Koga nakon Sušića?
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Koga nakon Sušića?
Kada ce se znati nesto vise ko ce naslijediti onog idiota?
- Goalgetter
- Kontakt:
1.12 (u ponedjeljak) ce savez objaviti svoju listu kandidata. Bice 2 do 3 kandidata na listi (jedan od njih je sigurno Milovan Rajevac kojeg je predlozio FSRS, dok ostale ce odluciti jos ova Ad Hoc komisija). Do 5.12, pisao je danas jedan forumas, bi mogli imati selektora.
-
- Kontakt:
BozePetra je napisao/la:Jedno je sigurno - ko god da dođe, NE MOŽE bit gori od Safeta!
Može, ne boj se. Sušić je barem nešto dobro uradio, jeste da je sve to pokvario ali jbq. Ko zna hoće li iko sljedeći uspjeti .. Niko nam ne garantuje
Vahida neka je stid ako ne preuzme. Nema izgovora. Pustite price i floskule, situacija je jasna. Odbit repku u ovom trenutku je kao odbit bolesnu majku. Pokazi da imas obraza i patriotizma Vahide. Nemoj da budes kao Safet!
Ako on ne preuzme crno nam se pise. Hadzibegic, Bazdarevic i ostali su treneri na nivou Safeta, znaci kriminalni. Ali pozitivna reakcija ce svakako bit, jer igraci su odusevljeni nakon odlaska teleta i moguce da i sa takvim jednim limitiranim trenerom izborimo baraz. No dugorocno ce to biti ista prica.
Ako on ne preuzme crno nam se pise. Hadzibegic, Bazdarevic i ostali su treneri na nivou Safeta, znaci kriminalni. Ali pozitivna reakcija ce svakako bit, jer igraci su odusevljeni nakon odlaska teleta i moguce da i sa takvim jednim limitiranim trenerom izborimo baraz. No dugorocno ce to biti ista prica.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Svi osim Vahida moraju biti prolazno rjesenje. Naravno, jedino stranac moze da ostane.
No necemo otici na EURO, morat cemo dovesti nekog amatera a la Safet Susic i onda cekati neku ludu generaciju da nas odvede negdje.
Here we go again
No necemo otici na EURO, morat cemo dovesti nekog amatera a la Safet Susic i onda cekati neku ludu generaciju da nas odvede negdje.
Here we go again

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
- sagitarius
- Kontakt:
Kako nema izgovora, pa covjek je fino rekao ne zeli birati strucni stab po nacionalnosti, kako bi ugodio i "hrvatima" i "srbima" u savez.Covjek to ne zeli, ne zeli bio dio takve politike u savezu.Cartman je napisao/la:Vahida neka je stid ako ne preuzme. Nema izgovora. Pustite price i floskule, situacija je jasna. Odbit repku u ovom trenutku je kao odbit bolesnu majku. Pokazi da imas obraza i patriotizma Vahide. Nemoj da budes kao Safet!
Ja u potpunosti podrzavam Vahu ako ne bude selektor, zato sto je to "pravilo" u savezu smjesno, i ti "hrvati" i "srbin" nas stalno koce..Sve dok je to "pravilo" u savezu mi cemo selektore tipa Susica dovoditi, koji ce dozvoljavati da im se bira strucni stab.
99% sam siguran da ce novi selektor i dalje ostavi Borceta Sredojevica na klupi, jer nema bolje "srbin" koji bi pristao da bude pomocnik
..Za Čelik i Zenicu!Jer to, je čast i sudbina i krv Zeničana, ljubav velika!
..El Valencia es el nostre campeó! #amuntValencia
Siguran sam da bi popljuvao Dzeku i Pjanica kad zbog istih stvari ne bi htjeli igrati za reprezentaciju.Ili se varam?sagitarius je napisao/la:Kako nema izgovora, pa covjek je fino rekao ne zeli birati strucni stab po nacionalnosti, kako bi ugodio i "hrvatima" i "srbima" u savez.Covjek to ne zeli, ne zeli bio dio takve politike u savezu.Cartman je napisao/la:Vahida neka je stid ako ne preuzme. Nema izgovora. Pustite price i floskule, situacija je jasna. Odbit repku u ovom trenutku je kao odbit bolesnu majku. Pokazi da imas obraza i patriotizma Vahide. Nemoj da budes kao Safet!
Ja u potpunosti podrzavam Vahu ako ne bude selektor, zato sto je to "pravilo" u savezu smjesno, i ti "hrvati" i "srbin" nas stalno koce..Sve dok je to "pravilo" u savezu mi cemo selektore tipa Susica dovoditi, koji ce dozvoljavati da im se bira strucni stab.
99% sam siguran da ce novi selektor i dalje ostavi Borceta Sredojevica na klupi, jer nema bolje "srbin" koji bi pristao da bude pomocnik
Sta mislis,igras,rusis svoj ugled a razni mesetari prodaju igrace preko tvoje igre i tvojih ledja a ti si opet glavna meta pljuvacine.
I momci sute i igraju.
