FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Denchi
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Denchi » 31 jan 2019, 15:33

Pitar6785 je napisao/la:Sto se tice pavlovica neka su ga poslali u celik ako ce celik placat 50% plate, posto pavlovicu nije 23 godine pa da ozivi karijeru on je dovoljno kvalitetan da moze da brani u celiku u sisigradu krupi i da ne igra sledeci 6 mjeseci a mi bi mu morali davat punu platu za sjedenje na zapadu.
Dobar potez i za lelica i dusana. Ova tri igraca sto su igrali za SARAJEVO igrali a plata kolika god da je bolja je 50% manja za klub plus otvara se prostor akademcima da zauzmu ta mjesta ako nemogu bolje dovest.

Pistolj lelic pavlovic + ako adukor ode to ce za budzet odlicno bit da se dovede pored brazilca jos neki defazvni veznjak.

Od skarta jedino osto halilovic i bekic. Koliko jos oni imaju ugovor.
Halilović - 20
Bekić - ljeto

pa prije Jahića bi volio malog Zoku Blagojevića da je poveo u tursku bar i on je profi igrač za ovog
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 31 jan 2019, 15:34

Baš mi je drago što smo Pavlovića uvalili, svaka čast upravi.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Inijesta
Kontakt:

Post Postao/la Inijesta » 31 jan 2019, 15:46

MortemHz je napisao/la:Baš mi je drago što smo Pavlovića uvalili, svaka čast upravi.
Nadam se da su dogovorili da ne brani protiv nas, ne samo on nego i hodzic i lelic da ne igraju, u suprotnom mozemo ocekivat protiv nas hodzic 2 asistencije, lelic 3 gola, pavlovic odbranjen penal... ustvari sve osim da Pavlovic odbrani penal je realno :mrgreen:
LJUBAV ZA TEBE MJERE NEMA !

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 31 jan 2019, 15:51

Inijesta je napisao/la:
MortemHz je napisao/la:Baš mi je drago što smo Pavlovića uvalili, svaka čast upravi.
Nadam se da su dogovorili da ne brani protiv nas, ne samo on nego i hodzic i lelic da ne igraju, u suprotnom mozemo ocekivat protiv nas hodzic 2 asistencije, lelic 3 gola, pavlovic odbranjen penal... ustvari sve osim da Pavlovic odbrani penal je realno :mrgreen:
Prije će Runda Jahića uvalit u Napoli nego Pavlović skinut penal. :rol:
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

Laznjak
Kontakt:

Post Postao/la Laznjak » 31 jan 2019, 16:00

Ahhahahahahhaha joj kretena. Oplako sam
Uvijek Merlin nikad Tifa,uvijek Soker nikad Fifa.

Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 31 jan 2019, 16:07

Laznjak je napisao/la:Ahhahahahahhaha joj kretena. Oplako sam
Dobar potpis. :thumbup: :mrgreen:

ThrillerHz
Kontakt:

Post Postao/la ThrillerHz » 31 jan 2019, 16:13

Kad ce druga Runda pregovora s Jahicem? :shifty:
1946~

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 31 jan 2019, 16:16

Rundo ce prije jahica uvalit u Juventus nego pavlovic pogodi stranu. On da odbrani penali mali dizdarevic bi ga uzo u penalimma, **** mu pas mater glupu.

Nesto razmisljam zasto je husref poveo jahica kad je vidio da od njeg nema nista(jedino ako Jahic sam sebi finansira potovanje).

Posto je jos 3 sedmice do pocetka bih bundeslige, postavio sam pitanje sebi na sta bi se sve trebalo povest racuna u nastavku prvenstva:

Prvo begic i njegove sudije, penal u mostaru penal protiv tresnjevke na kosevu, penali koji su sudeni u zadnjih 4 godine za zrinjski i zelju, suspendivano oko 10 sudija upravo radi gresaka u korist ovih klubova, pa sa pravom imamo pravo da sumnjamou sudije i njihovig baba begica. Nadam se da se radi nesto na ovom planu da se ovo iz balansira.

Blatnjavi tereni, dosta nasih igraca ima iskustva sa nasim arenama al inace mi igramo losije slabije u drugoj polovini prvensta, nadam se da ce husref posle tepiha u antali znat prilagodit igrace na blato hldnocu i kisu i tako te normalne uslove za igru.

