soker nikad Fifa.

Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆

Vanja8
Kontakt:

Post Postao/la Vanja8 » 01 feb 2019, 09:57

Laznjak je napisao/la:
Vanja8 je napisao/la:
Laznjak je napisao/la:Na drugi dio priprema sutra putuje sljedećih 27 igrača: Halilović, Handžić, Šišić, Bekić, Hebibović, Rahmanović, Crepulja, Pidro, Mujakić, Šabanović, Mustafić, Kovačević, Lazić, Tatar, Dupovac, Velkoski, Ahmetović, Džafić, Stanojević, Šofranac, Resić, Kurdić, Salčin, Dizdrarević, Đokanović, te Cruz i Jahić koji su na probi Prvi meč je zakazan već za sutra kada će Bordo momci odmjeriti snage sa makedonskim Shkupijem.
Ma meni je Bekic veci trn u oku od Halila i Jahica :D Kad je Andjusic imao mjesta sa klupe sa onim trkom a kasni guzica za njim 3 minute onda moze i ovaj mali bar pripreme odraditi. Bekic je druga stvar....
Kad mu vidim voljni momenat,bolje da me odmah heknu u Miljacku... :hmmmmm:

TheNorthFace
Kontakt:

Post Postao/la TheNorthFace » 01 feb 2019, 10:03

Momci, je l problem nekom da mi objasni samo gdje se tačno nalaze prostorije UNFKS? Znam da su zavucene malo u Skenderiji, pa...

Sjecam se stare radnje u Skend, al nije ova “nova” na tkm mjestu čini mi se
1946

Laznjak
Kontakt:

Post Postao/la Laznjak » 01 feb 2019, 10:13

TheNorthFace je napisao/la:Momci, je l problem nekom da mi objasni samo gdje se tačno nalaze prostorije UNFKS? Znam da su zavucene malo u Skenderiji, pa...

Samo prati mirise raznih cigara i neces fulit. :-D zavuceno, udjes kod tete na ulaz i prva desno i pravo furaj na desnu stranu ces vidjeti momke koje ni jedna majka za zeta nece. To je to
Uvijek Merlin nikad Tifa,uvijek Soker nikad Fifa.

Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆

pierce
Kontakt:

Post Postao/la pierce » 01 feb 2019, 10:18

Vanja8 je napisao/la:
Laznjak je napisao/la:
Vanja8 je napisao/la:Na drugi dio priprema sutra putuje sljedećih 27 igrača: Halilović, Handžić, Šišić, Bekić, Hebibović, Rahmanović, Crepulja, Pidro, Mujakić, Šabanović, Mustafić, Kovačević, Lazić, Tatar, Dupovac, Velkoski, Ahmetović, Džafić, Stanojević, Šofranac, Resić, Kurdić, Salčin, Dizdrarević, Đokanović, te Cruz i Jahić koji su na probi Prvi meč je zakazan već za sutra kada će Bordo momci odmjeriti snage sa makedonskim Shkupijem.
Pa treba Bekic, ako nista za penale...
doktor

endeende
Kontakt:

Post Postao/la endeende » 01 feb 2019, 10:55

Laznjak je napisao/la:
TheNorthFace je napisao/la:Momci, je l problem nekom da mi objasni samo gdje se tačno nalaze prostorije UNFKS? Znam da su zavucene malo u Skenderiji, pa...

Samo prati mirise raznih cigara i neces fulit. :-D zavuceno, udjes kod tete na ulaz i prva desno i pravo furaj na desnu stranu ces vidjeti momke koje ni jedna majka za zeta nece. To je to
Pasa neka te je sramota sta pises.

robertkosar
Kontakt:

Post Postao/la robertkosar » 01 feb 2019, 10:57

KriskaKruha je napisao/la:Evo ko nama prodaje muda pod bubrege :lol: :lol: :lol:

slika
AAA moram se ibretit vecu krmkovu njusku odavno ne vidjeh :crazy:
KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 01 feb 2019, 11:03

