FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
- brzitesanj
- Kontakt:
Re: FC Barcelona
Pa i niste mogli kiksat protiv Vallecana(tu pobjeda nije smjela doci u pitanje samo je bilo pitanje kojim ce rezultatom zavrsit na kraju) 

I ♥ Bayern!
25.05.2013g.
25.05.2013g.
Jadni Vallecano naplati promašaje protiv Chelsea 

Ostviće to sve budućem treneruxaviesta je napisao/la:Pep i dalje nesta biljezi, zapisuje

a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž
Hvala.Virtu4l je napisao/la:Čestitke na tituli prvaka Evrope.

FC Barcelona Alusport, novi prvak Evrope u futsalu!
Nisam znao da pratiš ovo @Virtual

Nisi znao da je jučer Barcelona postala prvak Evrope u malom fudbalu? Pravi navijač.DesimaL je napisao/la:Kolko je ono chelsea bio puta prvak Evrope ?Virtu4l je napisao/la:Čestitke na tituli prvaka Evrope.
Pratim, gledao sam dosta utakmica. Zaslužena titula, bili su najbolji.mandraX je napisao/la:Hvala.Virtu4l je napisao/la:Čestitke na tituli prvaka Evrope.![]()
Nisam znao da pratiš ovo @Virtual
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Izvinjavam se mislio sam da je provokacija na onaj mec izmedu Barcelona vs Chelsea.NIje mi na kraj pameti bilo da bi mogao pratiti mali fudbal.Virtu4l je napisao/la:Nisi znao da je jučer Barcelona postala prvak Evrope u malom fudbalu? Pravi navijač.DesimaL je napisao/la:Kolko je ono chelsea bio puta prvak Evrope ?Virtu4l je napisao/la:Čestitke na tituli prvaka Evrope.
Tako da se jos jednom izvinjavam.
Gospoda

Guardiola: ''Izvinjavam se navijačima Raya zbog Thiagovog plesa, to igrači Barcelone ne bi trebali raditi, neće se ponoviti.''
Dani Alves: ''Izvinjavam se navijačima Raya zbog plesa, ni u jednom trenutku ih nisam želio uvrijediti, već se samo zabaviti!''
Thiago na Twitteru: ''Ispričavam se ako smo u bilo kojem trenutku uvrijedili Rayo Vallecano, to nam nije bila namjera. Napravio sam grešku zbog uzbuđenja nakon što sam postigao gol. Neće se ponoviti!''
Visca el Barça ! Mes que un club !
Jos nesto na sta sam ponosan u i oko ovog kluba je ponasanje igraca i kriteriji kakav mozes biti i igrati za Barcu. Pogledajte ta izvinjenja. Ma velicanstveno - svaka cast za sve... Barcelona je i u ovome velika....
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
Sad nisam bas u toku.Koja je njegova funkcija trenutno i ima li on uopste ikakvih funkcija nakon onog otkaza?xaviesta je napisao/la:Pep i dalje nesta biljezi, zapisuje
Sretno zmajevi!!
On je trener do kraja sezone,ako se ne varamMARCELO je napisao/la:Sad nisam bas u toku.Koja je njegova funkcija trenutno i ima li on uopste ikakvih funkcija nakon onog otkaza?xaviesta je napisao/la:Pep i dalje nesta biljezi, zapisuje

Dafuq, šta se imaju izvinjavat. Slave gol, ples niđe veze. Kako su se uvrijedili navijači da mi je to znat. 

