Šta to čujem da se Obuća obrukao, imao je neku kolosalnu šansu ?

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Ma kod 1:0, čini mi se. Dobije loptu u odličnoj poziciji, mogao je šutati gdje je htio. Ide na varku, izleti golman i Spartin igrač ga stigne. Pruži loptu, jer nije imao druge, desno Hadžiću, ovaj šuta iz ne baš povoljne situacije, prazan je gol bio, ali je bila solidn adaljina. Šutira, Repka(čini mi se) blokira na gol liniji.KB-TM87 je napisao/la:@VanBasten
Ma ništa, ozbiljno odraditi revanš i to je to, nažalost...VanBasten je napisao/la:Ma kod 1:0, čini mi se. Dobije loptu u odličnoj poziciji, mogao je šutati gdje je htio. Ide na varku, izleti golman i Spartin igrač ga stigne. Pruži loptu, jer nije imao druge, desno Hadžiću, ovaj šuta iz ne baš povoljne situacije, prazan je gol bio, ali je bila solidn adaljina. Šutira, Repka(čini mi se) blokira na gol liniji.KB-TM87 je napisao/la:@VanBasten
HAHAHAHAHAHA jesi se registrovao samo ovo da napises pacenice !?Franco $ je napisao/la:Give me 5
dvica bolje nego 5sekac je napisao/la:franko dvica http://www.youtube.com/watch?v=zemZ-uFKMs4
razlika je sto je Sparta sila za taj Makabi i sto smo mi do 91 imali 3:0 a imali smo i jedno 4-5 sansi od kojih je jedna bila 100%, dvije skoro pa 100% i jedna solidna...radebl je napisao/la:pritisni peticu, i zapocni igricu !
p.s. sorry horde,al ovako ste i vi nama pisali poslije tekme u makabiju,al jbg zivot je takav..sve se vraca !
ma druže moj, nije to ovo neki argument za tvoju sinoćnju tezu.Devil je napisao/la:I sta mi kazete sinoc,Sparta na nivou ondasnjeg Genka.![]()
![]()
Odgledao samo drugo poluvreme koje je izgleda prema prici i Sarajevo odigralo mnogo losije.Ono sto sam video je da je Sparta imala bar 70-75% posed lopte u tome poluvremenu i da se Sarajevo jedva sastajalo sa loptom,te pokusalo da zapreti iz kontre sto je u 2-3 navrata uspelo ali bez promene.Ono sto me poprilicno iznerviralo od onoga sto sam video je velika kolicina bezmudosti u igri,kao da nisu hteli povoljan rezultat,kada se vec gubilo 3:0 trebalo se krenuti na presing,trebala se malo ubrzati igra pa pod cenu novih primljenih golova,ali bar bi pokusao dati jedan i pokusati ostati na 3:1,no ovako nije se krenulo napred,a primljena su dva poprilicno jeftina gola u sudijskoj nadoknadi,i stavljena je tacka na ovaj duel,bolji tim ipak ide dalje.
Naravno, postoji još jedna strana medalje, naša tadašnja ekipa kojoj ejpošlo za rukom da iznenadi svijet fudbala, je bila kud i kamo iskusnija od ove danas. Mi jesmo odigrali veoma zrelo i kvalitetno protiv Šveđana, i sam sam iznenađen, međutim s obzirom da imamo mlaadu ekipu (23,8 je bio prosjek godina našeg rostera protiv Orebra) nije nemoguće da protv Sparte podbacimo debelo. Jer mladi igrači su skloni oscilacijama, a pola naše ekipe je u ranim dvadesetim i ovo im je prvo iskustvo an međunarodnoj sceni.
samosarajvo je napisao/la:razlika je sto je Sparta sila za taj Makabi i sto smo mi do 91 imali 3:0 a imali smo i jedno 4-5 sansi od kojih je jedna bila 100%, dvije skoro pa 100% i jedna solidna...radebl je napisao/la:pritisni peticu, i zapocni igricu !
p.s. sorry horde,al ovako ste i vi nama pisali poslije tekme u makabiju,al jbg zivot je takav..sve se vraca !