FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- Fareus1921
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
kako se zove ova pjesma kad su proslavljali na 23:40 ???
Mi smo Željini,Željo je naš!!!
2.8.2019.Semir Štilić potpisao za Željezničar
2.8.2019.Semir Štilić potpisao za Željezničar
E moj @Raonffa, ja kontam ti fin. Ustvari, rusis Uprave preko Vibera 
Neprijatelj kluba

Neprijatelj kluba
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Inace ne volim da postove sa jednog foruma na drugi nesto komentarisem, ali ovo moram. Vidim da je neki momak “optuzio” Raonffu za neke Viber grupe i to. E pa klinac sine. Taj momak je prekrio ove smajlice koji jasno ukazuju da se Raonffa sali i da to nije ozbiljno. Jasan pokusaj rusenja pozitivne atmosfere.

Bog zna koliko se pitara tamo ubacilo i koriste situaciju da hladno pljuju po klubu
Mogu kurcu svirati i oni i nalogodavac. Sto su bili u klubu bili su. Vrata su im zatvorena zauvijek. Krenulo je klubu na bolje bez njih, a vremenom i rezultatima ce nestati i ti misevi. Vec se otkriva njihovo pravo lice tj. da zapravo i nemaju neku dobru namjeru nego samo pljuju s razlogom ili bez.
Jos levat zasarao smajlije
To je ta spin brigada koja je krojila misljenje na lobotomiji.

Mogu kurcu svirati i oni i nalogodavac. Sto su bili u klubu bili su. Vrata su im zatvorena zauvijek. Krenulo je klubu na bolje bez njih, a vremenom i rezultatima ce nestati i ti misevi. Vec se otkriva njihovo pravo lice tj. da zapravo i nemaju neku dobru namjeru nego samo pljuju s razlogom ili bez.
Jos levat zasarao smajlije

To je ta spin brigada koja je krojila misljenje na lobotomiji.
Cuva Bog Zelju svog!
Pa ovo je Raonffa napiso nakon te provale kad smo se poceli zajebabat
Kakvih retarda ima
jel to onaj "student iz tuzle"?

Kakvih retarda ima

NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Sad ćemo to da riješimo 
Edit: Hvala @LjoZe na ovoj originalnoj slici koju si našao, inače bih morao sam kopati

Edit: Hvala @LjoZe na ovoj originalnoj slici koju si našao, inače bih morao sam kopati

Zadnja izmjena: Raonffa, dana/u 05 sep 2019, 17:07, ukupno mijenjano 1 put.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Kakva debilčina mater yebo retardiranu botovskuLjoZee je napisao/la:Inace ne volim da postove sa jednog foruma na drugi nesto komentarisem, ali ovo moram. Vidim da je neki momak “optuzio” Raonffu za neke Viber grupe i to. E pa klinac sine. Taj momak je prekrio ove smajlice koji jasno ukazuju da se Raonffa sali i da to nije ozbiljno. Jasan pokusaj rusenja pozitivne atmosfere.
Uspjeli su bracu naljutit, kakav achievementHongKong je napisao/la:![]()
![]()
![]()
![]()
Kad je i bracu prenjelo jasno je da su pretjerali

- mohikanac12
- Kontakt:
Manijaci, ne pisite na tom smeću gdje placaju da se pise protiv Želje. Izvinjenje normalnoj raji tamo ali ovo je istina, meni je iskreno zao svih vas koje koriste i iza kojih se sakrivaju. Taj sam forum i Ja pravio zajedno sa vama i bukvalno su ga oteli, prisvojili i kukavicki pljuju po Zelji, Manijacima, legendama, titulama, istoriji, podmecu skije piqke hinjave svaki yebeni dan!
Zadnja izmjena: mohikanac12, dana/u 05 sep 2019, 17:41, ukupno mijenjano 1 put.
Mi smo Željini Željo je naš!
Biće Željo opet Šampion!
Biće Željo opet Šampion!
Kakav **** je to .Samo nastavi supcino. Smrad izbriso smajlije.On pametan.Pa ja student u Tuzli. Prepametan.**** seljacko.Al jbg student.Usta te qebem student iz Tuzli u stvari iz Zavidovica .Ustvari gmizavacHongKong je napisao/la:Nije. Decko je iz Zavidovica, ali studira u Tuzli
Koje su ovo pudlice u pm
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
- kerimatomic1921
- Kontakt:
Kakav retardirani idiot. Mislio sam da su ljudi ohladili i okrenuli se Zelji, okrenuli se zajednistvu. Kakav slagirani kreten, ne mogu da vjerujem.
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI.
A, shvatite ga, cvaja je cvaja
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Najveci retard, Misketov pusikurac. Iz svake njegove rijeci i recenice izvire mrznja. I takva gamad pljuje jednog Amara. Meni su tamo pizde brisali postove kada se usprotivim pljuvacini, a ostavljali postove gdje mi onaj supcic iz Breze pise ''j*** te Amar''. Sada su se pritajili jer im se Amar pokenjao u usta, pa im samo dezurni botovi odrzavaju formu u hrakanju. Ali zato ako dodje poraz, vraca se ''e moj Zeljo''.HongKong je napisao/la:Nije. Decko je iz Zavidovica, ali studira u Tuzli
Ima tamo jako puno korektnih ljudi, navijaca, iskrenih momaka... ali administracija cijelog foruma je sljam, predvodjena sa onim glavonjom iz Orahovice sto dila nelegalno IPTV. Naravno tu su i njihove kujice koje laju, ali su pod protekcijom.
Ma najmanje je bitno odakle je ko. Fazon je sto se nesto uzima kao dokaz, a prekriva se dio koji jasno pokazuje da je u pitanju zaebancija. Sto prekrivas dio ako si siguran u to sto tvrdis? Krivo mi sto Raonffu uvaljuju, a momak regularan.
HongKong je napisao/la:![]()
![]()
![]()
![]()
Mrzim botove, moram odmah tri cigare zapalit da se smirimirfo je napisao/la:Uspjeli su bracu naljutit, kakav achievementHongKong je napisao/la:![]()
![]()
![]()
![]()
mohikanac12 je napisao/la:Raja ako ste za, da ispostujemo tribinu na kojoj je većina nas odrasla i sa koje smo gledali neke od prvih utakmica našeg Želje, donijeli prvi šal, otpjevali prvu pjesmu. U spomen svima Manijacima koji su bili tu, Đildi, Aneru, Paci, Mirzi i ostalima.
Jug Jug Jug, Jug je samo jedan!
Link za avatar do utakmice sa Velezom.
https://media.giphy.com/media/LnLOnS83c ... /giphy.gif

Odjednom taj forum posta mjesto i za istomisljenike i za neistomisljenike, a prije godinu dvije da si nazvo misketa kamatarom ko sto sad za amara pisu isli bi banovi momentalno
- mohikanac12
- Kontakt:
Manijaci, idemo se uniformisat u inat dušmanima, nek' crknu od muke! Svi kao jedan!braco je napisao/la:mohikanac12 je napisao/la:Raja ako ste za, da ispostujemo tribinu na kojoj je većina nas odrasla i sa koje smo gledali neke od prvih utakmica našeg Želje, donijeli prvi šal, otpjevali prvu pjesmu. U spomen svima Manijacima koji su bili tu, Đildi, Aneru, Paci, Mirzi i ostalima.
Jug Jug Jug, Jug je samo jedan!
Link za avatar do utakmice sa Velezom.
https://media.giphy.com/media/LnLOnS83c ... /giphy.gif
Biće Željo opet Šampion!
Biće Željo opet Šampion!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.