FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

SrdjanBL
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la SrdjanBL » 28 jul 2011, 22:48

neutralan__ je napisao/la:Naivno i glupo ste primili ona zadnja 2 gola.Iako se niste loše držali.Realno bi bilo 3:1 i onda bi imali kakve-takve šanse uz puno Koševo,ali ovako je sve gotovo.Hamzić bio najbolji,još se trudio i Kojašević,ali nije mogao sam.
Za Horde sve pohvale,u dosta trenutaka nadglasali su 11 hiljada domaćih navijača.
Realno u fudbalu ne postoji, i Borac je realno dole treba izgubiti 3:1, a kuci uzeti 5:1, ali nije nego je ispao 7:4, tako da to realno macku o rep.... ;)

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 28 jul 2011, 22:49

"Danas svi igraju fudbal",fraza koja ocito ne vrijedi za nas,jer dok Thun odigra u gostima 2:2 sa Palermom,Metan 1:1 sa Mainzom,Varazdin 2:2 sa Dinamom u Bucurestu itd,mi izgubimo 5:0 od Sparte koja je opet kazem dobra ekipa,ali daleko od evropske vrhunske klase,i onda cemu covjek da se nada u buducnosti,kada su nam ocito ceski,izraelski timovi nepremostive prepreke.
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif

dr.van nostrand
Kontakt:

Post Postao/la dr.van nostrand » 28 jul 2011, 22:52

VanBasten je napisao/la:
Rosas7 je napisao/la:losa igra sarajeva skroz,iskreno i drago mi je,da su vas spustili na zemlju
Poslije Branitelja, ništa drugo i ne ostaje nego da se radujete tuđoj nesreći. Tužno i smiješno. Doduše, to ste vi.
Uostalom , zasto je to nesreca? Poraz je veci nego smo svi ocekivali ali barem od protivnika o kojem ovi sto prigovaraju mogu samo sanjati a nama su takvi protivnici i ovaj nivo takmicenja vec postali rutina.
Glavu gore , idemo dalje.
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black

neutralan__
Kontakt:

Post Postao/la neutralan__ » 28 jul 2011, 22:52

SrdjanBL je napisao/la:
neutralan__ je napisao/la:Naivno i glupo ste primili ona zadnja 2 gola.Iako se niste loše držali.Realno bi bilo 3:1 i onda bi imali kakve-takve šanse uz puno Koševo,ali ovako je sve gotovo.Hamzić bio najbolji,još se trudio i Kojašević,ali nije mogao sam.
Za Horde sve pohvale,u dosta trenutaka nadglasali su 11 hiljada domaćih navijača.
Realno u fudbalu ne postoji, i Borac je realno dole treba izgubiti 3:1, a kuci uzeti 5:1, ali nije nego je ispao 7:4, tako da to realno macku o rep.... ;)
Ko je spomenuo Borac ovdje ? Ja pričam o Sarajevu.Ona 2 gola u sudijskoj nadoknadi nisu trebala pasti,a zaslužili su barem jedan gol,a i sudija je dosta odradio kada je Kojašević (čini mi se ) dobio loptu i mogao je birati gdje i kada će šutati,ali sudija je svirao faul.
FK Budućnost Banovići 1947 Ljumani 1988

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 28 jul 2011, 22:54

Dylan Dog je napisao/la:"Danas svi igraju fudbal",fraza koja ocito ne vrijedi za nas,jer dok Thun odigra u gostima 2:2 sa Palermom,Metan 1:1 sa Mainzom,Varazdin 2:2 sa Dinamom u Bucurestu itd,mi izgubimo 5:0 od Sparte koja je opet kazem dobra ekipa,ali daleko od evropske vrhunske klase,i onda cemu covjek da se nada u buducnosti,kada su nam ocito ceski,izraelski timovi nepremostive prepreke.
Baš tako moj Dylane ,i još nešto protiv kvalitetnijih protivnika se sve šanse moraju koristiti ,ali naši klubovi to ne rade i protivnici ih kazne,Sarajevo ima 4-5 dobrih prilika ne postigne ni jedan gol ,Sparta od 5 dobrih prilika tri završe u mreži ,i tu je prednost ovih ekipa nad našim ,isto tako i Željo u prvom poluvremenu maše sve živo,u drugom prva poluprilika za protivnika i oni to odmah koriste :( :(
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 28 jul 2011, 22:55

Ma sto obracate paznju na ove iz mog potpisa.Domaci uholjezi :lol:
Nego gledan Splitcani skupo kozu prodase a Sarajlije napravise u duetu Litex.
Ali opet im ona dobro je nismo najgori i to nas tjesi.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 28 jul 2011, 22:56

Neka ljudi polahko, nema potrebe za psovkama i slično. Pogotovo generalizaciji. Manijaci su najmanje bili na ovoj temi npr.
glupost za hrabre je sebičan lijek

Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop

SrdjanBL
Kontakt:

Post Postao/la SrdjanBL » 28 jul 2011, 22:57

neutralan__ je napisao/la:
SrdjanBL je napisao/la:
Ko je spomenuo Borac ovdje ? Ja pričam o Sarajevu.Ona 2 gola u sudijskoj nadoknadi nisu trebala pasti,a zaslužili su barem jedan gol,a i sudija je dosta odradio kada je Kojašević (čini mi se ) dobio loptu i mogao je birati gdje i kada će šutati,ali sudija je svirao faul.
Nisam ni rekao da si spomenu, ali ti dajem primjer da realnost i rezuktat na terenu nemaju veze jedno sa drugim, to je moja pojenta price.... ;) Rezultat se pise 5:0 je na kraju, sta bi bilo kad bi bilo, macku o rep ;) Bez uvrede ali je tako.
Zadnja izmjena: SrdjanBL, dana/u 28 jul 2011, 22:58, ukupno mijenjano 1 put.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 28 jul 2011, 22:57

