Ma gdje je god otisao,niđe veze...Totalno slabo igrao,ali ko ode u Lažne,poslije ga ja ne bih vracao da ima zlatnu ljevicuSedrenikHz je napisao/la:Bilo bi ga lijepo vratiti, a šta je s njim, gdje igra ako igra uopšte ?Sabinho je napisao/la:Sta mislite o Kobiljaru? 22 godine, siguran sam da bi dosao kod nas... Moze pokriti Crepulju i Rahmana.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Raskinuo je danas sa Olimpijom. Ali mislim da nisu nasi zagrijani,mada bi trebalo razmisliti,mlad je ,moze on tek da "bukne".A nece imati frku neku u smislu prilagodjavanja i tih stvari,svakako ganjamo igraca za tu poziciju.SedrenikHz je napisao/la:Bilo bi ga lijepo vratiti, a šta je s njim, gdje igra ako igra uopšte ?Sabinho je napisao/la:Sta mislite o Kobiljaru? 22 godine, siguran sam da bi dosao kod nas... Moze pokriti Crepulju i Rahmana.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Ja sto pisem,uvijek to radim u svoje ime i zato opet ponavljam Ko ode u Svinjski za mene nije vise igrac za sveti dresSabinho je napisao/la:Raskinuo je ugovor sa Olimpijom. Nije godinu minutu odigrao jbg, ali pomalo ga forsirati u kupu i ligi da bude top za iducu sezonu.SedrenikHz je napisao/la:Bilo bi ga lijepo vratiti, a šta je s njim, gdje igra ako igra uopšte ?Sabinho je napisao/la:Sta mislite o Kobiljaru? 22 godine, siguran sam da bi dosao kod nas... Moze pokriti Crepulju i Rahmana.@vanja sto jbg? Zahvalan igrac po meni.
I ja isto poslije prve tekme nisam spavao cijelu noc...Medjutim Bergamo me dotuce u revansu,isto nisam spavao,ali u kriticnoj fazi...AlfredNobel je napisao/la:Ja sam sretan i trebamo svi biti ponosni na onu tekmu u Bergamu. Gubiti dva razlike i stići protivnika koji je pet nivoa iznad nas. Kad se sjetim one atmoafere nakon preokreta, mokar sam sav bio nakon tekme, totalna ekstaza.
To ti pricam.miky_hz je napisao/la:Raskinuo je danas sa Olimpijom. Ali mislim da nisu nasi zagrijani,mada bi trebalo razmisliti,mlad je ,moze on tek da "bukne".A nece imati frku neku u smislu prilagodjavanja i tih stvari,svakako ganjamo igraca za tu poziciju.SedrenikHz je napisao/la:Bilo bi ga lijepo vratiti, a šta je s njim, gdje igra ako igra uopšte ?Sabinho je napisao/la:Sta mislite o Kobiljaru? 22 godine, siguran sam da bi dosao kod nas... Moze pokriti Crepulju i Rahmana.

@vanja tvoje misljenje, postujem ga, meni to ne igra neku vaznu ulogu ako se radi o dobrom igracu.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Ma naravno uvijek je dobro kad imamo razlicite poglede na te stvari...Ali za mene ko ode u Svinjski isto kao da je i u Skretnicu presao...
-
- Kontakt:
Ne mogu da vjerujem da ti prijatelju to otipka. Sala neka , sarkazam ? Ma treba stat na loptu i krenuti ka tituli . Ima vremena za analize . Neka Jahic ( nek je ziv i zdrav) bude najveca i posljednja greska ove uprave (ako je greska ?).Pitar6785 je napisao/la:Ako Jahic bude igro ko danas i u turskoj pravo ga iz antalije poslat za st louis. Ako Husref ga podpise normalno da je izdo pitare i klub .
Koliko ovaj brazilac ima godina?
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
Gdje li je Skoro,on je slijedeci na straži da cuva Crepaldija??
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Šta je ba mišu, već dosadilo?Vanja8 je napisao/la:Gdje li je Skoro,on je slijedeci na straži da cuva Crepaldija??

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Jok more,nego da se obezbijedim da mi Skorleone ne zaspi,ja evo sa Lutvom (pozajmio mi ga Amaw) na mrtvoj straži...MortemHz je napisao/la:Šta je ba mišu, već dosadilo?Vanja8 je napisao/la:Gdje li je Skoro,on je slijedeci na straži da cuva Crepaldija??

- FrancescoTotti
- Kontakt:
Aj do benze kod kruznog da ispusimo po jednu i da lutvu nahranimoVanja8 je napisao/la:Jok more,nego da se obezbijedim da mi Skorleone ne zaspi,ja evo sa Lutvom (pozajmio mi ga Amaw) na mrtvoj straži...MortemHz je napisao/la:Šta je ba mišu, već dosadilo?Vanja8 je napisao/la:Gdje li je Skoro,on je slijedeci na straži da cuva Crepaldija??
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
Taj jede samo Eva sardine i to samo od Amawa... 

