FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

KB-TM87
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la KB-TM87 » 28 jul 2011, 23:19

@VanBasten

Šta to čujem da se Obuća obrukao, imao je neku kolosalnu šansu ? :?
Željezničar - kult glavnog grada

I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!

TKC
Kontakt:

Post Postao/la TKC » 28 jul 2011, 23:22

Nasa liga je talent liga koja jedino radi za reprezentaciju. Kad se liga skrati na 10 ili 12 klubova nasa liga ce postati mnogo jaca i to ce se viditi odmah. Ali to isto znaci da ce to malo pokvariti BIH talent "fabriku".,

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 28 jul 2011, 23:23

imali smo mi finih šansi ali đaba ne znamo a boga mi nas je i sudija malo zezno onaj drugi gool (off side)i sviranje faula a kojašević sam na 10 m od gola a ostalo je sve čisto ko suza, ljudi bolji i kraj- rezultat realno 3:1 ili 4:2------A Srđane ovo za uvredu sam napisaop pošto svako dolazi i pljuje i vrijeđa nas po forumu pa konto da se ne reaguje nisam ni rekao da te neko uvrijedio ali neka začas se to okrene pa bolje ovako
Zadnja izmjena: sekac, dana/u 28 jul 2011, 23:26, ukupno mijenjano 1 put.
Sarajevo ljubavi moja!

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 28 jul 2011, 23:25

KB-TM87 je napisao/la:@VanBasten

Ma kod 1:0, čini mi se. Dobije loptu u odličnoj poziciji, mogao je šutati gdje je htio. Ide na varku, izleti golman i Spartin igrač ga stigne. Pruži loptu, jer nije imao druge, desno Hadžiću, ovaj šuta iz ne baš povoljne situacije, prazan je gol bio, ali je bila solidn adaljina. Šutira, Repka(čini mi se) blokira na gol liniji.
glupost za hrabre je sebičan lijek

Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop

KB-TM87
Kontakt:

Post Postao/la KB-TM87 » 28 jul 2011, 23:28

VanBasten je napisao/la:
KB-TM87 je napisao/la:@VanBasten

Ma kod 1:0, čini mi se. Dobije loptu u odličnoj poziciji, mogao je šutati gdje je htio. Ide na varku, izleti golman i Spartin igrač ga stigne. Pruži loptu, jer nije imao druge, desno Hadžiću, ovaj šuta iz ne baš povoljne situacije, prazan je gol bio, ali je bila solidn adaljina. Šutira, Repka(čini mi se) blokira na gol liniji.
Ma ništa, ozbiljno odraditi revanš i to je to, nažalost...
Željezničar - kult glavnog grada

I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 28 jul 2011, 23:30

I sta mi kazete sinoc,Sparta na nivou ondasnjeg Genka. :? :roll:

Odgledao samo drugo poluvreme koje je izgleda prema prici i Sarajevo odigralo mnogo losije.Ono sto sam video je da je Sparta imala bar 70-75% posed lopte u tome poluvremenu i da se Sarajevo jedva sastajalo sa loptom,te pokusalo da zapreti iz kontre sto je u 2-3 navrata uspelo ali bez promene.Ono sto me poprilicno iznerviralo od onoga sto sam video je velika kolicina bezmudosti u igri,kao da nisu hteli povoljan rezultat,kada se vec gubilo 3:0 trebalo se krenuti na presing,trebala se malo ubrzati igra pa pod cenu novih primljenih golova,ali bar bi pokusao dati jedan i pokusati ostati na 3:1,no ovako nije se krenulo napred,a primljena su dva poprilicno jeftina gola u sudijskoj nadoknadi,i stavljena je tacka na ovaj duel,bolji tim ipak ide dalje.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

Franco $
Kontakt:

Post Postao/la Franco $ » 28 jul 2011, 23:31

Give me 5 :mrgreen:
El mejor club del siglo XX Real Madrid C.F.

Raul artista siempre madridista

FK Željezničar

Podrška Papetu

muXmania
Kontakt:

Post Postao/la muXmania » 28 jul 2011, 23:31

pitari glavu gore, ni prvi ni poslijednji put da neko od naših primi 5-ticu i više, sad pobijediti u revanšu skupiti još koju siću za koeficient i mirna bosna...
-1945/46, 1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10, 2011/12, 2012/13-

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 28 jul 2011, 23:34

Sarajevo ljubavi moja!

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 28 jul 2011, 23:35

Franco $ je napisao/la:Give me 5 :mrgreen:
HAHAHAHAHAHA jesi se registrovao samo ovo da napises pacenice !?
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

radebl
Kontakt:

Post Postao/la radebl » 28 jul 2011, 23:36

pritisni peticu, i zapocni igricu !

p.s. sorry horde,al ovako ste i vi nama pisali poslije tekme u makabiju,al jbg zivot je takav..sve se vraca !
nas klub nas grad...samo nama pripada! L'87

"TRECI PUT CASTIMO"

Franco $
Kontakt:

Post Postao/la Franco $ » 28 jul 2011, 23:37

sekac je napisao/la:franko dvica http://www.youtube.com/watch?v=zemZ-uFKMs4
dvica bolje nego 5 :mrgreen:

FK Željezničar

Podrška Papetu

SrdjanBL
Kontakt:

Post Postao/la SrdjanBL » 28 jul 2011, 23:38

Dvica kuci se racuna kao 4 na strani :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

samosarajvo
Kontakt:

Post Postao/la samosarajvo » 28 jul 2011, 23:38

radebl je napisao/la:pritisni peticu, i zapocni igricu !