VanBasten je napisao/la:Neka ljudi polahko, nema potrebe za psovkama i slično. Pogotovo generalizaciji. Manijaci su najmanje bili na ovoj temi npr.
Svako se o svojoj muci zabavio :mrgreen:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 28 jul 2011, 23:05

ovaj momak iz B.Luke je ostavio realan komentar pa molim da ga se ne vrijeđa nema ono šta bi bilo kad bi bilo u pravu je.
Sarajevo ljubavi moja!

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 28 jul 2011, 23:07

Ma pustite trollove. Ne uništavajte temu bezveze provokacijama. Ima dežurna služba koja će se pobrinuti za slične.

neutralan__
Kontakt:

Post Postao/la neutralan__ » 28 jul 2011, 23:08

sekac je napisao/la:ovaj momak iz B.Luke je ostavio realan komentar pa molim da ga se ne vrijeđa nema ono šta bi bilo kad bi bilo u pravu je.
A de mi reci ko ga je i na koji način uvrijedio ? :roll:

samosarajvo
Kontakt:

Post Postao/la samosarajvo » 28 jul 2011, 23:08

samosarajvo je napisao/la:
samosarajvo je napisao/la:Nezadovoljan sam samo zbog ova zadnja 2 gola kad su pali fizicki...Ostalo im nista ne zamjerim.
Torlak,Hamzic,Pixi dobri ostalo 0

Nemojte samo pljuvat, Sparta je velesila za nas. Velesila su i za Hapoela i Makabija i Sherifa i Orebra zajedno...

Bice ovo dobro, uprava radi, trener je za nase uslove PREDOBAR!
da se ponovim
i opet ;)

alibi

Post Postao/la alibi » 28 jul 2011, 23:09

Izgubiti nije bruka,ali ne boriti se i pdbaciti u osnovnom stvarima fudbalske igre je bruka.Razocarali su me mnogi,ustvari gotovo svi,cast kojasevicu...........Vucko me je razocarao.Nikad ga losijeg nisam gledao.Za comora znam da je los pa me ne iznenadjuje.A puno,puno vise su TREBALI I MORALI.Za nasu bracu koja je bila gore treba da se BOOOOOOOOOOOOOOOOOOOREEEEEE.Ne mogu da se otmem losem utisku.Nek im je na cast ova NEborbenost i NE zalaganje.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 28 jul 2011, 23:10

neutralan__ je napisao/la:
sekac je napisao/la:ovaj momak iz B.Luke je ostavio realan komentar pa molim da ga se ne vrijeđa nema ono šta bi bilo kad bi bilo u pravu je.
A de mi reci ko ga je i na koji način uvrijedio ? :roll:
I ja fakat oko izvalio :lol:
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 28 jul 2011, 23:12

Jarane iz Banovića nisi Bože sačuvaj nikog uvrijedio ali da se ne desi, predostrožnost jedan od iskrenijih koji su došli na našu temu je ovaj iz B.Luke pa da ga pogrešno ne svate ili ja imam isto mišljenje kao on pa mi leglo ne ljuti se molim te!
Sarajevo ljubavi moja!

SrdjanBL
Kontakt:

Post Postao/la SrdjanBL » 28 jul 2011, 23:12

Ja sam uvrijedjen :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: sala

KB-TM87
Kontakt:

Post Postao/la KB-TM87 » 28 jul 2011, 23:14

Šteta za ovako visok poraz, ali mislim da ste previše podcijenili Spartu, a vidim i da ste primili baš školske golove, šteta što 2 u produžetku, jbg.
Željezničar - kult glavnog grada

I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!

neutralan__
Kontakt:

Post Postao/la neutralan__ » 28 jul 2011, 23:15

sekac je napisao/la:Jarane iz Banovića nisi Bože sačuvaj nikog uvrijedio ali da se ne desi, predostrožnost jedan od iskrenijih koji su došli na našu temu je ovaj iz B.Luke pa da ga pogrešno ne svate ili ja imam isto mišljenje kao on pa mi leglo ne ljuti se molim te!
Svako ima pravo na svoje mišljenje,ja na svoje,on na svoje.Ja poštujem njegovo mišljenje i nisam ga ni u jednom trenutku uvrijedio,niti imam namjeru.

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 28 jul 2011, 23:18

KB-TM87 je napisao/la:Šteta za ovako visok poraz, ali mislim da ste previše podcijenili Spartu, a vidim i da ste primili baš školske golove, šteta što 2 u produžetku, jbg.
MA druže prije će biti da smo ih precjenili, mnogima je na poluvremenu trebalo vode preko mašica.
Ja sam se toga i pribojavao, sinoć sam baš pričao, iako su naši mladi odgirali jako zrelo protiv Šveđana, za mlade igrače je svojstvena oscilacija u igri. I da bi se moglo desiti da podbacimo. to se večeras desilo, nažalost.

A za 2 u sudijskoj nadoknadi, nem aopravdanja, to je mahalski naš modus ponašanja; isti klinac il 3:0 ili 5:0, izgubili smo. E za to bi ih sve redom novčano kaznio i to debelo.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: stokastoka23 i 55 gostiju.