Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
Re: Real Madrid C.F.
Ma samo strpljivo, bez nervoze. Nije Barca toliki bauk.

A lion doesn't concern himself with the opinions of a sheep.
- FK Sarajevo
- Kontakt:
Realno Real bio bolje ekipa imali su vise sansi Barca svoju iskoristila i eto pobjede cestitke Barceloni
Mi smo divovi svako nam je plijen nas je cijeli svijet u bordo obojen
Jedna si jedina,moja domovina.
Jedna si jedina,BOSNA I HERCEGOVINA!!!
Jedna si jedina,moja domovina.
Jedna si jedina,BOSNA I HERCEGOVINA!!!
- Stole iz Bora
- Kontakt:
Jeste realno za navijace i simpatizere Reala ...FK Sarajevo je napisao/la:Realno Real bio bolje ekipa imali su vise sansi Barca svoju iskoristila i eto pobjede cestitke Barceloni

AMAR OSIM
1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!
Trebalo bi da bude realno za sve jer da nije bilo Puyola primili bi peticu....

Pa vi uopste niste imali bolje prilike od Barcelone imali ste onaj sut Ronalda i onaj promasaj Benzeme kad je prebacio gol...MElloo je napisao/la:Trebalo bi da bude realno za sve jer da nije bilo Puyola primili bi peticu....![]()
![]()
![]()
Bolja je i cistija ona prilika Messija od one Ronaldove ako cemo vec realno...
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
pa ak je puyol blokiro to ne znaci da je sreca bila na barcinoj strani i da je real bolji ak su izblokirani iz fine sanse!!! to je totalna glupost, sreca je bila protiv bosne kad pogodis iz jednog napada precku i stativu a ne sinoc kad puyol blokira 3 sanse i valdes odbrani, to znaci da sm bili pozertvovaniji i imali super golmana!
A najjaca su mi poredjenja: Da bilo Puyola, da nije bilo Valdesa, da nije bilo ovog, onog ... pa da nije bilo tih igraca to vise nebi bila Barcelona ... nije Puyol blokirao suteve na srecu, niti je Valdes branio na srecu ...
★ 32 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★
Stvarno ne shvatam zasto odgovaras kad si ocito preglup da bi neke stvari shvatio.Stole iz Bora je napisao/la:Koliko treba da se ekipa kreira? Nije bilo dovoljno 12 kola + utakmice LP-a? Pa majka mu stara nije Perez kupio 7-8 juniora ili mladjih igraca pa da ih uigrava vec je kupio GOTOVE igrace kojima, mislim, ne treba toliko puno da se uigraju, Ipak su to sve igraci koji imaju i previse utakmica u nogama. Ako je do uigravanja problem ..Pipita je napisao/la:De okanite se te price. Real je ekipa koja je jos u fazi kreiranja.
Zar ti stvarno mislis da ce se jedna ekipa uigrati u tako kratkom roku? - Pa covjece, ni jedno ovogodisnje pojacanje prosle sezone nije igrao La Ligu, osim Albiola. Do kraja prve polusezone o njima i nihovom uigravanju ce se pricati na nacin da su se skoro uigrali.
Osim toga, ni vi zapravo niste nista bolji i vjerujem da strepite u svakoj utakmici hocete li doci barem do boda. Toliko slabo igrate da se ja cesto pitam jel ta Barcelona uopste bolja od Real Madrida. 90% vas prije 2-3 godine nije pratilo nogomet dok Ronaldinho nije stupio na scenu pa ste svi odjednom poceli navijati za tu Barcelonu i igrace iz njihove skole.. Vidim ja kako su oni dobri
Mágico Raúl, Mágico Raúl
Mágico Raúl, hoy tenemos que ganar,
Mágico Raúl, Mágico Raúl
Mágico Raúl, hoy tu tienes que marcar.
Mágico Raúl, Mágico Raúl
- Stole iz Bora
- Kontakt:
Lijepo sam te pitao koliko treba da se ekipa uigra i sve sto sam ocekivao je sasvim normalno objasnjenje a ne ono gore!Pipita je napisao/la:Stvarno ne shvatam zasto odgovaras kad si ocito preglup da bi neke stvari shvatio.Stole iz Bora je napisao/la:Koliko treba da se ekipa kreira? Nije bilo dovoljno 12 kola + utakmice LP-a? Pa majka mu stara nije Perez kupio 7-8 juniora ili mladjih igraca pa da ih uigrava vec je kupio GOTOVE igrace kojima, mislim, ne treba toliko puno da se uigraju, Ipak su to sve igraci koji imaju i previse utakmica u nogama. Ako je do uigravanja problem ..Pipita je napisao/la:De okanite se te price. Real je ekipa koja je jos u fazi kreiranja.
Zar ti stvarno mislis da ce se jedna ekipa uigrati u tako kratkom roku? - Pa covjece, ni jedno ovogodisnje pojacanje prosle sezone nije igrao La Ligu, osim Albiola. Do kraja prve polusezone o njima i nihovom uigravanju ce se pricati na nacin da su se skoro uigrali.
Da, ja stvarno mislim da se jedna ekipa kao sto je Real tj. ekipa sa onakvim igrackim kadrom moze i mora uigrati za 20-tak utakmica.
A ono "preglup" ... Kuci pocasti mamu i tatu sa tim ..

