Ahaa,ma nije pod moranjem,neg reko ako vas kad gdje vidim,da mogu reci,vidi "druga Marsala" npr.Marsal je napisao/la:armine ako te bas zanima poslat cu ti sliku na pp
nema potrebe da se privatne sliku postaju ovdje

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Ahaa,ma nije pod moranjem,neg reko ako vas kad gdje vidim,da mogu reci,vidi "druga Marsala" npr.Marsal je napisao/la:armine ako te bas zanima poslat cu ti sliku na pp
nema potrebe da se privatne sliku postaju ovdje
Man City paid £27m for Joleon Lescott. Arsenal paid £26m for Koscielny, Mertesacker and Vermaelen.
Možel' ovajnedim1993 je napisao/la: I šta je ovo niko ne spominje makazice kompanija te nakon tako katastrofalnu grešku Koscielnog , a i onaj potez petom Kosa. nadjite gifove
Ne brigajte za mene. Ja sam odlučio ovu sezonu ići bez ikakve euforije, potpuno opušteno i utakmicu po utakmicu, da vidim kako ćemo završiti.vedofeelgood je napisao/la:Chelsea ima igru na razini Cityija ove sezone, tu su negdje brate, zato i kazem da moramo protiv Chelsea dobiti i mislim da smo to u stanju a svakako ni remi ne bi bio toliko loš, što kaze @Arnel sa 0 u našoj mrezi
Taj iza slike, reci mu.frankqqqqq je napisao/la:On je onaj koji slika
http://desmond.imageshack.us/Himg829/sc ... es=landingJohny je napisao/la:Jenkinson je odlican full back.neiskusan ali treba mu dati priliku.Moze trcati i gurati se sto je dovoljno da zamjeni rovitog Sagnu koji ce sve vise i vise pocet opadati.Ova ekipa Arsenala ima sansu za titulu ali fali im neki x-factor u ekipi.Dobro igraju ali imaju puno neandertalaca u ekipi.Onaj Gervinho je obicni parmak i hmalj koji samo zna trcati.Oxladea treba forsisati , momak zna znanje.Bolji je od ovog poluglavog.Cazorla je masinerija.Zna sve sa loptom i on je Arsenalov key man.
Polako , sezona je duga.Vracaju se bitni igraci.Ima se Arsenal cemu nadati ove godine.Mogli ste dobiti City , koji je ocajan.Al' eto nije se dalo.Glupo primljen pogodak.Greska Manonea i jos par skakaca i eto gola plasticara.
Solidnu konkurenciju bi Arsen mogao iskoristiti.Nema tu top tima koji igra fantastican fudbal i koji odskace.Moze Arsenal sa najocrtanijom igrom u ligi pmrsiti racune svakom timu.U LP mislim da je plafon 4-finale.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.