Krivi prioriteti,krive vrijednosti,krivi rezoni....zato smo sad down.
Zadnja izmjena: Rusilac, dana/u 28 nov 2014, 17:42, ukupno mijenjano 1 put.
Prvo, vjerujem da se moze rijesit to oko pomocnika. Drugo, kao da eto ima brdo Bosnjaka vrlih strucnjaka. Ko? Borce je vjerovatno bio bolji od Baljica i Piplice. Evo zasto ne Srbina Jagodica za pomocnika, ili Hrvata Sliskovica? Ima tu jos likova.
Ako je to izgovor, onda je ocito da samo trazi neki razlog da ne preuzme. To su pizdarije.
Ako je to izgovor, onda je ocito da samo trazi neki razlog da ne preuzme. To su pizdarije.
- sagitarius
- Kontakt:
Sta tebe boli taki, koga bi ja popljuvao, samo smatram dovoljan razlog, nije Vaha marioneta smjesni ljudi u savezu koji ce njemu govoriti kako treba sastavljati strucni stab.Rusilac je napisao/la: Siguran sam da bi popljuvao Dzeku i Pjanica kad zbog istih stvari ne bi htjeli igrati za reprezentaciju.Ili se varam?
Sta mislis,igras,rusis svoj ugled a razni mesetari prodaju igrace preko tvoje igre i tvojih ledja a ti si opet glavna meta pljuvacine.
I momci sute i igraju.
Krivi prioriteti,krive vrijednosti,krivi rezoni....zato smo sad down.
Pa niko ne zna ni kako bi mu izgledalo, sto se mene tice nek mu na klupi budi svi "srbini" ili svi "hrvati" meni ne smeta, dok ih Vaha smatra dovoljnim da sjede na klupi pored njega. Al vidi takvi smo mi mozemo se pomiriti s time, al ovi "srbi" i "hrvati" ne bi mogli, pa pojeli bi se iznutra, kada bi stavio sve bosnjake.Cartman je napisao/la:Prvo, vjerujem da se moze rijesit to oko pomocnika. Drugo, kao da eto ima brdo Bosnjaka vrlih strucnjaka. Ko? Borce je vjerovatno bio bolji od Baljica i Piplice. Evo zasto ne Srbina Jagodica za pomocnika, ili Hrvata Sliskovica? Ima tu jos likova.
Razumjes li sta zelim da kazem

Zadnja izmjena: sagitarius, dana/u 28 nov 2014, 17:50, ukupno mijenjano 1 put.
..Za Čelik i Zenicu!Jer to, je čast i sudbina i krv Zeničana, ljubav velika!
Dobro došao... Nedostajali si tvoji komentari na temi teletine.. Šteta sto ni jedan komentar nisi mogao ostaviti kad je teletina odlazila?Cartman je napisao/la:Prvo, vjerujem da se moze rijesit to oko pomocnika. Drugo, kao da eto ima brdo Bosnjaka vrlih strucnjaka. Ko? Borce je vjerovatno bio bolji od Baljica i Piplice. Evo zasto ne Srbina Jagodica za pomocnika, ili Hrvata Sliskovica? Ima tu jos likova.
Sent from Angelina's bed
Komentar od A do Ž! Bukvalno nema izgovora! Ne shvatam ljude koji ga brane, politika ovo, politika ono, halo ljudi TAKVA nam je država i siguran sam da se mogu naci kvalitetni pomocnici iz reda sva tri naroda, a vremenom ispraviti tu grešku da je pod moranjem imati pomocnike iz sva tri naroda.Cartman je napisao/la:Vahida neka je stid ako ne preuzme. Nema izgovora. Pustite price i floskule, situacija je jasna. Odbit repku u ovom trenutku je kao odbit bolesnu majku. Pokazi da imas obraza i patriotizma Vahide. Nemoj da budes kao Safet!
Nije Vaha marioneta ali igraci jesu i ako odbiju igrati,jos dzaba, bice popljuvani i optuzeni za sve i svasta.
A za Vahide se ima razumijevanja ako nece pomoci reprezentaciji,jos za pare.
E Bosno moja.
Kako je tako je,kad bi svi cekali da se promijeni dejtonski sporazum niko nit bi htio igrati niti biti selektor.
Zemlja je takva kakva je,nije savrsena ali kakva je god nasa je,druge nemamo.Ustvari,neki imaju,mozda je bas tu kljuc.
A za Vahide se ima razumijevanja ako nece pomoci reprezentaciji,jos za pare.
E Bosno moja.
Kako je tako je,kad bi svi cekali da se promijeni dejtonski sporazum niko nit bi htio igrati niti biti selektor.
Zemlja je takva kakva je,nije savrsena ali kakva je god nasa je,druge nemamo.Ustvari,neki imaju,mozda je bas tu kljuc.
Realno Vaha i patriotizam teko da mogu i istu... inace bi on kao i svaki patriota s osmjehom odgovarao na pitanje oko selektora.
On ako ima zelje i volje preuzeti repku dosta lako ce se dogovoriti s ublehama iz saveza, i da mora biti zadovoljen nacionalni kljuc sigurno ce on lagano naci pomocnike sebi.
