Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

Sasha L.F.C.
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la Sasha L.F.C. » 06 apr 2011, 00:27

Bosco je napisao/la:
Sasha L.F.C. je napisao/la:Liverpool ahead of Arsenal in race for Marseille winger Ayew

http://www.tribalfootball.com/articles/ ... ew-1551871
Arsenal se ne zanima za Ayewa, to odmah da ti potvrdim. Čekamo da Kliši produži ugovor, a ako ne produži Leighton Baines je prva opcija. :)

I m islim da ne bi toliko trebao vjerovati tribal footballu, ljudi su gori od goal.com
Pa dobro to su sve spekulacije moze ali i nemora da bude tacno, ali opet meni je sve to zanimljivo evo ti kazes netreba verovati tribal footballu a neki kazu da netreba verovati coughtoffside ja kazem da su to sve ista g... i netreba nikom verovati svi su oni isti ali opet kazem meni je sve to zanimljivo kad se vrte neke price.
1st Liverpool F.C.
2nd Celtic F.C.

mighty_reds
Kontakt:

Post Postao/la mighty_reds » 06 apr 2011, 01:10

[youtube][/youtube]

ovo je naš čovjek :lol:

istina teško je naći danas defanzivnog veznog tipa Alonso Mascherano svi bolji su već uveliko u nekoj jačoj ekipi.Možda Sissoko ili Mvilla bi bili opcija ali znam kako mi dobro radimo sa potencijalima tako da se bojim ovih eventualnih pojačanja.Možda Toulalan bi bio dobra varijanta. 8-)
The status of being a Liverpool player keeps our players motivated.'
- Bill Shankly

R.I.P. Haris Arapović (hary_ynwa) You'll never walk alone

Sasha L.F.C.
Kontakt:

Post Postao/la Sasha L.F.C. » 06 apr 2011, 10:06

mighty_reds je napisao/la:[youtube][/youtube]

ovo je naš čovjek :lol:

istina teško je naći danas defanzivnog veznog tipa Alonso Mascherano svi bolji su već uveliko u nekoj jačoj ekipi.Možda Sissoko ili Mvilla bi bili opcija ali znam kako mi dobro radimo sa potencijalima tako da se bojim ovih eventualnih pojačanja.Možda Toulalan bi bio dobra varijanta. 8-)
xaxaxa a ovaj sto ga gurno sigurno je mislio ako hoces da padnes padaj vec jednom ne vuci se 3 metra pa mu je malo pomogao u tome :D
1st Liverpool F.C.
2nd Celtic F.C.

Rizah
Kontakt:

Post Postao/la Rizah » 06 apr 2011, 10:13

Svaki dan sve gore i gore informacije dolaze.
Gerard je out do kraja sezone, Kelly također, a sada i Agger :twisted:
Agger ma koliko bio dobar igrač, mora ići samo zbog ovih povreda. Višemilionski ugovor se svodi na jedva 20 utakmica u sezoni a njemu je 26 godina, za dvije tri sezone ne bi mogao hodati.
Mene raduje jedino to što se povezujemo sa engleskim igračima, ovaj put Cahill. Bio bi idealno rješenje. Iskreno govoreći od odbrane za narednu sezonu imamo jedino Kellyija, Glena, Ayalu, Skrtela ( koji je iz utakmice u utakmicu sve bolji ) i Wilsona.
Carra, Agger, Kyrgiakos, Aurelio, Insua to mora ići.
There got to be something for Liverpool big number nine ...

asylum
Kontakt:

Post Postao/la asylum » 06 apr 2011, 11:16

Ma Agera skoro uvijek otpisuju, ja sam siguran da se vraca za dvije, tri utakmice

Long Live King Kenny
Kontakt:

Post Postao/la Long Live King Kenny » 06 apr 2011, 13:07

joj kako bi nam lego farfan

shankley
Kontakt:

Post Postao/la shankley » 06 apr 2011, 14:23

asylum je napisao/la:Ma Agera skoro uvijek otpisuju, ja sam siguran da se vraca za dvije, tri utakmice
Onda odigra utakmicu,pa se na slijedecoj povrijedi i sve tako ispocetka...... ;)

reds_forever
Kontakt:

Post Postao/la reds_forever » 06 apr 2011, 15:12

Principal owner John W Henry has hit out at the lack of squad depth for such a high payroll at the club.

LFC who struggled under previous regime to be competitive in the transfer market are said to have overpaid for players to attract them to the club.

“The worst surprise was the lack of depth in the squad. Our biggest concern in taking on this responsibility was this issue and it was a bigger issue than we feared.” Henry told FourFourTwo magazine.