p.s. sorry horde,al ovako ste i vi nama pisali poslije tekme u makabiju,al jbg zivot je takav..sve se vraca !
razlika je sto je Sparta sila za taj Makabi i sto smo mi do 91 imali 3:0 a imali smo i jedno 4-5 sansi od kojih je jedna bila 100%, dvije skoro pa 100% i jedna solidna...

radebl
Kontakt:

Post Postao/la radebl » 28 jul 2011, 23:41

pa jeste,a razlika je sto smo imi imali 0-1 do 45minuta i imali 1-1 do 71 pa primili 3 gola za 3 minuta... sve je to dio ove igre..a razlika je i to sto smo mi dobili makabi 3-2 a iskreno receno sumnjam da to sarajevo moze na kosevu... nadam se da c dobro odigrati,zbog tih jbn bodova...
nas klub nas grad...samo nama pripada! L'87

"TRECI PUT CASTIMO"

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 28 jul 2011, 23:42

Devil je napisao/la:I sta mi kazete sinoc,Sparta na nivou ondasnjeg Genka. :? :roll:

Odgledao samo drugo poluvreme koje je izgleda prema prici i Sarajevo odigralo mnogo losije.Ono sto sam video je da je Sparta imala bar 70-75% posed lopte u tome poluvremenu i da se Sarajevo jedva sastajalo sa loptom,te pokusalo da zapreti iz kontre sto je u 2-3 navrata uspelo ali bez promene.Ono sto me poprilicno iznerviralo od onoga sto sam video je velika kolicina bezmudosti u igri,kao da nisu hteli povoljan rezultat,kada se vec gubilo 3:0 trebalo se krenuti na presing,trebala se malo ubrzati igra pa pod cenu novih primljenih golova,ali bar bi pokusao dati jedan i pokusati ostati na 3:1,no ovako nije se krenulo napred,a primljena su dva poprilicno jeftina gola u sudijskoj nadoknadi,i stavljena je tacka na ovaj duel,bolji tim ipak ide dalje.
ma druže moj, nije to ovo neki argument za tvoju sinoćnju tezu.
I onaj ondašnji Genk bi odradio ovu tekmu kao i Sparta, ja sam u to siguran.

Naša ekipa tada je bila znatno iskusnija od ove danas, naše neiskustvo je kumalo svim tim "nedostacima" koje si uočio danas. O tome sam jučer govorio.
Naravno, postoji još jedna strana medalje, naša tadašnja ekipa kojoj ejpošlo za rukom da iznenadi svijet fudbala, je bila kud i kamo iskusnija od ove danas. Mi jesmo odigrali veoma zrelo i kvalitetno protiv Šveđana, i sam sam iznenađen, međutim s obzirom da imamo mlaadu ekipu (23,8 je bio prosjek godina našeg rostera protiv Orebra) nije nemoguće da protv Sparte podbacimo debelo. Jer mladi igrači su skloni oscilacijama, a pola naše ekipe je u ranim dvadesetim i ovo im je prvo iskustvo an međunarodnoj sceni.
Zadnja izmjena: VanBasten, dana/u 28 jul 2011, 23:43, ukupno mijenjano 1 put.
glupost za hrabre je sebičan lijek

Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop

Franco $
Kontakt:

Post Postao/la Franco $ » 28 jul 2011, 23:42

samosarajvo je napisao/la:
radebl je napisao/la:pritisni peticu, i zapocni igricu !

razlika je sto je Sparta sila za taj Makabi i sto smo mi do 91 imali 3:0 a imali smo i jedno 4-5 sansi od kojih je jedna bila 100%, dvije skoro pa 100% i jedna solidna...
:lol: :lol: sta rece Sparta sila za taj Makabi..
91m 3-0 :roll: kakve sanse kakvi bakraci.. dobro ste prosli, petarda.
Zadnja izmjena: Franco $, dana/u 28 jul 2011, 23:43, ukupno mijenjano 1 put.

FK Željezničar

Podrška Papetu

Robija94
Kontakt:

Post Postao/la Robija94 » 28 jul 2011, 23:43

Ode vam milja navijaca tamo i vi izgubite 5:0 i to 2 gola u sudijskoj,mislim ovo je realno bilo oceviat ali ne ovako visok poraz ja sa mislio bit ce 3:1 ili 2:1 ovo me pravo iznenadilo uglavnom ne mogu se nasi klubovi kojima grad ne daje ni banke sa klubovima tipa sparte koji imaju milionske ugovore ciji igrace vrijede po 30miliona naspram nasih par miliona i ovih jevreja sto kradu po svijetu,uglavnom losa noc i za vas i zelju valja se sad borit u ovoj nasoj fildzan ligi :lol: :lol: :lol:

Glavu gore horde i manijaci dobijali ste jace klubove ali ste bogami i gubili :D

SarajlijaTM

Post Postao/la SarajlijaTM » 28 jul 2011, 23:43

hebiga pitari,zao mi je,al..
vise srece u revansu i vama i nama
pozz

Dirk
Kontakt:

Post Postao/la Dirk » 28 jul 2011, 23:44

Vec sam rekao da ne treba osuti paljbu ako izgubimo po igracima, za mene su oni heroji kao i oni navijaci koji su bili dole citavu utakmicu su dominirali. Poraz jeste visok ali to je nas mentalitet, nismo iskoristili svoje sanse i gotovo. Treba sada jos jednom sa tribina dati momcima podrsku u sto ne treba sumnjati. SAMO TI I NIKO VISE SARAJ'VO !!!
Rafa Benitez : " Ja sam jedan celavi idiot, koji je dosao na svijet da bi se igrao sa velikim klubovima i od njih napravio nizerazredne. Do sada sam vodio dva takva kluba, Liverpool i Inter i uspio sam u namjeri da ih dobro upropastim."

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: bvsic i 32 gosta.