Mislim da će onda samo rijetki kupiti polugodišnju, mnogo je isplativija ova godišnja i ja ću je kupiti, ali ne vidim kakve koristi može imati klub od ovih godišnjih karti.bistrikboy je napisao/la:Dzelaludin Muharemovic novi direktor FK Željezničara...
Cijene polugodisnjih karata kao i prosle godine! Jug 25,sjever 45 i zapad 110...
Novina je sto ce u prodaji biti i godisnje karte po cijeni jug 35, sjever 65 i zapad 150!
Za penzionere ce biti u prodaji samo godisnje i to po cijeni 20 km!![]()
Cilj je da se proda 3500 karata!
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
-
- Kontakt:
mirko hrgovic pred potpisom za F.K. ZELJEZNICAR..........
ima da budemo strah i trepet i svaka ekipa koja dodje na Grbavicu ima da bude kao na streljanju.volim te zeljo
informacija iz strucnog staba povjerljiva i 99% tacna..
ima da budemo strah i trepet i svaka ekipa koja dodje na Grbavicu ima da bude kao na streljanju.volim te zeljo

-
- Kontakt:
on je rekao da će igrati fudbal još 10 godina znači potpisaće desetogodišnji ugovornebesko plavi orao je napisao/la:mirko hrgovic pred potpisom za F.K. ZELJEZNICAR..........
ima da budemo strah i trepet i svaka ekipa koja dodje na Grbavicu ima da bude kao na streljanju.volim te zeljo![]()
![]()
![]()

- eliminator
- Kontakt:
cim ti kazes da je 99% ja tebi ne vjerujemnebesko plavi orao je napisao/la:mirko hrgovic pred potpisom za F.K. ZELJEZNICAR..........
ima da budemo strah i trepet i svaka ekipa koja dodje na Grbavicu ima da bude kao na streljanju.volim te zeljo![]()
![]()
![]()
- lolo d pitar
- Kontakt:
ali to nije sve,jos jedna nebuloza vezana za fk ljoze
naime,adis nurkovic bi trebao potpisati,koje gluposti se vezu za ovaj klub
nevjerovatno
nevjerovatno
- eliminator
- Kontakt:
i sto ti to onda citas kad je za tebe glupostlolo je napisao/la:ali to nije sve,jos jedna nebuloza vezana za fk ljoze
nevjerovatno
- lolo d pitar
- Kontakt:
ej,ja citam sve normalno,rega,nije potpisao negdje i inostranstvo,mozda idew u bundesligu,kad odjednom zeljo,hahaah,majkemi,samo odjednom pise zeljoeliminator je napisao/la:i sto ti to onda citas kad je za tebe glupostlolo je napisao/la:ali to nije sve,jos jedna nebuloza vezana za fk ljoze
nevjerovatno

ukaza mi se zeljo,ko milja maraka sarajevskom taksisti
zna li iko kakva je razlika izmedju penzionerske godisnje i obicne godisnje.da li ce moce nepenzioneri ulazit ssa penzionerskom.
hitno
hitno
Moja domovina Republika Bosna i Hercegovina
marsej mali tim
uprava me mrzi ali sam jaci i od njih
marsej mali tim
uprava me mrzi ali sam jaci i od njih
hahaha pa valjda ce biti oznaceno koja je penzionerska jer onda bi svi slali nane i dede da nam kupe karte 

Džeko-Ibišević-NEZAUSTAVLJIVO
- eliminator
- Kontakt:
jesi namazantax je napisao/la:zna li iko kakva je razlika izmedju penzionerske godisnje i obicne godisnje.da li ce moce nepenzioneri ulazit ssa penzionerskom.
hitno

Bolje ti je da cutis!!!nebesko plavi orao je napisao/la:mirko hrgovic pred potpisom za F.K. ZELJEZNICAR..........
![]()
![]()
Promijeni potpis ili ces biti sankcionisan.Hvala
Ma ljudi moji,šta pričate gluposti,Hrgović nebi ustao sa klupe bez 200 000 €
- dolina cupova
- Kontakt:
za nurkovica je tacno,ako mu propadnu inostrani angazmani onda dolazi u zelju 100%...a jos znajuci da mu je hadis zubanovic menadzer ne treba dalje...taman bi nam dobro dosao auuu,a hrgovic cuo sam nesto ali necu da komentarisem dok nebude sve gotovo...
za nurkovica je bilo i ocekivat s obzirom na na zubanovica da ce doci nama ako nebude u inozemstvu...a za hrgovica daj boze da je istina...ali eto rece zujo da su obezbijedili pare za transfere valjda ce sada biti igraca...
Zeljo je sampion!!!!!!!!!!
- Dzoka The maniacs
- Kontakt:
ljudi ja mislim da ce biti jos 3-4 pojacanja dobra vidjet ce te zaDNJE DANE PRELAZNOG ROKA IMA JOS 20 DANA DO KRAJA Bgm
TheManiacs 1987 BarceLona Catalonia! ZlaTan IBraHimoviC!
- bosanac723
- Kontakt:
gdje ce ibrahim ako dodje nurkovic?Virtu4l je napisao/la:Ode Šeha u mornare
When my time on earth is gone, and my activities here are passed, I want them to bury me upside down, and my critics can kiss my ass!
Hehe ako nam nurkovic dodje, drama, bas bi se poklopilo, onda bi seha mogao mozda i vani da se proda negdje, dobar je seha momak, steta bi bilo da grije klupu.
Pa u mornare, zar ne vidiš šta sam napisaobosanac723 je napisao/la:gdje ce ibrahim ako dodje nurkovic?Virtu4l je napisao/la:Ode Šeha u mornare

Ma gdje će se on vani prodati, možda preko fejsbuka ili derneka ?? Druže moj, da se on može prodati vani, prodao bi se. Ne zavisi to od Nurkovića.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Rekoh da ce se mozda prodat, koliko ja znam bilo je nekog interesovanja iz turske, sada koliko konkretno ne znam, mislim da je se o tome i u ovoj temi spominjalo.