FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Posto nisam nikad gledao tekme preko neta, a gledat cu Hapoel - Zeljo, pa da vas pitam jel puno skida adhte.net.
Zeljeznicar za zivot cijeli !
Roger, Manning, Kobe, Juninho Simply the Best !
eo da pozdravim bracu po klubu, odavno citam forum pa reko da se i reg !Seyo_TM je napisao/la:-------------------- seha
gancev - mesic - bogicevic - radovanovic
-------------- culum - savic
----------- beslija - zeba - visca
-------------------- lazo
Taktika kao protiv Hajduka i moze se...

To je to, trenutno i najjace sto imamo.
Evo mene opet malo ste se odmorili,ali ja opet stupam u akciju.
Brine me prenos Želje na TV-u,zna li iko radi li se na tome da se utakmice prenose
Jer evo Zrinjski i Široki nisu ni prenosili.

DAN ŽALOSTI ZA FORUMAŠE: 10 jan 2010, 13:31
nema prenosa...preko neta hamo ces gledati ili u kafani koja ima izraelske kanaleHamo je napisao/la:Evo mene opet malo ste se odmorili,ali ja opet stupam u akciju.Brine me prenos Želje na TV-u,zna li iko radi li se na tome da se utakmice prenose

http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
Mislim da ce prenositi ove sto se budu igrale u BiH, ali sa strane nece ...Hamo je napisao/la:Evo mene opet malo ste se odmorili,ali ja opet stupam u akciju.Brine me prenos Želje na TV-u,zna li iko radi li se na tome da se utakmice prenose
ALi uvjek se moze naci link za utakmice vani ...

× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Pa ako pitaš jel puno skida,odgovor glasi:Prilično puno.EdinTM87 je napisao/la:Posto nisam nikad gledao tekme preko neta, a gledat cu Hapoel - Zeljo, pa da vas pitam jel puno skida adhte.net.
E to je snaga želje.
Torpedaši sa tim nemaju problema
Evo mene ime mi je Mitar,Imal neko da donese litar
Ma kakav TV. Internet <3.Elegant je napisao/la:Mislim da ce prenositi ove sto se budu igrale u BiH, ali sa strane nece ...Hamo je napisao/la:Evo mene opet malo ste se odmorili,ali ja opet stupam u akciju.Brine me prenos Želje na TV-u,zna li iko radi li se na tome da se utakmice prenose
ALi uvjek se moze naci link za utakmice vani ...
Gledati preko izraelskih satelitskih kanala je tehnički gotovo nemoguće osim par njihovih kanala,ali teško da će ti gledljivi kanali prenositi.Seyo_TM je napisao/la:nema prenosa...preko neta hamo ces gledati ili u kafani koja ima izraelske kanaleHamo je napisao/la:Evo mene opet malo ste se odmorili,ali ja opet stupam u akciju.Brine me prenos Želje na TV-u,zna li iko radi li se na tome da se utakmice prenose
Ali vidjećemo šta će biti.
Pa sve zavisi od kvalitete streama, tzv. bitratre. Ako izaberes link sa otprilike 300-350 kbps, onda ce ti skidat 38-43 bajta u sekundi, a to za 90 minuta (5400sekundi) utakmice dodje 205 - 230 MB. A to nije mnogoEdinTM87 je napisao/la:Posto nisam nikad gledao tekme preko neta, a gledat cu Hapoel - Zeljo, pa da vas pitam jel puno skida adhte.net.

Taj meni treba, s tim da nemam limita na bacanjertm86 je napisao/la:Pa sve zavisi od kvalitete streama, tzv. bitratre. Ako izaberes link sa otprilike 300-350 kbps, onda ce ti skidat 38-43 bajta u sekundi, a to za 90 minuta (5400sekundi) utakmice dodje 205 - 230 MB. A to nije mnogoEdinTM87 je napisao/la:Posto nisam nikad gledao tekme preko neta, a gledat cu Hapoel - Zeljo, pa da vas pitam jel puno skida adhte.net.

Samo 230 MB! Ma to je malo. Ja reko sad ce Gigu uzetrtm86 je napisao/la:Pa sve zavisi od kvalitete streama, tzv. bitratre. Ako izaberes link sa otprilike 300-350 kbps, onda ce ti skidat 38-43 bajta u sekundi, a to za 90 minuta (5400sekundi) utakmice dodje 205 - 230 MB. A to nije mnogoEdinTM87 je napisao/la:Posto nisam nikad gledao tekme preko neta, a gledat cu Hapoel - Zeljo, pa da vas pitam jel puno skida adhte.net.

pa ne govorim o obicnoj satelitskoj gdje su rtlovi i viverumbalija je napisao/la:Gledati preko izraelskih satelitskih kanala je tehnički gotovo nemoguće osim par njihovih kanala,ali teško da će ti gledljivi kanali prenositi.

ma nemate šta sad razglabat gdje će bit kad nezna nitko ...
bit će na dan utakmice fino napisano na stream web siteovima dali ima prenosa...
ako bude streama on vam uzima za 90 minuta oko 500 MB ako je bolja slika (a lošija slika oko 250-300 MB)....
bit će na dan utakmice fino napisano na stream web siteovima dali ima prenosa...
ako bude streama on vam uzima za 90 minuta oko 500 MB ako je bolja slika (a lošija slika oko 250-300 MB)....
Inter, Zrinjski, Hajduk, NY Knicks, Medvešćak, NY Rangers, Andy Murray, Rafael Nadal, Fernando Alonso
-
- Kontakt:
Imam flat
Mogu pustit 20 tekmi od jednom boli me ona stvar 

- Ljumani_Banovici
- Kontakt:
13. kolo:
Olimpik - Sloboda
Zvijezda - Rudar
Travnik - Borac
Željezničar - Budućnost ako nam bude zapelo jel' kakav problem da nam date BODOVE
Leotar - Zrinjski
Široki Brijeg - Sarajevo
Drina - Slavija
Velež – Čelik
Olimpik - Sloboda
Zvijezda - Rudar
Travnik - Borac
Željezničar - Budućnost ako nam bude zapelo jel' kakav problem da nam date BODOVE

Leotar - Zrinjski
Široki Brijeg - Sarajevo
Drina - Slavija
Velež – Čelik
1947!
Seyo rekao sam tehnički gotovo nemoguće osim par njihovih kanala.Nisam spominjao vrstu antene,Seyo_TM je napisao/la:pa ne govorim o obicnoj satelitskoj gdje su rtlovi i viverumbalija je napisao/la:Gledati preko izraelskih satelitskih kanala je tehnički gotovo nemoguće osim par njihovih kanala,ali teško da će ti gledljivi kanali prenositi.
vrlo lako je moguce...imas dekoder, kupis karticu i deres 

Pitajte Viscu.Ljumani_Banovici je napisao/la:13. kolo:
Olimpik - Sloboda
Zvijezda - Rudar
Travnik - Borac
Željezničar - Budućnost ako nam bude zapelo jel' kakav problem da nam date BODOVE![]()
![]()
![]()
![]()
Leotar - Zrinjski
Široki Brijeg - Sarajevo
Drina - Slavija
Velež – Čelik

Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87 i 33 gosta.