Suns did that before it was mainstreamClutch je napisao/la:Barrea izgleda potpisuje za Dallas. Al' gomilaju ove playeve..

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Suns did that before it was mainstreamClutch je napisao/la:Barrea izgleda potpisuje za Dallas. Al' gomilaju ove playeve..
gasol je za boozera ibaka kad je u pitanju odbrana, i to ovakav u godinama... a u svom primeu je bio odlican odbrambeni igraclumani je napisao/la:a Gasol je cudoviste za odbranusta kazu L.A navijaci
![]()
Zbog Dragica i Thomasa simpatisem Sunse. Mislim da mogu preko Portlanda il Golden Statea do playoffa.miki_92 je napisao/la:Suns did that before it was mainstreamClutch je napisao/la:Barrea izgleda potpisuje za Dallas. Al' gomilaju ove playeve..
Ne znam sto njih dva uopste poredite nesto, normalno je da ce Gasol biti dobar na istoku u Chicagu koji lici na ekipu..KK_Bosna je napisao/la:gasol je za boozera ibaka kad je u pitanju odbrana, i to ovakav u godinama... a u svom primeu je bio odlican odbrambeni igraclumani je napisao/la:a Gasol je cudoviste za odbranusta kazu L.A navijaci
![]()
Pa ovo je ta tema mislim, samo će se maknuti 'off' iz naslova..JHam je napisao/la:A da otvorite temu za sezonu??
Pogledaj sad naslovDonnie Darko je napisao/la:Ma ovo bi trebala biti tema za sve, kao i prošle sezone, samo što se naslov mijenja sam iz nekog razloga. Jučer se samo vratilo u NBA Pre-Season, a sada se vratilo na Off-Season. Ili me prca neki moderator
On ili ostaje ili ide kuci.KK_Bosna je napisao/la:ma ide se na duranta 100%
Ako je pametan napustit ce ekipu koja je pustila Hardena i koja ne zeli da placa porez da bi dosla do prstena.tuzlak1987 je napisao/la:Bolje mu je ostati onda u OKC, tesko da postoji covjek u Washingtonu koji se sjeca kada su Wizardsi bili dominantna ekipa..
Onda je samo jedna ekipa za njega, BKNGreivis je napisao/la:Ako je pametan napustit ce ekipu koja je pustila Hardena i koja ne zeli da placa porez da bi dosla do prstena.tuzlak1987 je napisao/la:Bolje mu je ostati onda u OKC, tesko da postoji covjek u Washingtonu koji se sjeca kada su Wizardsi bili dominantna ekipa..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.