Edin Džeko - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

gringobih
Kontakt:

Re: Edin Džeko

Post Postao/la gringobih » 16 avg 2012, 09:16

Sapce je napisao/la:kao sto sam i pretpostavio, glavni transferi poceli prelaskom RVP-a u Utd. tek se sad kolo pokrece.
koga ce dovesti city? ne vjerujem da ce proci prelazni rok, a da oni ne potrose barem nekih 50 miliona.
koga ce arsenal dovesti?
da li ce Dzeki u juve ili negdje drugo?
to je interesantno a ne provlacit kroz iglene usi svaki njegov pokret ili gest sa sinocne utakmice. po mom misljenju, odigro je dobro. kad je lopta kod njega, vazda 4 protivnicka igraca oko njega. od toga profitiraju drugi.
vise me brine to, sto nam fale igraci poput medunjanina, rahimica ili papca...
Ma daj ba kakav Medunjanin i Rahimic?
Pa bez njih smo brzi i opasniji 50% ... ;)
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY

Pauk
Kontakt:

Post Postao/la Pauk » 16 avg 2012, 11:36

Realno, Dzeko ce ili ostati u City-u ili napustiti City za Juventus ili AC Milano...

Osvojio je sve sto je mogao sa City-em samo za godinu i pol, i nema vise sta traziti u Engleskoj u nekom drugom klubu.

Jedino ako ostane u City-u bilo bi dobro da jos jedan trofej osvoje i najradije Premiership opet, ali bice vrlo tesko zbog Uniteda.

Njbolje bi bilo kad bi presao u Juve, samo sto je problem trener Antonio Conte koji nije Dzekin fan, ali Conte ima suspenziju od 10 mjeseci pa Dzeko ima vremena da se dokaze.
-------------------Begović------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------

zlatan.edvin
Kontakt:

Post Postao/la zlatan.edvin » 16 avg 2012, 12:42

Edin odigrao odlično, nakon povrede polako a sigurno podiže formu.

Samo zdravlja i biće bolji nego što je bio.

Rios

Post Postao/la Rios » 16 avg 2012, 16:37

Ovaj transfer Van Persija mi je opet dao nadu da bi Dzeko mogao otici iz City-a..Arsenal bi mogao ove pare koje dobio potrositi na nekog kvalitetnog napadaca,a to su trenutno Dzeko ili Loriente..Ako uzmu ovog drugog,onda bi Juve mogao uzeti Dzeku..Sve u svemu bice zanimljivo pratiti hoce li biti sta od svega toga.. 8-)
Zeljeznicar za zivot cijeli !!

Miralem Pjanic !

Mirza Teletovic !

Damir Dzumhur !

High

Post Postao/la High » 16 avg 2012, 17:06

Bogme ga Amra umorila u krevetu. :mrgreen:
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

velez_mostar
Kontakt:

Post Postao/la velez_mostar » 16 avg 2012, 17:16

Dzeko je bio solidan, imao par prodora, mada mora u reprezentaciji biti vise kolektivni igrac, ne smije onoliko trositi lopte, iz nemoguce situacije puca, i to je problem...sve u svemu, bice opet onaj pravi.

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 16 avg 2012, 22:32

Daleko je od prave forme ako bude igrao u kvalifikacijama kao sinoć onda nam se ne piše dobro.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Oxygen
Kontakt:

Post Postao/la Oxygen » 16 avg 2012, 23:04

Pauk je napisao/la: Njbolje bi bilo kad bi presao u Juve, samo sto je problem trener Antonio Conte koji nije Dzekin fan, ali Conte ima suspenziju od 10 mjeseci pa Dzeko ima vremena da se dokaze.
Odakle ti to da nije njegov fan, i dalje je nejasno koji je to profil kojeg Conte želi (možda napadač ala Cavani, Falcao), ti igrači su skupi i neuhvatljivi za Juventus, ali i druge klubove?!

Jedno je sigurno, Džeko bi se snašao odlično po mom mišljenju u Juventusu jer Juventusu treba igrač koji je fizički jak, dobre tehnike i igrač sposoban dati oko 20 golova što je Džeko sposoban učiniti.

U svakom slučaju, Džeko ili Llorente, na to je spao izbor, tako da je moguće da Džeksona gledate u Italiji uskoro.

P.S. Conte regularno trenira ekipu, samo ne može biti na klupi u toku meča (vidjet ćemo šta će biti nakon žalbi), u svakom slučaju, ako dođe Džeko, morat će se Conteu dokazivati, a to mu i neće biti problem jer mu konkurencija i nije čemu.
"Pravi džentlmen nikad ne napušta svoju damu" A. Del Piero
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░ ★3★0★
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
Grazie a Dio non sono un Prescritto!