- Sa jedne strane :@pitar6785,@MortemHz,@skoroalen,@FranceskoToti,@KrajisnikBosnjak,@ThrillerHz,@Inijesta, @mma_hz,@Samozdravlje,@Shofe II,@denchi,@Pantelija,@Ledesma i drugi ..
-Sa druge strane : @bordobijeli,@fera,@AlfredNobel,@Esporti drugi ...
PO MENI SVI PITARI I NAVIJACI FKS NEUPITNO.IMAMO RAZLICITO MISLJENJE , PO NEKOM BITNOM,A PO NEKOM NE TAKO BITNOM PITANJU.SVI GORE POBROJANI I DRUGI ZNAJU DA NAM OVO NIJE TREBALO I NE TREBA.
PRIJEDLOG : 14 YEBENIH UTAKMICA NAS DIJELI OD JAKO BITNE ITULE , U KOJOJ SE AFIRMISALO DOSTA MLADICA IZ AKADEMIJE (KOJE CAK NISMO TREBALI NI ISTRPITI , ODMAH POKAZALI DOMINACIJU NAD ONIM STO NISU PROSLI SKOLU FKS,A BILI "STANDARDNI").NEKA OVAJ PROBLEM ILI PROBLEMCIC BUDE POSLJEDNJI U OSTVARIVANJU CILJA DA FKS BUDE DOMINANTAN KLUB U BiH. PO OSVOJENOJ TITULI,aBd ANALIZIRAJMO I IMAT CEMO BOLJI UVID PO ZAVRSETKU SEZONE. SAMO SAMI SEBI MOZEMO POMOCI , DUSMANI IMAJU SAMO OVO DA NAS IZBACE IZ RAVNOTEZE.
- Duboko sam uvjeren da covjek odnosno moj ahbab @bihuzur nije imao lose namjere i svakako spada u simpatizera I navijaca FKS.
- MISLIM I MOLIM DA UVEDEMO MORATORIJUM NA TEMU JAHIC(mladic nije kriv sto je u FKS)DO ZAVRSETKA PRVENSTVA, AKO NI ZBOG KOGA ONDA ZBOG BUDUCNOSTI FKS I AKADEMIJE .STA GOD BILA ISTINA NECEMO POMOCI AKADEMCIMA DA SE AFIRMISU AKO NE OSVOJIMO TITULU(VRIJEDNU,LIJEPU I ZASLUZENU ). ZIVI I ZDRAVI MI BILI . FKS IZNAD SVAKOG . :thumbup: :bow:
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.

kengur
Kontakt:

Post Postao/la kengur » 01 feb 2019, 11:15

VenamaHrabrih je napisao/la:Fkt, ostaje nejasno, koje su kvalifikacije Nedima Runde da bude skaut, menadzer, ili bilo sta u klubu?!? Izgledu i prezimenu se necu rugati, jer smatram da je to mizerno. Dakle, treba preispitati na koji nacin je Runda dosao u klub, koje su njegove kvalifikacije, koje mu je radno mjesto, koju funkciju obavlja, kakav mu je Ugovor o radu i koliku platu prima, jer njegova uloga u klubu ima obiljezje krivinog djela po vazecem KZFBiH.
No, meni drugi problem upada u oci. "On voli Saraj'vo-jedan je od nas-Husref Musemic-pravi je hordas..." Ako HM dozvoljava da se jedna takva nestrucna persona mota oko kluba i dovodi svoje "igrace", logicno je pretpostaviti; voli li HM uopste Sarajevo??? Koji je interes HM u svemu tome i kakva je povezanost HM i NR. Ta praksa je suprotna osvajanju titule i vodi samo blamazi u Evropi i bijegu ulagaca. Prema mojim saznanjima, trenutno, NR je jedino kvalifikovan za prodaju kifli na stadionu za vrijeme utakmice, a i to samo uz vazecu dozvolu sa obavezom izdavanja fiskalnog racuna. To treba biti njegova jedina povezanost sa klubom. Ukoliko se gorenavedeno pokaze tacnim i NR, ili klub ne dostave relevantne dokaze o njegovoj ulozi u klubu, licno cu preduzeti sve pravne korake da se jedna takva osoba odstrani iz kluba.
Otkud ti ideja da ova spodoba od Runde ima funkciju u klubu i prima platu od kluba ?
A dodatno uzima kajmak i prodaje klubu svoje igrace - KONFLIKT INTERESA ??????????????

BordoSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la BordoSarajevo » 01 feb 2019, 11:27

Naši samo što nisu poletili, nek im je sretan put i da se tamo što bolje uigraju pa da ponovo šamaraju protivnike do titule i kupa, aBd
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!

Historicar
Kontakt:

Post Postao/la Historicar » 01 feb 2019, 12:14

kengur je napisao/la:
VenamaHrabrih je napisao/la:Fkt, ostaje nejasno, koje su kvalifikacije Nedima Runde da bude skaut, menadzer, ili bilo sta u klubu?!? Izgledu i prezimenu se necu rugati, jer smatram da je to mizerno. Dakle, treba preispitati na koji nacin je Runda dosao u klub, koje su njegove kvalifikacije, koje mu je radno mjesto, koju funkciju obavlja, kakav mu je Ugovor o radu i koliku platu prima, jer njegova uloga u klubu ima obiljezje krivinog djela po vazecem KZFBiH.
No, meni drugi problem upada u oci. "On voli Saraj'vo-jedan je od nas-Husref Musemic-pravi je hordas..." Ako HM dozvoljava da se jedna takva nestrucna persona mota oko kluba i dovodi svoje "igrace", logicno je pretpostaviti; voli li HM uopste Sarajevo??? Koji je interes HM u svemu tome i kakva je povezanost HM i NR. Ta praksa je suprotna osvajanju titule i vodi samo blamazi u Evropi i bijegu ulagaca. Prema mojim saznanjima, trenutno, NR je jedino kvalifikovan za prodaju kifli na stadionu za vrijeme utakmice, a i to samo uz vazecu dozvolu sa obavezom izdavanja fiskalnog racuna. To treba biti njegova jedina povezanost sa klubom. Ukoliko se gorenavedeno pokaze tacnim i NR, ili klub ne dostave relevantne dokaze o njegovoj ulozi u klubu, licno cu preduzeti sve pravne korake da se jedna takva osoba odstrani iz kluba.
Otkud ti ideja da ova spodoba od Runde ima funkciju u klubu i prima platu od kluba ?
A dodatno uzima kajmak i prodaje klubu svoje igrace - KONFLIKT INTERESA ??????????????
Ja koliko znam, Runda je trener naše ekipe veterana.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 01 feb 2019, 12:37

De ne lupajte za Rundu ba
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 01 feb 2019, 12:58

Vodenje ovog 'amerikanca' na pripreme se ne moze nicim,ali bas nicim opravdati. 22 godine,a bez dana igranja imalo ozbiljnijeg fudbala,igracke mogucnosti...vec smo ih vidjeli na djelu. A tek kad se pogleda onaj krmak mu od menadzera,pa njemu ne bi dao pristupa klubu kad bi tamam Mesija nam nudio. Ovo moze samo biti (i jeste) neko taljenje i lopovluk i samo ce se stetno odraziti na ugled kluba i atmosferu unutar svlacionice.
I zato ne razumijem one koji kazu 'ma neka ga da vidimo kako ce se pokazati' ili 'neka Husref ocjeni' i sl. Sta se tu ima ocjenivati i probavati nije mi jasno. Prvo mjesto je bas neke zaslijepilo izgleda,a neki opet slijepo vjeruju Husrefu i u Husrefa pa misle da je on u svemu tome bezgrijesan i cist.

Rahmanovic
Kontakt:

Post Postao/la Rahmanovic » 01 feb 2019, 13:13

Nikola Jokic poceo ,ali pazi POCEO ozbiljno da se bavi kosarkom sa 15-16 godina,do tada mu jahanje konja bilo glavno :D #samo kazem.

Husref taldzija,e moji jadovi jadni jel vas stid ovo pomisliti a kamoli napisati ,sve strucnjaci a cvile po forumu jbt cudi me da niste prepoznati pa makar i od Runde ili Husarica jbt,kako pisete oni debili,vi pametni dok oni uzimaju lovu kao menadzeri vi kmecite o njima na forumu,satro prijete nekim klizanjem,hahahhah.
on vam je haman svaku tekmu kod Masnog ,pa eto prilike da vidim sta cete uraditi istom :oops: **** vas Runda,da vas ****.