-
- Kontakt:
Kobiljar je Rundin igrac.
Jesu li to neki dvostruki arsini na pomolu?!
Jesu li to neki dvostruki arsini na pomolu?!
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Mali juventus ni gola ne zabi Hatalanti
Treba im posudit Handzica il Sisica

Treba im posudit Handzica il Sisica
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
Izgleda meni stari od 19 godina da nisu u brazilu pasje godine 19+9.
Nemoze bit Samo Husref kriv ako Jahic podpise svi snose krivicu isto tako kad se abd osvoji dupla svice bit zasluzni za istu.
Jahicu kad vidis noge vidis da to nemoze bit fudbaler. Ono new su chicken legs vec vrabac leg covjece.
Resica treba poslat u visoko ili celik nije on kvalitetan trenutno da mu se da ijedna minuta kod nas u celiku moze bit standardan
Nemoze bit Samo Husref kriv ako Jahic podpise svi snose krivicu isto tako kad se abd osvoji dupla svice bit zasluzni za istu.
Jahicu kad vidis noge vidis da to nemoze bit fudbaler. Ono new su chicken legs vec vrabac leg covjece.
Resica treba poslat u visoko ili celik nije on kvalitetan trenutno da mu se da ijedna minuta kod nas u celiku moze bit standardan
Ne brini, spreman sam ja za treće. Neće on niĐe.Vanja8 je napisao/la:Jok more,nego da se obezbijedim da mi Skorleone ne zaspi,ja evo sa Lutvom (pozajmio mi ga Amaw) na mrtvoj straži...MortemHz je napisao/la:Šta je ba mišu, već dosadilo?Vanja8 je napisao/la:Gdje li je Skoro,on je slijedeci na straži da cuva Crepaldija??

Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Šta je upozoravao? Jel potpisao jahic? Husref rece da ce i hadžić odlucivat o igracima na probi.Samozdravlje je napisao/la:Ti znas da itekako postujem tvoj pogled opcenito na bh sport , a posebno FKS . Ovaj put mislim da grijesis. Ovaj covjek nas je upozoravao da bi se ovo moglo desiti . Sad oni koji su napadali @bihuzura , najvise napadaju Husrefa . Da li je Jahic bas zalutao u fudbal (nisam strucan) to ne znam , ali znam da nas je @bihuzur upozoravao. Husref Musemic nije covjek kojeg mozes kupiti za 10-ak hiljada $ , ali za prijatelja bojim se moze da rizikuje ovako nesto. Nadam se da Husref nije naivan i ovako dobar posao dovede u pitanje , osvajanjem titule otvaraju se njemu nove mogucnosti.(produzenje ugovora, mozda inostrani angazman i sl).Ono sto zelio nekom iz porodice Musemic , neka se meni desava. Amin. Pozdrav @EsportEsport je napisao/la:Čovjek se pojavi na forum i krene u krstaški rat, Husrefa na lomaću.
Ima pravo na mišljenje, ali je naporan.
Tu uopše nije bitan ovaj bilmez oz Amerike, tu je bitna lićna netrpeljivost prema Musemiću, bilmez je samo sredstvo preko koga se pokušavaju rješavati druge stvari.
Kakvu frajer frku dize i kakva se atmosfera stvori reklo bi se ugasit ce se klub ako jahic taj potpise...
I da ovaj iz amerike ne dobije ugovor ahbab tvoj ce naci vrlo brzo novi nacin da pljuje husrefa kao sto je i prije ovog radio.
Kakav je forumaš u pitanju najbolje govori cinjenica da svake sedmice ima novi account.
You are someone else I am still right here
Cime se mi zamaramo,dok drugi kubure sa platama,nemaju da plate igrace pa otpustaju,nas klub je premija za svakog igraca iz ove lige,najstablilniji klub koji jedan od rijetkih forsira svoje,i kojo za cudo bozije zadrzi sezonama ekipu,ode jedan il dva vazna igraca i to je to.
- AlfredNobel
- Kontakt:
@fera
Ne zamaraj se kralju tim stvarima. Samo fino upakovano trolanje..
Ne zamaraj se kralju tim stvarima. Samo fino upakovano trolanje..
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
- KriskaKruha
- Kontakt:
AA evo rundina brigada polako izlazi iz jazbina. Hajde sad opet objasnite raji da je runda dobar, da voli Sarajevo, nije uhljebio tucakovica i sada ne pokusava uhljebiti dzafica i jahica. Ja mislim da bi najbolje bilo ugasiti AKADEMIJU i placati rundi da nam salje tridesetogodisnje talente iz americkih specijalnih skola. To je garant dugorocnog uspjeha!!!!
Trenutno korisnika/ca: bvsic, Google Adsense [Bot], NeSamSafetee, PeppermintSA, USB i 87 gostiju.