- PatrickBateman
- Kontakt:
Jos su cetiri utakmice ostale do kraja,Messi ima 65 golova. Nadam se da ce doci do broja od 70.
Sveukupno, ovo je mozda i najbolja individualna klupska sezona u historiji.
Trenutno je prvi je strijelac Lige prvaka,sa 14 golova iako mu je tim ispao u polufinalu. (srusio rekord,a sumnjam da ce ga Gomes prestici)
Prvi je asistent lige prvaka,iako to mjesto djeli sa jos cetvoricom (Ribery ima sanse da bude prvi)
Djeli prvo mjesto najboljeg strijelca u ligi,s tim da Messi ima utakmicu manje i omjer penala ta dva igraca je 11: 6(7)
Djeli prvo mjesto asistenta lige sa Ozilom.
U kupu se i nije iskazao golgeterski,ali imao je par bitnih asistencija.
Zabio je u svih 6 takmicenja u jednoj sezoni.
Sveukupno, ovo je mozda i najbolja individualna klupska sezona u historiji.
Trenutno je prvi je strijelac Lige prvaka,sa 14 golova iako mu je tim ispao u polufinalu. (srusio rekord,a sumnjam da ce ga Gomes prestici)
Prvi je asistent lige prvaka,iako to mjesto djeli sa jos cetvoricom (Ribery ima sanse da bude prvi)
Djeli prvo mjesto najboljeg strijelca u ligi,s tim da Messi ima utakmicu manje i omjer penala ta dva igraca je 11: 6(7)
Djeli prvo mjesto asistenta lige sa Ozilom.
U kupu se i nije iskazao golgeterski,ali imao je par bitnih asistencija.
Zabio je u svih 6 takmicenja u jednoj sezoni.
To se nikako ne uklapa u filozofiju sporta u Barceloni, tj. maksimalan respekt prema svakom protivniku.SPY je napisao/la:Dafuq, šta se imaju izvinjavat. Slave gol, ples niđe veze. Kako su se uvrijedili navijači da mi je to znat.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
pa nije on dao otkaz samo reko da nece vodit sljedece sezone ekipu ,zadnja utakmica mu je ko trenera barce u finalu kupaMARCELO je napisao/la:Sad nisam bas u toku.Koja je njegova funkcija trenutno i ima li on uopste ikakvih funkcija nakon onog otkaza?xaviesta je napisao/la:Pep i dalje nesta biljezi, zapisuje

We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA
MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA
Ne kontaš neke stvari. Ronaldo je bolestan za pažnjom navijaca, da ga obožavaju, da ga slave i da mu se dive. Zato kad zabije gol pravi od sebe uvijek neki cirkus: ili pokazuje one kandže ili izbaci svoju nogetinu da joj se svijet divi i slicna sranja.SPY je napisao/la:Dafuq, šta se imaju izvinjavat. Slave gol, ples niđe veze. Kako su se uvrijedili navijači da mi je to znat.

U Barci, igrac to ne može i ne smije. Ne smije se biti bahat i qurcenje protivnickim navijacima i to još na njihovom terenu, kao Ronaldo skoro na Campu...zato je Puyol dotrcao i odmah prekinuo taj cirkus. A igraci su se morali javno izvinuti.
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Vjerujem da si pratio Barcelonu dok je za istu nastupao S. Anderson. Šta ćemo sa njegovim "pucnjevima iz pištolja"? I to ne dolikuje igračima Barcelone, zar ne?
Ronaldo kontra Barcelone?! Šta misliš što je onako reagovao? Al' budi iskren. Kada ti neko 70+ minuta zviždi i ismijava svaki tvoj potez (a to ti je najljući rival), ti zabiješ gol vrijedan titule - onda je sasvim normalno da ih malo provociraš.
Inače, mogao si izdvojiti debilske proslave Robinha, Carlosa i Ronalda (ako se ne varam), koji su glumili kojekakve žohare.
[youtube][/youtube]
Ronaldo kontra Barcelone?! Šta misliš što je onako reagovao? Al' budi iskren. Kada ti neko 70+ minuta zviždi i ismijava svaki tvoj potez (a to ti je najljući rival), ti zabiješ gol vrijedan titule - onda je sasvim normalno da ih malo provociraš.
Inače, mogao si izdvojiti debilske proslave Robinha, Carlosa i Ronalda (ako se ne varam), koji su glumili kojekakve žohare.

[youtube][/youtube]
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
[youtube][/youtube]
ubo se balonja za barcu
ubo se balonja za barcu

Il club più titolato al mondo.
$ $́" ?́& The greatest mixed martial artist of all time.
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
$ $́" ?́& The greatest mixed martial artist of all time.
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
tech@ genio.
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
"Izabrao sam Real Madrid ispred Barcelone zato sto sam ja pobjednik, a ne gubitnik" - Alfredo Di Stefano
Šta ovo čitam, ako dođe dobra ponuda od ovog Anzhia, Barca će prodati Alvesa...to ako urade, nisu normalni, definitivno...
Onaj Rossel bi i majku rođenu prod'o...
Onaj Rossel bi i majku rođenu prod'o...
Bi majku al nebi MessiamandraX je napisao/la: Onaj Rossel bi i majku rođenu prod'o...

a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.