AMAR OSIM
Karim Benzema danas imao udes. Sva sreca pa mu nista nije bilo, ali njegov novi Audi je slupan
Slijedece kolko protiv Almerije kod kuce. Bice to lijepa utakmica pogotovo zbog legende Huga Sancheza. Van Dyke je Pellegriniju preporucio da Ronaldu da samo 60 minuta protiv Barcelone i da ce onda za naredne utakmice biti potpuno spreman, sto znaci da ce i protiv Almerije igrati od prve minute.
Slijedece kolko protiv Almerije kod kuce. Bice to lijepa utakmica pogotovo zbog legende Huga Sancheza. Van Dyke je Pellegriniju preporucio da Ronaldu da samo 60 minuta protiv Barcelone i da ce onda za naredne utakmice biti potpuno spreman, sto znaci da ce i protiv Almerije igrati od prve minute.
Mágico Raúl, Mágico Raúl
Mágico Raúl, Mágico Raúl
Mágico Raúl, Mágico Raúl
WC Real Madrid hoce li tatica Perez zavuci ruku u dzep OPET
...pa Casillas ne zna sta ga snadje kad Ibra odape iz koljena ko iz topa 

1974---1975---1976---2001---2013---2020
- Omerbavarac
- Kontakt:
Bolje po vas sto nise, i tu bi ispusili......don Ciro je napisao/la:ima tema u Bundesligi o Bochumu i Cottpusuomerbavarac je napisao/la:@Don Ciro: De samo majke ti reci mi, sta sam ja lose rekao????? Sta se lozite odmah...... Teme Bochuma nema, kad otvoris odam idem tamo...![]()
![]()
Sta ti ja mogu, kad su vas ljudi pobijedili, podnesi poraz momacki.
![]()
![]()
ja poraz sam podnio mada smo zasluzili vise..al ebiga nismo igrali sa Hanooverom

ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
ma daj vi bi od Xereza primili 3komadaomerbavarac je napisao/la:Bolje po vas sto nise, i tu bi ispusili......don Ciro je napisao/la:ima tema u Bundesligi o Bochumu i Cottpusuomerbavarac je napisao/la:@Don Ciro: De samo majke ti reci mi, sta sam ja lose rekao????? Sta se lozite odmah...... Teme Bochuma nema, kad otvoris odam idem tamo...![]()
![]()
Sta ti ja mogu, kad su vas ljudi pobijedili, podnesi poraz momacki.
![]()
![]()
ja poraz sam podnio mada smo zasluzili vise..al ebiga nismo igrali sa Hanooverom
![]()
![]()

F.Beckenbauer 15 godina na celu Bayerna.M najavio je oprostajnu utkm.Bayern.M-Real M u njegovu cast..u augst.2010.novi pred.Uli Hoeness 

Glupo vam je to WCSaurman je napisao/la:WC Real Madrid hoce li tatica Perez zavuci ruku u dzep OPET...pa Casillas ne zna sta ga snadje kad Ibra odape iz koljena ko iz topa

Cini se kako ce Ruud u januaru u Liverpool, i to besplatno.
Mágico Raúl, Mágico Raúl
Mágico Raúl, Mágico Raúl
Mágico Raúl, Mágico Raúl
Kod: Označi sve
http://www.realmadrid-club.--- SPAM ---/post/casillas-upozorio-mallenca/1980114.aspx
Mágico Raúl, Mágico Raúl
Mágico Raúl, Mágico Raúl
Mágico Raúl, Mágico Raúl
Moderator: je li moze bez previse spama i vrijedjanja! svako bespotrebno udaljavanje od teme bice sankcionisano!Pipita je napisao/la:Glupo vam je to WCSaurman je napisao/la:WC Real Madrid hoce li tatica Perez zavuci ruku u dzep OPET...pa Casillas ne zna sta ga snadje kad Ibra odape iz koljena ko iz topa
Samo ispadas glup, ali hajde nema veze, navikli smo to od tebe.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Govorim ti cinjenice..
jos jednom, glup si
jos jednom, glup si
Mágico Raúl, Mágico Raúl
Mágico Raúl, Mágico Raúl
Mágico Raúl, Mágico Raúl
ma pusti sarmu nije njemu lakoPipita je napisao/la:Glupo vam je to WCSaurman je napisao/la:WC Real Madrid hoce li tatica Perez zavuci ruku u dzep OPET...pa Casillas ne zna sta ga snadje kad Ibra odape iz koljena ko iz topa
Samo ispadas glup, ali hajde nema veze, navikli smo to od tebe.

-
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
''Mećo '' bi ja jos al neda mi se ima toga puno!

[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
''Mećo '' bi ja jos al neda mi se ima toga puno!

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.