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 17 avg 2012, 00:21

Rios je napisao/la:Ovaj transfer Van Persija mi je opet dao nadu da bi Dzeko mogao otici iz City-a..Arsenal bi mogao ove pare koje dobio potrositi na nekog kvalitetnog napadaca,a to su trenutno Dzeko ili Loriente..Ako uzmu ovog drugog,onda bi Juve mogao uzeti Dzeku..Sve u svemu bice zanimljivo pratiti hoce li biti sta od svega toga.. 8-)
I ja sam odmah pomislio da bi Dzeko mogao u Arsenal, kada sam vidio da je RvP presao u United. Sada je otvoreno mnogo opcija. Odlaskom Modrica u Real Tottenham ce dobiti velike pare, a imaju samo jednog napadaca, tako da je svasta moguce. Zatim Juventus koji je vec duze vrijeme zainteresovan za Edina bi ga mogao dovesti, jer je izbor na Llorenteu i Dzeki. Ukoliko Bilbao proda Martineza u Bayern, onda sumnjam da ce htjeti prodati i Llorentea.

Opcija je bezbroj, nazalost, izgleda da je najbliza ona u kojoj Dzeko ostaje u Cityu.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

brzitesanj
Kontakt:

Post Postao/la brzitesanj » 17 avg 2012, 05:24

Nekako bi ja Džeku najviše volio gledati u dresu Arsenala :mrgreen:
I ♥ Bayern!
25.05.2013g.

hz1987
Kontakt:

Post Postao/la hz1987 » 17 avg 2012, 09:24

eno engleski mediji javljaju kako je mancini ljut jer je dzeko pristao da igra i jos odigrao cijeli susret protiv velsa pod povredom. cekam samo kad ce se mancini poceti duriti kako dzeko pije vodu iz flase, jer trazi dlaku u jajetu da izazove konflikt sa dzekom i da ima razloga da ga posjedi na klupu ili na tribine....
nekom prolazi sve, a nekom ni disanje punim plucima.

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 17 avg 2012, 12:46

Roberto prolupao.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 17 avg 2012, 12:47

Ako je se toliko naljutio, neka ga proda.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

TheVerminator
Kontakt:

Post Postao/la TheVerminator » 17 avg 2012, 12:48

Rios je napisao/la:Ovaj transfer Van Persija mi je opet dao nadu da bi Dzeko mogao otici iz City-a..Arsenal bi mogao ove pare koje dobio potrositi na nekog kvalitetnog napadaca,a to su trenutno Dzeko ili Loriente..Ako uzmu ovog drugog,onda bi Juve mogao uzeti Dzeku..Sve u svemu bice zanimljivo pratiti hoce li biti sta od svega toga.. 8-)
Sumnjam da će Arsenal uzimati više napadača, s obzirom da su došli Giroud i Podolski.
Victoria Concordia Crescit

“Play for the name on the front of the shirt and they’ll remember the name on the back”
— Tony Adams.

revan
Kontakt:

Post Postao/la revan » 17 avg 2012, 13:57

Elegant je napisao/la:Roberto prolupao.
Naljutio se što je Džeko odigrao reprezentativnu utakmicu, ali mu nije smetalo kada je Tevez pola sezone proveo u Argentini bez dozvole kluba. Neki ljudi su jednostavno licemjeri.
Hope is the first step on the road to disappointment - Ordo Malleus

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 17 avg 2012, 14:03

TheVerminator je napisao/la:
Sumnjam da će Arsenal uzimati više napadača, s obzirom da su došli Giroud i Podolski.
Neda Wenger para. Sto se tice te dvojice sve mi mirise na flop. Podolski mi nikad nije izgledao kao neki veliki golgeter a Giroud jednostavno nije klasni napadac, vec nesto kao Chamakh. Ali ne sekirajte se, dovesce Arsene sigurno na zimskom prelaznom roku nekog 17 godisnjaka iz Lorienta da pojaca napad :lol:

TheVerminator
Kontakt:

Post Postao/la TheVerminator » 17 avg 2012, 14:05

Vidjećemo 8-)
Victoria Concordia Crescit

“Play for the name on the front of the shirt and they’ll remember the name on the back”
— Tony Adams.

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 17 avg 2012, 14:12

Ne pustajte samo Walcota u Liverpool, mogao bi ove sezone biti vas najbolji strijelac ;)

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 17 avg 2012, 14:13

Manciniu riknula mikrovalna sto Hare kaze.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Pauk
Kontakt:

Post Postao/la Pauk » 17 avg 2012, 14:25

Medije moraju nesta pisati...Mancini nije dao niti jednu izjavu oko Dzekinog igranja protiva Velsa...bez veze samo lupetaju
-------------------Begović------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Faraon iz Visokog, General505, Sarun i 27 gostiju.