Povrede u ovom segmenti u zadnjih 3-4 godine smo dosta napredovali i nadam se da ce to ici jos bolje, al treba spremit ekipu dobro posto uslovi i tereni u bh fudbalu su upravo napravljeni da se igraci povrjeduju, nedo bog da nam se neki glavni igrac povrjedi to bi nas moglo kostat duple krune

Zuti crveni kartoni toga imamo pun **** i sad al smo to nekako uvjek znali iz balansirat al to vise jer je prva polusezona pa sudijama nije bilo naredeno bas da nas caste (ja mislim da mi imamo naj vise zuti kartona od prve 4 ekipe) al mislim da ce se sad zuti kartoni davat mnogo lakse i za manje stvari nego velezu2. Na tom Husref i njegovi saradnici moraju radit i oni mogu to dosta balansirat.

To su neke stvari koje su nas dosad dosta puta zeznule uz to da Ahmetovic ima tu bolest od polina, tu treba dovest benka da taj segment balansira

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 31 jan 2019, 16:28

Naša najveća prednost ove sezone je Jelešković. Letimo k'o navijeni i u 88. minuti.
Za to suđenje, tu ne možemo promijenit ništa. Zrinjski ima tu protekciju, Željo ove sezone manje nego prošlih, na našim tekmama je bilo par grešaka al nikad ključna (penal i ostalo). Najgora greška je onaj ofsajd protiv Slobode, al prema onom šta se Zrinjskom sudi, to je ništa. Nadat se da neće bit problema, jbg.

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 31 jan 2019, 16:36

skoroalen je napisao/la:Naša najveća prednost ove sezone je Jelešković. Letimo k'o navijeni i u 88. minuti.
Za to suđenje, tu ne možemo promijenit ništa. Zrinjski ima tu protekciju, Željo ove sezone manje nego prošlih, na našim tekmama je bilo par grešaka al nikad ključna (penal i ostalo). Najgora greška je onaj ofsajd protiv Slobode, al prema onom šta se Zrinjskom sudi, to je ništa. Nadat se da neće bit problema, jbg.
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 31 jan 2019, 16:42

kengur je napisao/la:
bordobijeli je napisao/la:jednostavno je vjerujem da Husref i Hadzija dobro rade i to je to.
Znaci bez obzira sta su uradili, ti im slijepo vjerujes. Time si sve o sebi rekao.
Sta su uradili?
Nije vjerovanje na slijepo prvi smo na tabele, dosta akademci igraju, Tatar, Crepulja i drugi dovedeni igraci ulijevaju sihurnost da Hadzija i Husref znaju sta rade.
Zadnja izmjena: bordobijeli, dana/u 31 jan 2019, 16:44, ukupno mijenjano 2 puta.

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 31 jan 2019, 16:43

FrancescoTotti je napisao/la:
skoroalen je napisao/la:Naša najveća prednost ove sezone je Jelešković. Letimo k'o navijeni i u 88. minuti.
Mislio sam, u našu korist. Na to sam aludirao, jer navodim gore ekipe koje su pogurane. Mi smo najviše ove sezone pogurani na toj utakmici kad je Slobodi na 1 na 1 situaciju sviran ofsajd, ostalo regularka. A da smo pokradeni, to itekako, i to na 2-3 utakmice.

koalem
Kontakt:

Post Postao/la koalem » 31 jan 2019, 16:55

4.10.2009.

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 31 jan 2019, 17:12

Nego šta ima kod vas?
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 31 jan 2019, 17:25

AlfredNobel je napisao/la:Nego šta ima kod vas?
ima kalje ko duša :D :rol:
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

HeraklitMracni
Kontakt:

Post Postao/la HeraklitMracni » 31 jan 2019, 17:36

Potpisujel Brazilac ?

KriskaKruha
Kontakt:

Post Postao/la KriskaKruha » 31 jan 2019, 17:56

Evo ko nama prodaje muda pod bubrege :lol: :lol: :lol:

slika

Lecler
Kontakt:

Post Postao/la Lecler » 31 jan 2019, 18:02

E gledaj teleće glave
ISTINA ZA VEDRANA!

KrajisnikBosnjak
Kontakt:

Post Postao/la KrajisnikBosnjak » 31 jan 2019, 18:06

Ovaj Rundonja komentariše opasno po facebooku. Mene je sramota čije igrače dovodimo.
⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪

simidobar
Kontakt:

Post Postao/la simidobar » 31 jan 2019, 18:17

KriskaKruha je napisao/la:Evo ko nama prodaje muda pod bubrege :lol: :lol: :lol:

slika

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Ma jel moguce da je ovako inteligentan... Kakva reklama, bas covjek zna sta radi...

Bolje da se pod voz bacio a ne ovo napisao. Sam se otjera u par postova.

Husaric, Radovac, Pavlovic a on nista naucio nije. Kakav danak neiskustvu...
Maleni dizu transparent "Jesul` Horde gdje su nekad bile"... 3 sekunde kasnije Horde dizu transparent "Gdje god bili - uvijek korak ispred vas"...

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: alacious i 17 gostiju.