Jusuf Nurkić
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: Jusuf Nurkić
Znao je i sam Nurkic da ako ne prođemo i ovaj put, on mora biti sa obrazom. Znao je da se narod nece obazirati na cinjenicu da Muse nije bilo jer tako to kod nas ide. Jos kako je brz na tastaturi ....
Bez Muse i nakon 32 godine polazi mu za rukom sta Markovicu, Teletovicu i mnogo boljim ekipama od ove nije poslo.
Jos ako uspiju savladati Poljake, a nije bas nemoguce ...
Bez Muse i nakon 32 godine polazi mu za rukom sta Markovicu, Teletovicu i mnogo boljim ekipama od ove nije poslo.
Jos ako uspiju savladati Poljake, a nije bas nemoguce ...
-
- Kontakt:
Ja mu to, i cijeloj ekipi naravno, od srca želim. Ali prvenstveno njemu, da mu se više razni kunto i panto, twitter stručnjaci, Marićke i ostali skinu s klinca. Odnosno već bi trebali, jer je već sedmi strijelac, a nadamo se da će preskočiti Avdića i Nenu u nastavku

Samo da onu loptu u reketu dole bolje kontrolise. I druge udvajaju, al on je bas olako gubi. Protiv Spa i Ita bio mi je onaj stari on. Kao i mnogo puta do sada. Laganini u napadu i ljudi ga krsili, a on kao amater najveci. Nakon toga je ocito i sam prelomio da mora zbog samog sebe, onda i ekipe povuci u oba pravca. Odbranom, skokom i radom za ekipu kao najveci fizikalac.TripleThreat je napisao/la: ↑04 sep 2025, 23:43Ja mu to, i cijeloj ekipi naravno, od srca želim. Ali prvenstveno njemu, da mu se više razni kunto i panto, twitter stručnjaci, Marićke i ostali skinu s klinca. Odnosno već bi trebali, jer je već sedmi strijelac, a nadamo se da će preskočiti Avdića i Nenu u nastavku![]()
Danas bi bez dvije trojke bio siromasan. Al je zato sve druge segmente igre potrgao.
-
- Kontakt:
Fokusiran i u formi Juka je jedan od jacih centara nba-a . Lijepo bi bilo da prodjemo Poljake i da Juka zasluzi jedan zestoki okrsa sa nekim od boljih centara prvenstva
I još usput piša ove kvazi političare i analitičare.baboedindzeko09 je napisao/la: ↑04 sep 2025, 17:00Tri stranice unazad samo pisalo se da je tastatura patriota, tele, da bi Garza ovo pojeo i sl.
Najveći sin ove zemlje, hvala ti još jednom Jusufe, hvala ti za sve što radiš![]()

Konacno da se nije nafulao dole zicera , nadam se da ce iz utakmice u utakmicu biti sve bolji
Jedan grad jedna ljubav -- Sloboda Tuzla 1919
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
- VensanKasel
- Kontakt:
Pisao si da je klocina , ja sam ti rekao da nemaš pojma o košarci , vidiš da je istina .Slobodas je napisao/la: ↑05 sep 2025, 10:00kakava partija Nurkica svaka cast jucer je bas izdominirao , pljuvao sam ga prve 3 utakmice ali jucer doktorska disertacija svaka cast treba pohvaliti kad se dobro odigra.
Konacno da se nije nafulao dole zicera , nadam se da ce iz utakmice u utakmicu biti sve bolji
Moja zemlja mala brana velikoj rijeci ludila ...
Jos jednom izvrijedjaj Juku i fasovat ces .Slobodas je napisao/la: ↑05 sep 2025, 10:00kakava partija Nurkica svaka cast jucer je bas izdominirao , pljuvao sam ga prve 3 utakmice ali jucer doktorska disertacija svaka cast treba pohvaliti kad se dobro odigra.
Pa kad jest i dalje stojim iza toga, jbt ne mogu se ziceri fulati u onolikoj koliciniVensanKasel je napisao/la: ↑05 sep 2025, 15:05Pisao si da je klocina , ja sam ti rekao da nemaš pojma o košarci , vidiš da je istina .Slobodas je napisao/la: ↑05 sep 2025, 10:00kakava partija Nurkica svaka cast jucer je bas izdominirao , pljuvao sam ga prve 3 utakmice ali jucer doktorska disertacija svaka cast treba pohvaliti kad se dobro odigra.

Jedan grad jedna ljubav -- Sloboda Tuzla 1919
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
- VensanKasel
- Kontakt:
Ziceri su sastavni dio igre , yebo ga ti . Znojave ruke , dekoncentracija , izbačaj sa dlana i eto zicera promašenog ....Slobodas je napisao/la: ↑05 sep 2025, 15:21Pa kad jest i dalje stojim iza toga, jbt ne mogu se ziceri fulati u onolikoj koliciniVensanKasel je napisao/la: ↑05 sep 2025, 15:05Pisao si da je klocina , ja sam ti rekao da nemaš pojma o košarci , vidiš da je istina .Slobodas je napisao/la: ↑05 sep 2025, 10:00kakava partija Nurkica svaka cast jucer je bas izdominirao , pljuvao sam ga prve 3 utakmice ali jucer doktorska disertacija svaka cast treba pohvaliti kad se dobro odigra.
Konacno da se nije nafulao dole zicera , nadam se da ce iz utakmice u utakmicu biti sve bolji![]()
Moja zemlja mala brana velikoj rijeci ludila ...
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Da bogdom imamo još bar dvojicu "klocina" ko Jusuf, bili bi favorit za medalju.
Što neko napisa ranije, proteći će još dosta Miljacke da se pojavi novi Jusuf Nurkić. Upitno je hoće li naši unuci dočekati to da vide.
Što neko napisa ranije, proteći će još dosta Miljacke da se pojavi novi Jusuf Nurkić. Upitno je hoće li naši unuci dočekati to da vide.
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
Ispravljen ti je postbaboedindzeko09 je napisao/la: ↑05 sep 2025, 16:26Da bogdom imamo još bar dvojicu "klocina" ko Jusuf, bili bi favorit za medalju.
Što neko napisa ranije, proteći će još dosta Spreče da se pojavi novi Jusuf Nurkić. Upitno je hoće li naši unuci dočekati to da vide.

He Came To Us From Bosnia,
Papac Papac,
The Best Left Back In Scotland Sing,
Papac Papac,
He Doesnt Score A Lot Of Goals But When He Does You'll Hear Us Roar,
Sasa Papac Rangers Number Five!
Papac Papac,
The Best Left Back In Scotland Sing,
Papac Papac,
He Doesnt Score A Lot Of Goals But When He Does You'll Hear Us Roar,
Sasa Papac Rangers Number Five!
Rimes87 je napisao/la: ↑05 sep 2025, 18:51Ispravljen ti je postbaboedindzeko09 je napisao/la: ↑05 sep 2025, 16:26Da bogdom imamo još bar dvojicu "klocina" ko Jusuf, bili bi favorit za medalju.
Što neko napisa ranije, proteći će još dosta Spreče da se pojavi novi Jusuf Nurkić. Upitno je hoće li naši unuci dočekati to da vide.![]()

Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je