Kako ljudi ne znaju uzivati to je nevjerovatno :lol: lijepo vrijeme kad se samo znalo kad je tekma i nista vise :tralala: ovako svaka sica ima pravo kenjati pa makar na forumu .

Vanja8
Kontakt:

Post Postao/la Vanja8 » 01 feb 2019, 13:15

Rahmanovic je napisao/la:Nikola Jokic poceo ,ali pazi POCEO ozbiljno da se bavi kosarkom sa 15-16 godina,do tada mu jahanje konja bilo glavno :D #samo kazem.

Husref taldzija,e moji jadovi jadni jel vas stid ovo pomisliti a kamoli napisati ,sve strucnjaci a cvile po forumu jbt cudi me da niste prepoznati pa makar i od Runde ili Husarica jbt,kako pisete oni debili,vi pametni dok oni uzimaju lovu kao menadzeri vi kmecite o njima na forumu,satro prijete nekim klizanjem,hahahhah.
on vam je haman svaku tekmu kod Masnog ,pa eto prilike da vidim sta cete uraditi istom :oops: **** vas Runda,da vas ****.

Kako ljudi ne znaju uzivati to je nevjerovatno :lol: lijepo vrijeme kad se samo znalo kad je tekma i nista vise :tralala: ovako svaka sica ima pravo kenjati pa makar na forumu .
A ja bas juce ili prekjuce pitam ,đe nam je to Rahmanovic... :kafa:

Rahmanovic
Kontakt:

Post Postao/la Rahmanovic » 01 feb 2019, 13:20

Ima nas ostvarenih ljudi u zivotu kojima nije forum br.1 ,posao,porodica i tako su preci od pritiskanja F5 da bi se odmah bacila replika :)

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 01 feb 2019, 13:20

Davao mu runda dnevnicu da ga malo pogura na forumu :lol:

Sto si se registrovao uopste onda ostvareni covjece hahahahahahah
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

Rahmanovic
Kontakt:

Post Postao/la Rahmanovic » 01 feb 2019, 13:22

FrancescoTotti je napisao/la:Davao mu runda dnevnicu da ga malo pogura na forumu :lol:

Sto si se registrovao uopste onda ostvareni covjece hahahahahahah
Da takvima ko ti zacepim usta,nije ti dosta sto se na infu pisaju po tebi pa hoces i ovdje,jel :lol:

Historicar
Kontakt:

Post Postao/la Historicar » 01 feb 2019, 13:22

zagorski je napisao/la:Vodenje ovog 'amerikanca' na pripreme se ne moze nicim,ali bas nicim opravdati. 22 godine,a bez dana igranja imalo ozbiljnijeg fudbala,igracke mogucnosti...vec smo ih vidjeli na djelu. A tek kad se pogleda onaj krmak mu od menadzera,pa njemu ne bi dao pristupa klubu kad bi tamam Mesija nam nudio. Ovo moze samo biti (i jeste) neko taljenje i lopovluk i samo ce se stetno odraziti na ugled kluba i atmosferu unutar svlacionice.
I zato ne razumijem one koji kazu 'ma neka ga da vidimo kako ce se pokazati' ili 'neka Husref ocjeni' i sl. Sta se tu ima ocjenivati i probavati nije mi jasno. Prvo mjesto je bas neke zaslijepilo izgleda,a neki opet slijepo vjeruju Husrefu i u Husrefa pa misle da je on u svemu tome bezgrijesan i cist.
Zanimljivo, Jahić je bio siguran putnik za Antaliju, bez obzira kakav bude protiv Olimpika, dok je odluka o tome hoce li Cruz putovati, zavisila od onoga što pokaže protiv Olimpika :facepalm: :facepalm: :facepalm:

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Dadox, Haksss, HyperOS, perodeformero, riki46, rimljanin90, SamoDaKazeem i 50 gostiju.