English Premier League
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: English Premier League
Da bi se dokopali LP Liverpool mora uci u brutalnu seriju rezultata kao prije dvije godine pred kraj sezone, al je krucijalna razlika ova bezdusnost koju trenutna ekipa pokazuje u odnosu na tu pomenutu gdje su Williams i Phillips krvlju topili dresove i donosili bodove.
Bez pojacanja u Januaru ostajes bez LP, a samim tim gubis i sve sanse za Judea.
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Nema niti 1% da se ove lešine domognu LP.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
-
- Kontakt:
Pitao bih ja tebe je li dirao loptu ili nije da se desila situacija na suprotnoj strani.
Pa dobro, jest bilo sumnjivih odluka i za njih, al ne mogu nadyebat United u doba Howarda WebbaFinn je napisao/la: ↑14 jan 2023, 15:41Nisi upućen izgleda, nekoliko sumnjivih sudijskih odluka na stranu Cityja je potencijalno uticalo da osvoje titule ispred Liverpoola, u obje sezone kad se krvilo do zadnjeg kola.

Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- QUARTERBACK
- Kontakt:
tebra jel tebi ovo kako tvoj klub posluje normalno ako jest ne cudi me sto navijas za njihsoxx je napisao/la: ↑14 jan 2023, 18:10Ina arsenal, ispusit ce igraca zbog 10 miliona. Wengerstvo je jos uvijek u arsenaluQUARTERBACK je napisao/la: ↑14 jan 2023, 18:07placem pregovaras 2 mjeseca nadjes jedva nekako dogovor za 90 miliona i dodje chelsea koji je potrosio vec 350 miliona i u zadnjem momentu kae evo 100 miliona![]()
imal dva jadnija kluba od uniteda i chelsea evo
Liverpool kroz ligu ne može u top 4 - jedina opcija je da osvoje LP.gaston je napisao/la: ↑14 jan 2023, 18:13Da bi se dokopali LP Liverpool mora uci u brutalnu seriju rezultata kao prije dvije godine pred kraj sezone, al je krucijalna razlika ova bezdusnost koju trenutna ekipa pokazuje u odnosu na tu pomenutu gdje su Williams i Phillips krvlju topili dresove i donosili bodove.
Nekako imam osjećaj da ima poprilično limitirane tehničke mogućnosti za ono što Liverpulu treba na krilu. Nisam od onih koji sude nakon 5 minuta, ali imaš neke igrače na kojima bukvalno i za tih 5 minuta vidiš da su sposobni donositi prevagu. On mi ne djeluje tako. Vrijeme će najbolje pokazati, vidjet ćemo kad ekipa bude kompletna kakav će biti.
#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
Sta mislis ko je šef sudija od Decembra 2022e?DamirT je napisao/la: ↑14 jan 2023, 18:21Pa dobro, jest bilo sumnjivih odluka i za njih, al ne mogu nadyebat United u doba Howarda Webba![]()
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Gore pomenuti lik

Dzaba, opet nece uzet naslov
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Nije loše s obzirom da je u fazi prilagodbeCipiripiblicblic je napisao/la: ↑14 jan 2023, 18:18Pogledaj ovo:
Man Utd with Casemiro in the PL:
15 games
11 wins
8 clean sheets
Leader.![]()
Vjerojatno je tek na 50%
“You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favorite football team.” - Eric Cantona
Sta mislis ko je šef sudija od Decembra 2022e?

“You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favorite football team.” - Eric Cantona
Cestitke Celziju
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Šta je sa pričom oko Čelzijevog novog stadiona, idu li na Vembli?
Dali 110 miliona za onog Ukrajinca. Ludilo kojem treba stati u kraj, trziste je unisteno
- Centre forward
- Kontakt:
Englezi su to svjesno uradili kad su ligu prodali raznim oligarsima. Ona je suštinski "Više od autonomije, manje od nezavinosti".

Realno, nema jake (E)PL bez Jedinstva u vrhu i bez obzira na loše stanje zadnju dekadu još uvijek su oni najveći "brend".
S obzirom na sva tumbanja, Arsenal bi fakat mog'o to uzet' na kraju.

05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
Trenutno korisnika/ca: sarajevskiMarlboro i 14 gostiju.