Chat - ARHIVA POSTOVA

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

anonymousHD
Kontakt:

Re: Chat

Post Postao/la anonymousHD » 07 maj 2011, 01:27

Ebte, dosadno. Hoćemo svi zajedno ovo gledati?

[youtube][/youtube]

ĆeMa
Kontakt:

Post Postao/la ĆeMa » 07 maj 2011, 01:28

T-MAC je napisao/la:eto ja danas okonca srednju skolu za sva vremena..jos sutra uzet zadatke za maturski i to je to.. ;)
****..u neku ruku mi drago i jbt i zao mi.. :cry:
jos prezivit spaniju i svako na svoju stranu....
ja jos u ponedjeljak i ja gotov sa skolom :mrgreen: ;) aBd brzo ce matura, jedva cekam
Djevojka koja mijenja puno momaka je kur*a, a momak koji mijenja puno djevojaka je frajer. Mnogi se pitaju: zašto? Evo zašto: ključ koji otvara svaku bravu je dobar ključ, a brava koju otvara svaki ključ nije dobra brava

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 07 maj 2011, 02:52

Srbija,Bosna,Hrvatska..... mogu za eurosong da izbace i svetski mega hit,od onih baltickih zemalja ce uvek najvise dobiti 3-4 poena. Nemacka uvek 12 poena Turskoj ,Bosna Srbiji 12,Srbija Bosni 12..... i svake godine uglavnom isto.
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....

Hawking
Kontakt:

Post Postao/la Hawking » 07 maj 2011, 02:57

Tribalian je napisao/la:Srbija,Bosna,Hrvatska..... mogu za eurosong da izbace i svetski mega hit,od onih baltickih zemalja ce uvek najvise dobiti 3-4 poena. Nemacka uvek 12 poena Turskoj ,Bosna Srbiji 12,Srbija Bosni 12..... i svake godine uglavnom isto.
Kako onda uvijek drugi pobjednik, i kako to da BiH kada je poslala pjesmu "Lejla" bude treća, a inače deseta ili niže? Šestice i sedmice od zemalja koje inače ne daju ništa ili nešto sitno su ključne, a njih dobivaju dobre pjesme... kada smo poslali Harija nismo dobili bodove od dvije ili tri zemlje, a inače ih ne dobijemo od pola... toliko o toj priči, to je čisti urbani mit nastao zbog činjenice da je ljudima dosadno i da previše "pametuju"...
Boju dao si nebu i boju dao si moru, ja Želji darujem sebe, sav život i pjesmu ovu!

Glory glory Man United!

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 07 maj 2011, 03:04

Hawking je napisao/la:
Tribalian je napisao/la:Srbija,Bosna,Hrvatska..... mogu za eurosong da izbace i svetski mega hit,od onih baltickih zemalja ce uvek najvise dobiti 3-4 poena. Nemacka uvek 12 poena Turskoj ,Bosna Srbiji 12,Srbija Bosni 12..... i svake godine uglavnom isto.
Kako onda uvijek drugi pobjednik, i kako to da BiH kada je poslala pjesmu "Lejla" bude treća, a inače deseta ili niže? Šestice i sedmice od zemalja koje inače ne daju ništa ili nešto sitno su ključne, a njih dobivaju dobre pjesme... kada smo poslali Harija nismo dobili bodove od dvije ili tri zemlje, a inače ih ne dobijemo od pola... toliko o toj priči, to je čisti urbani mit nastao zbog činjenice da je ljudima dosadno i da previše "pametuju"...
ok :)

HzDv95
Kontakt:

Post Postao/la HzDv95 » 07 maj 2011, 03:34

Ta pjesma je dobivala bodove ali opet ne koliko treba :) ! Samo kad je bas , bas dobra pjesma dobiva bodove od sviju ali ako je npr bolja od neke Ruske oni gore vole dati vise zemljama okolo bas kao i mi ovdje !

Ja , msm da je to jedina stvar gdje mi jedni , druge guramo :roll: :roll: :lol: :lol:

muhovic
Kontakt:

Post Postao/la muhovic » 07 maj 2011, 08:14

HzDv95 je napisao/la:Ta pjesma je dobivala bodove ali opet ne koliko treba :) ! Samo kad je bas , bas dobra pjesma dobiva bodove od sviju ali ako je npr bolja od neke Ruske oni gore vole dati vise zemljama okolo bas kao i mi ovdje !

Ja , msm da je to jedina stvar gdje mi jedni , druge guramo :roll: :roll: :lol: :lol:
..nazalost,u pravu si :)

..btw,jutro narode ;)

Citizen-X
Kontakt:

Post Postao/la Citizen-X » 07 maj 2011, 08:18

đeste šupci :mrgreen:
....ima Bosne begler-beze, bilo je i prije vas, bice je i poslije vas.....

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 07 maj 2011, 08:20

Sabahajrullah ;)

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 07 maj 2011, 08:29

HzDv95 je napisao/la:Ta pjesma je dobivala bodove ali opet ne koliko treba :) ! Samo kad je bas , bas dobra pjesma dobiva bodove od sviju ali ako je npr bolja od neke Ruske oni gore vole dati vise zemljama okolo bas kao i mi ovdje !

