BiH tenis
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: BiH Tenis
3:1

- grobar1099
- Kontakt:
Pa kakva je ovo prevara stoljeca, samo se pitam da li je u pitanju Bosanska ili Bugarska mafija!!
Nije majka klela sina sto se kockao, nego sto se vadio.
Barca mes que un club!
Barca mes que un club!
- madridista4ever
- Kontakt:
tooooo majstoreeee hajmooooo.. mora ovo sad zavšiti u 2 seta, ako dimitrov kojim slučajem odvede u 3(a neće
) nema nigdje tu damira.. ne smije se ponoviti goffin s ao, naučio je damir lekciju.. idemoooo 
Kako je vecina ovdje pateticna.. Yebote da ga Dimitrov ka*a ismijavali bi Damira.. a posto vodi "namjestno, kladionaca, prevara"...

Visca el Barça! /// Volim te Željo!
Ma daj ba, ne znam koliko da mu vraca da je Dimitrov na svom maksimumu ni federer mu ne bi mogo vracat.. a Damir dobar al opet ima glupih gresaka gdje zuri previse.. a ovaj rezultat u njegovom slucaju nista ne znaci cak i da vodi 5:0 i 40:0 kad se on moze nakon jednog poena raspast totalno tako da se ne uzbudjujem previse a ovo bi mu mozda bila najveca pobjeda u karijeriBihac96 je napisao/la:Kad nasi dobijaju vazda je protivnik los.Pa vidite da damir sve stize jednostavno unistio je sa tim dimitrova,dimitrov se dobro mora potrudit da osvoji svaki poen
This time next year we'll be millionaires.
grobar1099 je napisao/la:Pa kakva je ovo prevara stoljeca, samo se pitam da li je u pitanju Bosanska ili Bugarska mafija!!
Nema prevare.Damir nastelovao ruku i kara Bugarina
-
SlobodaTuzla1919
- Kontakt:
Kako Dzumhur poslije svakog poena, majstorski napravi majicu na ramenima, ali uvijek

samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!
- madridista4ever
- Kontakt:
hajde ba dečko razligu, ovdje si našo nipodoštavati rezultate naših tenisera.. doviđenja ba.. btw kad već poštuješ pisanje velikog slova na forumu, bosanska i bugarska se piše malim nepismeni stvorugrobar1099 je napisao/la:Pa kakva je ovo prevara stoljeca, samo se pitam da li je u pitanju Bosanska ili Bugarska mafija!!
Re: RE: Re: BiH Tenis
Salio sam se hayvanu smiri strasti!sajo10 je napisao/la:Kako je vecina ovdje pateticna.. Yebote da ga Dimitrov ka*a ismijavali bi Damira.. a posto vodi "namjestno, kladionaca, prevara"...![]()
![]()
![]()
![]()
Coronados de gloria vivamos,
O juremos con gloria morir!
-
SlobodaTuzla1919
- Kontakt:
Ja imam nekakav ruzan osjecaj, da ce Damir i ovaj mec izgubit, ali nadam se da nisam upravu, i da ce lagano sve zavrsiti... 
samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!
- Liverpool. YNWA
- Kontakt:
de šta vam je ljudi, bespotrebne rasprave
Damir je za sad odličan, sveo je greške na minimum, idemo ovo završiti u 2 seta majstore
Damir je za sad odličan, sveo je greške na minimum, idemo ovo završiti u 2 seta majstore
#Ynwa
Re: RE: Re: BiH Tenis
Uopste nisam imao "specificnog" forumasa na umu dok sam pisao vec isao sam na vecinu komentera sto su se poklopila. Sto si ti pogodia to je tvoja stvar, ali pazi kako se obracas samnom. Sad cemo to preskocitiEffenberg je napisao/la:Salio sam se hayvanu smiri strasti!sajo10 je napisao/la:Kako je vecina ovdje pateticna.. Yebote da ga Dimitrov ka*a ismijavali bi Damira.. a posto vodi "namjestno, kladionaca, prevara"...![]()
![]()
![]()
![]()
Zadnja izmjena: sajo10, dana/u 18 feb 2016, 01:26, ukupno mijenjano 1 put.
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
-
admir12345
- Kontakt:
Bas tako sveo je greske na minimum,nema onih lopti sa njegove strane po metar u autu,strpljivo igra ceka gresku dimitrova.Ovo mu je jedan od najbolji mecevaLiverpool. YNWA je napisao/la:de šta vam je ljudi, bespotrebne rasprave
- QUARTERBACK
- Kontakt:
evo vrati brejk dimitrov, sto je najgore ne bi me cudilo da su namjestili al et jbg dobro je damir igrao dosad sto jes jes
E jbg
Idemo vratiti brejk
Idemo vratiti brejk
Zadnja izmjena: COYS, dana/u 18 feb 2016, 01:28, ukupno mijenjano 1 put.
Nema gresaka dok Dimitrov igra ocajno pa nije neki pritisak na Damiru sad kad grigorije stisne bice vise ovakvih lopti kao ova Damirova na brejk loptu bugarina.. al ajd valjda nekako uspije dobit ovo u 2 setaadmir12345 je napisao/la:Bas tako sveo je greske na minimum,nema onih lopti sa njegove strane po metar u autu,strpljivo igra ceka gresku dimitrova.Ovo mu je jedan od najbolji mecevaLiverpool. YNWA je napisao/la:de šta vam je ljudi, bespotrebne rasprave
This time next year we'll be millionaires.
-
SlobodaTuzla1919
- Kontakt:
Pocelo je...
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Mislim da je to to. Jbg imao je šansu, valjda me demantuje.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Re: RE: Re: RE: Re: BiH Tenis
Ok ako je tako sorry reagovao sam na prvu! Ja sam se nasalio a ovi se drugi nakacili.sajo10 je napisao/la:Uopste nisam imao "specificnog" forumasa na umu dok sam pisao vec isao sam na vecinu komentera sto su se poklopila. Sto si ti pogodia to je tvoja stvar, ali pazi kako se obracas samnom. Sad cemo to preskocitiEffenberg je napisao/la:Salio sam se hayvanu smiri strasti!sajo10 je napisao/la:Kako je vecina ovdje pateticna.. Yebote da ga Dimitrov ka*a ismijavali bi Damira.. a posto vodi "namjestno, kladionaca, prevara"...![]()
![]()
![]()
![]()
Coronados de gloria vivamos,
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.