“There was a huge multi-year payroll for a squad that had very little quality depth.”

He also revealed what his no.1 goal at LFC is “Our No 1 priority is to win the Premier League title. That’s what we take with us each day to work as the force that drives us to excel.”

“If we can accomplish that, we will have put ourselves in a position to be successful on all fronts, including Europe.”

“Success is winning championships. It’s nothing less than that and when you win a championship – and we will – success isn’t measured or accomplished by winning once.”

Hvala Bogu, skontao je. Jos samo da izvuce lovu, nogira polovnjake i kud ce bolje :D
After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '

"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger

ILoveLFC
Kontakt:

Post Postao/la ILoveLFC » 06 apr 2011, 15:29

Long Live King Kenny je napisao/la:joj kako bi nam lego farfan
Po meni nebi. Sta ce nam ... imam Suareza, Carrolla, Kuyta...
Proud to be a Red! ♥ Liverpool FC ♥
You'll Never Walk Alone! Long live the King !

"I know Liverpool fans care more about their club's success than the national team." Rafael Benitez

ILoveLFC
Kontakt:

Post Postao/la ILoveLFC » 06 apr 2011, 17:21

Proud to be a Red! ♥ Liverpool FC ♥
You'll Never Walk Alone! Long live the King !

"I know Liverpool fans care more about their club's success than the national team." Rafael Benitez

Sasha L.F.C.
Kontakt:

Post Postao/la Sasha L.F.C. » 06 apr 2011, 18:31

ILoveLFC je napisao/la:GOTOVA SEZONA ZA AGGERA ! :evil:
Jaka sezona :x po meni svejedno moze sad i cela ekipa da se povredi(naravno nebih zeleo) nemogu oni ni gore a ni dole, neka se jos ovih par utakmica odradi kako treba, i da nas sto manje obrukaju, najbolje bi bilo da se daju sanse mladim igracima da se pogleda ko od njih moze biti za prvih 11, a u leto cistka ako je i bude :roll: ako ne onda ja nevidim razlog zasto bih pratio meceve Lpool-a.
1st Liverpool F.C.
2nd Celtic F.C.

reds
Kontakt:

Post Postao/la reds » 06 apr 2011, 19:51

CARRAGHER: NEĆEMO SE PREDATI

Unatoč porazu u prošlom kolu od West Bromwich Albiona, dokapetan Liverpoola Jamie Carragher vjeruje kako utrka za petu poziciju koja vodi u Ligu Europe još nije gotova. 'Redsi' u subotu nisu iskoristili kiks Tottenhama (0-0 protiv Wigana), Štoviše, porazom u posljednjim minutama još su se više udaljili od londonske momčadi koja sada bježi pet bodova i odigrala je utakmicu manje od Liverpoola. No, Carragher nikada nije bio jedan od onih koji se predaju dok 'utakmica' još uvijek traje.

- Imamo puno posla. Tottenham je igrao neodlučeno i da smo pobijedili, mogli smo smanjiti razliku. No, već smo puno puta ove sezone mislili kako je borba za Europu što se nas tiče zaključena. No, nakon nekoliko dobrih rezultata sve se za čas promijeni. I sada izgleda da smo jako daleko, ali ako spojimo nekoliko pobjeda, vratiti ćemo se u utrku. Pobijedili smo Manchester United nakon poraza od West Hama, nadam se da ćemo isto uraditi i u sljedećoj utakmici protiv Cityja - kaže Carragher.

Iako je Liverpool protiv Albiona rano ostao bez dvojice bitnih obrambenih igrača (Johnsona i Aggera), Carragher ne želi tražiti opravdanja za loš nastup.

- Nije dobro kada u prvih 25 minuta ostanete bez dva igrača, pogotovo na pozicijama na kojima smo zbog ozljeda Kellyja i Aurelija ionako poprilično 'tanki'. Ali, ozljede su dio igre i zbog toga i postoji momčad. Takve stvari se događaju i drugim momčadima i ne mogu nam biti isprika.

DALGLISH: NE ZNAM KAD ĆE SE STEVEN VRATITI

Liverpoolov menadžer Kenny Dalglish priznaje da ne zna kada će njegov kapetan biti spreman za igru.

Kapetan Redsa Steven Gerrard nije, usprkos nekim najavama, bio uvršten u tim protiv WBA budući da se požalio na bol u preponama za vrijeme treninga dan uoči utakmice."Steven se okrenuo i osjetio oštru bol u petak, na istom mjestu kao i prije, no riječ je o drugačijoj ozljedi."