Ovo oko Vahe me podsjeca na klasicnu dijasporsku pricu svima je tamo negdje lose pljuju po novoj domovini dok je u Bosni divno bajno, a niko i ne pomislja da se vrati
On ako ima zelje i volje preuzeti repku dosta lako ce se dogovoriti s ublehama iz saveza, i da mora biti zadovoljen nacionalni kljuc sigurno ce on lagano naci pomocnike sebi.
Ovo oko Vahe me podsjeca na klasicnu dijasporsku pricu svima je tamo negdje lose pljuju po novoj domovini dok je u Bosni divno bajno, a niko i ne pomislja da se vrati

Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"
Ma neka, vazno je da je kreten otisao. Steta samo sto nas je ostavio na rub ispadanja iz grupe koju bi uz normalnog trenera prosli sa pola muke.Batko je napisao/la:Dobro došao... Nedostajali si tvoji komentari na temi teletine.. Šteta sto ni jedan komentar nisi mogao ostaviti kad je teletina odlazila?Cartman je napisao/la:Prvo, vjerujem da se moze rijesit to oko pomocnika. Drugo, kao da eto ima brdo Bosnjaka vrlih strucnjaka. Ko? Borce je vjerovatno bio bolji od Baljica i Piplice. Evo zasto ne Srbina Jagodica za pomocnika, ili Hrvata Sliskovica? Ima tu jos likova.
Sent from Angelina's bed
nema to veze s patriotizmom(kako mi na zivce ide ta rijec vec), vec vaha zna sta ce biti ako bude poraz, zna vaha isto kako je raditi na primitivnom balkanu koji je pun seljaka spremni da mu pominju mater na svaki korak ako uspjeh izostane. covjek jednostavno nece sebi da nabija tlak.propuh je napisao/la:Realno Vaha i patriotizam teko da mogu i istu... inace bi on kao i svaki patriota s osmjehom odgovarao na pitanje oko selektora.
"I'm a man who believes that I died twenty years ago.
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X
Kao da je u Dinamu, Alziru i Obali Slonovace nesto drugo. O Turskoj da ne govorim. Preuzeo je Dinamo iako svako ziv zna da niko tu ne izdrzi vise od godinu dana, preuzeo je Alzir, a mi smo za Arape mila majka. Oni ubijaju za nogomet i sam je govorio da su mu prijetili. Preuzeo je klub iz lude Turske, zemlji gdje se place ne primaju, gdje je svaka utakmica rat i gdje svaki igrac i trener moze dobit otkaz u svakom trenutku.STEVIE je napisao/la:nema to veze s patriotizmom(kako mi na zivce ide ta rijec vec), vec vaha zna sta ce biti ako bude poraz, zna vaha isto kako je raditi na primitivnom balkanu koji je pun seljaka spremni da mu pominju mater na svaki korak ako uspjeh izostane. covjek jednostavno nece sebi da nabija tlak.propuh je napisao/la:Realno Vaha i patriotizam teko da mogu i istu... inace bi on kao i svaki patriota s osmjehom odgovarao na pitanje oko selektora.
BiH je banja ziva za sve te poslove. Ima apsolutnu podrsku javnosti, saveza i sigurno svih igraca. Izgovora vise nema. Ako ne zeli da preuzme, onda je zbog para i vecih ambicija. Ako je tako neka bude, ali neka onda ima muda to rec i neka nam onda nikad vise ne soli pamet. Izgovora nema.
Zadnja izmjena: Cartman, dana/u 28 nov 2014, 18:47, ukupno mijenjano 1 put.
- Goalgetter
- Kontakt:
Fokus . ba objavio da je Vahid pristao da preuzme repku, i da je ostalo da se jos finaliziraju neki detalji. Ali posto novinarima ne vjerujem nista, pa tek takvim lijevim portalima poput toga, jos na nista ne treba nasjedati.
znas i ti da srbi nikad nece pristati da selektor sam bira svoje pomocnike i da oni uvijek koce svaki korak naprijed u savezu i u bh. nogometu.Cartman je napisao/la: Kao da je u Dinamu, Alziru i Obali Slonovace nesto drugo. O Turskoj da ne govorim. Preuzeo je Dinamo iako svako ziv zna da niko tu ne izdrzi vise od godinu dana, preuzeo je Alzir, a Arapi su za nas mila majka. Oni ubijaju za nogomet i sam je govorio da su mu prijetili. Preuzeo je klub iz lude Turske, zemlji gdje se place ne primaju, gdje je svaka utakmica rat i gdje svaki igrac i trener moze dobit otkaz u svakom trenutku.
BiH je banja ziva za sve te poslove. Ima apsolutnu podrsku javnosti, saveza i sigurno svih igraca. Izgovora vise nema. Ako ne zeli da preuzme, onda je zbog para i vecih ambicija. Ako je tako neka bude, ali neka onda ima muda to rec i neka nam onda nikad vise ne soli pamet. Izgovora nema.
"I'm a man who believes that I died twenty years ago.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 14 gostiju.