FC Internazionale Milano
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
- adointerista
- Kontakt:
Re: FC Internazionale Milano
naci guzove deremo 

Ado jesil to ti?adointerista je napisao/la:naci guzove deremo

We all have a past. We have ours and we're proud of it.
- adointerista
- Kontakt:
Grazie
reko da vidim jeste li se uozbiljili :p

Horor je da se sa ovom ekipom igra ovako očajno.Mancini vraćaj licencu.
Izbori
Izbori

Jedino sto raduje je odbrana, da nije bilo fiorentine bilo bi jos mocnije, a i to je nasom greskom ne igrom fiorentine...
Da imamo talentovan i mocan napad imamo, samo da se uigraju i da isprate dobre igre odbrane i to je to...
Samo da Manci malo hoce doci pameti pa adu stevu i maurita forsirati malo vise, sigurno ne bi toliko dolazio do izrazaj manje tehnicki kvalitetan vezni red
Da imamo talentovan i mocan napad imamo, samo da se uigraju i da isprate dobre igre odbrane i to je to...
Samo da Manci malo hoce doci pameti pa adu stevu i maurita forsirati malo vise, sigurno ne bi toliko dolazio do izrazaj manje tehnicki kvalitetan vezni red
Još jedna:http://www.sempreinter.com/2015/10/20/f ... entus-f-c/
Izbori
Colombian football legend Carlos Valderrama has expressed his opinion about Inter player Fredy Guarin:
“Guarin shouldn’t be angry, because if he wants we can count all the bad games he has played for Colombia. He shouldn’t joke with me, I have experience. Once a player is wearing the captains armband in the national team he needs to prove that he has cojones and Guarin doesn’t have them.”

Izbori

Bit u vrhu nakon 10 kola je Bingo decenije. Ja ruznije i nazorskije igre dugo vremena nisam gledao. Jovica kada je tu, to na nesto i lici ali ruku na srce lik nema sa kime igrati. Svaki mec kada gledam kada je lopta u nasem posjedu stomak me tačno boli od "fluida" u nasoj igri
Jbt, pa ljepse igra Sassuolo. Imaju glavu i rep dok je kod nas daj, izbij.....
PS: A onom debilčiću u napadu se naj.... one droljave plavuše. Mlati rukama, pravi grimase i sta sve ne. Umislio se da je Ronaldo(deba). Još pure njemu treba a i Thohir je kriv sto mu daje sve na tanjiru zato se i ufurao i dr.... racku a i moje zivce
. Kako bih ga utusio sad na zimu i kupio losijeg napadaca ali koji ce cijeniti dres ekipe u kojoj igra 

PS: A onom debilčiću u napadu se naj.... one droljave plavuše. Mlati rukama, pravi grimase i sta sve ne. Umislio se da je Ronaldo(deba). Još pure njemu treba a i Thohir je kriv sto mu daje sve na tanjiru zato se i ufurao i dr.... racku a i moje zivce

Nije mi jasno nikako kako si dosao do ovog dijela za Icardija.
Izbori
Izbori

Si gledao proslo kolo protiv Palerma? Cijeli mec je mahao rukama, bunio se, mlatarao glavom i sl. Jbt, kao da svaka lopta mora ici na njegaSiamoNoi je napisao/la:Nije mi jasno nikako kako si dosao do ovog dijela za Icardija.
Izbori

I ti bi mlataro rukama i bio isfrustriran da dobijes jednu korisnu loptu u tri utakmice
Mancini ce ipak bit na klupi protiv Rome
Mancini ce ipak bit na klupi protiv Rome
We all have a past. We have ours and we're proud of it.
Re: RE: Re: FC Internazionale Milano
+1 I ja sam te reakcije ovako shvatio.I to nisu tri utakmica nego vec jedno dvije sezone.Pa porazbijao bi cijelu svlacionicu da tako slabo iskoristavaju tvoje najjace strane i onda te jos pljuju.arminz je napisao/la:I ti bi mlataro rukama i bio isfrustriran da dobijes jednu korisnu loptu u tri utakmice
Izbori

Mancio: “Without Melo 3 midfielders play and one is on the bench. Medel will play.”
Znači opet ništa od Ljajića u prvoj
Znači opet ništa od Ljajića u prvoj

"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."
Nadam se da to ne znaci Guarin ispred Kondogbie i Brozovica.
Izbori
Izbori

Kakva se posjeta ocekuje ?
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
Veceras ovaj pokusaj od jake ekipe pada bez problema u reziji Jovetica i Icardia...
Broz ce zaustaviti Pjanica kao i Pogbu, a ovo ostalo je sve kao i kod nas na silu, samo sto mi imamo kvalitetniju odbranu i napad
Broz ce zaustaviti Pjanica kao i Pogbu, a ovo ostalo je sve kao i kod nas na silu, samo sto mi imamo kvalitetniju odbranu i napad
Re: RE: Re: FC Internazionale Milano
Pun stadion koji ovakva utakmica zasluzuje tesko jer talijanski gloryhunteri pune samo kad se dva najveca derbija igraju.Puma je napisao/la:Kakva se posjeta ocekuje ?
Ako vec nema igre barem je Mancini,ako je suditi prema presicama,svjestan da ovo nije dobro i da treba jos puno raditi.
Izbori

Procitao sam jednu dobru analizu jutros u vezi vcrsnje utakmice i procitao sam jednu recenicu koja je bas odraz nase sezone ...
Kaze: "Inter ne igra dobro, tesko igra, ali je takodjer jako tesko igrati protiv njih"
Mislim da se mogu i slozit ...
Kaze: "Inter ne igra dobro, tesko igra, ali je takodjer jako tesko igrati protiv njih"
Mislim da se mogu i slozit ...
Baš tako, izgleda da Mancio pokušava oživit Herrerin cattanacio. Još mu niko nije rekao da tako nešto ne prolazi u modernom fudbalu.sLucajni je napisao/la:Kaze: "Inter ne igra dobro, tesko igra, ali je takodjer jako tesko igrati protiv njih"
"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."
Ovaj Brozovic pokazao vise nego Kondo
, al zato stoperi su beton

Samo jedan klub Velež Mostar
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.