"Nitko ne zna kad će se vratiti na travnjak. Moramo sagledati situaciju i ne požurivati sa zaključcima. No, šteta za Stevena, jako se veselio povratku među igrače."

Liverpool također ima problema sa povredama u vidu Glena Johnsona i Daniela Aggera, koji su se ozlijedili na samoj utakmici protiv West Bromwicha, te one donose nove prepreke u utrci Liverpoola za Europu.

"Obje ozljede su se dogodile za vrijeme trčanja mojih igrača - Daniel je prema procjenama ozlijedio tetivu, dok je kod Glena vjerojatno u pitanju mišić" -dodao je Dalglish.

"Izgubiti tri bitna igrača u travnju težak je udarac za bilo koju momčad." - zaključio je menadžer Liverpoola.

SUAREZ: NA PLAYSTATIONU SAM BIO LIVERPOOL

Luiz Suarez otkrio je u jednom intevjuu da je kao dječak, igrajući popularnu konzolu Playstation, njegov klub bio Liverpool.

Urugvajski napadač vjerni je navijač svog prvog kluba Montevideo de Nacional, ali navijao je i za Liverpool još kao dječak.

"Cijeli svijet zna što je Liverpool i kakvu povijest ima taj klub. To je jedan od najvećih klubova u Europi, mnogi sjajni igrači igrali su ovdje i jako sam sretan što sam se priključio ovakvoj ekipi. Kad sam imao 10 godina, stalno sam igrao sa Liverpoolom na Playstationu, ali naravno da nikada nisam zamišljao da ću zapravo igrati ovdje.", kaže Suarez.

Iako je Kenny Dalglish postao nogometna ikona i prije nego je Suarez bio rođen, Luis je svjestan kakvu veličinu ima kao svog trenera i kaže da uživa u radu s njime.

"Već sam puno toga naučio od Dalglisha. Meni se čini kao da nije imao tako veliku pauzu u menadžerskom poslu jer je sjajan. Prva stvar koju mi je Kenny rekao po mom dolasku bila je: "Hola, bienvenido" (Pozdrav, dobrodošao) i još uvijek mi dosta pokušava pričati na španjolskom jer nisam savladao engleski jezik. To me čini jako sretnim jer vidim da se trudi oko mene."

Dok je njegov partner iz napada Andy Carroll odrastao prateći svog idola Alana Shearera, Luisov idol bio je Argentinac.

"Gabriel Batistuta pokazao mi je kakav bi otprilike savršeni napadač trebao biti. Bio je sjajan. Mislim da je glavna osobina koju sam "pokupio" od njega taj karakter koji mi nikad ne dopušta da odustanem, jer ni on se nikada nije predavao." - rekao je naš broj 7 Luis Suarez.

CARROLL:NISAM SAMO DEVETKA NA TERENU

22-godišnjak ima svu snagu i skočnost onih koji su tradicionalno nosili devetku na svojim leđima tijekom godina-ali se nada da će pokazati da on, osim toga, posjeduje i mnogo više.

'To nije sve što mogu. Volio bih misliti da kreiram mnogo golova i šansi. Puno se trudim, nisam sebičan pred golom, i ako je netko u boljoj poziciji, drago mi je dodati loptu.'

Tko god je vidio pogodak Carrolla prošli tjedan-bombu iz poluvoleja koja je savladala vratara Gane Richarda Kingstona ne treba mnogo uvjeravanja o Carrollovim sposobnostima s loptom.
No ipak, teško je poreći da je igra glavom jedna od njegovih najjačih karika.

Liverpoolova i Newcastleova legenda Kevin Keegan je jednom opisao Carrolla kao 'vjerojatno jednog od tri najbolja skakača u nogometu-ikad.'

Sam Carroll priznaje da taj talent nije slučajan.

'Kad sam bio mlađi, moj otac nikad ne bi zaboravio bacati mi loptu u zrak da vježbam udarac glavom prije treninga.'

'Svaki dan bih ga izvlačio van iz kuće s loptom čim bi se vratio sa posla. Moji roditelji me nikad nisu prisiljavali ni na što, no dali su mi sve što sam želio i trebao'

Carroll je prvi put privukao pažnju Liverpoola kad je zabio protiv mlade ekipe u FA Youth Cupu 2007.

Ipak, napadačev prvi utjecaj na engleski nogomet je došao mnogo ranije-još kad je bio dodavač lopti na St. James Parku.

'Imao sam 12 godina i u jednoj utakmici sam brzo vratio loptu, ubačaj je izveden a mi smo postigli pogodak.', objasnio je Carroll. 'Svima sam rekao da sam ja zapravo 'naštimao' gol. Duncan Ferguson ga je postigao, ali to je bila moja asistencija. Ipak, Premier Liga mi ju nije priznala!'

