Opet kazem cuj Rundo

Rundo sto je imao minimalne sanse kod nas, vise ih nema. Zavrsit ce ga direktorica koliko sutra.
Jel nas jos ceka? Cuj nikad jaci

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
al pazi kopileta vrijeđa Bosance a organizuje tamo za bosance skupljanja kampove i stavio na svoj fb da je iz bosneKrajisnikBosnjak je napisao/la:Ovaj Rundonja komentariše opasno po facebooku. Mene je sramota čije igrače dovodimo.
Bacas Rundi like a ovamo mu pricas iza ledja, iskrivit ce ti kicmu kad te skontaKriskaKruha je napisao/la:Evo ko nama prodaje muda pod bubrege![]()
![]()
![]()
Haha a vidi se da samo krka svoje pekarske proizvode pune ugljikohidrata.ThrillerHz je napisao/la:Oj koliki mu je stomak, hladno moze ove svoje fudbalere prosvercat u njemu
Pazi ovo :Lecler je napisao/la:Haha a vidi se da samo krka svoje pekarske proizvode pune ugljikohidrata.ThrillerHz je napisao/la:Oj koliki mu je stomak, hladno moze ove svoje fudbalere prosvercat u njemu
A zamisli kad mu djecu pitaju ciji ste vi a oni u glasLaznjak je napisao/la:'ta će Rudo![]()
![]()
Opet kazem cuj Rundopa ja bi zapalio porodicno stablo Rundo.
Rundo sto je imao minimalne sanse kod nas, vise ih nema. Zavrsit ce ga direktorica koliko sutra.
Jel nas jos ceka? Cuj nikad jacisto hoce da se oklizne niz stepenice Belme mi
Da zna da sam mu prijatelj na FB ubio bi me padezimaInijesta je napisao/la:Bacas Rundi like a ovamo mu pricas iza ledja, iskrivit ce ti kicmu kad te skontaKriskaKruha je napisao/la:Evo ko nama prodaje muda pod bubrege![]()
![]()
![]()
Daj čovječe, srce mi stade od muke.Pantelija je napisao/la:Sutraaaaaa potpisujeeeee![]()
![]()
Je li ovo ROK...?Pantelija je napisao/la:Sutraaaaaa potpisujeeeee![]()
![]()
Ovaj drugiVanja8 je napisao/la:Je li ovo ROK...?Pantelija je napisao/la:Sutraaaaa909ovaj drugia potpisujeeeee![]()
![]()
Mislim da je to do foruma, i meni se to isto desava.koalem je napisao/la:Meni forum umro na Chromeu. Neće spojler da otvori, ove klipove sa youtubea što su stavljeni, pa i ovaj što sam ja maloprije stavio - samo crni prozor stoji.
Pa jaa,za ovog drugog i pitam...?Pantelija je napisao/la:Ovaj drugiVanja8 je napisao/la:Je li ovo ROK...?Pantelija je napisao/la:Sutraaaaa909ovaj drugia potpisujeeeee![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Dadox, Google Adsense [Bot], nedimmmm1337, Proximic, skoJaa i 62 gosta.