RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
Re: RSD Velež Mostar
A gdje nestade aleksandar veliki ili ne radi vikendom ili plače zbog poraza.Pa bolan ovo nije normalno šta rade ovi navijači želje.Bolan stid bi me bilo da nesto napisem kao pojedinci,a aleksandar nista,a nama banove dijeli ko halvu.Ma dajte ljudi da obnovimo rođeni forum da se kutarišemo ovog belaja.Eto mi izabrali ono što je najlakše biti u ovoj državi:biti pošten tu je konkurencija najmanja 

MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE
Vama je mjesto gdje ste sad u sredini tabele seljački navijači takav i stadion
- RockyMaivia
- Kontakt:
Bice Seljo qurac sampion qurac sampion qurac sampionScarface je napisao/la:Vama je mjesto gdje ste sad u sredini tabele seljački navijači takav i stadion

StarMo nije skutorija...
Prijavio sam ti post zbog klasične izmišljotine i laži u stilu najvećeg internet huligana.let3 je napisao/la:yebemo Sarejvo, yebemo Želju i Bosnu cijelukakva smijurija od navijaca....baš simpa pjesmica danas od crvenoarmijaca
![]()
samo nisam upratio jel to Veležova pjesma ili neka obrada

Ovo kmecanje malih plava prelazi granicu dobrog ukusa, imali moderatora ovdje 

- tepsija
- Lokacija: Mostar,grad na Neretvi,srce Hercegovine,nepokoreni grad
- Kontakt:
Hercegovina!
Josip-Jole Musa(1931-2000)
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!
Vječno u našim srcima.
a jesi li prijavio ove što stavljaju slike nekih kerova i uralaju velikim slovima Bice Željo qrac šampionMoR je napisao/la:Prijavio sam ti post zbog klasične izmišljotine i laži u stilu najvećeg internet huligana.let3 je napisao/la:yebemo Sarejvo, yebemo Želju i Bosnu cijelukakva smijurija od navijaca....baš simpa pjesmica danas od crvenoarmijaca
![]()
mislim i to je spam ocigledan...pa red bi bio, kad vec pricas o licemjerima

Zadnja izmjena: let3, dana/u 26 apr 2014, 21:29, ukupno mijenjano 1 put.
- Capt_Billy
- Kontakt:
Kakva izmisljotina?MoR je napisao/la:Prijavio sam ti post zbog klasične izmišljotine i laži u stilu najvećeg internet huligana.let3 je napisao/la:yebemo Sarejvo, yebemo Želju i Bosnu cijelukakva smijurija od navijaca....baš simpa pjesmica danas od crvenoarmijaca
![]()
Samo drugacije su pjevali,
]yebemo Zeljo, yebemo Želju i bosnu jer volimo herceg bosnu cijelu

VIVA ŽELJO, VIVA MANIJACI!!!!
FORZAA ZELJOOO!!!! FORZAA LAZIOOOO!!!
- RockyMaivia
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Vi ste našli pričat o svebošnjačkom dobru i interesu, a vi izbacujete bošnjačku Slobodu i ostavljate srpski Leotar. Kako vas nije stid.JackTheStripper je napisao/la:Cestitke na "pobjedi" i filingu za svebosnjacko dobro i interes.
MESSI - NAJBOLJI IGRAČ SVIH VREMENA.
Emir Spahić!
MES QUE UN CLUB!
Emir Spahić!
MES QUE UN CLUB!
- tepsija
- Kontakt:
Ovo nije navijački forum,kaj ne?
Ček,na koga ste vi ljuti?
-Na travnjak?
-Na Velež?
-Na navijače?
-Na sudiju?
-Na svoje igrače?
-Na Hercegovinu?
-Na Mostar?
-Na to što vam nismo pustili?
Nekako najmanje spominjete očajnu igru vaših miljenika koji su najviše krivi.
Ček,na koga ste vi ljuti?
-Na travnjak?
-Na Velež?
-Na navijače?
-Na sudiju?
-Na svoje igrače?
-Na Hercegovinu?
-Na Mostar?
-Na to što vam nismo pustili?
Nekako najmanje spominjete očajnu igru vaših miljenika koji su najviše krivi.
Vječno u našim srcima.
Vječno u našim srcima.
- RockyMaivia
- Kontakt:
Hajde ne lazite,znam da je tesko bez toga,ali barem pokusajte.Capt_Billy je napisao/la:Kakva izmisljotina?MoR je napisao/la:Prijavio sam ti post zbog klasične izmišljotine i laži u stilu najvećeg internet huligana.let3 je napisao/la:yebemo Sarejvo, yebemo Želju i Bosnu cijelukakva smijurija od navijaca....baš simpa pjesmica danas od crvenoarmijaca
![]()
Samo drugacije su pjevali,
]yebemo Zeljo, yebemo Želju i bosnu jer volimo herceg bosnu cijelukakva smijurija od navijaca.
StarMo nije skutorija...
Čestitke na zasluženoj pobjedi i da aBd zadržite kostur ekipe i izborite europu iduće sezone. 