U rekordnom transferu u Liverpool u siječnju Carroll se morao preseliti iz rodnog sjeveroistoka Engleske-i iako igrači često govore kako su se prilagodili i kako im je u novom okruženju, Liverpoolova devetka to i misli.

'Jako je lijepo. Imam kuću i dobro se prilagođavam. Mnogo mojih prijatelja iz Newcastlea-Nolan, Barton, Taylor-su Scouseri i njihove obitelji i prijatelji su uvijek bili u Newcastleu pa su mi postali prijatelji, tako da se i sad osjećam kao doma.'

'Postoji mnogo sličnosti među gradovima, i oba su vrlo strastvena oko njihovih timova.'

Ono što je privuklo Carrolla na Mersey jest vjera da Liverpool gradi momčad koja može ostvariti velike stvari.

'Mislim da mogu pomoći Liverpoolu osvojiti trofeje. Ne znam što možemo napraviti ove sezone-koncentriran sam samo na to da se probijem u tim.'

'Gdje se vidim za pet godina? Nadam se u timu Engleske i okružen trofejima na Anfieldu.' 8-)
FK Pjetlovi

Sasha L.F.C.
Kontakt:

Post Postao/la Sasha L.F.C. » 06 apr 2011, 20:14

Chris Cohen - I Can't Imagine Torres Will Ever Score :lol: :D

[youtube][/youtube] :D

http://sport.blic.rs/Fudbal/Evropski-fu ... love-video
1st Liverpool F.C.
2nd Celtic F.C.

reds
Kontakt:

Post Postao/la reds » 06 apr 2011, 22:53

Sasha L.F.C. je napisao/la:Chris Cohen - I Can't Imagine Torres Will Ever Score :lol: :D

[youtube][/youtube] :D

http://sport.blic.rs/Fudbal/Evropski-fu ... love-video
Nema potrebe pominjati ga više. ;)

Kada vidim kako igra u Chelsea zahvaljujem mu se što je odlučio da napusti Liverpool i veliko hvala Abramovichu za Suareza i Carrolla. :mrgreen:
FK Pjetlovi

asylum
Kontakt:

Post Postao/la asylum » 06 apr 2011, 23:21

Thumbs up if you've scored the same amount of goals Torres has at Chelsea :lol: :lol:

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 07 apr 2011, 00:31

Torres who? Ne bez zafrkancije, meni ga je zao. Volio bih da napokon pogodi i vrati samopouzdanje. Sto se tice Liverpoola, sigurno je da smo dobili vise sa Suarezom i Carrollom, e sada se samo postavlja pitanje sta bi bilo da je ostao Torres. Slicna stvar se desava i Carrollu tako da ih treba razumjeti. :)

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 07 apr 2011, 00:40

Ovu zivotinju treba dovesti na gol, kakav Reina. :mrgreen:

http://njofra.com/americki-golman-objav ... ima-video/

Der_Bomber
Kontakt:

Post Postao/la Der_Bomber » 07 apr 2011, 03:26

LeBron novi clan Liverpool-a :D :shock:
Man City, Dortmund, Roma

Manchester City to release DVD of today's match for Christmas market called Six And The City.

polga
Kontakt:

Post Postao/la polga » 07 apr 2011, 07:58

Der_Bomber je napisao/la:LeBron novi clan Liverpool-a :D :shock:
Odlican marketinski dobitak.

Kada se po Americi pusti dres Liverpula sa imenom Lebrona... odlican potez u svakom slucaju Jana Ajra i ostalih.
''Why do you think your moves are so grand and noble and I'm always the idiot piece of shit!''

haxonja
Kontakt:

Post Postao/la haxonja » 07 apr 2011, 09:29

OTNYS_YNWA je napisao/la:Torres who? Ne bez zafrkancije, meni ga je zao. Volio bih da napokon pogodi i vrati samopouzdanje. Sto se tice Liverpoola, sigurno je da smo dobili vise sa Suarezom i Carrollom, e sada se samo postavlja pitanje sta bi bilo da je ostao Torres. Slicna stvar se desava i Carrollu tako da ih treba razumjeti. :)
Nego odlicna je stvar sto ste onog paraplegicara prodali Chelseau i doveli one zamjene pun pogodak Lpoola.
50 miliona covjek, a 498 minuta u dobroj ekipi nije zabio gola... :lol: :lol:
There is only one United!!!!

I will never go blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone!MUFC.

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: FieldsOfAnfieldRoad i 1 gost.