Tu se slazem sa tobom,plus sto u fudbalu ako igra Bosna sa nekim iz drugih bivsih Yu republika,uvek navijam za Bosnu!!! Kad je Slovenija u pitanju ,oni nam dodju nekako zajednicki u fudbalskoj reprezentaciji imaju 3-5 Slovenaca,sve ostalo su Srbi i Muslimani :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

haxonja
Kontakt:

Post Postao/la haxonja » 07 maj 2011, 08:34

Imal bolji dan od ove subote jos kada je suncana, sada kafu da se mahmurluk skine i kladionica... :D
There is only one United!!!!

I will never go blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone!MUFC.

muhovic
Kontakt:

Post Postao/la muhovic » 07 maj 2011, 08:35

haxonja je napisao/la:Imal bolji dan od ove subote jos kada je suncana, sada kafu da se mahmurluk skine i kladionica... :D
..danas ogromna ponuda :)

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 07 maj 2011, 08:36

Pa ako se sad ne uzimaju pare ,ja ne znam kad drugo. Mislim dosta toga se desava na kladzi danas i sutra.

haxonja
Kontakt:

Post Postao/la haxonja » 07 maj 2011, 08:38

I gotta feeling that tonights gonna be a good night :D kladionica!
There is only one United!!!!

I will never go blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone!MUFC.

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 07 maj 2011, 08:52

ljudovi, treba mi pomoć :D došao mi jedan lik u klub i traži da mu napravim jedan mp3 CD sa ovim narodnjacima, al' oni stari narodnjaci (Dragana, Sinan, Šemsa ...), znači stare pjesme od tih izvođača...pa me zanima jel' ima to negdje u paketu skinuti? Znači da ne skidam sad to pjesmu po pjesmu, ko će mp3 CD napuniti skidajući jednu po jednu pjesmu jbt :roll: Ako neko zna gdje ima, možel' mi dat' link, ovdje ili na pm...zahvaljujem ;)

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 07 maj 2011, 08:56

mandraX je napisao/la:ljudovi, treba mi pomoć :D došao mi jedan lik u klub i traži da mu napravim jedan mp3 CD sa ovim narodnjacima, al' oni stari narodnjaci (Dragana, Sinan, Šemsa ...), znači stare pjesme od tih izvođača...pa me zanima jel' ima to negdje u paketu skinuti? Znači da ne skidam sad to pjesmu po pjesmu, ko će mp3 CD napuniti skidajući jednu po jednu pjesmu jbt :roll: Ako neko zna gdje ima, možel' mi dat' link, ovdje ili na pm...zahvaljujem ;)
Probaj prostim kucanjem na google,mora imati negde. Mislim da je internet zatrpanim tim linkovima za skidanje,ja brate skidam stranu muziku sa Torrentz.Narodnjake mi je dao jedan ortak,pa nisam ih skidao do sad.

Citizen-X
Kontakt:

Post Postao/la Citizen-X » 07 maj 2011, 08:57

mandraX je napisao/la:ljudovi, treba mi pomoć :D došao mi jedan lik u klub i traži da mu napravim jedan mp3 CD sa ovim narodnjacima, al' oni stari narodnjaci (Dragana, Sinan, Šemsa ...), znači stare pjesme od tih izvođača...pa me zanima jel' ima to negdje u paketu skinuti? Znači da ne skidam sad to pjesmu po pjesmu, ko će mp3 CD napuniti skidajući jednu po jednu pjesmu jbt :roll: Ako neko zna gdje ima, možel' mi dat' link, ovdje ili na pm...zahvaljujem ;)
http://thepiratebay.org/torrent/4736327 ... evedalinke

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 07 maj 2011, 08:59

Tribalian je napisao/la:
Probaj prostim kucanjem na google,mora imati negde. Mislim da je internet zatrpanim tim linkovima za skidanje,ja brate skidam stranu muziku sa Torrentz.Narodnjake mi je dao jedan ortak,pa nisam ih skidao do sad.
Ma brate imam ja milion tih stranica za skidanje, al na svakoj ide pjesma po pjesma, znači nemožeš skinuti odjednom neki album, mix neki zapakovan...a ko će to, pjesma po pjesma, nemogu majke mi, još mp3 CD, fuj...treba brate skinuti 100 pjesama jednu po jednu, 'si lud :roll: :mrgreen:

jaruga - avi file :| a i brate ovo je baš prestaro, 1970 :lol: đe ovo nađe :mrgreen:

Citizen-X
Kontakt:

Post Postao/la Citizen-X » 07 maj 2011, 09:06

mandraX je napisao/la:
Tribalian je napisao/la:
Ma brate imam ja milion tih stranica za skidanje, al na svakoj ide pjesma po pjesma, znači nemožeš skinuti odjednom neki album, mix neki zapakovan...a ko će to, pjesma po pjesma, nemogu majke mi, još mp3 CD, fuj...treba brate skinuti 100 pjesama jednu po jednu, 'si lud :roll: :mrgreen:

jaruga - avi file :| a i brate ovo je baš prestaro, 1970 :lol: đe ovo nađe :mrgreen:

http://thepiratebay.org/search/hitovi/0/99/0

hint: hitovi

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 07 maj 2011, 09:10

Citizen-X je napisao/la: http://thepiratebay.org/search/hitovi/0/99/0

hint: hitovi
slika

Doduše mog'o si nać' da imaju barem 4 seeder-a :mrgreen:

Zaključano

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.