Nemojte raja majke vam odgovarati na ove provokacije bubuljicara, naucice oni da respektuju Velez ko sto i ovi stariji pravi navijaci Zelje. Pa djeco moja majke mi moje Zeljo je uvijek redovno fasovao u Mostaru prije rata a tako ce i ponovo da bude jer se vracamo na stare staze.
Samo Velez Volim Ja!
Samo Velez Volim Ja!
1 za izbacivanje iz lige, drugi za čolićevo žvaljenje grba, treći za 3-2 poklon na grbavici i četvrti za nepostojeći penal koji je "skrivio" kazazić. Sve se vraća sve se plaća, sad kmečite koliko hoćete mi uživamo
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
- tepsija
- Kontakt:
Svaka čast mojim mostarcima,mojim hercegovcima,prijedorčanima,svima vama kojima je Velež pri srcu.
Svaka vam čast na dostojanstvu koje uspjevate održati bez obzira na ove niske udarce i konstantno višednevno šikaniranje od plavaca.
Svaka vam čast i na tome što se držite naše teme.
Svaka vam čast!
Forzzzza!!!!
Svaka vam čast na dostojanstvu koje uspjevate održati bez obzira na ove niske udarce i konstantno višednevno šikaniranje od plavaca.
Svaka vam čast i na tome što se držite naše teme.
Svaka vam čast!
Forzzzza!!!!
Vječno u našim srcima.
Vječno u našim srcima.
- Capt_Billy
- Kontakt:
@MVB - Sada bi ti postavio rusenje mosta ako ces iskreno, ali necu zbog druge objektivne raje.
Ne trebam ti hiljadu puta ponavljati, uzeli ste, evo ruka. Dakle, teren nije problem, tribine jesu i od sada sa moje strane a ima dosta ljudi koji misle kao i ja, niste vise NIKAD DOBRO DOSLI NA GRBAVICU!
Ovim se ujedno odjavljujem sa vase teme. Sretno u nastavku prvenstva.
Ne trebam ti hiljadu puta ponavljati, uzeli ste, evo ruka. Dakle, teren nije problem, tribine jesu i od sada sa moje strane a ima dosta ljudi koji misle kao i ja, niste vise NIKAD DOBRO DOSLI NA GRBAVICU!

Ovim se ujedno odjavljujem sa vase teme. Sretno u nastavku prvenstva.
VIVA ŽELJO, VIVA MANIJACI!!!!
a jesi li prijavio sam sebe pošto pišeš o spaljenoj Grbavici, nekakvim zlikovcima, izvjesnom BatkuMoR je napisao/la:Nisam jer je istina da su to pjevali.let3 je napisao/la: a jesi li prijavio ove što stavljaju slike nekih kerova i uralaju velikim slovima Bice Željo qrac šampion

ipak je ovo sportski forum
nemoj biti licemjer, vec prijavi sam sebe

e moji Mostarci mene licno nije zabolilo toliko sto smo izgubili,sto ste nam ispred nosa uzeli titulu i poklonili je svojim najvecim dusmanima zbog kojih necete jos za 100 godina vidjeti Bijelog brijega,i sto cete im napraviti spalir u zadnjem kolu,siguran sam da hocete jer vi se izgleda okrecete kako vjetar puse,nego zbog onakvog doceka,povika sa tribina i svega ostalog,zbog toga sto svaki put kada igrate sa Zrinjskim vas pratim i srcem bodrim kao da igra moj Zeljo,ali poslije ovoga danas vise ne.Stidite se,stidite se pravih mostarskih heroja kojima kapa do poda a vama hm,hm 

Mehmed Mesa Bazdarevic
Ne znam šta je problem sa onom slikom.Ovo je zvnični pas Red Army i on samo radi ono što treba,njuši jeli naš pdf čist od upada iz centrale trusta mozgova made in Bosnia.Nećeš valjda žalit se i što jadan pas radi svoj posao,a možda bi mogao uputiti žalbu tati ivici,pa će tata ivica jednim potezom ukinuti sve pse na kugli zemaljskoj.E sad šta da ti dalje kažem.Slijedi ono već poznato pa se unaprijed izvinjavam familii osim tebi lično,omaklo mi selet3 je napisao/la:a jesi li prijavio ove što stavljaju slike nekih kerova i uralaju velikim slovima Bice Željo qrac šampionMoR je napisao/la:Prijavio sam ti post zbog klasične izmišljotine i laži u stilu najvećeg internet huligana.let3 je napisao/la:yebemo Sarejvo, yebemo Želju i Bosnu cijelukakva smijurija od navijaca....baš simpa pjesmica danas od crvenoarmijaca
![]()
Biće Seljo nekad **** šampion kuknjava

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.